Apenheul

Afstand (hemelsbreed) vanaf (Hotel de Hoeve van Nunspeet) : 19,73 Km

Plaats

J.C. Wilslaan, 21, Apeldoorn, 7313 HK, Gelderland, Nederland

Neem een kijkje bij de apen in Apeldoorn. Er zijn in dit groene dierenpark bijna 300 apen te zien, waarvan de helft gewoon tussen de bezoekers los loopt. In Apenheul kunt u oog in oog komen te staan met apen uit verschillende continenten. Er zijn apen vanuit Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Apenheul is verkozen tot het leukste uitje van Nederland door de ANWB. Dit komt door de interactie tussen de dieren en de mensen. De Apenheul is een geweldige uitje voor de hele familie.

Ontsnap aan de dagelijkse sleur in de prachtige wereld van Apenheul

Trek erop uit en ontdek een wereld vol avontuur, plezier en verwondering in Apenheul, het enige dierenpark in Nederland waar apen vrij rondlopen. Vergeet de dagelijkse sleur en laat je inspireren door de natuurlijke schoonheid en bijzondere levensstijl van deze fascinerende wezens.

Apenheul is een uniek dierenpark gelegen in het hart van Nederland, waar je een onvergetelijke dag kunt beleven. Waan jezelf in een betoverende omgeving, omringd door het weelderige groen en het geluid van fluitende vogels. Bewonder meer dan 300 apen, afkomstig uit verschillende delen van de wereld, die je kunt observeren terwijl ze vrij rondlopen in ruime en natuurlijke leefgebieden.

Bij Apenheul worden educatie en natuurbescherming hoog in het vaandel gedragen. Terwijl je geniet van de speelse capriolen van de apen, leer je ook over het belang van hun leefomgeving en de bescherming van bedreigde diersoorten. Door een bezoek aan Apenheul draag je bij aan hun missie om deze dieren en hun habitat te behouden voor toekomstige generaties.

Naast het bewonderen van apen, biedt Apenheul ook diverse leuke en leerzame activiteiten voor jong en oud. Doe mee aan voederpresentaties, waarbij je een unieke kans krijgt om de apen van dichtbij te zien terwijl ze gevoerd worden. Of ontdek de Apenboomroute, waar je via avontuurlijke touwbruggen de apen hoog in de bomen kunt bekijken. Voor de kleintjes is er een speciale kidsroute met speelse opdrachten en interactieve elementen.

Apenheul is niet alleen een geweldige plek om een dag vol plezier en verwondering door te brengen, maar ook om te genieten van lekker eten en drinken. In de diverse restaurants en kiosken kun je terecht voor een smakelijke maaltijd, een verfrissend drankje of een heerlijke snack.

Kortom, Apenheul biedt een unieke en inspirerende ervaring voor jong en oud. Laat je verwonderen door deze levendige en speelse dieren, en laat de dagelijkse sleur even achter je. Bezoek Apenheul en beleef een avontuur zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt!


Hotels in de buurt

Pand Bilderberg Hotel De Keizerskroon weekendje weg
Bilderberg Hotel De Keizerskroon
Gelderland, Apeldoorn
Hotelaanbieding Hoog Soeren Exterieur
Boutique Hotel Oranjeoord
Gelderland, Hoog Soeren
fiesten op de veluwe fietsvakantie
Fietsvakantie de Veluwe
Gelderland, Hoog Soeren
HotelKasteel Spelderhof Beekbergen Buitenaanzicht
Hotel & Kasteel Spelderholt
Gelderland, Beekbergen