Hotel Oosterhout

Waterlooplein 50, 4901 EN, Oosterhout, Brabant, Nederland

Beoordeling van Hotel Oosterhout

Totale hotel score:

7.2
Gebaseerd op 11 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Oosterhout.

Opbouw score Hotel Oosterhout :

Algemene waardering

7.1
 

Ligging

7.6
 

Service

7.5
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.5
 

Eten

7.3
 

Kamers

6.4
 

Kindvriendelijkheid

6.6
 
Resultaten 1 - 11 van 11
8.3
Jansen
1
Nederland
september 11, 2018
Oosterhout heeft ons verrast. Prima te logeren voor een paar nachten. Ontbijt was goed.
Parkeren, ik vond het niet erg vriendelijk voor gasten.
8.0
Smit
Nederland
augustus 20, 2018
Heel goed verblijf gehad. Leuke medewerkers.!!
Leuk verblijf gehad bij jullie! De cocktail van amarettomet ik dacht iets van citrus ?? Was heerlijk. Ik zou heel graag het recept met de verhouding willen als dit mogelijk is, om zo met anderen na te kunnen genieten van ons verblijf bij jullie. Alvast bedankt. Vriendelijke groet, Niek en Truus Smit
8.0
Heitkönig Brummelman
2
Nederland
oktober 26, 2017
Genoten mooie stad Oosterhout. Terassen, leuke markt veel winkels. zand sculpturen kunst!
Ontbijt prima.. niet overdreven Kamers tja bij onze aanbieding . verhouding prima douche is het niet, staan in bad. maar er wordt gewerkt aan vernieuwing.ook dat heeft tijd nodig zeer vriendelijk personeel in het hele hotel,bar,restaurant en ontbijt.
7.3
Van Megen
1
Nederland
oktober 18, 2017
Netjes en voldoende
8.2
Talsma
1
Nederland
oktober 16, 2017
Eenvoudig maar prettig hotel
5.7
Berrevoets
1
Nederland
september 04, 2017
aangezien ik momenteel slecht ter been ben, was de ligging van het hotal idiaalje bent nl zo in het centrum!maar dit was ook een minpunt, door het levendige dorpscentrum,veel geluidsoverlast.ook de kamers waren zeer gehorig
8.4
Leeters
1
Nederland
augustus 23, 2017
super leuke tijd gehad
6.3
Logterman
1
Nederland
augustus 16, 2017
Aardig personeel, lekker ontbijt
We hadden een pas gerenoveerde kamer op de benedenverdieping. Kamer was goed, alleen de oude kleine tv was wel erg jaren '90. Helaas was echt alleen de kamer gerenoveerd en niet de badkamer meegenomen in deze renovatie. Je moet achter een schermpje in bad staan te douchen, dus lekt het achter het scherm langs op de vloer. Wel goed warm water, dat dan weer wel. Het personeel is erg aardig, ontbijt is prima voor elkaar. Kamer was schoon.
6.0
Crans
1
Nederland
augustus 09, 2017
redelijk goed
Hebben langer dan een uur op eten gewachten toen het eindelijk kwam was het bijna koud.
6.8
Gieling
Nederland
juli 26, 2017
Het hotel heeft een grondige opknapbeurt nodig en dan kun je er prima verblijven.
Aan het hotel mankeerde nogal wat b.v. : de glazen opzetwand in de badkamer was niet goed bevestigd en nogal gevaarlijk, Omdat er veel ruimte was tussen de muur en de bevestiging kon het niet gebruikt worden. Het slot in de deur naar de badkamerkamer werkte op een gegeven moment niet meer zodat je opgesloten zat in de badkamer.De technische dienst moest er aan te pas komen om ons te bevrijden.. De lift werkte niet en de koffers moesten door ons van de trappen gedragen worden, gelukkig kwam er hulp van een attente receptioniste. 1 van onze huurfietsen liet het onderweg afweten omdat bij het remmen het achterwiel niet meer vrij kwam. Al met al was het een verblijf met nogal wat hindernissen.
6.0
Eijkholt-Geurts
Nederland
juli 11, 2017
Hotel oosterhout zag er aan de voorkant heel anders uit dan op diverse informatie sites. Vollgens mij was dit bewust. Ook in het hotel hingen foto,s van hotel oosterhout in Breda
excuses voor de renovatie, waren zeker op zn plaats, De lounge stond vol afgedankt beddegoed. . Een confortabel zitplaatsje was er niet

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur