Tulip Inn Leiden Centre

Schipholweg 3, 2316 XB, Leiden, Zuid-Holland, Nederland

Beoordeling van Tulip Inn Leiden Centre

Totale hotel score:

8.3
Gebaseerd op 183 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Tulip Inn Leiden Centre.

Opbouw score Tulip Inn Leiden Centre :

Algemene waardering

8.3
 

Ligging

8.5
 

Service

8.5
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.4
 

Eten

8.4
 

Kamers

8.1
 

Kindvriendelijkheid

7.6
 
Resultaten 1 - 50 van 183
8.0
Visser
1
Nepal
december 22, 2018
Prima
Wij hadden een arrangement geboekt met 1 maal een driegangen menu. Bij het dessert konden we kiezen uit zoet of een kaasplankje. Wij kozen voor het kaasplankje. Helaas was verzuimd door de ober om te melden dat dat een bijbetaling van € 5 per persoon betekende. Daar kwamen we pas achter toen we de drankrekening betaalden. Een onaangename verrassing.
8.0
Huizing
1
Nederland
december 07, 2018
Prima hotel.
Een ideale ligging vlak bij station en winkelcentrum. Prima en schone kamer. Krakende badkamerdeur en trage afvoer wastafel werd na melding snel hersteld. Personeel vriendelijk. Eten lekker. Zeer uitgebreid ontbijt. Enige minpuntje was dat we het vlees wat aan de taaie kant vonden en dat ons tevoren niet verteld werd dat voor het kaasplankje (een van de opties als dessert) 5 euro extra in rekening werd gebracht. Overigens werd dit bedrag wel weer van de rekening afgetrokken nadat we dit gemeld hadden.
8.7
Van Engelen
1
Nederland
september 03, 2018
voortreffelijk hotel met goede service en vriendelijk personeel
geen
9.2
Veldhuizen-Joen
1
Nederland
augustus 19, 2018
uitstekend hotel. we hebben genoten.
8.6
De Vries
Nederland
maart 01, 2018
7.0
Van der Kolk
1
Nederland
maart 01, 2018
Was prima onderkomen voor overnachting
Alleen jammer dat het overal tochtte in het restaurant. Ik heb het nl. nooit snel koud, maar nu wel. Het maakte niet uit waar je plaats nam.
8.1
Groenewoud
4
Nederland
januari 02, 2018
Boven verwachting, netjes
8.4
Berkhout
1
Nederland
december 30, 2017
Heerlijke kerstdagen gehad. Het personeel is erg klantvriendelijk.
Thee- en koffie faciliteiten gemist op de kamer. Maar misschien mag je dat niet verwachten van een 3-sterrenhotel. Was een aanbieding. Kan dus niet oordelen over de prijs-kwaliteitverhouding bij het normale tarief. Wij hebben geen kinderen en heb geen aandacht geschonken aan evt. Kindvriendelijkheid.
8.2
Kamps
1
Nederland
november 30, 2017
Prima!
Wat druk bij het ontbijt en diner. Maar er was voldoende!
7.7
Louwerens
1
Nederland
oktober 18, 2017
Het was een prettig verblijf
7.5
Oegema - Algra
5
Nederland
oktober 05, 2017
Goed en gastvrij
Jammer dat het parkeren zo duur is, maar wel prima geregeld . Wel belachelijk dat, als je vraagt om water bij het diner en dan aangeboden wordt om een fles op tafel te zetten, dat je er dan € 5,75 voor moet betalen ! Echt niet normaal!
9.3
Hompes
2
Nederland
september 07, 2017
Prima hotel dicht bij centrum
8.5
Janssen
1
Nederland
augustus 15, 2017
Personeel was oprecht vriendelijk en attent. Geeft je hierdoor het gevoel echt een gast te zijn
Hotel was per auto niet makkelijk te vinden ( zelfs niet met TomTom).
8.8
De Letter
2
België
augustus 10, 2017
Uitstekende ligging dichtbij station en toch rustig. Heel verzorgd ontbijtbuffet en avondmaal. Comfortabele kamers, netjes, wat kleine douche.
Als vroege vogel zou ik het ten zeerste appreciëren om voor halfacht een kop koffie te kunnen drinken in het hotel. Dit is iets wat in vele hotels nog niet mogelijk is. Misschien een idee naar de toekomst toe.
8.0
Schepers
1
Nederland
juni 27, 2017
7.8
Bakker
1
Nederland
maart 16, 2017
prima lokatie voor enkele dagen Leiden
8.0
Vandermeulen
1
Nederland
maart 06, 2017
Ondanks het slechte weer was het lekker warm in het hotel
7.6
De Wit
1
Nederland
maart 03, 2017
het verblijf was goed
alleen de parkeerplaats was voor een niet-Leidenaar moeilijk te vinden.
9.0
Groeneveld
1
Nederland
februari 27, 2017
Prima. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Vooral de service was erg goed!
Op onze vragen werd erg goed gereageerd! Nog heel erg bedankt voor het snelle terugsturen van de agenda van mijn man. Een aandachtspuntpuntje: een douchegordijn zou handig zijn omdat de vloer dan droog blijft! (Gevolg: zonde van die mooie handdoeken!)
7.4
Ter Weele
1
Nederland
januari 26, 2017
Prima hotel, goed ontbijt en redelijk avonddiner
8.7
Benjamins
1
Nederland
december 15, 2016
Het was een prima weekendje Leiden.
Misten op de kamer toch een klein koelkastje.
10.0
Oosterhoff
1
Nederland
december 15, 2016
prima locatie voor een citytrip leiden
8.1
Van ooijen
2
Nederland
december 03, 2016
Prima hotel voor weekendje weg
7.7
Van Delden
1
Nederland
december 01, 2016
Prima hotel nabij centrum
Eten zeer goed Kamer prima Wel wat lawaai aan achterzijde van leveranciers
10.0
Smeets
Vrienden
Nederland
augustus 30, 2016
Fantastisch. Attent personeel. Vriendelijk
Geen. Volgende aanbieding wil ik wel weer gaan.!
7.2
Gulpers
Met partner
Nederland
augustus 25, 2016
mooi veblijf in Leiden inmooinhotel dichtbij centraal station
iets meer aandacht voor klanten bij inchecken en bij opbergen koffers in bewaarruimte een veiliger systeem hanteren, ( een label aan koffer in bewaarruimte en een label voor klant, klant begeleiden naar opbergruimte, lijkt mij veiliger)
9.0
Krijne
Met partner
Nederland
augustus 23, 2016
verblijf van enkele dagen, recreatief
Juist omdat we dit hotel kennen en waarderen, komen we er geregeld.
10.0
Timmerman
Met partner
Nederland
augustus 20, 2016
we hebben een paar goed verzorgde dagen gehad een dikke 10+
goed opgeleid en vriendelijk personeel een goed bed erg goede keuken het ontbreekt aan niets in een woord te noemen Fantastich
8.2
Foreman-Gerritsen
Met partner
Nederland
augustus 15, 2016
Goed hotel, vlakbij Cebtrum en Katwijk
Varkensmedaillons was veel te dik en taai. Soep op? Binnen 2 minuten hoofdgerecht. Vervolgens een heel uur op toetje gewacht en toen er toch maar om gevraagd!
9.2
Van Gestel
Met partner
Nederland
augustus 15, 2016
Een heel goed en fijn hotel
6.8
Weigand
Nederland
mei 17, 2016
eenvoudige kamers; wat geluidsoverlast van de weg; erg kleine douchecel.
8.0
Van Dalen
Vrienden
Nederland
maart 18, 2016
Geweldig leuk en fijn hotel.
Hadden voor 4 personen 2 kamers gereserveerd. Helaas was 1 persoon ziek geworden. Heel fijn opgelost met familiekamer voor 3 personen. Personeel heel attent en vriendelijk. Komen zeker nog terug.
8.7
Van Bilzen
Met partner
Nederland
maart 10, 2016
we hebben een fijn weekend gehad
8.7
Hollanders
Vrienden
Nederland
maart 07, 2016
Uitstekende basis voor een weekendje Leiden
Het winterarrangement was een topper. Parkeergelegenheid achter het hotel op afgesloten parkeerplaats is fijn. Jammer dat onze ramen niet open konden, zelf kunnen ventileren is fijner. De kamers en de badkamers waren ruim ( Tulip Inn), Helaas waren er op onze kamers geen koffie en thee faciliteiten. Ontbijt en diner waren prima.
8.2
Donkerbroek
Vrienden
Nederland
maart 04, 2016
heeft aan de verwachting voldaan
jammer dat bij de driesterrenkamer ontbrak: koelkastje en koffie/theefaciliteit. Kleine moeite maar geeft zoveel meer.
7.7
Tiemersma
Nederland
maart 02, 2016
heeft ons goed voldaan,ligging in de buurt van het spoor voor ons een voordeel
7.3
Hetsen
Met partner
Nederland
februari 15, 2016
8.3
Van de Berg
Met partner
Nederland
februari 09, 2016
Prima hotel met goede ligging (dichtbij station en in het centrum).
Jammer dat de ruimte bij de bar te klein was. Niet alle gasten konden zitten en gingen daarom ergens anders naartoe.
10.0
Smet
Met partner
België
februari 03, 2016
Prima hotel voor een city trip naar Leiden
8.8
Everhard
Nederland
januari 06, 2016
Pzeer aangenaam, veel verkeerslawaai aan voorzijde. Op een klacht daarover werd zeer goed gereageerd; we kregen tot onze grotd tevredenheid direct een andere kamer.
8.3
Bynens
Met partner
België
december 28, 2015
kort bij het centrum.
Alles was goed. +++ Parking is duur ---
9.2
Hijdra
Met partner
Nederland
december 07, 2015
Net hotel, prima service en ontbijt en diner.
Mooi hotel, vlakbij het centrum. Mooie aanbiedingen om een paar dagen er tussen uit te gaan. Ontbijt en diner zeer goed. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Kamer prima, niet heel erg groot, en douche cabine erg klein, dit zou beter kunnen. Tijdens ons verblijf bezoek gehad van de Sint. ( er lag een chocolade letter voor de deur ) Alles bij elkaar zeker voor herhaling vatbaar dus !
9.8
Cremers
Vrienden
Nederland
november 30, 2015
prima hotel, komen graag nog eens terug.Service uitstekend evenals diner en ontbijt.
Alleen maar positief,
7.8
Moonen
Met partner
Nederland
november 17, 2015
Aan te bevelen. Heel correct alles.
Parkeren zou iets goedkoper mogen.
7.8
Woltinge
Met partner
Nederland
november 16, 2015
Gastvrije en vriendelijk. Een aangenaam verblijf.
We kregen de mogelijkheid om op de uitcheckdag langer te blijven. daar hebben we gebruik van gemaakt. Jammer dat de kaartkey en wifi er niet op aangepast waren, We stonden 's middags voor een dichte deur en geen wifi meer. Ik had mijn eetwensen niet doorgegeven. Toch hebben ze het menu kunnen aanpassen zodat ik heerlijk mee kon eten. Dat was erg fijn. Vriendelijke receptie en bedienend personeel. We hebben het erg naar ons zin gehad.
8.7
Bangma
Met partner
Nederland
oktober 15, 2015
Uitstekende kamer aan de rand van het centrum van Leiden
Wij hadden gereserveerd voor een gewone kamer, maar ivm het 3-voudige dieet van mijn vrouw en koeling van producten kregen we gratis een luxere kamer met airco en luxe douche en mini-bar. Ook voor het dieet en het zwanger zijn van mijn vrouw werd veel moeite gedaan bij het ontbijt, maar ook bij het diner. Op loopafstand van het centrum (5 minuten) hebben wij genoten van dit weekend en de service. Super hotel en ook het standaard diner kon voor mijzelf aangepast worden.
8.0
Hogendoorn
Vrienden
Nederland
september 30, 2015
Fijn hotel met vriendelijke mensen
7.3
Bijker
Nederland
september 17, 2015
Prima voor de overnachtingen en een stevig ontbijt!
ruime hotelkamer, maar een klein raam, waardoor erg donker en deprimerend. Mijn dochter en ik hadden geluk dat het over het algemeen mooi weer was, zodat we overdag niet in de kamer moesten zijn.
8.0
Rozema
Nederland
september 14, 2015
9.8
Kruitwagen
Met partner
Nederland
september 14, 2015
Hartelijk en Vriedelijk

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur