Teugel Resort Veghel

Stadhuisplein 3, 5461 KN, Veghel, Noord-Brabant, Nederland

Beoordeling van Teugel Resort Veghel

Totale hotel score:

7.9
Gebaseerd op 8 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Teugel Resort Veghel.

Opbouw score Teugel Resort Veghel :

Algemene waardering

7.9
 

Ligging

7.5
 

Service

7.8
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

7.8
 

Kamers

8.3
 

Kindvriendelijkheid

7.5
 
Resultaten 1 - 8 van 8
9.0
Van de Pol
1
Nederland
december 24, 2018
Heerlijke dagen gehad!
7.0
Witteveen
1
Nederland
juni 28, 2018
goed
Op basis van twee personen, graag ook twee glazen in de badkamer.
8.8
Van Garderen
2
Nederland
augustus 08, 2017
We hebben het prima naar ons zin gehad, goed hotel goede verzorging en vriendelijke bediening, we hebben geen min punten
7.3
Vos
1
Nederland
december 27, 2016
een erg goedverbljif gehad alleen de naam fitland kan wel weg want een sauna en zwembadzijn er niet erg jammer
kamers waren schoon en het eten was erg goed
8.8
Jong de
Met partner
Nederland
september 30, 2016
heerlijk verblijf in prima hotel, goed gelegen vlakbij centrum, maar ook bij fietspaden
Het ontbijt was prima, maar de tafeltjes waren niet schoon en we moesten echt zoeken naar iemand die de koffie voor ons kon verzorgen. Er werd te weinig op de gasten gelet die kwamen ontbijten vonden wij. Voor de rest was alles prima en de medewerkers waren echt aardig en wilden graag helpen.
7.0
Ramakers
Met partner
Nederland
september 02, 2016
Vakantie.
Hotel heeft zeer vriendelijk personeel. Kamers en gebouw is netjes onderhouden maar begint veroudering gebreken te vertonen. Keuken is creatief. Bediening van goede kwaliteit. Warm eten verdient meer aandacht gezien dat spijs aan een minimale temperatuur dient te voldoen, dit ontbrak. Ontbijt goed en voldoende keuze.
7.5
Coorens
Een groep
Nederland
mei 30, 2016
Prijs/kwaliteit verhouding voor dit arrangement is prima!
7.8
Werf
Met partner
Nederland
april 25, 2016
mooi hotel, restaurant viel iets tegen

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur