Wellness arrangementen

Bent u toe aan ontspanning en rust? Boek dan één van onze Wellness arrangementen en laat u verwennen!

Geniet van de sauna of geef u over aan een massage. Of komt u liever tot rust in een Turks stoombad? Goedverblijf.nl biedt verscheidene arrangementen aan.

Wellness arrangementen in Nederland

Genieten van de natuur en gebruik kunnen maken van wellness-faciliteiten? Dit kan bij Veluwe Hotel Stakenberg! Dit hotel ligt net buiten Elspeet. Harderwijk, Apeldoorn en Nunspeet zijn goed te bereiken. Dit hotel biedt een arrangement aan waarbij u entree krijgt tot de sauna en beauty en wellness resort Thermen Bussloo. Zo komt u even helemaal tot rust.

Meer in het zuiden van ons land kunt u terecht bij Golden Tulip Hotel Zevenbergen. Dit sfeervolle hotel heeft een hartelijke en persoonlijke uitstraling. Vanuit dit hotel bent u met de auto zo in Breda of Antwerpen, ideaal als u een dagje wilt shoppen. Even bijkomen doet u bij het nabijgelegen Wellness Roosendaal, een exclusief sauna- en beautyresort te vinden op sport- en recreatiepark de Stok te Roosendaal. Kom tot rust in de sauna, of geniet bij mooi weer van een drankje op het terras of aan het zwembad!

Wellness arrangementen in Duitsland

Ook kunt u bij onze oosterburen terecht als u er even tussenuit wilt! Hotel Hesborner Kuckuck te Hallenberg in Duitsland biedt comfort, gastvrijheid, ontspanning en is goed te bereiken! Het hotel is landelijk gelegen aan de rand van een bos. Vanuit Hesborner Kuckuck starten diverse wandel- en fietsroutes. Na een dag de omgeving te hebben verkend komt u even helemaal tot rust in de Finse sauna, biosauna, stoombad en rustruimte. Of trek een paar baantjes in het zwembad! Nadat u tot rust bent gekomen kunt u genieten van een heerlijk diner in het restaurant!

Altijd al een keer een Hammam behandeling willen meemaken? Dit kan bij Aparthotel Delden! Wanneer u het Hammam arrangement reserveert krijgt u een 40-minuten durende behandeling. Deze bestaat uit een traditionele scrub-behandeling, inzeping, zeepmassage en een hoofdhuidmassage met olie. Na het ritueel staat u een verfrissende cocktail te wachten. Mocht u nog niet helemaal uitgerust zijn kunt u nog een bezoekje brengen aan de sauna. Tevens kunt u vanuit dit hotel de natuurlijke omgeving per fiets of te voet verkennen.

In Bad Nieuweschans, Groningen, komt u echt even helemaal tot rust! Het hotel is onderdeel van Fontana Resort Bad Nieuweschans. De Thermen met onder andere een Thermaalbad, diverse saunafaciliteiten, rustruimtes en een park van tien hectare zijn vanuit uw hotelkamer te voet te bereiken. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende behandelingen waaronder aromatherapie-, huidverzorging- en massagebehandelingen. In Brasserie ‘Bubbels’ kunt u tussen het ontspannen door een drankje, tussendoortje of maaltijd nuttigen. Mocht u erop uit willen trekken dan kunt u de gelijknamige hoofdstad in Groningen bezoeken, een wandeling door de natuurlijke omgeving maken of de karakteristieke dorpjes verkennen.

Zin om te ontspannen en tot rust te komen? Reserveer dan één van onze Wellness arrangementen!