Tulip Inn Leiden Centre

Schipholweg 3, 2316 XB, Leiden, Zuid-Holland, Nederland

Beoordeling van Tulip Inn Leiden Centre

Totale hotel score:

8.4
Gebaseerd op 193 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Tulip Inn Leiden Centre.

Opbouw score Tulip Inn Leiden Centre :

Algemene waardering

8.3
 

Ligging

8.5
 

Service

8.5
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.4
 

Eten

8.4
 

Kamers

8.1
 
Resultaten 1 - 50 van 193
9.3
Driesen
2
Nederland
augustus 21, 2019
Aangenaam, wij komen terug, heerlijk ontbijt, dicht bij centrum
Jammer van het tapijt in de kamer
8.8
Hek
2
Nederland
augustus 19, 2019
prima hotel/gastvriendelijke receptie/schoonmaakpersoneel verdient een pluim
nvt
8.7
Van Gils
1
Nederland
juli 30, 2019
Netjes, Vriendelijk en behulpzaam personeel
Jammer dat hotel zo gelegen is dat je er niet lekker op terras kunt zitten.
9.0
Oostenrijk
2
Nederland
juli 29, 2019
Alles was geweldig..een aanrader!
8.3
Moerland
1
Nederland
juli 29, 2019
mooi hotel
Heerlijk arrangement diner en als toetje eventueel een kaasplankje waarbij men met een kaaswagen bij je aan tafel komt !
7.8
Ceulemans
1
België
juni 27, 2019
Voldoende ruime kamer maar geen koelkastje en de douche niet afgesloten?
8.7
Kint
1
België
maart 07, 2019
Zonnig weekend in het gezellige Leiden
Vriendelijk ontvangst. Kleine, maar zeer gerieflijke en kraaknette kamers, met dito badkamer. Bedden waren voor onze rug iets te zacht. Jammer dat de kamers niet volledig gehoorvrij zijn, want je hoort wel wat lawaai van de aanpalende kamers. Ook zijn wij niet tuk op een voortdurende airco (liever eentje die je zelf kan regelen, of volledig afzetten.) De bediening in het restaurant was heel vriendelijk en correct, het eten was zeer lekker, maar had iets warmer mogen opgediend worden. Het ontbijt was in orde. Jammer van de 'koffiemachine', waar je soms even moest aanschuiven. Wij houden meer van kannetjes koffie op de tafel. De ligging is ideaal, dicht bij het station (indien je met de trein komt) en dicht bij de stad, om alles te voet te kunnen doen. Wij waren de gelukkigen van een uitzonderlijk zonnig weekend te treffen, en deze gezellige stad.
8.0
Deyaert
1
België
februari 28, 2019
Alhoewel aan een drukke baan gelegen viel lawaai overlast heel goed mee!
9.3
Schinkel
Nederland
februari 12, 2019
Goede uitvalsbasis
Het hotel is bij het station. Mooie uitvalsbasis om naast Leiden ook andere grote steden met de trein te bezoeken. Alles was goed, de medewerkers, het eten, en de kamer. Alleen aan de stationszijde erg gehorig. Het dubbelglas is erg dun. Een hele avond hoor je het verkeer en 's morgens om half zeven begint het lawaai opnieuw. Vandaar maar een 7 voor een verder goede kamer. Advies: oordopjes meenemen. Bij kindvriendelijkheid moest ik wat invullen. Ik heb 0 ingevuld vanuitgaande dat dit nvt is.
8.8
Cools
4
België
januari 31, 2019
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
8.0
Visser
1
Nepal
december 22, 2018
Prima
Wij hadden een arrangement geboekt met 1 maal een driegangen menu. Bij het dessert konden we kiezen uit zoet of een kaasplankje. Wij kozen voor het kaasplankje. Helaas was verzuimd door de ober om te melden dat dat een bijbetaling van € 5 per persoon betekende. Daar kwamen we pas achter toen we de drankrekening betaalden. Een onaangename verrassing.
8.0
Huizing
1
Nederland
december 07, 2018
Prima hotel.
Een ideale ligging vlak bij station en winkelcentrum. Prima en schone kamer. Krakende badkamerdeur en trage afvoer wastafel werd na melding snel hersteld. Personeel vriendelijk. Eten lekker. Zeer uitgebreid ontbijt. Enige minpuntje was dat we het vlees wat aan de taaie kant vonden en dat ons tevoren niet verteld werd dat voor het kaasplankje (een van de opties als dessert) 5 euro extra in rekening werd gebracht. Overigens werd dit bedrag wel weer van de rekening afgetrokken nadat we dit gemeld hadden.
8.7
Van Engelen
1
Nederland
september 03, 2018
voortreffelijk hotel met goede service en vriendelijk personeel
geen
9.2
Veldhuizen-Joen
1
Nederland
augustus 19, 2018
uitstekend hotel. we hebben genoten.
8.8
De Vries
Nederland
maart 01, 2018
7.0
Van der Kolk
1
Nederland
maart 01, 2018
Was prima onderkomen voor overnachting
Alleen jammer dat het overal tochtte in het restaurant. Ik heb het nl. nooit snel koud, maar nu wel. Het maakte niet uit waar je plaats nam.
8.2
Groenewoud
4
Nederland
januari 02, 2018
Boven verwachting, netjes
8.8
Berkhout
1
Nederland
december 30, 2017
Heerlijke kerstdagen gehad. Het personeel is erg klantvriendelijk.
Thee- en koffie faciliteiten gemist op de kamer. Maar misschien mag je dat niet verwachten van een 3-sterrenhotel. Was een aanbieding. Kan dus niet oordelen over de prijs-kwaliteitverhouding bij het normale tarief. Wij hebben geen kinderen en heb geen aandacht geschonken aan evt. Kindvriendelijkheid.
8.2
Kamps
1
Nederland
november 30, 2017
Prima!
Wat druk bij het ontbijt en diner. Maar er was voldoende!
7.7
Louwerens
1
Nederland
oktober 18, 2017
Het was een prettig verblijf
7.5
Oegema - Algra
5
Nederland
oktober 05, 2017
Goed en gastvrij
Jammer dat het parkeren zo duur is, maar wel prima geregeld . Wel belachelijk dat, als je vraagt om water bij het diner en dan aangeboden wordt om een fles op tafel te zetten, dat je er dan € 5,75 voor moet betalen ! Echt niet normaal!
9.5
Hompes
2
Nederland
september 07, 2017
Prima hotel dicht bij centrum
8.5
Janssen
1
Nederland
augustus 15, 2017
Personeel was oprecht vriendelijk en attent. Geeft je hierdoor het gevoel echt een gast te zijn
Hotel was per auto niet makkelijk te vinden ( zelfs niet met TomTom).
8.8
De Letter
2
België
augustus 10, 2017
Uitstekende ligging dichtbij station en toch rustig. Heel verzorgd ontbijtbuffet en avondmaal. Comfortabele kamers, netjes, wat kleine douche.
Als vroege vogel zou ik het ten zeerste appreciëren om voor halfacht een kop koffie te kunnen drinken in het hotel. Dit is iets wat in vele hotels nog niet mogelijk is. Misschien een idee naar de toekomst toe.
8.0
Schepers
1
Nederland
juni 27, 2017
7.8
Bakker
1
Nederland
maart 16, 2017
prima lokatie voor enkele dagen Leiden
8.0
Vandermeulen
1
Nederland
maart 06, 2017
Ondanks het slechte weer was het lekker warm in het hotel
7.5
De Wit
1
Nederland
maart 03, 2017
het verblijf was goed
alleen de parkeerplaats was voor een niet-Leidenaar moeilijk te vinden.
9.0
Groeneveld
1
Nederland
februari 27, 2017
Prima. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Vooral de service was erg goed!
Op onze vragen werd erg goed gereageerd! Nog heel erg bedankt voor het snelle terugsturen van de agenda van mijn man. Een aandachtspuntpuntje: een douchegordijn zou handig zijn omdat de vloer dan droog blijft! (Gevolg: zonde van die mooie handdoeken!)
7.7
Ter Weele
1
Nederland
januari 26, 2017
Prima hotel, goed ontbijt en redelijk avonddiner
8.7
Benjamins
1
Nederland
december 15, 2016
Het was een prima weekendje Leiden.
Misten op de kamer toch een klein koelkastje.
10.0
Oosterhoff
1
Nederland
december 15, 2016
prima locatie voor een citytrip leiden
8.7
Van ooijen
2
Nederland
december 03, 2016
Prima hotel voor weekendje weg
8.0
Van Delden
1
Nederland
december 01, 2016
Prima hotel nabij centrum
Eten zeer goed Kamer prima Wel wat lawaai aan achterzijde van leveranciers
10.0
Smeets
Vrienden
Nederland
augustus 30, 2016
Fantastisch. Attent personeel. Vriendelijk
Geen. Volgende aanbieding wil ik wel weer gaan.!
7.2
Gulpers
Met partner
Nederland
augustus 25, 2016
mooi veblijf in Leiden inmooinhotel dichtbij centraal station
iets meer aandacht voor klanten bij inchecken en bij opbergen koffers in bewaarruimte een veiliger systeem hanteren, ( een label aan koffer in bewaarruimte en een label voor klant, klant begeleiden naar opbergruimte, lijkt mij veiliger)
9.0
Krijne
Met partner
Nederland
augustus 23, 2016
verblijf van enkele dagen, recreatief
Juist omdat we dit hotel kennen en waarderen, komen we er geregeld.
10.0
Timmerman
Met partner
Nederland
augustus 20, 2016
we hebben een paar goed verzorgde dagen gehad een dikke 10+
goed opgeleid en vriendelijk personeel een goed bed erg goede keuken het ontbreekt aan niets in een woord te noemen Fantastich
8.2
Foreman-Gerritsen
Met partner
Nederland
augustus 15, 2016
Goed hotel, vlakbij Cebtrum en Katwijk
Varkensmedaillons was veel te dik en taai. Soep op? Binnen 2 minuten hoofdgerecht. Vervolgens een heel uur op toetje gewacht en toen er toch maar om gevraagd!
9.2
Van Gestel
Met partner
Nederland
augustus 15, 2016
Een heel goed en fijn hotel
6.8
Weigand
Nederland
mei 17, 2016
eenvoudige kamers; wat geluidsoverlast van de weg; erg kleine douchecel.
8.0
Van Dalen
Vrienden
Nederland
maart 18, 2016
Geweldig leuk en fijn hotel.
Hadden voor 4 personen 2 kamers gereserveerd. Helaas was 1 persoon ziek geworden. Heel fijn opgelost met familiekamer voor 3 personen. Personeel heel attent en vriendelijk. Komen zeker nog terug.
8.7
Van Bilzen
Met partner
Nederland
maart 10, 2016
we hebben een fijn weekend gehad
8.7
Hollanders
Vrienden
Nederland
maart 07, 2016
Uitstekende basis voor een weekendje Leiden
Het winterarrangement was een topper. Parkeergelegenheid achter het hotel op afgesloten parkeerplaats is fijn. Jammer dat onze ramen niet open konden, zelf kunnen ventileren is fijner. De kamers en de badkamers waren ruim ( Tulip Inn), Helaas waren er op onze kamers geen koffie en thee faciliteiten. Ontbijt en diner waren prima.
8.2
Donkerbroek
Vrienden
Nederland
maart 04, 2016
heeft aan de verwachting voldaan
jammer dat bij de driesterrenkamer ontbrak: koelkastje en koffie/theefaciliteit. Kleine moeite maar geeft zoveel meer.
7.7
Tiemersma
Nederland
maart 02, 2016
heeft ons goed voldaan,ligging in de buurt van het spoor voor ons een voordeel
7.3
Hetsen
Met partner
Nederland
februari 15, 2016
8.3
Van de Berg
Met partner
Nederland
februari 09, 2016
Prima hotel met goede ligging (dichtbij station en in het centrum).
Jammer dat de ruimte bij de bar te klein was. Niet alle gasten konden zitten en gingen daarom ergens anders naartoe.
10.0
Smet
Met partner
België
februari 03, 2016
Prima hotel voor een city trip naar Leiden
8.8
Everhard
Nederland
januari 06, 2016
Pzeer aangenaam, veel verkeerslawaai aan voorzijde. Op een klacht daarover werd zeer goed gereageerd; we kregen tot onze grotd tevredenheid direct een andere kamer.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur