Van der Valk Hotel Restaurant Nazareth - Gent

E17, 9810, Nazareth, Oost-Vlaanderen, België

Beoordeling van Van der Valk Hotel Restaurant Nazareth - Gent

Totale hotel score:

7.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Van der Valk Hotel Restaurant Nazareth - Gent.

Opbouw score Van der Valk Hotel Restaurant Nazareth - Gent :

Algemene waardering

7.9
 

Ligging

7.5
 

Service

8.2
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.0
 

Eten

8.5
 

Kamers

7.8
 

Kindvriendelijkheid

6.5
 
Resultaten 1 - 12 van 12
7.7
Poortvliet
1
Nederland
augustus 03, 2018
Heel gezellig en een goed hotel.
8.5
Van den Bogerd
1
Nederland
juni 12, 2018
Het was een prettig verblijf met partner en vrienden
7.9
Van den Hoven
1
Nederland
november 27, 2017
Gastvrij en een goede keuken
Kamers schoon maar gedateerd en veel achterstallig onderhoud
7.8
Postma
Met partner
Nederland
augustus 23, 2016
7.8
Van der Veen
Met partner
Nederland
augustus 13, 2016
Goed hotel,
We kwamen via de achterkant bij het hotel omdat we een adres hadden van de weg achter het hotel. Konden toen allen maar "tegen de verkeersstroom in" bij de receptie van het hotel komen. Dus......... moeilijke ligging en bereikbaarheid.
6.8
Van deel
Met partner
Nederland
mei 17, 2016
Niet zo luxe als verwacht
7.8
Leenes-Jellesma
Met partner
Nederland
april 04, 2016
Prima hotel
Dit is een goed hotel om de stedentrip Gent en Brugge te combineren.
6.5
Eerdhuijzen
Met partner
Nederland
december 18, 2015
Zie opmerking
De overlast van de verbouwing was vervelend. Door de plaatsing van een extra bed was de ruimte in de kamer zeer beperkt. Was wel een minpuntje.
8.7
Peeters
Met partner
Nederland
september 18, 2015
gezellig en vriendelijk personeel
wij hebben alleen een opmerking, het gaat over het luchtrooster boven de schuifdeur. als je het dicht doet voor de herrie dan wordt alles nat van de condens. doe je het open dan is de herrie van de weg zeer hoorbaar, wat ons wat nachtrust koste. voor de rest was alles in orde.
7.0
Voogt
Vrienden
Nederland
augustus 24, 2015
in zijn geheel goed verzorgd, echter uit ervaring, de Valk hotels in Nederland kwalitatief beter
8.8
Hofland
Nederland
augustus 17, 2015
Heerlijk weekend, genoten.
Uitermate goede service, vriendelijk personeel.
9.4
Schuurkamp
Vrienden
Nederland
september 15, 2014

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur