Hotel Bentheimer Hof - Bad Bentheim

Bahnhof Nord 1, 48455, Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

Beoordeling van Hotel Bentheimer Hof - Bad Bentheim

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 224 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Bentheimer Hof - Bad Bentheim.

Opbouw score Hotel Bentheimer Hof - Bad Bentheim :

Algemene waardering

8.0
 

Ligging

7.6
 

Service

8.0
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

7.7
 

Kamers

7.9
 

Kindvriendelijkheid

6.5
 
Resultaten 1 - 50 van 224
9.5
Boonstra
1
Nederland
januari 15, 2019
Goed hotel en vriendelijk ontvangen
7.1
Smets
1
Nederland
januari 12, 2019
Prijs Kwaliteit is zeker goed.
7.8
Eller
1
Nederland
januari 10, 2019
Net hotel, goede maaltijden. Prijs/kwaliteitsverhouding uitstekend.
8.8
Steeneke
1
Nederland
december 30, 2018
zeer goed blijf zo door gaan
8.0
Doevendans
1
Nederland
december 25, 2018
Uitstekend
Prijzen glas wijn uitzonderlijk hoog
8.6
Van Dekken
Nederland
december 21, 2018
gezellig, knus, mooie ligging
8.9
Rackwitsz
5
Nederland
december 13, 2018
Zeer fijn hotel, vriendelijk personeel en lekker eten.
De verwarming stond erg hoog in de kamers. Beter iets lager (wel behaaglijk) zetten. Scheelt ook nog eens energie.
8.0
Bakker
1
Nederland
december 13, 2018
Prima hotel kamers waren goed
7.4
De Haard
5
Nederland
december 13, 2018
Goed degelijk schoon
Zeker aan te bevelen voor een paar daagjes ertussenuit. Prima hotel voor weinig geld.
8.8
Van der Kolk
1
Nederland
december 13, 2018
mooi hotel. Vriendelijk personeel. Gastvrij
Wij zijn bijzonder gecharmeerd van het oude Stationsgebouw. Dat hiervan een heerlijk hotel is gemaakt met de authentieke aankleding nog zo aanwezig.
8.0
Bouma
1
Nederland
december 08, 2018
Leuk gezellig hotel, waar we met plezier 3 nachten hebben doorgebracht.
Badkamer op zich goed, alleen de wc zou hoger kunnen en de plaats van de toiletrolhouder is onlogisch. Verder vinden wij het raar dat je parkeerkosten moet betalen, gezien de ligging(waardoor er direct bij het hotel voldoende parkeerruimte is) van het hotel.
8.0
Staal
1
Nederland
december 06, 2018
7.0
Heddema
Nederland
december 02, 2018
Heerlijk weekend met vriendinnen gehad!
Kindvriendelijkheid niet van toepassing
7.3
Hendrix
1
Nederland
november 30, 2018
Lekker gegeten. Snap niet dat mensen klagen dat ze last hebben van het trein verkeer.
8.1
Hoogwijk
2
Nederland
november 28, 2018
Rust, gezellig, heel vriendelijk personeel.
Het waren fantastische dagen, zeker voor herhaling vatbaar, ook de ligging als je met de trein reist.
8.9
Minkes
Nederland
november 28, 2018
7.7
Beversluis - Van Poeteren
Nederland
november 27, 2018
Prima maar niet veel te doen in de omgeving wel mooi fietsen en wandelen 3 dagen is genoeg
8.8
Meijer
1
Nederland
november 27, 2018
Prima hotel met gastvrije ontvangst. "Warme" sfeer in het restaurant. Goed gegeten en gedronken voor een schappelijke prijs.
7.9
Wolfs
5
Nederland
november 26, 2018
Fijn hotel, heerlijk ontbijt en drie gangen menu.
Hele fijne dagen gehad, komen zeker weer.
8.0
Van Leersum
2
Nederland
november 22, 2018
Leuk hotel, centraal gelegen, vriendelijk personeel.
Jammer dat er geen keus was bij het diner, het was niet onze smaak wat we kregen maar dat is natuurlijk persoonlijk. Fietsroutes waren niet duidelijk. Hele fijne bedden, super matras, echt goed geslapen. Heel fijn weekend gehad, komen zeker terug als we nog een keer naar Bad Bentheim willen.
8.0
Scheerhagen
1
Nederland
november 21, 2018
Simpel maar aangenaam verblijf
Hier naar toe gegaan met mijn vriendin. Het is een mooi hotel. Alleen zijn de kamer wat aan de kleine en oude kant. Geen last van gehad. De kamers waren schoon. We hebben in de buurt rond gekeken en konden s'avond aanschuiven voor het eten. Keuze had je niet maar het eten was erg lekker en goed. Op verzoek was het bij uitzondering mogelijk om te wisselen.
9.0
Reijgersberg
1
Nederland
november 18, 2018
Uitstekende service in een tot hotel omgebouwd stationsgebouw aan de rand van het Bentheimer Woud
Ontzettend leuk hotel op loopafstand van Bad Bentheim met zijn burcht en op loopafstand van het kuurzwembad. Leuke korte en lange wandelingen en fietstochten. Wel raar dat er voor parkeren langs de bosrand voor het hotel betaald moet worden terwijl elke niet-hotelgast gewoon zijn auto parkeert voor een wandeling of om de hond uit te laten. Hotel heeft een eigen, niet bewaakte parkeerplaats naast het hotel. Heel vriendelijke personeel, men spreekt Nederlands en Duits, er is een lift en de kamers met balkon zijn prima zeker bij mooi weer. Er is een terrasje (Biergarten) naast het hotel. Helaas geen koffie/theefaciliteiten op de kamer of een gezellige lounge met banken/bankjes Tevens wordt er redelijk wat georganiseerd of er wordt verwezen naar activiteiten. In het hotel mag niet gerookt worden, men kan voor het hotel overdekt roken. Maaltijden en ontbijt zijn prima. Voor herhaling vatbaar.
8.5
Wiersma
2
Nederland
november 15, 2018
Leuk hotel op een goede locatie
Het eten van het arrangement was naar mijn smaak te zout.
8.0
Nauwelaerts
1
België
november 10, 2018
Helemaal oké.
Avondeten lekker maar te weinig groenten. Ontbijt was prima. Geen verlichting aan de schrijftafel of aan de zetels.
10.0
Blokhuis
1
Nederland
november 09, 2018
Mooi hotel in het oude stationsgebouw, mooie ligging in het bos, lekker eten, mooie kamer.
8.2
Vermeulen
1
Nederland
november 08, 2018
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie kamer.
Indrukwekkend kasteel en ook mooie stukken oerbos.
7.2
Haitsma
Nederland
november 06, 2018
Prettig verblijf.
In de kamer 25 was weinig licht om een boek of tijdschrift te lezen. In de douche was geen zeep aanwezig, ondanks hierover een verzoek om zeep was er ook de volgende morgens nog geen zeep in de houder gedaan. Hoe kan ik kindvriendelijkheid een beoordeling geven als ik geen kind gezien heb.
8.1
Alberts- ten Klooster
1
Nederland
november 06, 2018
Prima hotel met vriendelijk personeel
9.5
Olieslagers
België
november 05, 2018
deugddoend ontspannend en rustig in de natuur!
8.3
Schouten
1
Nederland
november 05, 2018
Prijs/kwaliteit is prima
Goed verblijf gehad, nette kamer, eten was goed.
8.0
Hoekstra
1
Nederland
november 02, 2018
Positief, goed verzorgd, ontspannen
Wij zijn zeer tevreden over het verblijf bij Bad Bentheim. Wij hebben 1 punt van kritiek waar misschien aan kan worden gewerkt: op de kamer was een onaangename lucht aanwezig. Vergelijkend met een vochtige/muffe geur. Wellicht is het een idee een luchtverfrisser te plaatsen o.i.d. Het aanwezige systeem was nl. niet afdoende.
8.0
Olivier
1
Nederland
november 01, 2018
Prima verblijf in Hotel Bentheimer Hof met een prachtige golfbaan op 10 minuten rijden met de auto.
7.0
Van Tol
1
Nederland
november 01, 2018
Eenvoudig net hotel tegenover het bos waar je heerlijk kunt wandelen. Het hotel ligt op loopafstand van het dorp
7.5
Van der Tol
1
Nederland
oktober 31, 2018
Prima, we hebben het goed naar ons zin gehad.
Wij hebben service een 6 gegeven omdat we na een koude avondwandeling geen warm drankje als koffie, thee of warme chocolademelk konden krijgen. Dat viel ons erg tegen.
8.5
Hubner
1
Nederland
oktober 31, 2018
Charmant, schoon, en mooie ligging. Zalige rust. Ideaal voor enkelingen, partners, of gezinnen met oudere kinderen.
Prachtig hotel. Zeer charmant. Compact, maar van alle faciliteiten voorzien. De kamer was netjes en schoon. De dinerruimte was niet heel ruim, maar kon de gasten prima voorzien. Het ontbijt was lekker en voldoende. Het avondeten was inbegrepen. Er was hierin geen keuze, maar gewoon een dagelijks vooraf bepaald drie gangen menu. Wat we niet wisten was dat we van te voren aan hadden moeten geven dat we dieetwensen hadden (een van ons is vegetariër), maar dat werd direct ter plekke goed opgepakt en voor de rest van het verblijf geregeld. Hoewel er dus geen keuze was voor het diner, was het heerlijk. Het enige minpuntje was dat de drankjes niet inclusief waren. Deze moesten we aan het eind van ons verblijf apart afrekenen. De prijzen voor de drankjes waren een normale horeca prijs.
7.2
Cornelisse
1
Nederland
oktober 30, 2018
Ietsje gedateerd hotel. Heeft zeker sfeer en karakter.
Het enige wat niet optimaal was, was het gedrag van de eigenaar/bedrijfsleider. Het betrof een arrangement van 2 nachten. Als dan de enige optie voor het element van de avondwandeling met de gids, de avond van aankomst is, dan meldt je dat netjes. Als je dan een bon verstrekt voor 2x gratis koffie en taart, en binnen het uur bestellen je gasten koffie en taart, dan check je meteen of zij daar hun voucher voor willen inzetten. Als ik vraag om een glas wij en een karaf water, dan kom je niet met een karaf wijn aan.
7.7
Huijs
1
Nederland
oktober 30, 2018
eenvoudig, sober, schoon hotel.
We misten de waterkoker op de kamer. Het eten was goed, maar 1 van de schnitzels was echt niet smaakvol, maar dat hebben we zo gelaten, het personeel deed hun best. Het ontbijt was prima.
7.1
De Geus
1
Nederland
oktober 30, 2018
Een klassiek, degelijk hotel.
7.3
Ras
Duitsland
oktober 29, 2018
8.6
Rood
1
Nederland
oktober 27, 2018
Prettig personeel mooie omgeving prachtig hotel..t enige storende was de masagemuziek in t restaurant...verder heerlijk genoten
9.5
Van Aken
1
Nederland
oktober 25, 2018
Een geweldig hotel en zeer vriendelijk personeel. Het eten was super.
7.0
Kanon
1
Nederland
oktober 25, 2018
Voorbereiding kamer voor 2 personen was matig. 1 set handdoeken en 1 dekbed gereed, geen dekbedhoes.
De ligging van het hotel langs de spoorlijn is ongunstig, onze kamer nr: 20 was matig qua ligging. Mijn vrouw en ik hebben behoorlijk last van de treinen gehad m.n. de 1ste nacht. Men ging ook de set dubbele ramen tijdens ons verblijf verwijderen en dit werd gedaan net op het moment dat wij in de kamer aanwezig waren tussen 17.00 u en 18.00 u. Na het melden van bovengenoemde punten (handdoeken en dekbed) duurde het vrij lang voordat men het aangevuld had. Het ontbijt was prima en ook het diner was uitstekend, daar hebben wij van genoten.
7.8
Simon
1
Nederland
oktober 23, 2018
8.6
Quist-Visser
Nederland
oktober 23, 2018
Prettig hotel. Schone kamer. Vriendelijk personeel
8.8
Veldhuis
2
Nederland
oktober 23, 2018
Fantastisch
We hadden goede kamers. Gelegen tegenover het bos. Ondanks het feit dat de ramen opstonden hadden we geen enkele last van de treinen. Zelfs de conducteurs van de treinen sliepen in dit hotel. We hebben een prima verblijf gehad. Samen met een bevriend echtpaar hebben we genoten van veel.
9.0
Meurs
1
Nederland
oktober 23, 2018
Was prima geen uitzonderlijkheden
Het hotel was prima. Er ontbrak alleen een spellen en boekenkast.
9.0
Van Manen
5
Nederland
oktober 22, 2018
Relaxt ,mooi lekker dichtbij centrum en bossen
Leuk en goed verblijf gehad drie dagen met mn ouders,voor dat arrangement krijg je waar voor je geld,super
7.8
Steijns
1
Nederland
oktober 22, 2018
Een prima hotel met vriendelijke bediening. Jammer van de rioolgeur.
We zijn tevreden over de service en vriendelijkheid van het personeel. Het eten was goed. Kamers schoon. Bij binnenkomst van de kamer hing er een rioollucht. We hebben niet ontdekt waar deze vandaan kwam. Alles goed doorgespoeld; badkamerdeur dicht, maar de geur bleef. Nadeel is dat er veel goederentreinen langs komen die ook veel geluidshinder opleveren. Ook in de late uurtjes en ‘s morgens heel vroeg hadden we daar last van. Soms blijft een zware locomotief zelfs een tijdje vlak vóór onze kamer stationair draaien.
8.0
Renses
Nederland
oktober 22, 2018
We hebben fijne dagen gehad in Bad Bentheim, mede door het verblijf in het hotel. De bedden lagen uitstekend en het eten was zeer goed op smaak. Het personeel erg vriendelijk. Prima hotel voor weinig geld!
8.0
Janssen
1
Nederland
oktober 19, 2018
Een oud station is een mooie entourage voor een hotel. Bovendien goed service en goed eten.
Het hotel heeft een aparte sfeer als oud station. De ligging van het hotel is redelijk dicht bij het centrum. Bad Bentheim is een prachtig dorp met een mooie via de VVV verkregen historische stadswandeling.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur