Goedverblijf.nl is verkozen tot beste hotelaanbieder van Nederland!

Donderdagavond 21 april vond de uitreiking van de Zoover Awards 2016 plaats in het Westergastheater in Amsterdam. Met een fraaie score van 8.6 zijn wij tot beste hotelaanbieder van Nederland uitgeroepen! De slingers zijn opgehangen, de taart al aangesneden en de bossen bloemen uitgedeeld.

De Zoover awards zijn al jaren een belangrijke consumentenprijs voor zowel reisorganisaties als vakantiegangers. Meer dan 100.000 mensen hebben gedurende zes weken hun waardevolle stem laten horen. Binnen 11 categorie├źn streden meer dan 150 reisorganisaties voor de titel beste (met hoogste waarderingscijfers) en populairste (met meeste stemmen) reisaanbieder. Nieuw dit jaar was de Zoover Award voor Meest Klantvriendelijke aanbieder.

Bedankt!

Wij willen alle stemmers van harte bedanken voor deze enorme waardering. Dankzij uw steun en vertrouwen hebben wij deze felbegeerde Zoover Award 2016 gewonnen. Natuurlijk willen wij de feestvreugde graag met u delen. Daarom gaan wij een arrangement van 2 nachten inclusief ontbijt en 1x diner weggeven. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is onder deze blog of via onze Facebookpagina te reageren met uw naam en ons laten weten met wie u zou gaan. De winnaar zullen wij maandag 2 mei bekend maken via onze blog en Facebook.