Havenhuis Antwerpen

Afstand (hemelsbreed) vanaf (Tulip Inn Hotel Antwerpen) : 4,75 Km

Plaats

Zaha Hadidplein 1 , Antwerpen, 2030, Antwerpen, België

Het Havenhuis in Antwerpen is gelegen bij de haven van Antwerpen. De haven van Antwerpen is de grootste haven van België en de twee na grootste van Europa. In het Havenhuis komt de geschiedenis en het heden van de haven samen. Het gebouw kunt u ook bezoeken samen met een gids. U kunt dan genieten van het prachtige panoramische uitzicht over de stad en haven.

Welkom bij het iconische Havenhuis van Antwerpen!

Stap binnen in een architectonisch meesterwerk dat de bruisende energie van de haven weerspiegelt. Het Havenhuis, ontworpen door de gerenommeerde architecte Zaha Hadid, is een adembenemende combinatie van futurisme en maritieme traditie.

Vanaf het moment dat je het indrukwekkende glazen atrium betreedt, word je ondergedompeld in een wereld van innovatie en vakmanschap. Geniet van het panoramische uitzicht op de haven van Antwerpen vanaf het unieke diamantvormige dak of bewonder de dynamische lijnen van het gebouw vanaf de schilderachtige kade.

Of je nu een liefhebber bent van architectuur, een professional in de havenindustrie of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring, het Havenhuis biedt voor iedereen iets bijzonders. Maak een rondleiding door het gebouw, leer meer over de rol van Antwerpen als een van 's werelds belangrijkste havens of geniet gewoon van een heerlijke maaltijd in het restaurant met uitzicht op de Schelde.

Kortom, het Havenhuis is niet alleen een architectonisch meesterwerk, maar ook een symbool van Antwerpen als een wereldwijde maritieme bestemming. Stap binnen en laat je betoveren door de magie van het Havenhuis Antwerpen!


Hotels in de buurt

Eden Antwerpen Belgi Weekendjeweg
TripInn Eden Hotel Antwerp
Antwerpen, Antwerpen
Arass Hotel Antwerpen Hotelaanbieding Duplex Superior Dineren
Arass Hotel & Business Flats
Vlaanderen, Antwerpen
interieur hotel rubenshof
Hotel Rubenshof
Antwerpen, Antwerpen
drankjes antwerpen bar hotel
Tulip Inn Hotel Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen