Ontdek sprookjes in de Efteling

Ontdek sprookjes in de Efteling

Breng een bezoek aan het grootste attractiepark van Nederland en kom terecht in een wereld waar sprookjes bestaan. Voor iedereen zijn er leuke attracties: voor de allerkleinste, de hele familie of de echte waaghalzen. Ontdek het zelf en ga een dag naar de Efteling!


De achtbanen

Voor echte waaghalzen zijn er verschillende achtbanen te ontdekken in de Efteling. Neem een ritje in de Python en kronkel door de loopings en kurkentrekkers, of stap in de houten achtbaan genaamd Joris de Draak, een achtbaan van meer dan 800 meter. Naast deze oude bekende zijn er ook twee nieuwe achtbanen: de Vliegende Hollander en de in 2015 geopende Baron! In de Baron komt u terecht in een Nederlandse goudmijn, waarin u afdaalt voor een spannend avontuur. Val vanaf 37.5 meter hoogte recht naar beneden en probeer gauw het goud te bemachtigen voordat de Witte Wieven uw rijkdom saboteren. Naast deze spannende attracties heeft de Efteling nog meer attracties voor echte waaghalzen.

Voor de hele familie en de allerkleinste

De hele familie kan genieten in de Efteling van verschillende attracties, beleef een rit in de Droomvlucht en kom terecht in een wereld waar bosdieren tot leven komen. Loop samen met de hele familie door het Sprookjesbos tussen de reuzen en trollen of kies voor een boottocht over een wilde rivier, deze spannende wildwaterbaan brengt u langs verschillende stroomversnellingen. Naast deze attracties heeft de Efteling nog veel meer attracties voor de hele familie.

Hapje eten in het park

Heeft u honger gekregen van de attracties? Bezoek dan een van de vele restaurantjes in het park. Van een heerlijke pannenkoek of snelle hap tot aan een bourgondische maaltijd bij het wapen van Raveleijn. Stap binnen en kom terecht in de eeuwenoude Raveleijnse traditie. In het restaurant moet u eten wat de pot schaft net als vroeger, ook zit de belangrijkste gast aan het hoofd van de tafel. Bestek dat kende ze voeger niet, dus in het wapen van Raveleijn eet u meestal met uw handen. Wilt u liever een snelle hap dan kunt u terecht bij verschillende patat- of poffertjeskraampjes.

Hotelarrangement bij Goedverblijf.nl

Wilt u langer genieten van de Efteling, bekijk dan de Efteling hotel aanbiedingen van Goedverblijf.nl. Verblijf bij NH Waalwijk zodat u heerlijk kan overnachten en vervolgens een volle dag kan genieten van de Efteling, of bekijk het Eftelingarrangement van Golden Tulip Hotel Zevenbergen.

    

Hotelarrangementen zonder eenpersoonstoeslag
Huisdieren welkom!

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
dinsdag 27 februari 2024
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.