Resort Bad Boekelo

Oude Deldenerweg 203, 7548 PM, Enschede, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Resort Bad Boekelo

Totale hotel score:

8,2
Gebaseerd op 290 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Resort Bad Boekelo.

Opbouw score Resort Bad Boekelo :

Algemene waardering

8,2
 

Ligging

8,4
 

Service

8,3
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,3
 

Eten

8,4
 

Kamers

7,6
 
Resultaten 1 - 50 van 290
8,2
Ruijgrok
1
Nederland
maart 05, 2020
Was prima verzorgd.
Wel gedateerd, maar prima verzorgd en netjes. Personeel is enthousiast.
8,2
Van den Hurk
1
Nederland
maart 05, 2020
Een prima hotel gelegen in de bosrijke omgeving van Boekelo op een kleine 10 km van Enschede. Keurig verzorgd goed ontbijt (buffet) en diner. Vriendelijk personeel; Mooi zwembad.
Een klein aandachtspuntje is het bad. Dit is vrij hoog en voor oudere mens lastig in- en uitstappen. Er geen antislip aangebracht en dus behoorlijk glad. Je moer er heel alert op zijn om niet onderuit te schuiven.
8,0
Zandee
1
Nederland
maart 02, 2020
9,0
Van der Lugt
1
Nederland
maart 02, 2020
Een mooie plek om te verblijven prima hotel
Veel wandelroutes in de omgeving. We hopen zeker gezien de prijs kwaliteit van het Hotel zeker nog eens terug te komen.
8,2
Gubbens
2
Nederland
februari 23, 2020
Leuke omgeving,met goed weer voor fietsers mooi gebied.Altermatief zwembad gebruik is prima,de sauna is goed
De vriendin had heuboperaties gehad,dus beneden kamer was beter,want een lift ontbreekt
7,8
Ter Horst
1
Nederland
februari 22, 2020
Rustige omgeving. Heerlijk.
Ietwat gedateerd maar geen probleem. De tweede avond moest ik mijn man halsoverkop naar het UMCG brengen dus maar half genoten. Heel erg stressvol einde. Jammer maar daar kan het hotel niets aan doen.
7,5
Cnossen
1
Nederland
februari 21, 2020
8,0
Wouters
België
februari 20, 2020
heb er genoten, vooral van het eten, en het zwembad was ook een topper
Spijtig dat het langs zo'n rare, kleine weggetjes te bereiken was. Maar voor de rest was het echt wel oké.
9,5
Nijs
1
Nederland
februari 12, 2020
Goed en mooi hotel prima service en goed eten
9,3
Smit
Nederland
februari 06, 2020
Hebben een paar prima dagen gehad in Boekelo. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
8,0
Van Eijk
1
Nederland
februari 03, 2020
Dit was voor ons de 1e keer bij jullie en hebben het prima gehad, lekkere ruime 2 persoons kamers en ook schoon.
Wij hadden kamer 124 en daar was een ligbad in de douche-ruimte. Wij moesten in het ligbad gaan staan om ons te douchen. Dit vinden wij niet echt handig, zeker voor oudere mensen niet. Maar misschien komt daar nog verandering in. Verder was het oke hoor en misschien komen we nog eens terug!!
8,0
Van den Broek
1
Nederland
januari 28, 2020
hele fijne dagen gehad. Voor herhaling vatbaar
9,0
Bikker
1
Nederland
januari 08, 2020
Relax en luxe
We hebben heerlijke dagen gehad en voelden ons erg verwend. Jammer dat het water van het zwembad erg koud was.
9,5
Prins
Nederland
december 25, 2019
Prima hotel. Het beste wat we in jaren hebben gehad. Heerlijk eten, fijn zwembad en heerlijke sauna's.
8,5
De Jong
1
Nederland
december 10, 2019
Prima verblijf. Vriendelijk personeel. Heerlijk Diner
7,5
Van Oort
1
Nederland
november 29, 2019
Onze eerste indruk was: "Dit ziet er goed uit en wat een mooie kamer"
We hebben twee opmerkingen. 1. Als je koffie bestelt vooraf aan het warme eten, dan heb je na 2 minuten de soep voor je staan. 't Ja, dat is niet de goede combinatie. Wat laten we koud worden? De koffie of de soep? We moeten eerlijk zijn, dit komt ook op andere plaatsen voor. 2. Bij vertrek (uitchecken) geen vraag hoe we het hebben gehad en geen goede reis als wens. Viel ons tegen. Niet dat ze onaardig was, maar.... U hoeft geen contact hierover met ons opnemen, mag wel.
8,0
Van Burk
1
Nederland
november 25, 2019
We hebben het daar erg naar ons zin gehad.
8,2
Joosse
1
Nederland
november 21, 2019
prima prijs kwaliteit verhouding!
Wij hebben fijne dagen gehad! Mooie omgeving, vriendelijk personeel en goed verzorgd ontbijt en buffet en diner. De inrichting van de kamers is iets gedateerd, maar alles ziet er goed uit en is schoon en netjes. We komen er graag nog een keer terug!
9,5
Meijer
1
Nederland
november 21, 2019
Prima verblijf gehad. Erg vriendelijke bediening. Mooie ruime kamer.
Wat meer ligstoelen in de sauna.
6,5
Eekmate
Nederland
november 18, 2019
Ondanks niet schone kamers , gezellig zussen weekend gehad met heerlijk goed verzorgd eten in het Hotel.
Ik had 4 kamers geboekt, bij alle 4 de kamers was het niet stofvrij, dit was zo te zien vanwege het stof op de grote (mooie) stenen geglazuurde poot vd schemerlampen. Op mijn kamer 2 aangebroken rollen wc papier op badkamer, 1 aangebroken op de houder kan maar dan ook nog 1 aangebroken als reserve....... hadden net genoeg voor 2 overnachtingen. (ik weet dat we natuurlijk altijd wc papier bij kunnen vragen, maar dat moet niet nodig zijn voor 2 overnachtingen) Ook was het overgordijn los van meerdere haakjes. De ramen vooral onderaan de "goot" waren niet echt schoon De deur naar de badkamer was ter hoogte van het handvat erg smoezelig op meerdere kamers, dit is niet van 1x niet schoonmaken, zelf schoongemaakt. Op alle kamers zaten in de hoeken (spinnen) webben. Er was een fout gemaakt met dubbele boeking voor de Bowlingbaan, wij hadden 2 banen gereserveerd, bleek dat er nog 1 echtpaar op onze tijd de baan had gereserveerd, dus toen hebben wij maar 1 baan genomen, we hadden eigenlijk wel 1 drankje of als compensatie verwacht, want ben ook nog 3x heen en weer gelopen om te regelen dat alle namen er goed in kwamen, want lukte bij de receptie tot 2x over niet..Toen bleek dat je ook nog zelf je drank moest gaan halen aan de bar, dit is niet erg handig als je met 7 personen bent i.v.m. de deuren die je dan met een vol dienblad niet kunt openen? Ook hadden we aan het begin vh bowlen gevraagd of de tafels afgenomen konden worden, want deze pikten vd drankjes van de vorige groep(en). Dit zou gebeuren, maar de dame van receptie kwam helaas niet meer terug. Vergeten? Ik heb het toen maar zelf gedaan. De dames aan de receptie waren erg druk, wel aardig als wij ze aanspraken, maar bij binnenkomst of vertrek geen goedemorgen goedenavond, goede reis, dit zou wel attent en gastvrijer over komen. Al met hebben wij (7 zussen) ondanks de niet schone kamers ons natuurlijk wel vermaakt, en een pluim voor de kok, keuken en de bediening dat was helemaal goed, netjes verzorgd!
8,2
Van Gelderen
2
Nederland
november 18, 2019
Heerlijke plek voor een paar dagjes rust.
Iets gedateerde kamers, Bedden liggen goed, maar zijn niet echt meer strak. Door de metalen kozijnstrips is er veel schimmelvorming in de kozijnen. Dit moet weggeveegd worden. Badkamer zeer netjes en nieuw. Zwembad is een aanrader. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
10,0
Van der Heide
Nederland
november 15, 2019
prima heerlijk eten personeel fantastisch
8,7
Witzenburg
1
Nederland
november 15, 2019
Prima hotel bij arrangement.
Mooi gelegen. Prima kamers. Goede prijs kwaliteitverhouding. Gezellig druk tijdens ontbijt en diner.
8,3
Van Berkel
Nederland
november 15, 2019
Uitstekend bevallen,misschien nog een keer heen!
9,0
Van der Ham
1
Nederland
november 14, 2019
Het ligt fantastisch in het bos, prima verblijf
7,3
Tromp
1
Nederland
november 14, 2019
Prima hotel
Prima hotel,eten ook prima ,alleen was onze kamer erg stoffig!Dikke laag stof op oa.de lampen en kast waar de tv.op stond.Ook waren de ramen erg vies!!! In de gang hing een schilderij waarvan de glasplaat zo vies was dat mensen erin gingen tekenen.In het restaurant hingen ook spinnewebben.Volgens mij is Halloween allang voorbij!We hebben dit gemeld bij de receptie,maar ze hebben er niets mee gedaan.Erg jammer dit! Dit is toch geen reclame!!! Ook buiten bij de ingang waren de witte muren groen uitgeslagen.Dat maakt geen goede indruk dacht ik.
8,0
Bruins
2
Nederland
november 13, 2019
Fijn, relaxed, veilig
Personeel aardig, eten heerlijk. Sauna aan de kleine kant
8,8
Seinen
2
Nederland
november 12, 2019
heerlijk relaxed wellness erbij was top en prijs van overnachten incl. Ontbijt en diner was super ?voor herhaling vatbaar ?
7,0
Dijkstra
Nederland
november 08, 2019
Prima personeel ,prima eten fijn zwembad
Goed bed ,alleen mogen de kamermeisjes wel wat beter schoonmaken veel stof tussen verwarming
9,7
Schilten
5
Nederland
november 06, 2019
geweldig weekend gehad.Mooie ligging, goede service,vriendelijk personeel. fijn gevoel!!!!
7,2
Schapelhouman
Nederland
november 06, 2019
Mooi hotel maar geen eigen keuze wat eten betreft.
We had den do der dag vrijdag en zaterdag geboekt.wat tegen viel vrijdag geen lopend buffet wel beloofd.eten was Karrig geen eigen Keuze.jammer.ontbijt was goed.veel lawaai snachts op de gang was een grote groep waar alles om draaaide.lawaairige Muziek tot laat.
7,8
De Vries
5
Nederland
november 05, 2019
Prima verblijf, het eten was goed, erg cliëntvriendelijk.. De kamer was niet super schoon.
9,8
Bergh
1
Nederland
november 04, 2019
Erg leuk en genieten
Het eten was erg lekker, de kamer riant, alleen het zwemwater was aan de koude kant. Met vriendelijke groeten Hans bergh
8,0
Cazemier
1
Nederland
november 03, 2019
7,8
Van Vliet
Nederland
oktober 30, 2019
Alles wordt soepel geregeld: fietsen huren, tafel reserveren
Alleen de kamer was niet klaar toen we arriveerden.
8,0
Van der Elst
1
Nederland
oktober 29, 2019
8,5
Benard
1
Nederland
oktober 29, 2019
Het was er goed om te verblijven
6,2
Snip
Nederland
oktober 29, 2019
Goed
Bij aankomst was onze kamer nog niet schoongemaakt. Het heeft bijna een uur geduurd voor wij onze kamer inkomsten. Dit hebben wij als niet prettig ervaren.
7,5
Weerstand
1
Nederland
oktober 29, 2019
Heerlijk rustig hotel
10,0
Ringelenstein
1
Nederland
oktober 28, 2019
7,2
Veenstra-Schrijver
1
Nederland
oktober 28, 2019
Vriendelijk personeel, vlotte bediening
Het bed was in 1 woord slecht.
8,4
Lobel
1
Nederland
oktober 27, 2019
Lang w
Lang weekendverblijf. Goede vriendelijke service. Erg goed eten m.u.v. de soepen die helaas te dun en smakeloos waren. Uitstekend ontbijt met zeer goede koffie. Keurig sanitair. Over het algemeen dus ?? .
7,3
Penders
Nederland
oktober 25, 2019
voor herhaling vatbaar. Omgeving supermooi. Mooi zwembad en sauna was prima.
8,2
Maters
Nederland
oktober 23, 2019
goed hotel, vriendelijk personeel, rustige ligging en een uitstekend ontbijt!
9,0
Engelen
2
Nederland
oktober 23, 2019
Goed verblijf, aanrader voor fietsers.
Sommige kamers vragen om update.
8,2
Van der Spek
2
Nederland
oktober 22, 2019
Een heerlijk hotel op een mooie plek
We hebben genoten van dit arrangement van 3 dagen. De kamers waren wel wat gedateerd, maar het was nog heel goed te doen. Goede service, uitgebreid ontbijtbuffet, heerlijke diners, minpunt was wel dat het erg lang duurde voor we opgediend kregen, we kregen de indruk dat er te weinig personeel was in de keuken.
7,7
Heger
1
Nederland
oktober 21, 2019
Prima naar onze zin gehad.
Kamer niet schoon. Zeer lang op eten moeten wachten, 1uur en 10 min. En de volgende gang duurde weer lang.
7,8
Hamer
Nederland
oktober 09, 2019
Hebben erg genoten.
8,3
Hendriks
2
Nederland
oktober 09, 2019
Prima hotel, vriendelijk personeel, goed parkeren. Kortom wij hebben het heel goed naar onze zin gehad
De gestuurde mailings waren steeds in het Engels, dat mag wel eens anders.
7,8
Schonewille
3
Nederland
oktober 08, 2019
wij hebben het naar de zin gehad.Ook vonden wij het prettig dat alle spelen zoals bowlen gratis waren.
Bad kamers niet al te groot, jammer en de douche in het bad is zeker niet handig voor mensen op leeftijd. Voor herhaling vatbaar.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.