Palace Hotel Zandvoort

Burg. van Fenemaplein 2, 2042 TA, Zandvoort, Noord-Holland, Nederland

Beoordeling van Palace Hotel Zandvoort

Totale hotel score:

7.7
Gebaseerd op 159 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Palace Hotel Zandvoort.

Opbouw score Palace Hotel Zandvoort :

Algemene waardering

7.5
 

Ligging

8.7
 

Service

7.8
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.7
 

Eten

7.7
 

Kamers

7.1
 
Resultaten 1 - 50 van 159
8.0
Wiegers
7
Nederland
februari 25, 2019
ik maakte gebruik van een driedaags arrangement, half pension. Fijn, zo dicht bij het strand. Een vreemde mengeling: een gedateerd, deels niet goed onderhouden gebouw, goede service en prima eten.
Ik maakte gebruik van een driedaags arrangement, half pension. Ik had gevraagd om een kamer met bureau en dat kon geregeld. De kamer was schoon en netjes. Het beddengoed en de handdoeken zullen ongetwijfeld schoon geweest zijn, maar ze roken niet fris. Het trappenhuis ziet er verlopen uit en er hangt een onfrisse lucht. Vriendelijk personeel en goed eten. Geen fraaie entree met parkeerterrein en benzinepomp voor de deur.
4.0
Oosterhof
1
Nederland
maart 29, 2018
Erg slecht verblijf we kregen een heel kleine kamer die aardig gedateerd was, badkamer zo klein dat je amper kon draaien erg ontevreden.
Toen we uit checkten werd ons gevraagd hoe het verblijf was geweest, wij antwoorden zeer slecht, toen vroeg men waarom we niet waren komen klagen, hadden we misschien een andere kamer gekregen. Ons antwoord was waarom stop je mensen in zo’n hok als je nog andere mogelijkheden ter beschikking hebt, onze conclusie alleen klagers (zanikers) krijgen het beter, volgens ons geen normale gang van zaken. In dit hotel komen wij nooit meer terug.
7.5
Ortmans
1
Nederland
september 25, 2017
Voor 2 nachtjes was dit oke.
Zoals ook beschreven in veel beoordelingen was de hygiëne goed, personeel erg vriendelijk, de ligging geweldig maar....het hotel erg verouderd. De grote van de kamer viel reuze mee maar had een verouderde badkamer .Er was weinig luxe. Het hotel nodigde ook niet uit om `s avonds nog gezellig wat in het restaurant te gaan zitten want er was niets te doen. We waren blij dat we gebruik maakten van een actie want anders zou het jammer zijn geweest als we de normale kamerprijs voor betaald hadden.
9.5
Oelbers
1
Nederland
juli 25, 2017
Heel fijn!
We hadden alles wat we wensten. Het enige minpuntje was dat de ventilator zo veel lawaai maakte en door de iets te korte draad de weg naar het toilet versperde. En dat de trap naar het restaurant een obstakel voor mijn slecht ter been zijnde vader was. Maar het is hem gelukt!
8.0
Van de Graaf
1
Nederland
juni 26, 2017
6.7
Westerink
1
Nederland
maart 29, 2017
het was er goed bij julli
8.0
Paulussen
Met partner
Nederland
september 16, 2016
alles prima
we misten wel airco
9.0
Van der Heide
Nederland
september 12, 2016
personeel vriendelijk en behulpzaam.Voor herhaling zeker vatbaar.
Mis een balkon. In de ochtend zeer warm oftewel bloedheet.
7.5
Bovendorp
Met partner
Nederland
juni 24, 2016
De kamer (7-1) was heel erg klein, er konden amper 2 stoelen staan zonder je tenen te stoten. Erg jammer.
Het ontbijt was echt voortreffelijk en het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. We zouden er nog graag een keer terug komen maar dan wel een grotere kamer. Mijn zus is er ook geweest met eenzelfde arrangement met wel een veel grotere kamer en een douche met ligbad. Onze douche was ook erg klein.
9.3
Westerink
Met partner
Nederland
april 04, 2016
super-heerlijk eten-prima bedden-heerlijk rustig
Wij hadden 1k22 en we vonden in de hallen er naar toe een nare rook geur hangen
9.0
Padmos
Met partner
Nederland
maart 10, 2016
Het was er een goed verblijf
Een ding viel ons tegen, dat we zonder het te weten, u had ook ons hier van niet in kennis gesteld middels de bevestiging, dat we voor de auto € 27,00 parkeer geld moesten betalen.
6.5
Everhard
Nederland
januari 06, 2016
Prima, alleen versleten, oud, niet onderhouden en gedateerd
8.5
Voorn
Met partner
Nederland
december 19, 2015
Prima hotel vriendelijk personeel goed restaurant.
Wij hebben een top tijd gehad in dit hotel. Kamers zijn iets aan de krappe kant. Voor de zomer zal dit geen probleem zijn maar voor deze tijd wel jammer. Maar dit hotel staat op toplocatie en is zeer klantvriendelijk.
7.8
Van der Meij
Vrienden
Nederland
december 07, 2015
Leuk arrangement
Handdoekenservice niet correct. Onze handdoeken werden vervangen, terwijl wij ze niet op de grond hadden gegooid. Personeel was behulpzaam, maar had niet zoveel kennis over de omgeving.
7.8
Korte
Met partner
Nederland
december 01, 2015
Mooi hotel, prachtige kamer en geweldige ligging! Kortom tevreden mensen!
8.0
Curfs
Met partner
Nederland
november 26, 2015
uitstekende ligging, gastvrije ontvangst en vriendelijk personeel
7.2
Kelderman
Nederland
november 16, 2015
Wij hadden het erg naar ons zin en wij komen zeker nog eens terug.
8.3
Beckx
Met partner
Nederland
november 02, 2015
Korte vakantie
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed ontbijt en lekker diner.
10.0
Smits-Hinssen
Vrienden
Nederland
oktober 30, 2015
Vriendelijk personeel, fijn ontvangst, uitgebreid, goed verzorgd ontbijt, smakelijk diner, schone, complete kamer met goede bedden. Ideale ligging aan het strand gelegen, dichtbij centrum en station.
Zeer goed alternatief voor een paar daagjes vakantie!
7.2
Kok
Met partner
Nederland
oktober 28, 2015
4.2
Houwelingen
Met partner
Nederland
oktober 19, 2015
We hadden twee nachten geboekt voor dit hotel maar zijn na één nacht weer vertrokken. In dit sfeerloze en kille hotel (incl. restaurant) met een veel te kleine kamer en slecht bed wilden we niet langer blijven.
Het hotel is zwaar gedateerd. Het lijkt een Best Western Hotel: op de inloopmat staat dit, op de informatiemap op de kamer en de Wifi vermeldt dit. We zijn van Best Western wel beter gewend: bij het uitchecken bleek dat dat wel klopte: de receptioniste vertelde bij het uitchecken dat dit hotel in juni 2015 uit de keten van Best Western is gestapt. De informatie bij het inchecken was heel summier en niet compleet (gelukkig is er dan nog een informatiemap op de kamer). In de kamer staat een tweepersoonsbed waar je net langs kan lopen en waar je na een nacht slapen, gebroken uit komt. Toch zijn er ook nog twee stoelen in de kamer gepropt waardoor de ruimte nog kleiner wordt.Op één van de kleine 'nachtkastjes' staat een waterkoker (aangesloten met een verlengsnoer dat op de grond ligt) en 4 bekertjes met wat oploskoffie/suiker/melk en thee. De tweede dag werd dit niet meer aangevuld.Het restaurant is sfeerloos en kil, het diner (uit het arrangement) was karig en eenvoudig en het ontbijt zo mogelijk nog soberder. Het is ons volkomen onduidelijk hoe dit gedateerde, sfeerloze hotel aan vier-sterren komt!
8.4
Zarubajko
Nederland
oktober 19, 2015
Heerlijk kunnen ontspannen. Doen we nog eens.
Geen! Was super.
8.0
Weerts
Met partner
Nederland
oktober 15, 2015
Goede korte vakantie
Goede ontvangst aan de receptie en gesloten eigen restaurant meteen goed opgelost met een voucher voor een nabijgelegen restaurant. Diner aldaar was prima verzorgd. Nette kamer en badkamer en voldoende en goed meubilair. Prima TV toestel. Goede klantgerichtheid van de receptiemedewerkers. Een verbeterpunt: makkelijker aan het schoonmaakpersoneel kunnen doorgeven, dat voor een kort verblijf van 2 dagen geen volledige verschoning van de bed was nodig is. Label Privacy drukt dit kennelijk onvoldoende uit. Is een mogelijke kosten- en milieubesparing.
7.3
Wouters
Met partner
Nederland
oktober 07, 2015
Kamer klein maar netjes
9.2
Spa
Met partner
Nederland
oktober 05, 2015
al die zoover zeikers weten niet hoe prachtig dit hotel is, natuurlijk zijn er verbeterpuntjes maar wij hebben een topweeknd gehad
wanneer zijn er weer kortings bonnen voor dit hotel?, nu hadden wij een bon voor 150 euro voor 2 nachten met ontbijt en een heerlijk driegangen diner
7.5
Schepers
Met partner
Nederland
september 28, 2015
Prima
Kleine kamer. Onlogische indeling badkamer.
3.3
Lohr
Met partner
Nederland
september 23, 2015
Slechte bedden en onsmakelijk ontbijt!
8.0
Van de Wege
Met partner
Nederland
september 20, 2015
Kleine kamer maar wel verzorgd
kleine kamer maar wel netjes en verzorgd. vriendelijk personeel. In arrangement zat een 3 gangen diner. keuze was beperkt tot vis of vlees maar het smaakte heerlijk. Ook ontbijt was uitgebreid en erg lekker. prima verblijf gehad!
8.7
Buitendijk
Met partner
Nederland
september 11, 2015
Heerlijk uitwaaien in Zandvoort
Jammer van de bedden , matrassen waren niet best , op de kamer die wij hadden. En in de douchecabine zou een antislip mat geen overbodige luxe zijn .
8.7
Eggen
Met partner
Nederland
september 10, 2015
onze tevredenheid was groot !
6.5
Oligschläger
Met partner
Nederland
september 09, 2015
prima ligging voor een dagje strand
Kamer gedateerd. Kamer klein /Douche klein. Het geheel is aan renovatie en modernisering toe. Eten Oké, maar niet bijzonder.
10.0
De Vries
Vrienden
Nederland
september 07, 2015
Prima kamer, geweldig ontbijt en lekker driegangen menu. Perfect gelegen tegenover het station en aan het strand.
5.5
Rombouts
Met partner
Nederland
september 05, 2015
De kamers zijn erg klein, het gebouw is oud en het geheel, behalve de entree, is erg gedateerd. Het verblijf viel erg tegen.
8.3
Profijt
Met partner
Nederland
augustus 24, 2015
We hebben een fijn verblijf gehad.
Het is een mooi hotel gelegen op een prachtige lokatie. Mooie ruime kamer, het restaurant viel tegen, alleen gasten met een voucher eten er volgens mij.
8.0
Snoek
Met partner
Nederland
augustus 22, 2015
7.0
Verstege
Vrienden
Nederland
augustus 14, 2015
vriendelijk personeel, goede ligging t.o.v. station en strand.
Ontbijt goed, diner iets minder goed. sommige delen van hotel aan opfrisbeurt toe. vriendelijk personeel
6.5
Koersen
Met partner
Nederland
augustus 13, 2015
Vriendelijk personeel, goede ligging, warme kamers
De temperatuur in de kamer was erg hoog, dit was niet regelbaar
8.2
Kroon
Met partner
Nederland
augustus 10, 2015
wij verbleven hier twee nachten i.v.m. bruiloft, erg schoon, receptie (aan de achterkant) donker en somber.
Het fietsenhok is echt een hok met veel ongebruikte (want stoffige) fietsen welke de al zeer krappe ruimte voor helft vullen. Niet prettig om je mooie fiets ertussen te proppen. Erg vriendelijk personeel, zowel in het restaurant als bij de receptie.
8.2
Van Ee
Vrienden
Nederland
augustus 08, 2015
goed enkel parkeren te duur verder prima
9.3
Holman
Met partner
Nederland
augustus 06, 2015
Uitstekend naar onze zin gehad, vriendelijk en behulpzaam personeel
Badkamer wat verouderd wel schoon, ontbijt zeer goed en meer dan voldoende, personeel vriendelijk en behulpzaam,
7.7
Hermsen
Nederland
augustus 04, 2015
Zeer rustig,personeel vriendelijk een prettige ervaring.
Hoek kamer,wanneer de zon flink schijnt wordt het op de kamer goed warm.Dit komt omdat er veel ramen in zitten. In de gang mag de vloerbedekking vervangen worden. Bij grote drukte is de ontbijt zaal wat aan de kleine kant.
6.0
Kengen
Gezin met jonge kinderen
Nederland
augustus 04, 2015
De kamer was ok, echter de bedden zijn aan vervanging toe, kraken en piepen en zijn niet meer comfortabel
Achteraf moeten we constateren dat het feit dat er geen welness/ zwembad in het hotel aanwezig is een groot minpunt is geweest aangezien het weer niet meespeelde en er in Zandvoort niets te beleven valt. We zijn dus genoodzaakt geweest om uit te wijken naar Alkmaar en Haarlem teneinde de dagen een beetje plezierig te maken.
8.3
Spekman
Vrienden
Nederland
augustus 02, 2015
Een uitstekend verblijf, ideale ligging t.o.v. strand en treinverbinding. Een aanrader! We komen beslist nog eens terug.
5.7
Sevriens
Met partner
Nederland
juli 29, 2015
badkamer matig en klein matras slecht
8.7
Hinzen
Nederland
juli 29, 2015
op zich was het verbbijf prima ontbijt was goed het diner was voor mij persoonlijk niet zo best
8.2
Luttikhuizen
Met partner
Nederland
juli 25, 2015
De service op de kamer koelkasten en koffie en thee. Prima
We waren er maar 2dagen, maar het is goed bevallen. Is dat gewoonte dat het bed niet in de ochtend word opgemaakt.. Ze kwamen wel 'smiddags handdoeken brengen. Er kwamen dus ook geen nieuwe bekers voor de thee of koffie.
7.8
Rongen
Met partner
Nederland
juli 22, 2015
we hadden een 75 euro verblijf. prima naar wens De slaapkamer was vrij klein. Ontbijt was goed.
succes met jullie hotel.
9.0
Wijers
Nederland
juli 21, 2015
6.7
Boogaard
Met partner
Nederland
juli 20, 2015
Prima verblijf, eenvoudig hotel, maar schone kamers en vriendelijk personeel
8.0
Berends
Vrienden
Nederland
juli 17, 2015
Fijne dagen gehad met erg vriendelijk personeel.
Prima verblijf gehad in Palace Hotel Zandvoort op een super locatie. Erg vriendelijk personeel en mooie kamer. Er was wat achterstallig onderhoud, maar daar wordt aan gewerkt. Een aanrader, ik ga beslist nog een keer terug.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur