NH Conference Centre Koningshof

Locht 117, 5504 RM, Veldhoven, Noord-Brabant, Nederland

Beoordeling van NH Conference Centre Koningshof

Totale hotel score:

8,5
Gebaseerd op 44 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij NH Conference Centre Koningshof.

Opbouw score NH Conference Centre Koningshof :

Algemene waardering

8,5
 

Ligging

8,5
 

Service

8,8
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,7
 

Eten

8,5
 

Kamers

7,9
 
Resultaten 1 - 44 van 44
8,2
Schouw
2
Nederland
februari 20, 2020
Mooi hotel goed eten een erg fijn verblijf
8,8
Roumans
5
Nederland
november 23, 2017
Alles pefeckt ,3 kamers naast elkaar 2 met een extra bed voor kinderen, heel fijn weekend gehad
Ik ben er nu 3 keer geweest maar ik ga er zeker nog eens naar toe terug, kinderen en kleinkinderen. Vonden het er ook geweldig, en vroegen wanneer weer !!!!!,!,
8,8
Hermans
1
België
oktober 19, 2017
Mooie accomodatie in een mooie fietsomgeving, goed ontbijt en lekker avondeten.
maar 1 aardappel bij gerecht en bij bijbestelling van een kommetje (ongeveer 1,5 aardappel) moesten wij 3,50€ betalen!!!!!!
7,7
Van Rijn
5
Nederland
oktober 14, 2017
Lange gangen met nostalgische klooster trekjes
Zeer vriendelijk personeel
7,7
Boodt
1
Nederland
oktober 02, 2017
goed hotel
ondanks zakelijk karakter toch een prettig hotel waar alles klopt
8,0
Veenswijk
1
Nederland
september 10, 2017
Prima
Als je slecht ter been bent zijn de loopafstanden wel ver
7,7
Penseel
1
Nederland
september 07, 2017
Prettig verblijf met uitstekend ontbijt
7,8
Tol
1
Nederland
september 06, 2017
Netjes, maar de loopafstanden in het hotel!
geen
9,7
Van Royen
1
Nederland
augustus 21, 2017
We hebben heerlijke dagen gehad. Erg vriendelijk personeel. Heerlijk eten en diner. Mooie wandel en fietsroutes voorhanden.
Lekker zwembad maar jammer dat er alleen twee gemeenschappelijke kleedruimtes zijn . Wel mannen en vrouwen apart. Voor de oudere gast is het prettig als er eigen kleedhokjes zijn. Info over het zwembad zou op de kamer aanwezig moeten zijn. Zoals de mogelijkheid van kluisjes en dus de kleedruimte. Verder alles prima.
9,0
Minnee
1
Nederland
augustus 14, 2017
heerlijk uitgerust in mooie omgeving
koelkastje op kamer maakte bromgeluid. Bij uitcheck hoorden we dat hij ook uitgeschakeld had mogen worden..
9,2
Meijer
Nederland
augustus 03, 2017
Van begin tot het einde uitstekend
7,7
Veen
1
Nederland
juli 28, 2017
netjes
het avond eten met de bon vonden we minder we hadden liever iets anders en bijbetaalt. de rest van het weekend was netjes. mevr. Veen.
9,0
Dorrestein
1
Nederland
juli 27, 2017
uitstekend hotel met zeer vriendelijk personeel.
voor een 4-sterrenhotel vonden wij de badkamer aan de kleine kant. kamer verder prima. door de grootte van het hotel waren de loopafstanden tussen kamer en receptie/restaurant erg groot.
8,7
Roumans
1
Nederland
juli 27, 2017
Goede ligging ,genoeg parkeer gelegenheid ,schone kamers , goed eten ,en vriendelijk personeel ,
9,2
Ter Beek
1
Nederland
juli 24, 2017
het ziet er keurig uit en de medewerkers zijn uiterst vriendelijk. Chapeau.
Er werd heel goed gevraagd naar de dieetwensen en gezocht naar oplossingen die bijzonder zorgvuldig zijn verwerkt. Lof voor de kok. Iedereen verdient een groot compliment voor het luisteren naar de gast . ontbijt is SUPER. diner is HEERLIJK kortom een aanrader voor iedereen die van wandelen en fietsen houdt.
8,8
Decraene
1
België
juli 10, 2017
Fijn verblijf om van daaruit Eindhoven en omgeving te verkennen, al wandelen of fietsend.
Het hotel oogt van buiten minder aantrekkelijk dan van binnen, maar dat begrepen we als we over de geschiedenis lazen. Zeer vriendelijk personeel. Lekker eten. zwembad en sauna zijn een fijne surplus. Wij misten wel de VRT zenders op de kamer. Waarom wordt Rusland en China verkozen boven Vlaanderen?
9,0
Kicken
1
Nederland
juli 07, 2017
Een rustig en goed verblijf, vriendelijk en attent personeel
8,8
Scholtes- Spa
1
Nederland
juni 09, 2017
Het is 'n fijn hotel, personeel is niets te veel, je voelt je echt welkom
Ben hier nu drie keer geweest, telkens erg naar de zin gehad. De kamer viel met deze aanbieding wel iets tegen met de vorige twee keer. Het ontbijt is koninklijk wat 'n keuze.
8,5
Van den Berg
Nederland
juni 09, 2017
ondanks de grootte van hotel charme door het oud klooster is geweest, bediening vriendelijk en persoonlijk, fijne compleet uitgeruste kamers en goede beddenLange gangen juist leuk en apart. Zeker eenm bezoek weer waard.
blauwe wandelroute3 km omliggende bos blauwe bordjes achter hotel aanpassen, daar missen enkele bordjes achter hotel. Daardoor moet je ff zoeken waar je de route andere kant hotel weer moet opakken, Da,s jammer is een leuke route ter ontspanning; mooi bos Enigste minpuntje; het was ook zeer warm die vrijdag bij aankomst; ontvangst door chef over wat onpersoonlijk/gestressed en zijn jaquet was achter helemaal bezweet, even fris jasje aantrekken. Voor de rest: primá verblijf en voor herhaling vatbaar Groet, Christina en Jos
8,3
De Bel
1
Nederland
juni 01, 2017
Mooi gelegen, voldoende (gratis) parkeerplaatsen en vriendelijk personeel
Aangenaam verrast doordat er voldoende keus was voor vegetarisch eten. Het zwembad was een plus tijdens het mooie weer in deze periode.
8,2
Jongerman
1
Nederland
mei 31, 2017
Prima hotel en zeer goed ontbijt Drie gangen menu prima. Voor een aanbieding van 75euro. Prima
8,3
Stevens
2
Nederland
mei 05, 2017
Personeel is heel vriendelijk. Ontbijt en diner is perfect.
8,3
Verheijen
3
Nederland
mei 02, 2017
9,0
Hoogenboom
Nederland
april 12, 2017
Wij hebben het goed gehad, wel erg groot vriendelijk personeel
9,2
Kemperink
1
Nederland
april 11, 2017
We hebben het heel fijn gehad.
10,0
De Coninck- De Smedt
1
België
maart 06, 2017
groot hotel toch persoonlijke service; heerlijk ontbijt, mooi zwembad; deugddoende sauna; mssch dat met tijd de kleedkamers nog eens een revovatiebeurt krijgen; mooie natuurwandelingen in de omgeving
we zouden graag nog eens terugkomen met onze 3 kinderen
8,5
Jacob
1
België
maart 03, 2017
alhoewel dat het karnavalweekend was was het rustig in het hotel op de kamer niks van geluiden gehad
in de brasserie was het de eerste avond redelijk fris voor te eten eigenlijk niet gezellig
8,0
Meijer
Nederland
oktober 11, 2016
Wat hier met kop en schouders boven uitsteekt is de ongekende vriendelijkheid van het personeel.
4,8
Pardoen
Met partner
Nederland
oktober 04, 2016
Ontbijt is geweldig, Avond buffet is zeer slecht
Kamer oud.
8,0
Vrijdag
Nederland
september 27, 2016
Prima verblijf,aardig personeel goed eten
Het is jammer dat er op 'n 2 persoonskamer maar een stoel aanwezig is.
9,7
De Hart
Met partner
Nederland
september 27, 2016
Professionele incheck; uitstekende ontbijt- en dinerbuffet;ligging in bosrijke omgeving.
Tijdens ons verblijf is er ook een 2-daagse druk bezochte audiobeurs gehouden. Waarom is dit niet bij de boeking door de klantenservice van "Goedverblijf.nl" niet meegedeeld!
8,2
Terpstra
Met partner
Nederland
september 26, 2016
Prachtige omgeving; goede en nette kamer; zeer uitgebreid en erg goed ontbijt; veel faciliteiten; luxe arrangement voor kleine prijs.
7,8
Wolput
Met partner
België
september 19, 2016
Fijn verblijf. Enkel het bed was niet helemaal in orde.
Het bed was niet helemaal in orde. De veren van de matras waren duidelijk voelbaar. We hebben dit opgelost door op het dekbed te gaan liggen Omdat het zeer warm was op de kamer ( Geen airco beschikbaar.) hadden we dit dekbed niet nodig om ons warm te houden.
7,7
Van der Horst
Met partner
Nederland
augustus 24, 2016
Mooi complex in voormalig klooster. Prachtige ligging.
Het diner in dit arrangement was overduidelijk de sluitpost van de begroting, waarbij eveneens de service middelmatig was. Het vlees (entrecote) was redelijk goed gebakken, echter groenten en frieten waren van een bedenkelijke kwaliteit. De rode wijn had een volstrekt foutieve prijs/kwaliteit verhouding (€ 4,50 voor een glas slobberwijn) en was daarbij te warm. De door ons bestelde dessertwijn was niet voorradig. Na lang zoeken vond men nog een geopende fles rode dessertwijn. Deze smaakte naar azijn. Men heeft deze uiteindelijk niet in rekening gebracht. Kortom niet NH hotel waardig.
8,7
Ackx
Met partner
België
augustus 19, 2016
Uitstekend hotel voor enkele nachten. Is voornamelijk een zakenhotel. Verzorgde kamers en ontbijt. Indien diner gewenst is restaurant Porticato een aanrader.
Als min puntje (als je dat zo mag noemen) een zeer groot aanbod aan tv zenders maar voor ons als Belgische gasten is er geen Belgische tv kanaal beschikbaar. Wij verbleven er tijdens de OS 2016.
8,7
Bleijenberg
Met partner
Nederland
augustus 19, 2016
voor herhaling vatbaar!!!!
De ontvangst was erg koel (Amy) Andere personeel juist erg vriendelijk.Ontbijt nog nooit zo goed gehad. Dagmenu was ook prima voor een arrangement wat we hadden. Kamer wat klein maar zeer schoon. De plek van het hotel is ook prachtig en een oud klooster heeft wel wat.Mooie omgeving om te fietsen en wandelen.
8,8
Veldhuyzen
Met partner
Nederland
augustus 15, 2016
kamers schoon , eten prima ,alleen wij moesten zowat een 5 honderd meter lopen ,door al die gangen naar je kaner
,De rokers moesten ze uit hotels weren , ,want de randen van de dek bedden stinken naar de rook en dat leg je in te ademen , voor al als je een sterke reuk heb , wij hebben andere dekbedden gekregen,, verder was alles goed.
8,0
Peters
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
alles was prima geregeld en voor herhaling vatbaar met aanbieding.
sauna was niet veel bijzonders zeker het rust gedeelte en er was geen oplaadpunt voor e bikes in de fietsenstalling hiervoor moest je naar binnen.
8,3
Vanhee
België
augustus 08, 2016
Zeer aangenaam verblijf. Verzorgde en vriendelijke ontvangst. Ontspanningsmogelijkheden zijn prima in orde en door fijn personeel beheerd.
1) De kamers (althans de onze) is eerder aan de kleine kant. Ruimte tussen bed en bureeltje +/- 50 cm; Slechts één stoel(zetel) beschikbaar. Tweede persoon is verplicht op bed te zitten om bvb TV te kijken. 2) De meeste drankgelegenheden zijn pas om 17.00 uur toegankelijk. 3) Een zeker minpunt is het feit dat , niettegenstaande men maar op enkele kilometer van België is, er GEEN ENKELE Belgische zender in het TV aanbod is. (russische, oostenrijkse of arabische zijn wel voorzien) Frustrerend voor ons, belgen.
7,8
Huisman
Met partner
Nederland
juli 13, 2016
9,5
Lamboo
Met partner
Nederland
juli 04, 2016
Uitstekend hotel met goede service en gunstige prijs
Hotel ligt geweldig. Ruim van opzet, aparte sfeer door het verleden. Veel faciliteiten met prima kamers. Klantvriendelijk personeel en ook nog een gunstige prijs. Dichtbij Eindhoven, natuur etc. Aanrader voor velen.
9,0
Pietersen
Met partner
Nederland
juni 28, 2016
Een goed hotel met mooie kamers en uitstekend diner en ontbijt. Een mooie locatie om uitstapjes te maken in de omgeving van Eindhoven en om daar te fietsen.
Niet van toepassing
8,3
Roepman
Met partner
Nederland
juni 27, 2016
Het was geweldig,een erg goed arrangement.
9,0
Blonk
Met partner
Nederland
juni 27, 2016
Prima hotel.
Zeer goed eten en heel vriendelijk personeel

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur