fbpx

De Johanneshoeve

Dalweg 39, 7676 SB, Westerhaar-Vriezenveensewijk, Overijssel, Nederland

Beoordeling van De Johanneshoeve

Totale hotel score:

9,0
Gebaseerd op 124 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij De Johanneshoeve.

Opbouw score De Johanneshoeve :

Algemene waardering

9,0
 

Ligging

8,7
 

Service

9,3
 

Verhouding prijs/kwaliteit

9,0
 

Eten

8,8
 

Kamers

9,0
 
Resultaten 1 - 50 van 124
8,0
Kooistra
Nederland
september 20, 2020
8,0
Blaauwgeers
4
Nederland
september 19, 2020
Vriendelijke ontvangst, schone kamer, rustige landelijke omgeving
We misten een legkast voor de kleren in de slaapkamer, verder alles uitstekend .
9,0
Vogels
2
Nederland
september 18, 2020
Geweldig zeer gastvrij en ontzettend lekker eten waar veel aandacht aan word besteed
We komen zeker terug!
9,8
Van Vlaardingen
België
september 08, 2020
Kleinschalig familiehotel waar men vriendelijk en luister naar vragen. Heerlijke keuken.
10,0
Gouwerok
1
Nederland
september 08, 2020
Uitstekend en aanrader!
Heerlijk rustig gelegen en aangenaam verblijf. Bij keuze voor ontbijt en diner op kamer: alles was even heerlijk. De ontbijtmand was een verrassing, alsook het diner. Goede kwaliteit. Hele aardige mensen en de krentenwegge, die moet je meenemen naar huis....... Kortom, we hebben heerlijk genoten.
7,8
Van der Meer-van der Schaaf
4
Nederland
september 04, 2020
Prima plek voor een kort verblijf. Gastvrij en keurige kamer.
Een plek om nog eens terug te komen.
8,3
Langhout
2
Nederland
september 01, 2020
Prettige, goed verzorgde accommodatie waar we uiterst vriendelijk werden ontvangen. Eten, slapen en kamer, alles was prima verzorgd.
De porties avondeten mogen iets kleiner; wel lekker eten.
10,0
De Vries
5
Nederland
augustus 28, 2020
B&B heel sfeervol en luxe ingericht. Ontbijt en diner voortreffelijk. Vriendelijke mensen.
Prijs/kwaliteit verhouding een 10, wij hadden een mooie aanbieding van Goedverblijf!
8,7
Van Zundert
Nederland
augustus 27, 2020
Was voor ons helemaal top, goede ontvangst , zowel het ontbijt als het diner was goed verzorgd en vanaf het verblijf leuke fietstochten kunnen maken.
8,3
Verduijn
1
Nederland
augustus 27, 2020
We hebben het erg naar ons zin gehad.
Lekker gegeten ,heerlijk geslapen en goede service.
8,3
Froling
1
Nederland
augustus 21, 2020
Super netjes en schoon
9,2
Otte
1
Nederland
augustus 18, 2020
Prachtig en sfeervol
Prachtige kamers en lekker eten.
9,0
De Jong
1
Nederland
augustus 17, 2020
Mooie, ruime, schone kamer met uitstekende bedden. De familie Schipper is heel gastvrij. Het concept van eten op de kamer werkt heel goed (zeker in deze corona-tijd).
9,0
Kerseboom
1
Nederland
augustus 13, 2020
modern, correct en van alles voorzien
Veel wandelmogelijkheden, toegankelijk, heerlijk eten op de kamer. Nette en correcte behandeling.
9,7
De Vries
1
Nederland
augustus 10, 2020
Mooi en rustig, in mooi onderkomen en goed eten, leuke familie schipper
Zo blijven doorgaan
9,8
Van Garderen
1
Nederland
augustus 10, 2020
Fantastisch
Wat een geweldig verblijf, top.
9,8
Kloppenburg
1
Nederland
augustus 10, 2020
Topverblijf en zeer gastvriendelijk ontvangen
9,5
Westgeest
5
Nederland
augustus 07, 2020
Wij hebben prachtige dagen gehad en het weer was fantastisch. Het uitzicht was perfect en de mensen heel vriendelijk en behulpzaam
Het is een heel mooie plek voor kinderen, er zijn veel speeltoestellen voor hem om mee te spelen. En in de omgeving kan je prachtige fietstocht maken.
9,2
Makkus
1
Nederland
augustus 03, 2020
Gastvrij onthaal en een goed concept. Ontbijt en diner waren van uitstekende kwaliteit.
De rondleiding door Johannes in de omgeving was een leuke ervaring.
8,5
Derks
1
Nederland
juli 30, 2020
Gastvrij, relaxt, verwennerij
We zijn gastvrij ontvangen en hebben ons heerlijk 3 dagen kunnen ontspannen in een mooie omgeving. Fijne 2p-kamer, heerlijke maaltijden op de kamer en leuke excursies met Johannes.
9,3
Zijlstra
1
Nederland
juli 30, 2020
Schitterende locatie voor een paar dagen ontspanning en rust.
Geen, alles was perfect voor elkaar.
9,2
Van Dijk
1
Nederland
juli 30, 2020
Een fijn verblijf gehad en erg nette en schone kamer
Het enige dat de straal van de douche minder was. Maar het ontvangst en verblijf en het eten was heerlijk.
9,8
Van der Bel
1
Nederland
juli 30, 2020
Super van kamer tot ontbijt en diner
Komen graag nog eens terug
9,5
Bos
5
Nederland
juli 20, 2020
Erg gastvrije eigenaren in dit familieverblijf.
8,7
Van der Heijden
1
Nederland
juli 19, 2020
Prima plek voor een ontspannen verblijf (dit was al onze tweede keer !)
8,3
De Ligt
1
Nederland
juli 16, 2020
Comfortabel appartement (grietje). Goede bedden. Gastvrouw en heer doen er alles aan om het je naar het zin te maken.
Jammer dat het weer niet mee zat maar dat is niet relevant voor de beoordeling van het appartement.
8,7
Smit
5
Nederland
juli 16, 2020
Rustig kwalitatief verblijf
Ruime kamers, heerlijke bedden, schoon en het eten voortreffelijk .
9,8
Dudink
1
Nederland
juli 16, 2020
mooie omgeving, prachtige grote kamer, zalig eten en hele lieve mensen. We hebben genoten.
9,3
Strijk
1
Nederland
juli 16, 2020
8,6
Havekes
1
Nederland
juli 12, 2020
Geweldig.rust en ruimte .
Heel gemoedelijk.
9,2
Braun
1
Nederland
juli 05, 2020
We hebben een heel leuk weekend gehad!
Geen
9,0
Van de Kleut
1
Nederland
juli 01, 2020
prachtig en gastvrij verblijf.
het was top bij jullie, vooral omdat in de corona tijd het zeker prettig was dat we ontbijt en diner op de kamer kregen gebracht. we hebben 2 mooie fiets tochten gemaakt en komen zeker na corona nog eens terug. bedankt vooral voor jullie gastvrijheid .
9,8
Zwagerman
1
Nederland
juli 01, 2020
In een woord geweldig!
9,0
Robinson-de Boer
1
Nederland
juli 01, 2020
Heerlijk ontspannen verblijf gehad.
We zijn zeer gastvrij onthaald, de ontbijtmand 's ochtends was geweldig en het diner goed verzorgd (heerlijke toetjes ook!). De omgeving is mooi en landelijk, genoten van de rust. Fijn om er te fietsen en wandelen. De sfeer is gemoedelijk, de kamer was comfortabel (ondanks de hittegolf en de muggen) en heel schoon, het bed goed, kortom: aan te bevelen, we willen graag nog eens terug!
9,3
Numan
1
Nederland
juni 29, 2020
Aangenaam, vriendelijk, mooie omgeving
8,5
Cornelissen
1
Nederland
juni 28, 2020
het verblijf was super. rustig en goed verzorgd
Jammer dat we 2 dagen de zelfde groente kregen alleen anders klaar gemaakt. Ligging erg ver van de bewoonde wereld. erg vriendelijk en behulpzaam
8,7
Stoop
1
Nederland
juni 27, 2020
Mooi boerderij hotel
Vriendelijke ontvangst. Prima bedden. Je hoort niets van de buren. Prima ontbijt Avondeten zoals thuis. Koffie/thee faciliteiten Koelkast aanwezig
8,5
Van der Velden
1
Nederland
juni 27, 2020
Vriendelijk en gastvrije ontvangst. Heerlijke ontbijtmand en 3-gangendiners op kamer. In een woord Super
7,8
Pronk
5
Nederland
maart 04, 2020
Mooie ligging, gastvrij, moderne kamers
9,0
Bos
1
Nederland
maart 03, 2020
schoon en keurig verblijf
Echt een aanrader om te verblijven. Maaltijden van zeer goed kwaliteit. Keurig op de afgesproken tijd geserveerd. Kamer mooi en met smaak ingericht.
9,0
Van der Lugt
1
Nederland
januari 21, 2020
gastvrij, verzorgd, supervriendelijk, heerlijke kamer waar je je gelijk thuis voelt
8,7
Uyting
1
Nederland
november 20, 2019
Verblijf was kort, service was perfect.
Het was kort maar heerlijk. Zeer aanbevolen!.
9,0
Rood
1
Nederland
oktober 05, 2019
geweldig fijne binnenkomst en een geweldig goede kok
bedden ietwat hard
8,2
Donker
1
Nederland
september 11, 2019
Prima. Goede ontvangst en service.
Het ligt midden in de polder, heeft zijn charme, maar ook zijn beperkingen. Niette min aan te raden als locatie. Ook het Veenmuseum scoort hoog.
8,5
Tims
1
Nederland
september 05, 2019
10,0
Scheen
1
Nederland
augustus 07, 2019
super gastvrij en super schoon, mooie fietsomgeving zeer aan te bevelen
8,0
Boons
1
Nederland
augustus 01, 2019
Zeer netjes en verzorgd
Het personeel was bereid om een extra stapje te doen om je na de zin te maken.
8,5
Van de Coterlet
1
Nederland
juni 24, 2019
Fantastische omgeving en keurig verzorgd
8,0
Van Oostrum
Nederland
juni 18, 2019
Grietje:een ruime,sfeervolle kamer met een aparte zithoek en goede bedden.
Werden hartelijk ontvangen door mevr.Schipper. Het ontbijt was prima verzorgd! Wij vinden dit met recht een ,,goed verblijf”!
8,2
Van Der Wolf
1
Nederland
mei 25, 2019
een prettig verblijf met persoonlijke aandacht

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.