Rheinhotel Vier Jahreszeiten is een woest genoegen!

vier-rheinhotel Rheinhotel Vier Jahreszeiten is een woest genoegen

Een stormachtige herfstvakantie, een warm winterverblijf, een paar daagjes weg in het voorjaar of lekker ontspannen in de zomer? Sta in uw zoektocht naar een comfortabel verblijf in een mooie omgeving eens stil bij Rheinhotel Vier Jahreszeiten. Zijn naam is alleszeggend, een geschikt verblijf in alle jaargetijden. U vindt dit prachtige 4-sterrenhotel in een omgeving om door een ringetje te halen. op slechts twintig minuten rijden van de mooie stad Düsseldorf.

Düsseldorf

Het hotel biedt alle mogelijke faciliteiten en ligt op slechts twintig minuten rijden van de mooie stad Düsseldorf, de hoofdstad van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. De stad kent een prachtige binnenstad met vele winkelmogelijkheden, restaurants, bars en discotheken. Struinen over de luxe winkelboulevard De Königsallee? Ik kan me voorstellen dat je alleen al bij de gedachte met je hoofd in de wolken loopt. Het is dan ook geen alledaagse ervaring. Over het geheel genomen zou je dronken worden van plezier bij het bezoeken van Düsseldorf met haar talrijke bezienswaardigheden en onnoemelijk veel theaters.

In verband met dat laatste is onder andere het Marionetten-theater een echte aanrader. Minstens zo mooi is bijvoorbeeld het Boulevardtheater Komödie Düsseldorf. Zeer de moeite waard is ook het Goethe Museum en ga zo maar door. Het is slechts een kleine greep uit het overstelpende aanbod aan musea en tentoonstellingen in de stad, die altijd ook een belangrijk centrum voor schilderkunst is geweest.

Naast alle kunst en cultuur kent de stad ook een niet te tellen aantal adembenemende kastelen en burchten en historische kerken. Je ogen zullen alle kanten uit dwalen als je er eenmaal bent. Bij elke blik doe je een nieuwe ontdekking, waardoor het bezoek aan de stad een avontuurlijk en spannend karakter krijgt, die je niet snel zult vergeten.
De deelstaat Noordrijn-Westfalen is qua aantal inwoners de grootste deelstaat in de Bondsrepubliek Duitsland. Belangrijke bergachtige gebieden zijn de Eifel en het alom geroemde Sauerland. Het is er heerlijk wandelen en fietsen. Neem eens de route naar Keulen, dat op zo’n 45 kilometer van hotel de Vier Jahreszeiten ligt.

Keulen

De geschiedenis van Keulen gaat meer dan tweeduizend jaar terug en die rijke geschiedenis ademt de stad aan alle kanten. Het komt onder andere ook tot uitdrukking in een aantal grote en internationale evenementen, zoals het carnaval en de handelsbeurzen. Bijzonder om er te zien is onder andere ook de universiteit in de stad, een van de oudste van Europa.

Die Jahreszeiten

Op die universiteit wordt ongetwijfeld ook aandacht besteed aan het werk van oude meesters, zoals componist Joseph Haydn. Hij schreef ooit het oratorium Die Jahreszeiten. Prachtig meeslepend muziekwerk over het leven op het land in de wisselingen van de seizoenen met ijskoude winters, vrolijke lentes, verstikkend warme zomers en woeste herfstmaanden.

Fijne thuisbasis

Een woest genoegen, zou ik zeggen, net als een verblijf in hotel Die Jahreszeiten, waar bezoekers echte gasten zijn. U mag er rekenen op een vriendelijke ontvangst, een prachtig ingerichte ruime kamer met een royaal comfortabel bed, goede sanitaire voorzieningen, een enorme keuze aan eetgelegenheden, een lekkere tuin. Ja, eigenlijk alles wat een mens maar kan wensen is er. Een hotel als heerlijke thuisbasis na verkenningstochten in de streek, die alles in zich heeft om jong en oud doorlopend te verrassen en te vermaken. Dag na dag, week na week, maand na maand en jaar na jaar. Wilt u meer weten over de verblijfsmogelijkheden in de Vier Jahreszeiten? Kijk dan maar eens op hotelarrangementen op Goedverblijf.nl. Herzlich willkommen!

Kerstmarkten in Nederland en Duitsland
De bezienswaardigheden van Bergen op Zoom

Gerelateerde berichten