Vincents

Markthof 1, 4873 JA, Etten-Leur, Noord-Brabant, Nederland

Beoordeling van Vincents

Totale hotel score:

7.8
Gebaseerd op 49 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Vincents.

Opbouw score Vincents :

Algemene waardering

7.5
 

Ligging

8.0
 

Service

7.9
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

7.7
 

Kamers

7.3
 
Resultaten 1 - 49 van 49
6.3
Bruers
1
België
augustus 26, 2019
Het verblijf was ok buiten enkele opmerking aangaande de kamer.
In kamer niet gemakkelijk om deur van kleerkast totaal te openen. Het bad was niet veilig om uit te stappen. Ook niet genoeg plaats om badhanddoek op te hangen.
8.5
Micheels-van Kol
1
Nederland
juni 06, 2019
Prima hotel voor deze prijs in hartje Etten-leur
8.2
De Maesschalck
1
België
oktober 23, 2018
centraal gelegen, vriendelijk personeel
driegangenmenu is zeker zijn prijs waard, zeer vriendelijk personeel.
3.0
Sprenkels
1
Nederland
juni 16, 2018
overboekt
nadat ik reeds 4 maanden geleden heb geboekt en OOK meteen heb moeten betalen ,dat ik bij aankomst op 5 juni te horen krijg dat het dubbel is geboekt .Ik had de keus naar het witte paard of Port moerdijk maar ik hoorde al meteen dat het Witte paard ook was overboekt .aangekomen bij Port moerdijk kregen we een flesje wijn ...ik ben alsnog op 8 Juni naar Vincent gereden en daar alsnog mijn beklag gedaan ... en wat we kregen een heel schamel lunchje een afrader om bij Vincent te boeken Met vriendelijke groet J.J.M. Sprenkels
2.7
Weij
1
Nederland
mei 25, 2018
Erg lawaaierig als je een kamer aan de voorkant vraagt krijg je hem sla nog achter wat een hoop overlast bezorgt door de cafés beneden
Erg veel overlast van cafe
8.2
Visser
1
Nederland
mei 22, 2018
Een gezellig hotel midden in het centrum
7.5
Kruijer
1
Nederland
mei 03, 2018
9.0
Van Scheijen
1
Nederland
april 30, 2018
Erg leuk hotel midden in Etten-Leur.
Uitstekend bevallen. Ondanks gelegen op het plein, geen geluidsoverlast. Kamer keurig, met ligbad. Schoon netjes, goede bedden. Erg uitgebreid ontbijt, wat je zelf klaarmaakt. Dus zelf eieren bakken, brood snijden, sinaasappels persen etc. Dat vond ik erg leuk, maar daar moet je wellicht aan wennen. Bioscoop op loopafstand, Breda op fietsafstand. Voor herhaling vatbaar.
6.5
De Leeuw
1
Nederland
maart 16, 2018
Heerlijk weekend gehad. Ligging is top en om de hoek van het hotel een gaaf kroegje. We hebben ons prima vermaakt.
8.5
Schoenmaker-Visser
1
Nederland
januari 03, 2018
Lekker eten, prima kamers. Het kan wel wat rumoerig zijn in weekenden, ivm de kroeg aan de zijkant.
8.7
Van de Pol
2
Nederland
november 30, 2017
Mooi hotel midden in het cenrum
Geen opmerkingen
9.0
Bils
1
België
november 13, 2017
Tweede maal dit jaar en twee maak ok; wel nogal veel nachtlawaai in de kamers aan de winkelstraat
7.8
Hoekstra
1
Nederland
oktober 13, 2017
midden in het centrum van Etten-leur. Parkeergarage, bioscoop en winkels heel dichtbij. Ontbijt goed verzorgd en uitgebreid.
7.8
Koning
1
Nederland
oktober 03, 2017
Prima locatie om vandaar uit de omgeving te verkennen.
8.5
Boorsma
1
Nederland
september 12, 2017
gezellig hotel licht midden in centrum op markt dagen vroeg veel herrie is minder leuk eten diner is goed ontbijt is goed
8.0
Van der Moer
Nederland
september 05, 2017
Leuk centraal gelegen
8.7
Bils
1
België
augustus 21, 2017
Hotel op zich proper, ruime kamer, ventilator, grote tv, lekker ontbijt, tof gelegen aan de markt. Ruim terras. We wisten net dat er wielerwedstrijden zouden zijn op zondag; het is tot 1h30 's nachts luidruchtig geweest.
