Postillion Hotel Deventer

Deventerweg 121, 7418 DA, Deventer, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Postillion Hotel Deventer

Totale hotel score:

8.1
Gebaseerd op 314 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Postillion Hotel Deventer.

Opbouw score Postillion Hotel Deventer :

Algemene waardering

8.3
 

Ligging

7.5
 

Service

8.4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.0
 

Kamers

7.9
 
Resultaten 1 - 50 van 314
6.2
Kwaks
6
Nederland
december 05, 2019
slecht
heb geen oog dicht gedaan slaapkamer zijn er gehorig, hoorde steeds de hakjes op de laminaat tikken van de boven buren. en douchecel erg klein als ik voeten wil wassen bots ik tegen het glas, maar het ergste was daarbij dat het water steeds veranderde van temperatuur en ik niet op zij kon springen, ja heb me eigen geergerd. dus voor mij niet voor herhaling vatbaar.
7.8
Van der Weijden
1
Nederland
december 05, 2019
voor het mooie iets te ver van het centrum
10.0
Winter
5
Nederland
december 05, 2019
Vriendelijk ontvangst door eigenaar. Schone kamer, vriendelijke bediening, lekker ontbijt en erg lekker gegeten.
Op loopafstand van centrum. Fijn weekend gehad.
8.4
Van Lith
1
Nederland
december 02, 2019
Fijn hotel, heerlijk verblijf gehad.
Jammer dat bij het keuzemenu op de tweede dag niet nadrukkelijk werd vermeld dat de burger een vegaburger was. Dat was een tegenvaller en dus wat minder lekker gedineerd. Verder niets dan lof. Fijn hotel en vriendelijke medewerkers.
9.2
Desmedt
2
België
november 29, 2019
Prijs kwaliteit opperbest.
Alles in orde
8.0
De Vries
Nederland
november 07, 2019
Nette accommodatie met vriendelijk en gastvrij personeel
7.0
Van der Holst
1
Nederland
november 01, 2019
goed
schoonmaak kan beter
8.0
Volders
1
Nederland
november 01, 2019
Ruime kamers en kwalitatief goed eten
7.5
Konijn
1
Nederland
oktober 31, 2019
Goed vriendelijk personeel
De kamers zijn heel erg gehoorig en klein. En mis de koffie/thee die je zelf ff kan zetten op de kamer. Maar verder prima verblijf gehad.
7.2
Meijssen
1
Nederland
oktober 30, 2019
Op zich een goed verblijf; mooie ambiance
Kamers wel erg klein en geen kluisje! Ook geen laatjes in de kamer.
8.0
Hermsen
1
Nederland
oktober 28, 2019
prima locatie, keurig hotel!
We hadden 2 kamers geboekt. Helaas werd er iemand van ons ziek waardoor we 1 kamer niet nodig hadden. We hebben deze kamer niet hoeven te betalen! En dat op de dag van aankomst. Chapeau!
7.7
Hilvers
1
Nederland
oktober 22, 2019
prima
Het stopje in de wastafel ontbrak. Kamer 122
8.5
Vispoel
1
België
oktober 17, 2019
8.5
Roos-Meester
5
Nederland
oktober 14, 2019
Genoten in het Posttillion Hotel even heerlijk een paar dagen er tussenuit Mooie kamer Heerlijk diner Voortreffelijk ontbijt en vriendelijk behulpzaam personeel Hotel netjes en schoon Henrike Roos-Meester
8.5
Johanson
1
Nederland
oktober 12, 2019
Goed hotel, perfecte service. Kamers mooi ingericht. Bedden oké.
Wij waren er voor maar 2 nachten, maar was er graag langer gebleven. Personeel was aardig en het eten prima. Kortom een aanrader.
8.3
Jansen
Nederland
oktober 10, 2019
Ontzettend gastvrij en bekwaam personeel. Voelde me er erg thuis
De ligging voor openbaar vervoer is wat.minder.
8.0
De Jong
2
Nederland
oktober 03, 2019
Goed en prettig personeel , heerlijk eten , goede kamers
6.5
Verjans
1
België
september 21, 2019
Het verblijf was basic. De Belgische bieren waren in vergelijking met andere hotelketens best prijzig.
Negatief: - gedurende heel ons verblijf stond er een grote vrachtwagen van Sunweb voor onze kamer op het gelijkvloers waardoor we totaal geen uitzicht hadden. Dit werd gesignaleerd maar er werd geen respons aan gegeven. - we waren wel verrast dat er geen enkele Belgische zender bij het TV aanbod zat - de laatste avond was er (voor ons) een enorm lange wachttijd voor de hoofdschotel (meer dan een uur)en de bijbestelling van frietjes hebben we geannuleerd omdat die ook op zich lieten wachten (meer dan 10 minuten). enige compensatie was een kop koffie.
8.0
De Vos-Poeck
1
België
september 16, 2019
Aangenaam, prettig, goed gelegen, ruim.
Geen opmerkingen!
7.5
Bijl
1
Nederland
september 03, 2019
Niets mis mee ?
Mooie schone kamer, Goed ontbijt, Prijs, kwaliteit diner voldoende
8.0
De Jonge
1
Nederland
september 02, 2019
Onze standaardkamer is sober maar al het andere was prima, 4 sterren
5.3
Celebi
1
Nederland
september 02, 2019
Het is niet zo goed dat we nog een keer willen komen
We gaan vaak weekenden weg en zijn altijd zeer tevreden geweest over de hotels die we eerder hebben gehad. Deze is helaas erg tegen gevallen. We vonden de kamers zeer klein, vloer was niet goed schoon en de prijzen van drinken zijn bespottelijk. We moesten voor twee volle glazen water (zonder prik) €6,85 betalen. Daarentegen was het eten prima.
7.5
Van Zundert
1
Nederland
september 02, 2019
Goed verblijf maar kamer te warm, bij open zetten raam teveel lawaai vanaf A1 en Mac Donald airco gewenst.
Geen opmerkingen alleen por bovenstaande opmerking oplossing zoeken.
8.8
Schouten
1
Nederland
augustus 29, 2019
9.0
Wolfs
2
Nederland
augustus 29, 2019
gezellig hotel.
Voor een 4 sterren hotel had ik wel een ijskastje en koffie en thee op de kamer verwacht. Personeel vriendelijk. Groet john en Ingrid met Maggy en Noel.
7.3
Nijsten
2
Nederland
augustus 28, 2019
prettig hotel, vrij kleine kamer, niet gehorig, mooi terras, goed restaurant
beperkt glutenvrij ontbijt
7.2
Coenen
Nederland
augustus 27, 2019
Comfortabel en prettig
Het eerste diner was slecht en het tweede super. Jammer. Weinig mogelijkheid daar voor een wandelingetje na het eten.
8.3
Slijkerman
1
Nederland
augustus 26, 2019
Zeer gastvrij en prima hotel, gemakkelijke ligging, goed parkeren
Wij waren in Deventer voor een korte fietsvakantie en hiervoor geboekt bij het postiljon hotel Dit is zeer goed bevallen, de service was heel aangenaam, de kamer was prima, de bedden sliepen heerlijk. Het hotel is gemakkelijk aan te rijden vanaf de snelweg, de ruime parkeerplaats biedt genoeg plek. Wij komen hier zeker nog eens terug.
6.7
Koreneef- de Groot
1
Nederland
augustus 21, 2019
Entourage en allure van een 4 sterren hotel, inhoudelijk is het een héél gewone hotel.
Van buiten en binnen ziet het als een 4 sterren hotel uit, maar inhoudelijk is het een gewone hotel.... De kamer is prima, helaas zónder airco of plafondventilator.......We hebben warme nachten gehad dat helemaal niet fijn is geweest....blij dat wij daar niet in die warme dagen zaten !! Ontbijt was héél gewoontjes zónder extra's erbij.....en het eten was leuk opgediend maar voor een 4 sterrenhotel is het een tegenvaller !! Al met al vinden wij de Fletcher Hotels beter.....daar beleven wij écht een paar dagen uit en dat is pas genieten.
8.0
Verboom
1
Nederland
augustus 12, 2019
Goed tot heel goed
9.7
Maaijer
1
Nederland
augustus 12, 2019
Alles klopt
Zeer vriendelijke medewerkers Mooi hotel
7.7
School
Nederland
augustus 05, 2019
Prettig en net hotel. Wel zakelijk, misten een beetje gemoedelijkheid.
Er is geen airco, de kamer was erg warm. Door het verkeerslawaai was een raam open laten geen goede optie. Wel kregen we een ventilator na vraag hierom. Tip: bij warm weer zou deze al standaard in de kamer kunnen staan.
8.0
Idsardi
2
Nederland
augustus 01, 2019
Prettig verblijf, vriendelijk en behulpzaam personeel, een leuk hotel, heerlijk ontbijt en diner.
8.3
Baltissen
Nederland
juli 30, 2019
We hebben fijne dagen gehad.
We hadden geboekt dat we onze electrice fietsen in een bewaakte stalling konden zetten dat hebben we maar een nacht kunnen doen. Dat vonden we niet fijn ik heb daar zorgen over gehad, minder goed geslapen. En dan een tipje de hoekjes in de gangen en douche om die ook met zuigen mee te nemen. Groeten M.Baltissen
8.8
Kusters
2
Nederland
juli 29, 2019
drie dagen fietsen met hoge temperaturen. het was super! Wel erg warm op de slaapkamers.
9.0
Embregts
7
Nederland
juli 29, 2019
Geweldig en voor herhaling vatbaar
9.2
Van t Sand
1
Nederland
juli 25, 2019
Voel elke keer weer een beetje “thuis komen”!
Elk jaar komen wij terug omdat wij het een fijn hotel is en het personeel vriendelijk en behulpzaam is! De kamers zien er telkens picobello uit!! Kleine opmerking: bij het diner op de tweede avond moesten wij drie kwartier wachten! Toen maar even gevraagd wanneer wij aan de beurt waren. Dat was schrikken en binnen 5 minuten kregen wij het eten; men heeft zich wel geëxcuseerd, dus oké! Jammer dat wij voor ‘t lange wachten bijvoorbeeld niet een koffie of thee hebben gekregen!? Enfin, zand erover! Dus, tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Fam Van ‘t Sand
7.8
Stikkelorum
Nederland
juli 23, 2019
Het was uitstekend en van het eten werd echt een dineetje gemaakt.Vriendelijk personeel.
8.8
Beukert
1
Nederland
april 10, 2019
Fijn hotel. Alleen jammer van de ligging tussen autowegen (en ver vanaf het station).
De vorige keer had ik het gevoel dat milieu iets meer in de picture stond. Had ik nu wat minder. ( boterkuipjes).
7.2
Brandsen
1
Nederland
december 13, 2018
rustig gelegen, goed ontbijt, vriedelijk personeel
Goede maar krappe douche, en slechte matrassen Deze op de grond gelegd, en toen geslapen.
8.7
Monster
5
Nederland
december 06, 2018
Heel mooi hotel.
Goede service en heerlijk gegeten.
9.0
Uilenberg
1
Nederland
december 05, 2018
Prima hotel, met gratis parkeren
9.0
Kaptein
4
Nederland
november 22, 2018
Super hotel !
Zeker aan te raden
9.3
Wijkstra
1
Nederland
november 15, 2018
Een zéér aangenaam verblijf gehad. Vriendelijke ontvangst, schoon hotel en gastvrij.
Wij waren met nog een stel en we hadden de kamers naast elkaar. Super top!! Komen zeker nog eens terug....
7.2
Van Leeuwenkamp
1
Nederland
november 05, 2018
goed hotel met goede prijs kwaliteit verhouding
fijn, helaas geen kleerhangers in de kast en na 2 keer vragen bij de balie, alsnog gekregen hoeveelheid rode wijn in een glas was erg magertjes, zeker gezien de prijs. Ik heb de bediener daarover aangesproken en een tip gegeven om het net zo te doen als bij van der Valk. Deze heeft een toekan afgedrukt op de glazen, wat tevens de bovengrens aangaf. De vriendelijkheid en service viel ons in positieve zin op.
7.8
Emons
2
Nederland
oktober 23, 2018
aardig personeel . goede keuken.
veel herrie op parkeerterein van de ( MAC ) denken we gescheur met auto;s. en langs parkeer gelegenheid in de berm veel condooms. jammer.
8.3
Boer
5
Nederland
oktober 22, 2018
prima locatie en goed hotel
8.7
Wijte
5
Nederland
oktober 19, 2018
Goede service, heel vriendelijk personeel, heerlijk eten
Groot compliment aan alle medewerkers: zij zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam !
8.0
Gans
2
Nederland
oktober 19, 2018
Mooi moden hotel mooie kamer heerlijke bedden lekker lang .heerlijk ontbijt
9.0
Dopper
1
Nederland
oktober 17, 2018
voor onze activiteiten (wandelen, fietsen) een geschikt hotel
Men had ons niet gezegd dat na afloop van het diner 's avonds de drankjes moesten worden afgerekend. Daar kregen we de volgende dag een opmerking over. O.i. onterecht! In andere hotels hoeft dat ook niet. (want: afrekening bij vertrek) Verder alles naar wens!

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur