Hotels met zwembad

Hotels met zwembad

Welke hotels beschikken over een zwembad?

Goedverblijf.nl biedt hotelarrangementen bij hotels aan waar u tevens gebruik kunt maken van het zwembad!

Hotels met een binnenbad

Op het Waddeneiland Ameland in Hollum vindt u Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap. Op Ameland vindt u gezellige dorpjes en prachtige wandel- en fietsroutes. Na een dag struinen door de duinen is het heerlijk om nog even het zwembad in te plonsen. Ook in Zeeland is het mogelijk om in een hotel te verblijven waar u een paar baantjes kunt trekken. Bij Grand Hotel ter Duin komt helemaal tot rust. Vanuit dit hotel kunt u per fiets of te voet de natuurlijke omgeving ontdekken. Of bezoek de toeristische Haamstede voor een gezellig dagje uit! Hotel de Zeven Heuvelen biedt u ook de mogelijkheid om even helemaal tot rust te komen in het zwembad. Hier kunt u heerlijk een paar baantjes zwemmen of ontspannen na een dag winkelen en sightseeing in Nijmegen. Mocht u nog wat cultuur willen snuiven dan kunt u een bezoekje brengen aan het Nationaal Bevrijdingsmuseum, Afrikamuseum en Museumpark Orientalis. Genieten doet u bij Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo. Vanuit dit hotel kunt u een bezoek brengen aan het Dolfinarium, wandelen in Nationaal Park De Hoge Veluwe of een bezoek brengen aan het Kröller Müller museum. Na een dag verkennen kunt u heerlijk ontspannen in het zwembad. In dit prachtige zwembad komt u even helemaal tot rust en kunt u bijkomen van een dagje Veluwe.

Hotels met een buitenbad

Zo kunt u terecht bij Badhotel Rockanje in Zeeland. Dit hotel is gelegen tussen de duinen en het bos op een kleine afstand van Rotterdam. Badhotel Rockanje is voorzien van een buitenbad waar u met mooi weer kunt zwemmen en relaxen. Na een dag uitwaaien op het strand kunt u hier dus nog even bijkomen. Bij Parkhotel De Wiemsel heeft u de mogelijkheid om binnen te zwemmen of gebruik te maken van het buitenzwembad. Dit onlangs gerenoveerde hotel biedt u de kans om uzelf even helemaal op te laden. Na een middag rondstruinen door Ootmarsum kunt u nog even heerlijk een paar baantjes trekken.

Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden naar bovengenoemde hotels of eventuele andere hotels met zwembaden? Neem dan snel een kijkje bij hotels met zwembaden!

Verblijf in veelzijdig Overijssel!
Hotelarrangementen zonder eenpersoonstoeslag

Gerelateerde berichten

 

Reacties 1

Gast - Pieter van Halsteren op donderdag 29 september 2016 10:16

Niet te missen een fijn hotel met zwembad. Leuke en handige tips waar je kunt overnachten met een zwembad tot je beschikking. Ik heb een vriendin die van uitjes houdt. Nu weet ik in ieder geval waar ik die zeurpiet mee kan nemen!

Niet te missen een fijn hotel met zwembad. Leuke en handige tips waar je kunt overnachten met een zwembad tot je beschikking. Ik heb een vriendin die van uitjes houdt. Nu weet ik in ieder geval waar ik die zeurpiet mee kan nemen!
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 02 december 2023
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.