Golden Tulip Leiden Centre

Schipholweg 3, 2316 XB, Leiden, Zuid-Holland, Nederland

Beoordeling van Golden Tulip Leiden Centre

Totale hotel score:

8.4
Gebaseerd op 137 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Golden Tulip Leiden Centre.

Opbouw score Golden Tulip Leiden Centre :

Algemene waardering

8.4
 

Ligging

8.5
 

Service

8.5
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.4
 

Eten

8.4
 

Kamers

8.2
 
Resultaten 1 - 50 van 137
7.8
Verdonck
5
Nederland
maart 19, 2019
Personeel was behulpzaam. Hotel en kamer keurig verzorgd. Parkeren beperkt en beetje omslachtig bereikbaar.
Drank stevig aan de prijs. Daarnaast werden ons twee verschillende tarieven in rekening gebracht. Al met al overigens tevreden!
8.5
Vanderpoorten
1
België
maart 11, 2019
Mooie ruime kamer dicht bij het station en het oude stadscentrum.
De in het arrangement begrepen maaltijd was prima. Bij het eten koos mijn vrouw voor de witte wijn van de dag. Die bleek achteraf bijna zeven euro voor een glas te kosten en bovendien was de hoeveelheid in het glas maar een schijntje. De wijn zelf was ook niet echt bijzonder. Qua prijs / kwaliteit was dit beneden alle peil. Waarom geeft de dienster geen drankenkaart wanneer ze komt vragen of we iets willen drinken?
9.0
Smits
1
Nederland
februari 22, 2019
Zeer net hotel. Op loopafstand van station en centrum.
8.5
Solle-Hoekstra
1
Nederland
januari 31, 2019
we hebben er van genoten
9.0
De Jong
1
Nederland
december 20, 2018
Weekendje Leiden. Prima hotel. Prima eten. Kortom een 9.
8.3
Kruijssen
1
Nederland
december 20, 2018
Fijn hotel met kamer met vloerbedekking wat niet meer van deze tijd is. Mooie badkamer
7.8
Nijssen
1
Nederland
december 12, 2018
Prima hotel . Heel netjes
7.8
De Wit
Nederland
november 29, 2018
Netjes en klantvriendelijk
Keurig netjes hotel met prima klantvriendelijk personeel. De hal is wel koud bij slecht weer en het vele gebruik van de schuifdeur. Dat geeft tocht in de aangrenzende ruimten.
8.0
Tol
1
Nederland
november 15, 2018
Leuk en behulpzaam personeel. Een pluim waard!
Extra plus: Had autoraam open laten staan. Heeft men afgedekt i.v.m. de regen en ons gewaarschuwd. Top !
10.0
Huys
4
België
november 11, 2018
ondanks de grootte v h hotel toch een cosy gevoel. Ideale lacatie om Leiden en per trein den Haag te bezoeken.parking vlak achter het hotel.
7.8
Tervoert
1
Nederland
november 08, 2018
Vriendelijk personeel wat toch een persoonlijke noot geeft aan het grote geheel
Prima ontbijt Menu wat bij arrangement in zat was oke alleen hoeveelheid groente minimaal. Niet gelet op klantvriendelijkheid kinderen omdat het voor ons niet van toepassing was.
8.0
Hoogink
6
Nederland
september 09, 2018
Ik was leider van de groep toch wel enigsinds verantwoordelijk voor de kwaliteit van het hotel.Ze waren allen zeer enthousiast.
7.8
Stuiver
1
Nederland
augustus 31, 2018
rustig hotel, alleen erg warm op de kamer en de gang. Airco niet gebruikt, maar gelukkig kon een raam open.
8.2
Stekelenburg
2
Nederland
augustus 24, 2018
Supper goed
Heel aardig personeel erg belangrijk. Kamers schoon top.
9.2
Noldes
2
Nederland
augustus 23, 2018
Prima hotel, vriendelijk en behulpzaam
8.3
Schumacher
2
Nederland
augustus 21, 2018
Prima uitvalsbasis voor een bezoek van paar dagen aan Leiden
* Badkamer: een paar extra haken voor handdoeken, en betere verlichting van de badkamerspiegel maken het gebruik van de badkamer een stuk prettiger. * Badkamerdeur: deze is lastig open en dicht te schuiven vanuit de badkamer. De gleuf voor de hand / nagels is zeer onpraktisch.
8.2
Leijdekkers-Kamphorst
2
Nederland
augustus 09, 2018
Heel fijn weekend gehad. Heerlijk ontbijt
Vond het eten in Rubens restaurant niet bijzonder en te duur. Niet met kinderen geweest dus 0 ingevuld omdat nvt er niet bij staat
8.8
Nieboer
1
Nederland
augustus 02, 2018
heel goed aanrader
Goed hotel goede ligging ten opzichte van uitgaan 10 min lopen naar winkelstraten en bezienswaardigheden zeer goed de boottocht is ook heel leuk
8.8
Schwartke-Caelers
2
Nederland
juli 23, 2018
Vriendelijke ontvangst,mooie kamers,prima ligging.
Wij zijn met vrienden uit Duitsland bij de Golden Tulip Leiden geweest en ook zij waren enthousiast over het arrangement. Graag nog een keer.
8.3
Timmerman
1
Nederland
juni 28, 2018
Het was een goed en prettig verblijf
De kamer die we hadden was maar zo zo donkere meubels antiek behang Misschien zijn ze bezig de kamers aan die kant te verbeteren regen over onze kamer waren ze aan het werk we hadden daar geen last wel een mooie badkamer met bad
8.0
Vijgen
1
Nederland
mei 31, 2018
Wij hebben goede dagen in leiden gehad!
8.8
Kruitwagen
1
Nederland
mei 24, 2018
Zeer GOED VOOR HERHALING
7.5
Rullens
1
Nederland
mei 14, 2018
prima verzorgd, mooie kamer, goede ligging dichtbij centrum.
8.8
Krijnen
1
Nederland
april 05, 2018
het was super. mooie kamers, gezellig restaurant/huiskamer en op loopafstand van het centrum
8.5
Peters
1
Nederland
februari 26, 2018
Prima met een plus
Dik tevreden!
9.5
Bakker
2
Nederland
december 21, 2017
uitstekend
alles goed
8.0
Jungerius
1
Nederland
december 14, 2017
7.8
Kikkert
1
Nederland
december 14, 2017
Mooi net hotel met een goede ligging t.o.v. het centrum
7.7
Berbers
1
Nederland
november 17, 2017
mooie omgeving leuke stad
10.0
De Bruijn
1
Nederland
november 16, 2017
Fijn hotel, centrale ligging
8.0
Ronner
1
Nederland
november 16, 2017
Prettig hotel.
Goed arrangement, we kregen op verzoek vis i.p.v. standaard vlees.
8.0
Wigger
2
Nederland
november 13, 2017
8.2
Van den Berg
2
Nederland
november 12, 2017
Een beetje moeilijk te bereiken met de auto, maar een leuk en aangenaam verblijf gehad in het centrum van Leiden.
8.7
Van den Oever
België
november 11, 2017
zeer functioneel hptel met erg vriendelijk personeel
Het licht in het badkamerdeel is ongelukkig geplaatst, zodat je jezelf nauwelijks in de spiegel kunt zien.
8.8
Van Hulle
1
België
november 01, 2017
Prima ligging en een comfort dat uitnodigt om terug te komen.
8.0
Henstra
Nederland
oktober 19, 2017
8.3
Van der Heijden
2
Nederland
oktober 09, 2017
Prima locatie, goede kamer met faciliteiten en mijn prijs voor verblijf was uitmuntend.
Ontbijt uitstekend. Avond eten goed maar karig. Voor volwassen vent boven de 60 kilo en meer te weinig. Ook vond mijn vegetarische collega dit. Oogde mooi en smaakte goed, maar wel met "trek" vertrokken ( hoofdmaaltijd ) voor en na gerecht waren prima. Vandaar 2e overnachting elders in Leiden gegeten. Dit was ook zeer goed en voor de helft vd prijs !! ??
8.3
Strobbe
1
België
augustus 25, 2017
goed, leuk, proper en hulpvaardig.Eten lekker
9.0
Van der Vlist
1
Nederland
augustus 17, 2017
Servic en eten voldeden volledig aan de verwachting. De ligging t.o.v. het station is prima. Eigenlijk een geheel geslaagd verblijf.
8.5
Boltjes
1
Nederland
augustus 17, 2017
vriendelijk personeel. aparte omgang welkomstdiner. deuren maken veel lawaai bij andere kamers.
6.8
Musquetier
1
Nederland
augustus 07, 2017
Middelmatig
Ondanks dat er op de Golden Tulip site staat "al onze kamers hebben 2 éénpersoonsbedden 'kregen wij toch een 2 persoon bed, en ondanks dat ik dat bij de receptie reclameerde kon er niets aan gedaan worden,had wel het gevoel dat de niet geïnteresseerde volgens mij oververmoeide dame het niet wilde doen, misschien te veel werk) de isolatie van de kamers is zeer slecht wij hadden kamer 310 en het lawaai van de auto's de gehele nacht was zo erg dat het leek of ze door de kamer reden, dus heel slecht tot niet geslapen, de volgende ochtend om het voorzichtig te zeggen boos gereclameerd bij de balie en uiteindelijk kregen wij voor de volgende nacht een kamer met een 2 persoon bed en aan de rustige achterzijde van het Hotel, maar de paar dagen die als rust bedoeld waren vielen in het water
8.8
Versteegh-Fokker
2
Nederland
juli 11, 2017
Fijn, goede service, heerlijk uitgebreid ontbijt!
8.2
V/d Poll
1
Nederland
juni 22, 2017
Zeer mooi hotel aan de rand van het centrum. Vriendelijk personeel, schone kamers en goed eten. Voor herhaling vatbaar.
8.3
Pepping
1
Nederland
april 12, 2017
Zeer prettig
Mooie kamers, vriendelijk personeel, vlakbij centrum en toch rustig.
8.5
Bulles
1
Nederland
april 07, 2017
mooi hotel, lekker eten, ligt centraal dicht bij het centrum
8.2
Van de Beek
4
Nederland
maart 25, 2017
Goede kamers, prima ontbijt en goed service.
Het eten wat er de eerste dag bij het arrengement hoorde was niet echt top. Soep was erg zout en het vlees was wat taai. Nagerecht was oké Daar en tegen was het ontbijt super goed.
10.0
Sportel
2
Nederland
maart 07, 2017
Prima plek om enkele dagen door te brengen.
Al het personeel was zeer attent en vriendelijk.
7.8
Nevels
Nederland
maart 02, 2017
Perfecte locatie om
8.3
Stegenga
2
Nederland
februari 23, 2017
Mooi hotel. Kamers keurig maar wel klein.
Kan geen beoordeling geven over kindvriendelijkheid omdat we met 4 volwassenen waren.
8.0
Pathuis
1
Nederland
februari 10, 2017
we hebben genoten en komen graag terug!

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur