Hotels met zwembad

Welke hotels beschikken over een zwembad?

Goedverblijf.nl biedt hotelarrangementen bij hotels aan waar u tevens gebruik kunt maken van het zwembad!

Hotels met een binnenbad

Op het Waddeneiland Ameland in Hollum vindt u Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap. Op Ameland vindt u gezellige dorpjes en prachtige wandel- en fietsroutes. Na een dag struinen door de duinen is het heerlijk om nog even het zwembad in te plonsen. Ook in Zeeland is het mogelijk om in een hotel te verblijven waar u een paar baantjes kunt trekken. Bij Grand Hotel ter Duin komt helemaal tot rust. Vanuit dit hotel kunt u per fiets of te voet de natuurlijke omgeving ontdekken. Of bezoek de toeristische Haamstede voor een gezellig dagje uit! Hotel de Zeven Heuvelen biedt u ook de mogelijkheid om even helemaal tot rust te komen in het zwembad. Hier kunt u heerlijk een paar baantjes zwemmen of ontspannen na een dag winkelen en sightseeing in Nijmegen. Mocht u nog wat cultuur willen snuiven dan kunt u een bezoekje brengen aan het Nationaal Bevrijdingsmuseum, Afrikamuseum en Museumpark Orientalis. Genieten doet u bij Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo. Vanuit dit hotel kunt u een bezoek brengen aan het Dolfinarium, wandelen in Nationaal Park De Hoge Veluwe of een bezoek brengen aan het Kröller Müller museum. Na een dag verkennen kunt u heerlijk ontspannen in het zwembad. In dit prachtige zwembad komt u even helemaal tot rust en kunt u bijkomen van een dagje Veluwe.

Hotels met een buitenbad

Zo kunt u terecht bij Badhotel Rockanje in Zeeland. Dit hotel is gelegen tussen de duinen en het bos op een kleine afstand van Rotterdam. Badhotel Rockanje is voorzien van een buitenbad waar u met mooi weer kunt zwemmen en relaxen. Na een dag uitwaaien op het strand kunt u hier dus nog even bijkomen. Bij Parkhotel De Wiemsel heeft u de mogelijkheid om binnen te zwemmen of gebruik te maken van het buitenzwembad. Dit onlangs gerenoveerde hotel biedt u de kans om uzelf even helemaal op te laden. Na een middag rondstruinen door Ootmarsum kunt u nog even heerlijk een paar baantjes trekken.

Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden naar bovengenoemde hotels of eventuele andere hotels met zwembaden? Neem dan snel een kijkje bij hotels met zwembaden!