Begin november terug lang weekend geboekt. (ga dan terug 2 dagen ijskarten in rucphen).
6.7
Roumans
Nederland
juli 31, 2017
redelijk
Ontbijt niet geweldig , weinig keus .
7.0
Entius
1
Nederland
juli 26, 2017
kunt niet veel meer verwachten voor de aanbieding prijs
was toevallig warm, daardoor bijna niet te doen op de kamer. Misschien toch airco overwegen? Wij hebben fietsen met de accu vast in de fiets, geen gelegenheid om op te laden. Kwam waarschijnlijk door de verbouwing maar tegenwoordig echt een must fietsenstalling met oplaaddpunt.
7.5
Bosland
Nederland
juli 23, 2017
Van buiten traditioneel en van binnen verrassend modern hotel. Leuk om zelf een eitje te bakken in de keuken voor het (goede) ontbijt.
8.0
Bakker
1
Nederland
juli 03, 2017
geen parkeerplaats en airco in de kamer; verblijf was verder prima
6.8
Nijland
1
Nederland
juli 02, 2017
Niet klantvriendelijk. Weinig keuze met ontbijt. Prima bedden. Gezellig op de Markt
6.3
Obbink
1
Nederland
juni 24, 2017
Mooi hotel. Kamers te warm. Bedden goed en schone kamers. Praktisch ongunstig ivm ontbreken parkeerplaatsen en fietsenstalling. Veel overlast naastgelegen cafe
8.0
Janssen
1
Nederland
juni 22, 2017
Mooi gerenoveerd hotel. Goede parkeer mogelijk heid uitgang C .
Kamers aan achterkant ontzettend warm was wel ventilator maar maakt te veel lawaai om in te slapen.
8.3
Biemans
1
Nederland
juni 21, 2017
wij hadden bij jullie een prima verblijf. Groetjes, fam. Biemans.
De vraag over kindvriendelijkheid is door ons wel beantwoord maar we hebben daar geen mening over omdat we er niet op gelet hebben.
6.8
Peeters
1
Nederland
juni 12, 2017
Hotel kamer prima helaas keuken erg vies
Kwamen aan kregen de sleutel om kwartover twee , kamer nog niet gedaan zagen we, kregen een kopje koffie voor het ongemak. Eerste avond daar ook gegeten, vlees erg lekker, maar ontbijt viel erg tegen overal stond wat. Moesten ook de keuken in en toen erg geschrokken, wat was het daar vies, echt vies en niet dat het van 1 dag was.Werdt ook in restaurant gezogen in keuken vloer gemopt. Personeel erg vriendelijk. Kamer prima.
8.7
Van Beem
1
Nederland
juni 12, 2017
drie nachten heerlijk weg voor een hele lage prijs
6.8
Ballering
1
Nederland
juni 09, 2017
Dik tevreden.
Goed ontbijt,menukaart boven de stand van dit HOTEL . Kindvriendelijkheid,geen kind gezien.
9.0
Stant
1
Nederland
juni 09, 2017
Leuk en gemoedelijk hotel met een goede centrale ligging
Leuk ontbijt concept
8.2
Agterberg
2
Nederland
juni 03, 2017
Aardig personeel en goed ontbijt
Jammer dat er geen lift was
7.3
Sieben
1
Nederland
mei 30, 2017
Aardig hotel. Ontbijt minder dan bv. Het Witte Paard
Hotel is nog niet zolang open, heeft misschien wat startproblemen
6.3
Degenaars
1
Nederland
mei 02, 2017
Het verblijf in het hotel is tegengevallen
De kamer is voldoende, zeker gelet op de prijs. De voegen in de badkamer zijn enigzins zwart. De afstandsbediening van de tv werkte niet. Dit 4x gemeld aan het bedienend personeel. Helaas was niemand in staat dit te verhelpen of ze zeiden we geven het door. De kamer was na de eerste nacht niet schoongemaakt, geen schone handdoeken en de bedden waren niet opgemaakt. Omdat we `s morgens na het ontbijt zijn gaan winkelen etc. konden we dit de andere dag pas doorgeven. Noodgedwongen zijn we een dag eerder naar huis gegaan. Een plus is de ligging in het centrum met allerlei faciliteiten. Dit betekende overigens wel dat 24 uur lang ieder 1/2 half uur de klok van de babijgelegen kerktoren te horen is.
8.5
De Moor
1
Nederland
mei 02, 2017
Gezellig verblijf
Leuk, geen klachten
8.5
Janssen
1
Nederland
mei 02, 2017
Gezellig weekend in een leuke plasys
Nadeel hotel is dat het geen lift heeft en steile trappen.
8.8
Koops
4
Nederland
mei 02, 2017
Gezellig hotel in het centrum. Prima uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving.
8.8
Van Noorden
1
Nederland
maart 30, 2017
goed hotel
Fruit bij het ontbijtbuffet zag er slecht uit, met name de peren en bananen in begin stadium van rotting.
8.5
Somers
1
Nederland
maart 15, 2017
Prijs kwaliteit verhouding prima,personeel behulpzaam en vriendelijk.
Zwak straaltje uit douchekop.
7.8
Curfs
1
Nederland
februari 27, 2017
Prima verblijf zeker prijs kwaliteisverhouding vriendelijk personeel en verzorging was goed. Minder was de verzorging v.d. slaapkamer er werd niet(!) met stofzuiger rond gegaan of men was de handdoeken vergeten. Werd door eigenaar echter goed op gereageer
8.2
Schoon
1
Nederland
januari 02, 2017
Prima
Wij kregen eerste kerstdag een kamer bij Vincents, maar er was een storing van Ziggo, deze zou (met al die leuke kerstfilms) pas worden opgelost na de kerst. Toen we dat hoorden hebben we een kamer gevraagd bij het Witte Paard. Gelukkig was er daar nog een kamer vrij, daar hebben wij een prima verblijf gehad met een riant ontbijt. ivm pech met onze auto moesten we een nacht verlengen, ook dit was geen probleem. Echt super hoor!!!
8.3
Van de Berg
Met partner
Nederland
juni 13, 2016
Het heeft aan onze verwachting voldaan.
Geen.
8.0
Caris
Met partner
Nederland
september 28, 2015
8.0
Ravensloot - Bles
Vrienden
Nederland
september 22, 2015
Uit bovenstaande beoordeling ziet u dat we tevreden zijn. over hotel Ten Bosch en het Witte paard
Zoals eerder andere klanten vermelden. vond ik de kamers gehorig. Licht ook aan de andere gasten die nogal luidruchtig waren. ( had ook minder gekund)
7.8
Rodenburg
Met partner
Nederland
augustus 18, 2015
goed en heel vriendelijk
6.8
Hendriks
Met partner
Nederland
augustus 12, 2015
Voor ons doel voldeed de kamer
- kamervloer was niet gedaan bij intrek om 14.00 u. Op ons verzoek de volgende dag pas - bij aankomst en vertrek verwarring bij de receptie over reeds gedane betaling. - op 2e dag waren geen nieuwe handdoeken neergelegd, wel de gebruikte meegenomen. Na 2e verzoek werden ze gebracht. - Ontbijt prima ! - Tijdens een verbouwing een hotel runnen valt ook niet mee.
10.0
Van Cruchten
Nederland
augustus 12, 2015
Schone kamer, grote ramen die ver open konden, kamer 24 lag aan de zijkant van het huis, door haagbeuken afgeschermd van buren, maximale kans op frisse lucht.
7.0
Laros
Met partner
Nederland
augustus 04, 2015
De medewerkers gaven je een gastvrij gevoel. Jammer van de rommeligheid van de verbouwing.
Wij waren blij dat door een knieblessuren ons verblijf kon worden verzet naar donderdag 30-7. Ons verblijf was in kamer nr. 005 (in Hotel Het Witte paard) en troffen vieze kussens, een vuile douchecabine en gaatjes in de dekbedhoezen aan. Wij hopen dat het Hotel hierdoor zijn klanten niet gaat kwijtraken en wensen hen sterkte met de verbouwing.
8.7
Slegers
Met partner
Nederland
juli 15, 2015
7.5
Petersen
Nederland
juli 25, 2014
erg leuk,schone kamer,jammer dat geen lift aanwezig was!
Zou het op prijs gesteld hebben als er iets duidelijker in de omschrijving stond vermeld dat inchecken aan de overkant moest plaats vinden! Verder is parkeren er drama Zeker als je slecht ter been bent zoals in ons geval Met vr.groet Annemieke Petersen.
7.7
Woldhuis
Met partner
België
juli 21, 2014
Gezellig rustiek hotel met uitstekende keuken
Aanbevelingswaardig, vooral met genoten korting via Uw organisatie.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur