Golden Tulip Hotel Zevenbergen

Schansdijk 3, 4761 RH, Zevenbergen, Noord-Brabant, Nederland

Beoordeling van Golden Tulip Hotel Zevenbergen

Totale hotel score:

8.3
Gebaseerd op 125 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Golden Tulip Hotel Zevenbergen.

Opbouw score Golden Tulip Hotel Zevenbergen :

Algemene waardering

8.5
 

Ligging

7.5
 

Service

8.5
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.5
 

Eten

8.3
 

Kamers

8.4
 
Resultaten 1 - 50 van 125
8.2
Bellinkx
1
België
juni 20, 2019
goed bed, prima badkamer, vriendelijk en behulpzaam personeel, verzorgd ontbijt, dranken aan de bar wel ietsje te duur(!?)
alle onderdelen van het 3-daags Biesbosch arrangement waren mooi in orde
9.3
Schatteman - Beeckman
België
juni 18, 2019
We hebben er een fietsvakantie opzitten en het hotel was een goed uitgangspunt.
Een pluim voor het super vriendelijk personeel
8.0
Wolvekamp
5
Nederland
juni 15, 2019
Mooi,netjes,
Vriendelijk personeel,mooie kamers
7.3
Vansweevelt
1
België
juni 12, 2019
Om te overnachten oké
Het verblijf zelf is , . . .om te slapen , . . TV werkt niet altijd en, . . .en om iets te drinken in de bar moet je soms (heel) lang wachten en, . . . . als je geen fietser bent is de auto noodzakelijk want het dorp Zevenbergen is een bouwwerf ( ook nog de ganse zomer) en om eens te winkelen is het dichts bij Roossendaal, wel echt de moeite en zeker om eens in de passage binnen te springen, ik sta nog steeds versteld van de schoonheid binnen en de rust die er heerst, plus .lekkere koffie in een prachtig kader. De "Biesbos-rondvaart" op de Zeemeeuw is ook niet het super "Wauw" gevoel als je er af komt . we hebben het gezien, oké. Ons tweede bezoek aan Zevenbergen maar ook het laatste.
8.8
Vandromme
2
België
juni 05, 2019
Een aanrader in ieder geval. Uitermate vriendelijk personeel.
10.0
Rogiers
1
België
september 24, 2018
Mooie ruime kamer met goede matrassen. Muisstil tijdens de nacht. Goed ontbijt
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Het hotel heeft een zeer goed restaurant dat op het domein van het hotel is gelegen. Wij hadden een 3daagse verblijf formule met ontbijt en 2 maal 3 gangen diner. Het diner was uitstekend met een keuze tussen vis of vlees dat met veel zorg en een mooie presentatie werd geserveerd. Een aanrader.
7.7
Verhees
1
Nederland
augustus 16, 2018
In de badkamer een paar spinnenwebben en soms lang wachten bij het koffieapparaat.
In het restaurant de 7 Bergsche Hoeve hebben we 2 maal gegeten. Dit was erg goed en netjes verzorgd. Vriendelijke bediening.
9.2
Dijs
1
Nederland
juli 30, 2018
Prima hotel, in het restaurant was het erg warm.
Zeer vriendelijk personeel. Een goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.
7.8
De Groot
Nederland
juni 26, 2018
8.2
Geukens
2
België
juni 12, 2018
7.8
Horst
1
Nederland
mei 26, 2018
8.0
Noij
1
Nederland
november 15, 2017
Ideale ligging - ruime schone kamers
7.7
Nijland
Nederland
september 04, 2017
Goed hotel,vriendelijke receptie,ontbijt matig
8.5
Den Besten
Vrienden
Nederland
september 26, 2016
Fijn verblijf. Service is prima! Ruime mooie kamers en níet gehorig. Het mooie hotel staat in een wat saaie omgeving. Het naastgelegen restaurant maakt weet wat goed in deze.
Er is weinig groente bij het, overigens heerlijke ,diner Beide dagen het diner had dezelfde groente.
8.2
Van Roekel
Nederland
september 19, 2016
Uitstekend hotel en goede service. Aanrader
7.3
Van den Berg
Met partner
Nederland
september 12, 2016
Prima hotel voor 2 nachten , niet veel te doen in de omgeving, schoon en goed restaurant
9.0
Schut
Met partner
Nederland
september 12, 2016
Het ontbijt is uitgebreid. Vanaf het hotel loop je zo het centrum in.
7.3
Van Beesten
Nederland
september 04, 2016
8.0
De Vries-Miedema
Met partner
Nederland
september 02, 2016
Prima en vriendelijke bediening
8.5
Grunder
Met partner
Nederland
augustus 23, 2016
Erg aantrekkelijk arrangement in een prima hotel
8.0
Snoeks
Met partner
Nederland
augustus 20, 2016
9.2
Hulshof
Vrienden
Nederland
augustus 20, 2016
prima service, vriendelijk personeel, prima kamer
8.3
Doolaege
Met partner
België
augustus 19, 2016
Arrangement geselecteerd ivm. natuurrondvaart Biesbosch.
10.0
BEYERS
Met partner
Nederland
augustus 17, 2016
Ontvangst en verblijf prachtig. Dinner excellent.
10.0
Boss
Met partner
Nederland
augustus 16, 2016
een uitstekend verzorgd hotel met een gastvrije uitstraling.
9.3
Meijer - Buisp
Nederland
augustus 09, 2016
Wij onze zoon en ik, hebben een fijn weekend gehad in de Golden Tulip inZevenbergen.
8.8
Arkink
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
Goed verblijf in prima hotel met heerlijk eten!! Zeker aan te raden!
8.2
De Bruin - Palland
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
het was gewoon goed
een goed verblijf en zeker een mooie kamer
7.5
Ebisch
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
Hotel was prima personeel erg vriendelijk
Nadeel dat het restaurant apart is
8.5
Wasserman
Met partner
Nederland
juni 13, 2016
Kamer goed.eten prima.personeel vriendelijk.
We hadden geen airco op de kamer,dat is waarschijnlijk het prijsverschil per arrangement.Dat moet je accepteren.Het enige ,wat we misten is een bakje,waar je wat op kan zetten in de douche.Voor de rest zijn we zeer tevreden,komen zeker nog eens terug. We zullen uw hotel zeker aan bevelen.Groetjes Fam Wasserman.
8.7
Remmelzwaal
Met partner
Nederland
mei 20, 2016
Voor herhaling vatbaar!
8.0
Ruig
Nederland
november 16, 2015
Een goed hotel met een centrale ligging, schone kamers en een roaal ontbijt
9.0
Bruins
Nederland
november 09, 2015
7.8
Qualm
Met partner
Nederland
november 02, 2015
fijn om daar geweest te zijn
7.8
Vliegen
Gezin met oudere kinderen
Nederland
november 02, 2015
Net hotel, prima verzorging, uitstekend eten
8.5
Van Dongen
Een groep
Nederland
oktober 14, 2015
goed verblijf in een prettige omgeving met zeer vriendelijk personeel.
9.3
Donners
Met partner
Nederland
oktober 12, 2015
Prima hotel; zeer schoon met mooie kamers en een voortreffelijke keuken.
Hotel straalt een en al vriendelijkheid uit; van receptie tot en met het personeel in het restaurant en bij het ontbijt. Wat ons betreft een echte aanrader!!
9.2
Groot
Met partner
Nederland
september 17, 2015
Perfect hotel
Mooi hotel, ligging in een mooie omgeving, leuke dorpjes in de buurt en op loopafstand van het gezellige centrum van Zevenbergen. Het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant tegenover het hotel was ook prima, het diner was heerlijk, maar de keuze had wat uitgebreider gekund. Groot pluspunt is ook de grote ruime en gratis parkeerplaats voor het hotel. Ook ideaal was dat de fietsen binnen konden staan in een speciaal daarvoor gereserveerd zaaltje. Kortom, een hotel om nog eens terug te komen.
8.3
De Vlieger
Een groep
Nederland
september 15, 2015
Aangenaam, vriendelijk personeel, lekker ontbijt. Zeer goed restaurant.
Draaideur bij ingang is gevaarlijk voor ouders die hun kinderen niet in het oog houden.
9.2
Hachmang
Vrienden
Nederland
september 14, 2015
Prima ,gezellig,schoon hotel op een mooie ligging.
Het diner wat bij geboekt was, was voortreffelijk ! De kamer was prachtig , ( was wel geüpgraded ) dus. ik weet niet hoe de standaard kamers zijn. Het ontbijt was constant niet compleet, om een gekookt eitje moesten we deze 2 ochtenden om vragen. Het mandje was ,wanneer wij een eitje wilde pakken , leeg. Ook andere gasten. Broodmanden meer leeg dan gevuld. Vleeswaren ,(1e ochtend) ook om vragen om aub aan te vullen. Niet gepast om met een grote groene afvalcontainer door de ontbijtzaal te lopen,(zondag ) Verder heeeeel hard werkend personeel en zeer vriendelijk ! Het was een heerlijk weekend !
7.2
Smet
Met partner
België
augustus 29, 2015
Eerder een hotel voor zakenmensen.
Heel vriendelijk en gedienstig personeel. Pluspunt dat er een goede fietsenstalling is voor waardevolle elektrische fietsen. Ruime kamer. Hotel ligt dicht bij een druk bereden weg waardoor er geluidsoverlast is in kamer. Vermoedelijk minder lawaai in kamers met lage nummers omdat die verder van de baan liggen. Ook heel warm op kamer. Ontbijt goed maar niet buitengewoon.
7.7
Bijl
Met partner
Nederland
augustus 25, 2015
prima prijs/kwaliteit verhouding. aangenaam hotel
7.3
Emans
Nederland
augustus 24, 2015
Prima plek.
Plaaats van kluis is heel omhandig. Veel te laag geplaaatst waardoor slecht zicht op cijfers en beschrijving hoe te handelen.
8.0
Van der Heijden
Met partner
Nederland
augustus 18, 2015
het was er goed, jammer dat het diner niet in het hotel zelf was. Vriendelijk personeel.
8.0
Sikkema
Met partner
Nederland
augustus 17, 2015
Gunstig en rustig gelegen
Helaas geen airco op kamer
7.5
Veermans
Met partner
Nederland
augustus 14, 2015
Prima
Geen verschoning badlaken( gebruikte laken weer opgeraapt uit de badkuip en opgehangen )'en geen nieuw bekertje. Gordijnen sluiten niet goed het licht af in de vroege ochtend( te kort!).
8.5
Van dalfsen
Met partner
Nederland
augustus 12, 2015
Goed verbijf gehad
8.0
Bosselaar
Met partner
Nederland
augustus 10, 2015
Het was een zeer aangenaam verblijf.
Heel vriendelijk personeel, bij ons deed de airco op de kamer het niet. Na dit gemeld te hebben werd dit direct opgelost.
7.2
Mulkens
Met partner
Nederland
augustus 08, 2015
Er was géén airco, slecht geslapen door te hoge temperatuur
9.2
Van Wolfswinkel
Nederland
juli 25, 2015
erg positief, prettige mensen, schoon hotel, goed eten, zeer mooie kamer en zeer goede service.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur