fbpx

Hotel NH Veluwe Sparrenhorst

Eperweg 46, 8072 DB, Nunspeet, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Hotel NH Veluwe Sparrenhorst

Totale hotel score:

8,5
Gebaseerd op 399 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel NH Veluwe Sparrenhorst.

Opbouw score Hotel NH Veluwe Sparrenhorst :

Algemene waardering

8,5
 

Ligging

8,8
 

Service

8,7
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,5
 

Eten

8,6
 

Kamers

8,0
 
Resultaten 1 - 50 van 399
8,7
Passchier
Nederland
augustus 13, 2020
Prima hotel,personeel zeer vriendelijk en attent.
Dinerkaart mag wat uitgebreider.
8,7
Salburg
1
Nederland
augustus 03, 2020
Fris hotel met een uitstekende ligging.
7,2
Lewis
Nederland
augustus 03, 2020
8,7
Knaepkens
België
augustus 02, 2020
Wij zijn zeer tevreden over ons verblijf. Vriendelijke ontvangst en bediening, ondanks de moeilijke corona-omstandigheden.Het ontbijt was super-de -luxe.Ideaal voor een fietsvakantie, qua ligging en de omgeving.Voor herhaling vatbaar !
Ook fietsverhuur was in orde. Iemand van ons gezelschap reed de eerste dag plat, 's Anderendaags stond er een andere fiets klaar ! Top !
9,5
Kerkhof
1
Nederland
augustus 02, 2020
8,3
Hoogenraad
1
Nederland
juli 30, 2020
8,3
Gielens
1
Nederland
juli 30, 2020
Prima hotel met vriendelijk personeel.en dat soms extra druk moest verwerken vanwege de corona.
Goede corona maatregelen, geen moment bang geweest voor besmetting. E-bikes gehuurd en daar waren we zeer tevreden mee.
9,0
Grootenboer
1
Nederland
juli 01, 2020
Een gastvrij hotel, waar men zich goed aan de corona maatregelen hield.
9,2
Duin
1
Nederland
juni 27, 2020
Naast n bos en toch vlakbij het centrum, met n prachtige tuin
Door de Corona maatregelen wat aanpassingen Maar personeel deed hun best om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken Ik vond zelf de maatregelen iets te ver doorvoeren, maar begrijp ook dat het opgelegd is door bestuur Prachtige ligging, met mooie fiets en wandelroutes, een goed uitvalsbasis hiervoor Hotel heeft n prachtige tuin en door n poortje kom je in een belvederebos Ruime fietsenstalling met helverlichte oplaadpunten voor E-bike, deze zijn ook te huur bij het hotel Kortom, echt n goede aanbeveling voor n korte vakantie
7,7
Van den Berg
1
Nederland
maart 03, 2020
Prima verblijf gehad in standaard kamer.
7,0
Terken
1
Nederland
maart 02, 2020
Ligging goed, rustig. Ontbijt prima.
We kregen helaas een zorghotelkamer, extra steungrepen, stoel onder de douche, alles werd nat bij het douchen. Vieze WC, alarm knop boven lichtknopje waarop ik per ongeluk drukte. Herrie en ze wisten niet hoe het af moest. Erg confronterend hadden we maar niet meer betaald voor een kamer op de begane grond.
8,2
Wit
1
Nederland
december 12, 2019
Kamers een beetje gedateerd de rest voldeed prima aan onze eisen / verwachtingen
Geen
9,0
Remmers
4
Nederland
november 21, 2019
Fijn verblijf, mooie kamers, heerlijk ontbijt, lekker gewandeld en gezwommen en heel goed gegeten in restaurant.
Het restaurant is een beetje een grote zaal, zou er wat roomdividers in aanbrengen om het wat aangenamer/aantrekkelijker te maken.
8,0
Groeneveld
2
Nederland
november 11, 2019
Prima, je voelt je echt welkom
Helaas is het hotel middels Tom Tom niet goed te vinden....
9,0
Van Kleeff
1
Nederland
november 10, 2019
Genoten van het verblijf, het personeel was uitstekend en het zwembad was heerlijk!
8,3
Vonk
4
Nederland
oktober 29, 2019
Prachtige ligging, heerlijk gegeten, gezwommen en er op uit de bossen in, super!
Als familie hadden we, goed geregeld door jullie, 3 kamers naast elkaar. Helaas was het derde bed op de kamer een camping bed, voor een volwassene niet echt comfortabel, hadden we ook niet verwacht!
9,7
Pieper
1
Nederland
oktober 01, 2019
8,3
Sluijter
1
Nederland
september 18, 2019
prima hotel wil graag nog een komen??
8,7
Quist
1
Nederland
september 09, 2019
Fijn hotel. vriendelijk personeel
Vloer in de badkamer werd in zijn geheel erg nat. Werd na vraag wel naar gekeken,maar geen passende oplossing. ( er hoorde een strip onderaan de deur om doorlopen van water tegen te gaan.)
8,2
Van Stek
1
Nederland
september 05, 2019
We hadden een heerlijke lichte kamer.
9,7
Moons
1
België
september 05, 2019
Het was een uitstekend verblijf in een zeer aangename omgeving.
Wij hebben heel erg genoten en zeer lekker gegeten.Ook het ontbijt was superlekker.Alle medewerkers waren zeer vriendelijk en attent.Voor herhaling vatbaar.
10,0
Dekkers
5
Nederland
september 05, 2019
Prettig personeel, grote schoone kamer, heerlijk uitgebreidt ontbijtbuffet. Verzorgde verse producten. Kortom niets op aan te merken, alleen maar positief
8,5
Reurekas
1
Nederland
september 03, 2019
Voor de 2e keer hier geweest. Was weer naar tevredenheid.
De prijs voor het 2e diner op de tweede dag (extra te betalen) was naar verhouding met het verrassingsdiner van de eerste dag was wel erg hoog!! Beetje onduidelijk dat voor het verschil van soep of ander voorgerecht veel meer betaald moest worden voor het driegangendiner. Bij het 1e bezoek (begin juni) was de prijs ca. E. 30 en nu 31,95 en door een andere keus voor het voorgerecht E. 36,95.
9,2
Schoenmakers
1
Nederland
september 02, 2019
We hebben het heerlijk gehad. Zeer prettig personeel.
De badkamer kan wat beter.
8,5
De wit
Nederland
september 02, 2019
Mooie kamer, service gericht personeel, heerlijk zwembad en complimenten voor de kok. Ontzettend genoten!
7,8
Van Klinken
1
Nederland
september 02, 2019
Het verblijf in NH hotel Sparrenhorst was goed met een paar kanttekeningen.
Wat wij wel bijzonder vinden dat je bij het inchecken gelijk het arrangement moet betalen en dat dit nergens wordt vermeld. En wat wij beslist niet prettig vinden dat je op zondag er niet kunt dineren.
8,0
Delicaat
1
Nederland
september 02, 2019
Goed hotel
Vanuit het hotel kan je prima fietstochten maken wy zyn al een paar keer inhet hotel geweest komen ergraag terug
8,2
Ter Laak
5
Nederland
augustus 27, 2019
Super, prachtige fietstochten gemaakt van uit het hotel.
Ontbijt was super, de dinerkaart kon uitgebreider vooral als men vaker in het hotel zou willen eten.
9,2
Post
1
Nederland
augustus 27, 2019
Het was in een woord HEERLIJK en zo rustig. OOk op de kamers hoorde je niets van buren! Voor herhaling vatbaar.
7,8
De Jong
5
Nederland
augustus 26, 2019
We hebben een fijn verblijf bij u gehad. Ik beveel NH hotel Sparrenhorst bij iedereen aan.
Opm. Bij het boeken kostte het huren van een Ebike € 27,50 bij Aankomst: € 35,00. Fietshuur vinden wij wel aan de hoge kant, want bij Hoegen fietsverhuur betaal je € 20,00 per dag, een te groot verschil! Verder was alles prima. Mvg Jeannette de Jong
9,0
Giethoorn
1
Nederland
augustus 19, 2019
prima voor elkaar.
9,0
Van der Ham
1
Nederland
augustus 19, 2019
fantastisch
De lift ging kapot op zondag , woensdag was de lift nog niet gemaakt toen we uitcheckten ,beetje jammer. Voor de rest was alles prima. Het ontbijt is zeer uitgebreid echt heel goed.
8,2
Nusmeier
2
Nederland
augustus 09, 2019
verblijf goed
de kamer vind ik klein en erg donker en somber en heel warm!!!
8,2
Van Vulpen
1
Nederland
augustus 08, 2019
Het was heerlijk om er een paar dagen in alle rust te verblijven..
7,3
De Groen
2
Nederland
augustus 07, 2019
goed hotel als uitvalsbasis voor (fiets)uitstapjes in de omgeving
fietsstalling veel te klein diner van het arrangement: smakelijk maar eenvoudig, geen keuzemenu wijn aan de prijs niet alleen kritiek: zwembad heerlijk na het fietsen. Prima matrassen. Leuke fietsroutes. Aardig personeel. Ruime parkeerplaats. Vlotte WiFi
9,0
Van Beusekom
1
Nederland
augustus 03, 2019
Heerlijk gegeten en erg vriendelijk personeel.
We komen zeker nog eens terug.
8,2
Den Blanken
1
Nederland
juli 22, 2019
Prettige verblijf
Vanaf de weg is het hotel slecht aangegeven
9,3
Borgmans
1
België
juli 20, 2019
Een fantastisch ontbijt, vriendelijk personeel en een heel mooie omgeving om te fietsen!
De overdekte fietsplaats was veel te klein! Stond al redelijk vol met de huurfietsen van het hotel!
10,0
Blommaert
2
België
juli 19, 2019
Een hotel om meermaals te bezoeken.
8,3
Drijkoningen
1
België
juli 16, 2019
aangenaam voor een fiestweekend
8,7
Hoogland
Nederland
juli 07, 2019
Met veel plezier bij jullie geweest ,en ook heel gast vriendelijk tijdens ons verblijf .
9,0
Holland
1
Nederland
juli 06, 2019
Prima hotel,attent personeel.
9,3
Kok
Nederland
juni 27, 2019
Super de luxe
We hebben erg genoten en alles was echt super voor elkaar. Bedankt daarvoor
8,0
Visser
1
Nederland
juni 26, 2019
vriendelijk personeel, behulpzaam, mooie omgeving
erg warm op de kamer, airco zou een oplossing zijn. nieuwe vloerbedekking en dan gladde vloeren
8,3
Cieraad
1
Nederland
juni 20, 2019
Goed verblijf
Meerdere malen in Sparrenhorst geweest fijn hotel goede service en lekker avond diners
10,0
De Corte
2
België
juni 12, 2019
viendlijke bediening zeergoed ontbijt zeergoed dinner propere kamers
enkel er was geen fietsenstalling maar deze is in opbouw dus 9/10
9,0
Reurekas
5
Nederland
juni 11, 2019
In één woord: fantastisch!
Heb geen enkele negatieve opmerking over dit hotel! Heerlijk eten, prachtige omgeving, mooie, schone kamers! Wil hier beslsist weer naar toe!
10,0
Blommaert
1
België
mei 31, 2019
Vriendelijke ontvangst en gemotiveerde personeel.Dit was de3de keer en komen zeker terug.
8,8
Hoogenboom
1
Nederland
mei 28, 2019
Alles is gezellig verlopen vriendelijk personeel
8,8
Lubbers
Nederland
mei 27, 2019
We hebben genoten van dit verblijf . Hotel raakt de 5 sterren.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.