Neem een duik in de zee bij Sea Life Scheveningen

Neem een duik in de zee bij Sea Life Scheveningen

Duik in de diepe wereld van de zee en ontdek de dieren die in de zee leven bij Sea Life in Scheveningen. Kom de clownvis tegen of neem een kijkje in het haaienbassin.

Wanneer u Sea Life gaat bekijken kunt u genieten van meer dan vijftig aquaria waar bekende vissen in zwemmen. U komt ook exotische vissen tegen die alleen in tropische delen van de wereld voorkomen, bijvoorbeeld de clownvisjes of roggen. Sea Life is ook een kweekcentrum voor zeepaardjes, daarnaast heeft Sea Life ook pinguïns en otters. Leuk weetje is dat pinguïns Jip en Janneke twee eieren hebben en Kiki en Locke ook. Net als in de natuur kunnen dit lege eieren zijn, maar hier hoopt Sea Life natuurlijk niet op. Na 30 a 40 dagen zullen de pinguïneieren uitkomen. Wilt u zie hoe de dieren gevoerd worden? Dagelijks krijgen de otters, pinguïns en Pacu’s te eten. Drie tot vier keer per week worden de piranha’s en de roggen gevoerd.

Onderwatertunnel

Het spectaculairste deel van Sea Life is de onderwatertunnel. Het aquarium boven u heeft een inhoud van 180.000 liter en hierin zwemmen haaien, roggen en schilpadden; een indrukwekkend gezicht. Daarnaast mogen de kinderen in de voelpoel krabbetjes en zeesterren aanraken. Sea Life is een leuk uitje voor de hele familie.

Wow, wat een klauw!

Dit is de benaming van de nieuwe tentoonstelling van Sea Life. Kom terecht in een wereld van de gepantserde divisie. Ontdek de Japanse spinkrab, de stekelkrab en de kokosnootkrab. Kom te weten waarom dit één van de sterkste jagers zijn, en wat voor anatomie een krab heeft. De tentoonstelling is tot 31 december 2016 te bezoeken bij Sea Life.

Hotelarrangement bij Goedverblijf.nl

Een paar dagen in Scheveningen en omgeving overnachten? Bekijk dan de hotels in Scheveningen op Goedverblijf.nl. Een interessant hotel voor de hele familie is Bilderberg Europa hotel, geniet van Sea Life en de omgeving van Scheveningen. Door de ideale ligging in Scheveningen kunt u zo een dag naar Den Haag. Combineer uw bezoek aan Sea Life met een hotelovernachting.

    

10 leuke uitjes in Zuid-Holland
Het Witte Goud

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 02 december 2023
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.