Van der Valk Hotel Restaurant Nazareth - Gent

E17, 9810, Nazareth, Oost-Vlaanderen, België

Beoordeling van Van der Valk Hotel Restaurant Nazareth - Gent

Totale hotel score:

7.9
Gebaseerd op 19 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Van der Valk Hotel Restaurant Nazareth - Gent.

Opbouw score Van der Valk Hotel Restaurant Nazareth - Gent :

Algemene waardering

8.0
 

Ligging

7.4
 

Service

8.1
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.9
 

Eten

8.3
 

Kamers

7.8
 
Resultaten 1 - 19 van 19
5.7
Siebesma
1
Nederland
oktober 01, 2019
Goed geslapen, aansluitend ontbeten met een zeer uitgebreid buffet in een verouderd hotel met een middelmatige keuken
6.8
Veldhoen
Nederland
september 17, 2019
.Goed hotel goed gelegen aan de E17 zuidwaarts. vanuit het zuiden komend helaas minder goed te bereiken
Onze reisgenoten hadden het niet getroffen met hun kamer. Een slecht werkende airco en een kapotte koelkast. Het was erg lastig om de receptie en de technische dienst gemobiliseerd te krijgen. Pas na twee dagen kon men vaststellen wat wij al wel wisten. De koelkast was kapot (en geen andere beschikbaar). Ook een andere kamer werd niet eens aangeboden.Over de airco maar verder niets meer gezegd. Ook zat in hun kamer bij binnenkomst de kluis op slot en het was ook lastig om dat in orde te krijgen Het ontbijtbuffet was uitstekend. Alleen werd geen aandacht geschonken aan meldingen dat de koffie machine leeg was, of dat de melk voor de capuccino op was. De verzorging in het restaurant 's avonds was uitstekend. Op 1 avond helaas te veel klanten en te weinig personeel. Wijzelf mochten over onze kamer niks mopperen. Alles werkte goed. Niks kapot. Badkamer pico bello.
8.5
Tangelder
1
Nederland
augustus 22, 2019
7.7
Scheen
1
Nederland
juli 22, 2019
Prima.
Badkamer en balkons en rond de koffiemachine kan het wel wat beter schoon gemaakt worden.maar verder was het prima
8.0
Noordman
1
Nederland
juni 14, 2019
Fijn hotel en prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Gent en Brugge.
De kamer was prima en netjes schoon. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. We hebben een heerlijk verblijf gehad. Van het langsrazende verkeer hebben we nauwelijks last gehad. Het ontbijt was goed verzorgd en lekker. Enige minpuntje was het vruchtensap. Dat smaakte nergens naar.
8.8
Verdaasdonk
5
Nederland
april 29, 2019
Prima plek voor een overnachting of tussenstop.
9.7
Kooiker
1
Nederland
maart 22, 2019
Goed hotel voor combinatie steden Gent en Brugge
Prima hotel aan de snelweg, makkelijk te bereiken ook via achter uit-/ingang. Heerlijke schone kamers, met comfortabele inrichting.
7.7
Poortvliet
1
Nederland
augustus 03, 2018
Heel gezellig en een goed hotel.
8.5
Van den Bogerd
1
Nederland
juni 12, 2018
Het was een prettig verblijf met partner en vrienden
8.0
Van den Hoven
1
Nederland
november 27, 2017
Gastvrij en een goede keuken
Kamers schoon maar gedateerd en veel achterstallig onderhoud
7.8
Postma
Met partner
Nederland
augustus 23, 2016
7.8
Van der Veen
Met partner
Nederland
augustus 13, 2016
Goed hotel,
We kwamen via de achterkant bij het hotel omdat we een adres hadden van de weg achter het hotel. Konden toen allen maar "tegen de verkeersstroom in" bij de receptie van het hotel komen. Dus......... moeilijke ligging en bereikbaarheid.
6.8
Van deel
Met partner
Nederland
mei 17, 2016
Niet zo luxe als verwacht
7.8
Leenes-Jellesma
Met partner
Nederland
april 04, 2016
Prima hotel
Dit is een goed hotel om de stedentrip Gent en Brugge te combineren.
6.5
Eerdhuijzen
Met partner
Nederland
december 18, 2015
Zie opmerking
De overlast van de verbouwing was vervelend. Door de plaatsing van een extra bed was de ruimte in de kamer zeer beperkt. Was wel een minpuntje.
8.7
Peeters
Met partner
Nederland
september 18, 2015
gezellig en vriendelijk personeel
wij hebben alleen een opmerking, het gaat over het luchtrooster boven de schuifdeur. als je het dicht doet voor de herrie dan wordt alles nat van de condens. doe je het open dan is de herrie van de weg zeer hoorbaar, wat ons wat nachtrust koste. voor de rest was alles in orde.
7.0
Voogt
Vrienden
Nederland
augustus 24, 2015
in zijn geheel goed verzorgd, echter uit ervaring, de Valk hotels in Nederland kwalitatief beter
8.8
Hofland
Nederland
augustus 17, 2015
Heerlijk weekend, genoten.
Uitermate goede service, vriendelijk personeel.
10.0
Schuurkamp
Vrienden
Nederland
september 15, 2014

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur