Hotel Prins Hendrik Texel

Stuifweg 13, 1794 HA, Oosterend, Noord-Holland, Nederland

Beoordeling van Hotel Prins Hendrik Texel

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 15 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Prins Hendrik Texel.

Opbouw score Hotel Prins Hendrik Texel :

Algemene waardering

8.3
 

Ligging

7.8
 

Service

8.5
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.1
 

Eten

8.1
 

Kamers

8.4
 

Kindvriendelijkheid

6.0
 
Resultaten 1 - 15 van 15
8.8
Laan
2
Nederland
januari 02, 2019
Mooi hotel, mooie kamers, prima personeel en uitstekend eten.
We verbleven in kamers 19 en 20. Door de kleurkeuze van de kamers, vooral het plafond, vonden we de kamers donker overkomen. Verder waren de kamers prima.
8.4
De Jong
Nederland
juli 10, 2017
Prima, voor herhaling vatbaar.
8.7
Van Ekeris
1
Nederland
juli 03, 2017
Prima hotel. Heerlijk rustige omgeving. Goed diner en ontbijt
7.7
Pols
1
Nederland
juni 27, 2017
Prima Hotel,goede service en heerlijk eten
6.0
Zuidweg
Nederland
juni 06, 2017
Kinderen niet van toepassing
Het was een leuk verblijf goede bedden lekker ontbijt Alleen het diner viel bij ons erg tegen het vlees was koud en er zat geen groente bij het eten wat wij wel heel belangrijk vinden. Toen we daar naar vroegen werd er gezegd dat dat er niet bij hoorde heel jammer dus Verder was het een goed verblijf m aar we gaan er niet meer heen.
7.3
Westeneng
Nederland
juni 06, 2017
mooie en rustige ligging aan het Wad en een prachtige tuin
7.9
Ter Beek
1
Nederland
mei 16, 2017
De kamers waren keurig schoon en de medewerkers vriendelijk en gastvrij
Wij zullen deze locatie ZEKER aanbevelen bij andere mensen. Met dieet werd goed rekening gehouden. TOP LOCATIE EN TOP VERZORGING. Het eten was heerlijk en met grote zorg bereid.Keurig opgediend.klasse.
7.5
Stijsiger
Nederland
mei 10, 2017
netjes gezellig en voor ons luxe!!
7.9
Threels
1
Nederland
mei 08, 2017
eenvoudig, gastvrij en huiselijke sfeer
8.0
Westerink
1
Nederland
mei 02, 2017
Prachtig Hotel uit stekende locatie
7.7
Bloed
1
Nederland
mei 02, 2017
een heerlijk rustig verblijf
8.7
Noordzij
1
Nederland
januari 20, 2017
Prima naar ons zin gehad.Kwaliteit van het eten was super.
8.9
Vos
2
Nederland
december 03, 2016
Goed hotel, vriendelijke eigenaar en personeel, super eten, mooie nette badkamer schone kamers (hier kan een niet nader te noemen 4* hotel uit de koog nog wat van leren)
was echt een goedverblijf
8.2
Feenstra
Met partner
Nederland
mei 16, 2016
Het hotel is prima gelegen voo0r diegene die de rust en de natuur van het eiland zoekt.
Vriendelijk ontvangen en een uitstekende service. Het hotel is prima gelegen voor diegene die de rust en de nastuur van het eiland zoekt.
9.0
Loocks
Een groep
Nederland
april 05, 2016
Heerlijk hotel, lekker eten en fijn personeel!
Wij hebben met 6 personen, waarvan 2 personen de kamer voor mindervalide hebben gebruikt, een paar heerlijke dagen beleefd bij de Prins Hendrik. Het eren was heerlijk en het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader, dit hotel!

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur