fbpx

Veluwe Hotel Stakenberg

Stakenberg 86, 8075 RH, Elspeet, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Veluwe Hotel Stakenberg

Totale hotel score:

8,0
Gebaseerd op 511 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Veluwe Hotel Stakenberg.

Opbouw score Veluwe Hotel Stakenberg :

Algemene waardering

7,9
 

Ligging

8,9
 

Service

8,2
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7,9
 

Eten

8,1
 

Kamers

7,0
 
Resultaten 1 - 50 van 511
8,0
Van der paard
2
Nederland
augustus 14, 2020
Goed hotel. Eten en.ontbijt prima. Mooie locatie prima bedden.
7,8
Benschop
4
Nederland
augustus 13, 2020
Prachtige ligging, goed eten, goede contacten.
7,8
Bakker
1
Nederland
augustus 13, 2020
leuk hotel in prachtige omgeving
7,2
Brand
1
Nederland
augustus 13, 2020
De kamer was klein. En er waren geen horren voor de ramen.
7,8
Holman
1
Nederland
augustus 10, 2020
Verblijf op zich zeer goed.
Wastafel apart op de kamer en niet in de natte ruimte, Wastafel van de buren irritant hoorbaar, zowel overdag en 's nachts natuurlijk nog veel erger.
6,5
Siegel
1
Nederland
augustus 06, 2020
Niet voor herhaling vatbaar !
Geen lift. Kleine kamer. Wastafel in de kamer ipv badkamer. Tv naast het bed ipv voor het bed!
8,2
Koopman
1
Nederland
augustus 06, 2020
Kamer 18 heerlijk, maar de topper van het bed moet nodig vervangen worden. Ingezakt! ?
De bediening was perfect! Serveerster bijzondere meid!?. Zuinig op zijn.
8,8
Rolink
1
Nederland
augustus 03, 2020
mooie omgeving, gastvrij, servicegericht, lekker gegeten, kamer netjes, wel alles aanwezig, maar aan de kleine kant
8,0
Rottgers
1
Nederland
augustus 03, 2020
Heerlijk verblijf in een prachtige omgeving, zeer vriendelijk personeel
We waren 2 dagen in hotel Stakenberg. De omgeving is prachtig je kunt een hele dag fietsen binnen de bossen. Hotel is netjes en schoon, ietsje gedateerd. De douche was erg klein, maar verder goed. Het personeel was buitengewoon vriendelijk.
7,3
Dubbeld
1
Nederland
augustus 03, 2020
Mooie locatie in de bossen. Eten en ontbijt was goed. De kamer is wel wat aan de kleine kant verderving het hotel wat oudbollig dat was jammer voor de mooie locatie.
7,8
Boer
1
Nederland
augustus 02, 2020
Erg goed
Geen opmerkingen, maar kamer was niet erg groot.
8,2
Moons
1
België
augustus 02, 2020
rustige plek om te vertrekken op fietstochten door de streek
relatief kleine kamer
7,4
Schellevis
Nederland
juli 31, 2020
Verblijf was erg goed. We komen zeker terug.
7,3
Oolders
Nederland
juli 30, 2020
Mooie ligging, maar het gebouw niet echt meer modern. Kleine kamer, zonder airco. Gelukkig was het buiten 20 graden en geen 30.
8,2
Epke
Nederland
juli 30, 2020
Mooie ligging, vriendelijk personeel,eten uitstekend
7,8
Bakker
1
Nederland
juli 30, 2020
Heerlijk rustig en mooie omgeving
7,8
Gaasendam
2
Nederland
juli 30, 2020
weekendje weg
hotel is wel wat gedateerd, verder vriendelijke bediening en prima eten.
8,0
Kraak
1
Nederland
juli 17, 2020
Heerlijk vertoeven in een prachtige omgeving met allerlei mogelijkheden.
Goed hotel met prima voorzieningen. Uitstekende keuken. Vriendelijke bediening.
7,8
Bakker
1
Nederland
juli 17, 2020
Relax verblijf in een bosrijk omgeving
Vriendelijk personeel.
8,3
Schollaart
1
Nederland
juli 16, 2020
Prachtige ligging in de Veluwse bossen en nabij de heide.
Klein puntje: Kamer is klein en vol, vandaar de zeven
7,7
Kraan
Nederland
juli 16, 2020
Primair
De kamers zijn keurig Hotel prima Had hier ken daar iets moderner gekunt maar verder okee
7,8
Wisse
Nederland
juli 16, 2020
Vriendelijke ontvangst , goed schoon , maaltijden goed m.n. diner , kamer klein en daardoor veel te vol , badkamer erg klein .
9,0
Verspaget
1
Nederland
juli 16, 2020
een prachtig hotel
Zeker willen we nog een keer terug we hadden 3 dagen regen. We kwamen om te fietsen helaas is dit niet gelukt, daarom gaan we zeker nog een keer terug als we weer een mooie aanbieding van jullie krijgen.
7,8
Harteveld
Nederland
juli 16, 2020
Goed, gezellig, prima bediening en prachtige ligging
8,5
Sebel
1
Nederland
juli 16, 2020
Prima, kamer 11 vonden we wat klein
7,3
Dijkema
5
Nederland
juli 16, 2020
Fijn verblijf op een rustige locatie.
Uitleg bij binnenkomst kan beter, zoals werking vd sleutel: meer communiceren. Kamers wat klein en ouderwets. Verder top midweek gehad.
7,2
Hooijenga
Nederland
juli 16, 2020
Prima kamers wat gedateerd maar goeie bedden alleen consumpties vrij duur
7,7
Heckner
1
Nederland
juli 16, 2020
8,2
Vos
1
Nederland
juli 02, 2020
Mooie omgeving. Vriendelijk personeel.
Wastafel op de kamer i.p.v. bij toilet en douche is niet fraai (erg gedateerd). Douche en w.c. zijn op zich gemoderniseerd (o.a. thermostatische douchekraan en stroeve vloertegels). Jammer dat er geen lift is, we moesten de koffer de traf op-en afsjouwen. Tijdens ons verblijf was er een hittegolf. Airco op de kamer was mooi geweest, maar voor deze prijs kan dat denk ik niet. De aanwezige ventilator was van goede kwaliteit (was redelijk geruisloos).
8,3
Nannes
1
Nederland
juli 01, 2020
Zeer prettig en gastvrij personeel
7,0
Stammis
1
Nederland
juli 01, 2020
Fantastisch verblijf
Geen opmerking alles was prima
8,3
Koop
1
Nederland
juli 01, 2020
Heel mooie omgeving om te wandelen en fietsen, hotel ligt midden in het bos.
8,7
Ulrich-Scholte
1
Nederland
juli 01, 2020
De kamers zijn zeer eenvoudig. De bedden zijn goed. Het eten was heerlijk, grote porties. De bedoening was zeer vriendelijk. Je voelt je er heel welkom.
8,7
Van der Veen
1
Nederland
juli 01, 2020
Heerlijk hotel in een mooie omgeving
Prima hotel en zeer klantvriendelijk. Heerlijke locatie om een paar dagen te verblijven en als uitvalsbasis te gebruiken om de omgeving te verkennen per fiets of wandelend. Ontbijt en dinner in het restaurant zijn fantastisch en op het terras is het heerlijk vertoeven met prima bediening.
6,2
Meijer
1
Nederland
juli 01, 2020
mooi gelegen hotel
kamer erg gedateerd niet meer van deze tijd. Wastafel in de kamer kan ook niet.
9,7
Bosma
Nederland
juli 01, 2020
In coranatijd goed voor elkaar
Geen
8,0
Van Beers
1
Nederland
juni 30, 2020
Goed hotel. Geweldige ligging. Goede maaltijden. Kamer klein en gesplitste douche/wastafel problematisch
Het hotel was goed gelegen. De maaltijden waren zeer goed behalve het ontbijt. Alles was er, maar precies genoeg. De kamer daarentegen was betrekkelijk klein en de douche (wel regen) was afgesplitst van de wastafel die in de andere hoek van de kamer lag.
8,7
Wolvers
5
Nederland
juni 30, 2020
We hebben erg genoten mooie omgeving hele dag hoor je vogels, zo rustig ligt het hotel
Mooie omgeving hotel midden in het bos, vogels hoor je de hele dag vriendelijk personeel, heerlijk gegeten. Mooie fietsroutes in de omgeving. Voor herhaling vatbaar.
9,7
Van Kleef
Nederland
juni 29, 2020
Het was een heerlijk verblijf in hotel Stakenberg ondanks de Coronamaatregelen. Heerlijk in het bos!!
6,8
Wakker
1
Nederland
juni 29, 2020
sfeer is prima
Het was wel even slikken. Wat was de kamer was klein en niet erg comfortabel. Een flinke onderhoudsbeurt is in het hele hotel wel op zijn plaats. Maar gaandeweg ons verblijf werden we enthousiaster. de prachtige ligging en heerlijke rust, de vriendelijke en attente bediening, het goede ontbijt en prima diner maakten ons verblijf toch nog tot een succes. Topper: wild kijken op loopafstand!
7,7
Putter
2
Nederland
juni 28, 2020
Gezellig, lekker gegeten.
Er is geen lift, wat soms lastig is. De ramen boven konden maar 10 cm open, de kamers waren erg warm.
8,7
Berns
Nederland
juni 28, 2020
Rustig, aangenaam, natuur-lijk, goede balans in gast-vrijheid
8,7
Berns
Nederland
juni 28, 2020
Rustig, aangenaam , natuur-lijk, goede uitvalsbasis, goede balans in gast-vrijheid
8,7
Dik
1
Nederland
juni 28, 2020
Voor herhaling
Zeer goed hotel en een prachtige omgeving
8,5
Huizing
1
Nederland
juni 27, 2020
Mooie locatie in een geweldig rustige omgeving. Erg vriendelijk personeel.
8,7
Hertog
Nederland
juni 27, 2020
Erg gezellig .
de vriendelijkheid doet zeer weldadig aan . Een adres waar je graag terug komt . De wasbak in de kamer en niet bij het toilet is onhandig en onhyjgienisch .
8,0
Nobach
1
Nederland
juni 27, 2020
Was heel goed eten dag 2was heerlijk
6,7
Scholte
1
Nederland
juni 27, 2020
Was goed
Was goed ondanks de beperkingen wegens corona omgeving was super zeker als je op rust wilt komen
9,7
Waasdorp
Nederland
juni 27, 2020
wij hebben een fijn weekend en verblijf gehad top en prachtig in de natuur komen beslist nog een keer terug.
geen.
8,8
Okken
1
Nederland
juni 27, 2020
prima
kamer was erg warm.. en het was begin juni

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.