Een verrassing is magic zonder toverkunst

suprise Laat u verrassen met een verrassingsverblijf van Goedverblijf.nl

‘Surprise, surprise’.. we kennen het denk ik allemaal nog wel, de tv tune van de bekende surprise show met Hennie Huisman. ‘Het onverwachte is de mooiste prijs,’ zong hij en ik kan me er helemaal in vinden. Stel je voor je gaat op reis, maar je weet niet waar je zult verblijven? Je laat je verrassen! Het is een beetje vergelijkbaar met verliefdheid, kriebels in je buik omdat het goed voelt, zonder dat je weet waar het toe leidt. Geen drukte vooraf , maar genieten van het moment.

Persoonlijk vind ik het heerlijk om verrast te worden, van een ontbijtje op bed tot een prachtige prijs in een of andere loterij, maar ook van een mooie tekening van een van mijn kleinkinderen kan ik helemaal uit mijn dak gaan. De moeite, die mensen getroosten om je te verrassen alleen al is goud waard.

Magisch

In het algemeen is het altijd heerlijk om verrast te worden, maar ook zelf mensen verrassen kan je een fantastisch gevoel van voldoening geven. Die blik van ongeloof bij het aanschouwen van een onverwacht cadeau, de lach, die je met een verrassing op iemands gezicht kunt toveren. Het is ware magie, waar geen toverkunst aan te pas komt. Hooguit een beetje creativiteit.

Letterlijk is een verrassing een onverwachte gebeurtenis. In het diepste geheim voorbereid tot het moment suprème. De voorpret is in veel gevallen haast nog leuker dan het moment van de onthulling. Wat gaan we doen? Hoe zal hij/zij reageren? Allemaal vragen, die beantwoord worden op het moment dat de verrassing geen verrassing meer is. Op dat moment is het een cadeau geworden en wie wil dat nou niet, kun je je afvragen.

Avontuurlijk cadeau

Een verrassing is feitelijk een groot avontuurlijk cadeau voor zowel de gever als de ontvanger. Dat kan trouwens ook heel goed een en dezelfde persoon zijn. Bijvoorbeeld jezelf trakteren op een verrassingsuitje of een verrassingsreis? Het is een kwestie van gewoon inpakken, wegwezen en genieten!

Van nature houden mensen graag de regie in eigen hand, maar het kan ook heel leuk zijn om alleen de kaders vast te stellen, maar niet alles al in te kleuren en gebeurtenissen gewoon op je af laten komen. Kortom, je laten verrassen. Je lekker weer even kind voelen, de spanning ervaren van het onbekende, onbedaarlijk plezier beleven, zoals bij een spelletje kiekeboe. Je weet dat je aan het schrikken wordt gemaakt, maar je weet niet wanneer en hoe. Telkens opnieuw, eindeloos genieten.

Zo kan het ook zijn met een verrassingsreis. De reis is het vertrekpunt, maar de verdere invulling nog een groot vraagteken. Een ontdekkingstocht, die gaandeweg schatten onthult, waardoor het vraagteken uiteindelijk verandert in een uitroepteken. Een prachtige reis, een mooi avontuur! Wilt u ook zo’n soort avontuur beleven, raadpleeg dan de website met verrassingsverblijven op www.verrassingsverblijf.nl het aanbod zal u verrassen.

De bezienswaardigheden van Bergen op Zoom
All-in(clusive) verblijven is genieten met een Plu...

Gerelateerde berichten