Teugel Resort Uden

Bedafseweg 22, 5406 TM, Uden, Noord-Brabant, Nederland

Beoordeling van Teugel Resort Uden

Totale hotel score:

8.3
Gebaseerd op 35 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Teugel Resort Uden.

Opbouw score Teugel Resort Uden :

Algemene waardering

8.3
 

Ligging

8.2
 

Service

8.6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.4
 

Eten

8.2
 

Kamers

8.5
 

Kindvriendelijkheid

7.4
 
Resultaten 1 - 35 van 35
9.0
Geerdink
Nederland
september 24, 2018
prima hotel heel gast vrij personeel wij hadden de een mooie familie kamer met zijn tweetjes hele mooie fiets routes en hele mooie fietspaden van uit het hotel gaan zeker weer
7.9
Seefat
5
Nederland
augustus 28, 2018
leuk hotel midden in de natuur
De ligging is niet op loopafstand van restaurants en winkels. Het terras is prachtig gelegen en ook het restaurant is gezellig ingericht. Het ontbijt was uitgebreid en goed. Personeel zeer vriendelijk.
10.0
Geukens
België
juli 10, 2018
Prima korte fietsvakantie voor herhaling vatbaar .Groetjes Guido
9.0
Dieleman
1
Nederland
oktober 31, 2017
We hebben heerlijk van de rust genoten. Het gebied nodigde uit tot een flinke fietstocht.
5.0
Koopmans
1
Nederland
september 04, 2017
Net hotel maar nog gedeeltelijk in overgang naar andere ketel. Bouwwerkzaamheden naast hotel.
Kamers in orde; netjes, maar designwastafel is onpraktisch. Douchekop sproeide meer opzij dan naar beneden. Prima bedden. Eten kwalitatief goed, maar bediening erg slecht. Twee keer gegeten, twee keer meer dan uur gewacht op eten. Een keer was de bestelling 'er tussendoor geglipt', tweede keer was ober het vergeten door te geven....... Ook toetje duurde zo lang dat we dat uiteindelijk maar hebben overgeslagen. Erg jammer, want het eten op zich was prima. Misschien niet al te royale portie's, maar wel erg lekker. Het bij het tweedaagse arrangement behorende uurtje bowlen kon niet doorgaan. Pas op de middag van ons vertrek zou de bowlingbaan weer beschikbaar zijn.
8.6
Blaauwijkel
1
Nederland
augustus 26, 2017
Prima hotel met uitstekende service in mooie bosrijke omgeving
Geen
7.7
Schonenberg
1
Nederland
juli 20, 2017
Apart en goed hotel
5.7
Meijers
Nederland
juli 17, 2017
kindvriendelijkheid voor ons niet van toepassing.
Restaurant aankleding kantinesfeer, vier sterren onwaardig, ontbijt niet bijzonder, gewoontjes, 3 gangendiner eerste dag goed, tweede dag heel matig. (een vettige halscotelet!) Tweede dag toetje na overleg met personeel aangepast, (was hetzelfde als dag een.) Voor ons een tweede bezoek aan dit hotel niet van toepassing. m.v.g. Dhr. en Mevr. Meijers.
8.8
Stuurman
2
Nederland
juli 04, 2017
was heel gezellig met een uur bowling er bij
7.7
Streicher
België
mei 31, 2017
goed vvor fietsers
Hadden probleem met overbooking en moesten derde nacht naar een andere Hampshire Veghel. Niet zo leuk! Maar hotel heeft alles gedaan om het te verzoeten.
7.5
De Koning
1
Nederland
mei 11, 2017
prima verblijf voor het geld dat we er voor betaald hebben
een beetje jammer.. de fiets die we gehuurd hadden bleek een oude fiets met terugtrap rem, die al tig keer was overgeverfd. het zag er niet uit. we hebben wel de 40 km er mee kunnen fietsen, en hij koste maar 7,50 euro maar het was eigenlijk schandalig en geen goed visite kaartje voor het hotel. terwijl de rest van het hotel er keurig uit zag.
8.0
Suy
6
België
mei 02, 2017
Vriendelijk personeel van het onthaal tot in het restaurant, kamers waren ok, alleen het lawaai van de bowling moet er erbij nemen tot een bepaald uur ! WiFi op de kamer kan veel beter !
Het lawaai van de bowling ( tot redelijk laat te horen op de kamers) en de slechte WiFi op de kamer en de krappe plaats die we hadden in het restaurant ( voor 9 personen en er was nochtans een grote tafel vrij, tijdens ons verblijf ) zijn toch wel minpunten, voor de rest was het wel ok ?
8.0
Bekker
Met partner
Nederland
oktober 12, 2016
Gewoon lekker genoten
7.2
Schepers
Met partner
Nederland
september 14, 2016
10.0
Warringa
Nederland
september 12, 2016
Heel schoon en vriendelijke personeel
8.7
Geeraets
Nederland
september 04, 2016
personeel allemaal erg vriendelijk en behulpzaam we hebben het heel fijn gehad en zijn verwend geworden
8.8
Werry
Vrienden
Nederland
augustus 15, 2016
Prachtig modern en gedeeltelijk stijlvol hotel. Super mooie slaapkamer.
9.3
Den Dekker senior
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
Bij een regenachtige aankomst straalde het hotel ook een bepaalde somberheid uit, kleur en aankleding parkeerterrein nodigde niet uit. Dit zou verbeterd kunnen worden. Echter het verblijf, service en waren van een perfecte klasse. Een punt nog (buiten het
Zie hierboven verwoord.
8.7
Dontje
Vrienden
Nederland
juli 26, 2015
Vriendelijk personeel,leuke routes gefiets en een mooi centrum
Kamers waren nog al stoffig !!
8.6
Van Overbeek
Gezin met jonge kinderen
Nederland
april 22, 2015
Ontspannen weekend weg met gezinnetje
Positief: uitgebreid en zeer smaakvol ontbijt, gratis kinderbedje dat al klaarstond bij aankomst, altijd direct kinderstoel paraat, extra sleutel voor de kamer zonder problemen, attente bediening/personeel Negatief: thermostaat kamer altijd op 20 graden (met dus verwarming ook als de balkondeur openstond), klein loungedeel
8.0
Corstanje
Met partner
Nederland
oktober 22, 2014
Prima hotel waar administratief nog wel het een en ander verbeterd kan worden
8.0
Nijhoff
Met partner
Nederland
oktober 01, 2014
Dit is een goed verblijf.
Wij gaan zeker nog een keer terug als er weer een leuke aanbieding is !
9.2
Van Nispen
Nederland
juli 19, 2014
Het was een geweldig verblijf.
Jekunt er geweldig fietsen en wandelen. Parkeren geen probleem. Een goed Hotel. Dank voor de goede afhandeling van Goedverblijf.
8.0
Houben
Nederland
november 01, 2013
Accomodatie goed, kamer indeling ok, werking airco zeer slecht, tocht, kamer niet warm te krijgen.
7.8
Lutt
Met partner
Nederland
oktober 21, 2013
Vriendelijk personeel, goed ontbijt, luxe maar niet echt functionele badkamer
Personeel was erg vriendelijk, ook bij de bowlingbaan werden we met veel enthousiasme begroet en bediend. De badkamer is erg modern opgezet met een inloopdouche waarnaast het toilet ligt. Douche en toilet worden met één gezamenlijke schuifdeur bediend. Als je partner gaat douchen kun je zelf het toilet niet dichtmaken, als je het toilet met de schuifdeur dichtmaakt kan de ander niet douchen! Erg onhandig. Er zitten bovendien grote openingen in de toiletruimte, zelfs als de schuifdeur dicht is: erg weinig privacy. De wasbak was een schuin aflopende bak, zag er ook erg modern uit maar was niet functioneel. Je kon je handen amper onder de kraan houden, en het water bleef op het diepste punt van de bak gedeeltelijk staan. Het ontbijt was goed. Het welkomstdiner was goed, het 'oneindig genieten'-concept (zoveel kleine hapjes eten van de menukaart als je zelf wilt)was leuk, de kwaliteit van de hapjes viel echter tegen, de gerechten waren niet bereid zoals op de kaart stond,(bijv: gebakken mosselen bleken niet gebakken te zijn, maar gegaard, dit is qua smaak een heel verschil!)en waren flauw van smaak. Gezien het feit dat we dit arrangement met korting hebben kunnen boeken zijn we al met al toch tevreden. De volle prijs hadden we het echter niet waard gevonden!
7.7
Hendrickx
Met partner
België
oktober 08, 2013
Het verblijf in het hotel was uitstekend!
De eerste nacht is er nogal veel lawaai geweest buiten het hotel van kinderen!
8.8
Wenmekers
With Partner
Nederland
augustus 13, 2013
Kort verblijf en vooral mooie fietsomgeving! Genoeg kanten om te ontdekken! Vriendelijk personeel en fijne kamer! Aanrader!
We vertellen en adviseren jullie hotel graag door aan vrienden!!
8.8
Ponsen
With Partner
Nederland
juli 27, 2013
uitstekend nieuw hotel met vriendelijk personeel.
8.0
Gielen
With Partner
Nederland
juli 01, 2013
10.0
Prins
Met partner
Nederland
december 24, 2012
Mooie kamer. goede service. Voortreffelijk eten. Een echte aanrader.
9.7
Van Ophalvens
Met partner
België
november 30, 2012
7.9
Van Dijk
Met partner
Nederland
november 24, 2012
Heel goed toeven in dit hotel, eten prima leuke bediening.
8.8
hendriks
Nederland
november 01, 2012
Echt een aanrader, een heel mooi modern hotel.
Een prachtig modern hotel. Alleen de wc/douchedeur was van helder glas ! Alle medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam.
8.3
Ubbels
Met partner
Nederland
oktober 31, 2012
'Goed verblijf gehad
aanrader
8.7
Jelsma
Vrienden
Nederland
oktober 31, 2012
Absoluut mooi hotel, modern en luxe ingericht
Ten tijde van ons verblijf was men nog bezig met verbouw, maar daar hebben we niets van gemerkt. Restaurant, cq. ontbijtruimte uitstekend.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur