Hotel Bentheimer Hof - Bad Bentheim

Bahnhof Nord 1, 48455, Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

Beoordeling van Hotel Bentheimer Hof - Bad Bentheim

Totale hotel score:

8.1
Gebaseerd op 259 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Bentheimer Hof - Bad Bentheim.

Opbouw score Hotel Bentheimer Hof - Bad Bentheim :

Algemene waardering

8.0
 

Ligging

7.7
 

Service

8.0
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

7.8
 

Kamers

7.9
 
Resultaten 1 - 50 van 259
7.7
Hoekstra
Nederland
september 17, 2019
het is ons goed bevallen
toilet is voor oudere leeftijdsgroep aan de lage kant en er zou een handgreep voor ekstra steun gewenst zijn
7.7
Van Goor
Nederland
september 16, 2019
Er is wel iets moois van het oude station gemaakt.
Vreemd dat we P-geld moesten betalen, er werd niets extra voor gedaan.
9.3
Miedema
1
Nederland
september 09, 2019
3 heerlijke dagen gehad (met mooi weer)
Als je er eenmaal bent en constateert dat je vrijblijvend kunt parkeren, dan vraag je je af waarom je parkeerkosten moet betalen. Bij navraag is aangegeven dat het om een overheidsmaatregel gaat. Misschien in de communicatie naar gasten toe ook zo vermelden.
9.0
Hoekstra
1
Nederland
september 09, 2019
Een prachtig omgetoverd treinstation, wat een origineel idee om daar een hotel van te maken.
Wij hebben volop genoten van alles wat er in en om het hotel gebeurde. Zeker aan te bevelen voor mensen die helemaal weg van treinen zijn.
8.5
Polling-Walrecht
1
Nederland
september 09, 2019
Prima, gastvrij hotel.
8.3
De jong
2
Nederland
september 08, 2019
genoten in een prachtig gerestaureerd stationsgebouw
7.8
Van der Meulen
1
Nederland
september 04, 2019
KAmer op de bovenste etage met 1 raam, geen uitzicht of balcon.. prima bed en keurig
Vriendelijk personeel, heel goede kok. aandachtspunt de corden blue was erg zout. Volgende x neem ik vegetarisch. Dat zag er heel lekker uit. Vriendelijk verzoek: minder vlees en een kleine salade, sla of fruit erbij. Dit is gezond en voor het hotel qua prijs ook gunstig. We hebben vrienden dit hotel aangeraden en wij komen zeker terug. We hebben heerlijk gefietst in de omgeving hartelijke groet mevr. S van der Meulen
7.8
Borst
1
Nederland
augustus 15, 2019
Heel fijn verblijf, kundig personeel en mooie kamers
7.8
Van den Hadelkamp
2
Nederland
augustus 13, 2019
8.7
Lietmeijer
1
Nederland
augustus 12, 2019
9.8
Festen-Sidler
1
Nederland
augustus 12, 2019
Zeer aangenaam verblijf.
Zeer aangenaam verblijf in een mooi gerestaureerd oud stationsgebouw met een prima ligging ten opzichte van fiets- en wandelpaden, goede ligging ten opzichte van centrum van Bad Bentheim en het nieuwe station van Bad Bentheim. Daarnaast heel vriendelijk personeel. Is ons heel goed bevallen. Zeer goede prijskwaliteitsverhouding.
10.0
Burger
Nederland
augustus 07, 2019
Goed alleen de treinen is wel ff wat snachts
9.8
Goense
1
Nederland
juli 20, 2019
een dikke tien verdiend
8.5
Piket
1
Nederland
juli 19, 2019
Heerlijk uitgerust
Prima kamer, gezellige bar, leuk restaurant. Eten was goed bediening ook. Apart is dat het een oud spoorstation is en dat boven in het restaurant een miniatuurtrein reed tijdens het diner
8.7
Heerens
1
Nederland
juli 19, 2019
Uitstekend. Prima hygiëne. Vriendelijk personeel
10.0
Franqui
1
België
juli 17, 2019
Vijf rustige dagen mogen beleven.
Zeer tevreden, geen negatieve meldingen.
7.7
Stork
1
Nederland
juli 15, 2019
Een paar leuke dagen gehad
Onze 2 persoonskamer was voor 1 persoon klaargemaakt. Lopen op sokken leerde ons dat de laminaatvloer niet geheel schoon was. Personeel was gezellig, attent en correct. Ontbijt lekker uitgebreid en goed voorzien qua keuzes. Het 3 gangendiner was smakelijk en leuk apart qua samenstelling.
7.5
Seligmann
1
Nederland
juli 10, 2019
Bijzonder geschikt voor wandelaars en fietsers
Het ontbijt iwas op vrijdag van 07.00 - 10.00 uur. Wij kwamen om 09.30 binnen en alles was afgeruimd. De eigenaar verontschuldigde zich en zette alles terug. Zateragmorgen kwamen wij om 09.00 uur en het roerei was op, geen croissants meer, geen broodjes meer alleen brood om zelf te snijden. Gasten die daarna binnenkwamen hadden nauwelijks meer iets, behalve brood boter en jam. Reclameren bij de receptie leidde tot niets. De bedden, matrassen en kussens waren perfect. De douche was niet goed in te stellen, de zeepdispensers in de douche en bij de wastafel waren uit de muur gevallen. De handdoeken werden niet ververst.
4.2
Smit
1
Nederland
juli 09, 2019
Ik zou hier niet weer komen
8.2
Posthuma
1
Nederland
juni 29, 2019
Prima en vriendelijk personeel op 1 na. Heerlijk eten. Overdag mooie treinen en s"nachts lekker rustig.
Even heerlijk kunnen uitrusten en opladen!!!
8.3
Thijssen
2
Nederland
juni 24, 2019
Prima hotel, uitstekende bediening, heerlijke kamer
9.0
Wagenaar
1
Nederland
juni 10, 2019
Een goed hotel, goed verzorgde kamers, goede bedden, ontbijt en avondmaaltijden zijn prima maar is 1 minpuntje.
Zoals u in het bovenstaande heeft gelezen hebben wij een prima week gehad, alleen het ene minpuntje was het douchen in de ochtend. Daar wij allebei net de tachtig zijn gepasseerd is koud water in de vroege ochtend uit de douche geen pretje, het zou een verbeter puntje zijn. Voor de rest is het een hotel waar wij graag nog eens naar toe gaan.
8.5
Van Vliet
5
Nederland
mei 07, 2019
Heerlijk hotel, mooie plek, heerlijk eten ,goede bediening
Ik zou geen negatieve dingen weten,het was echt top,we hadden ook het weer mee,kon niet beter:)
8.3
Waarsenburg
1
Nederland
mei 04, 2019
Gezellig sfeervol hotel nabij het centrum van Bad Bentheim
Heel gezellig voormalig stationsgebouw. Sfeervolle inrichting. Ontbijt en avondeten goed verzorgd. Vriendelijk personeel. Als ik een kritiekpuntje zou moeten noemen is dat dat het ons verbaasde dat je per dag 4,5 euro parkeren moet betalen, terwijl je op eigen risico gewoon langs de openbare weg geparkeerd staat. Verder is dit hotel een aanrader voor een kort verblijf in Bad Bentheim!
9.3
De Kluiver
1
Nederland
april 03, 2019
Prima hotel met geweldige ligging, goede kamers met balcon,geweldig ontbijt(klasse vd Valk!) goed diner, vriendelijke ontvangst
Het is ons prima bevallen,zal dit hotel zeker aanbevelen
8.0
Fromberg
1
Nederland
april 02, 2019
7.0
Timmermans
Nederland
april 01, 2019
Prijs-kwaliteit goed, prima ontbijt,diner simpel
9.0
Steur
1
Nederland
maart 27, 2019
Gewoon fijn daar eten prima
6.0
Breems
1
Nederland
maart 25, 2019
Leuk hotel, is een oud station, maar de treinen rijden er nog steeds langs.
Veel kamers liggen aan de andere kant van het hotel t.o.v. de treinrails, onze kamer helaas niet. Heel vroeg in de morgen 04:30 begint de herrie er ligt een rangeerterein tegen het hotel en goederentreinen maken veel lawaai. Ligging t.o.v. de stad, natuur etc. is erg goed.
8.0
Visscher
1
Nederland
maart 21, 2019
Heerlijk arrangement
Leuke details in hotel waaruit blijkt dat hotel een voormalig stationsgebouw is. Mooi arrangement incl. dagmenu.
8.0
Van den Brink
1
Nederland
maart 13, 2019
Gezellige vriendelijke sfeer, goede bediening
9.2
Loven
5
Nederland
maart 09, 2019
Prachtige kamers, heel aardig personeel en prima eten. Zowel ontbijt als diner. Een aanrader!
Alleen positieve !
8.7
Geschiere
1
Nederland
februari 25, 2019
goed hotel, goede smaakvolle kamer, uitstekend ontbijt, menu goed maar geen keuze, ligt vlak bij groot wandelbos en op loopafstand van centrum. Een aanrader, vandaar ook het grote aantal nederlandse gasten.
aanrader! prijs/kwaliteit uitstekend. Misschien jammer dat er geen keuze is in het menu. Daarentegen is het ontbijt uitstend.
9.0
Kassenberg
Nederland
februari 07, 2019
Prima hotel! Mijn glutenvrij dieet kwam prima in orde!! Heel blij mee!!
8.8
De Jong
2
Nederland
januari 30, 2019
een verrassing wat betreft service, ligging, kamer en eten
9.5
Boonstra
1
Nederland
januari 15, 2019
Goed hotel en vriendelijk ontvangen
7.3
Smets
1
Nederland
januari 12, 2019
Prijs Kwaliteit is zeker goed.
7.8
Eller
1
Nederland
januari 10, 2019
Net hotel, goede maaltijden. Prijs/kwaliteitsverhouding uitstekend.
8.8
Steeneke
1
Nederland
december 30, 2018
zeer goed blijf zo door gaan
8.0
Doevendans
1
Nederland
december 25, 2018
Uitstekend
Prijzen glas wijn uitzonderlijk hoog
8.5
Van Dekken
Nederland
december 21, 2018
gezellig, knus, mooie ligging
9.2
Rackwitsz
5
Nederland
december 13, 2018
Zeer fijn hotel, vriendelijk personeel en lekker eten.
De verwarming stond erg hoog in de kamers. Beter iets lager (wel behaaglijk) zetten. Scheelt ook nog eens energie.
8.0
Bakker
1
Nederland
december 13, 2018
Prima hotel kamers waren goed
7.8
De Haard
5
Nederland
december 13, 2018
Goed degelijk schoon
Zeker aan te bevelen voor een paar daagjes ertussenuit. Prima hotel voor weinig geld.
8.8
Van der Kolk
1
Nederland
december 13, 2018
mooi hotel. Vriendelijk personeel. Gastvrij
Wij zijn bijzonder gecharmeerd van het oude Stationsgebouw. Dat hiervan een heerlijk hotel is gemaakt met de authentieke aankleding nog zo aanwezig.
8.0
Bouma
1
Nederland
december 08, 2018
Leuk gezellig hotel, waar we met plezier 3 nachten hebben doorgebracht.
Badkamer op zich goed, alleen de wc zou hoger kunnen en de plaats van de toiletrolhouder is onlogisch. Verder vinden wij het raar dat je parkeerkosten moet betalen, gezien de ligging(waardoor er direct bij het hotel voldoende parkeerruimte is) van het hotel.
8.2
Staal
1
Nederland
december 06, 2018
8.0
Heddema
Nederland
december 02, 2018
Heerlijk weekend met vriendinnen gehad!
Kindvriendelijkheid niet van toepassing
7.3
Hendrix
1
Nederland
november 30, 2018
Lekker gegeten. Snap niet dat mensen klagen dat ze last hebben van het trein verkeer.
8.3
Hoogwijk
2
Nederland
november 28, 2018
Rust, gezellig, heel vriendelijk personeel.
Het waren fantastische dagen, zeker voor herhaling vatbaar, ook de ligging als je met de trein reist.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur