Parkhotel Schmallenberg

Am Kurhaus 6 - 8, 57392, Schmallenberg, Nordrhein-Westfalen, Duitsland

Beoordeling van Parkhotel Schmallenberg

Totale hotel score:

7.8
Gebaseerd op 39 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Parkhotel Schmallenberg.

Opbouw score Parkhotel Schmallenberg :

Algemene waardering

7.9
 

Ligging

7.9
 

Service

7.8
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

7.1
 

Kamers

7.6
 
Resultaten 1 - 39 van 39
7.3
De Loof
België
juli 13, 2019
Ok, vriendelijke gastheer.
Mogelijks iets te weinig personeel aanwezig om bediening van eten echt vlot te laten verlopen.
9.0
Dries
1
Nederland
juli 01, 2019
Een gemoedelijk Hotel waar men als Gast het thuis gevoel krijgt en dat in een rustige zijstraat van het centrum Bad Fredenburg .
Een paar dagen uit in dit Hotel is een fijne onderbreking van het dagelijkse leven en de omg bied genoeg om er ven te genieten . De Sauerlandcard met leuke aanbiedingen en zelfs gratis OV vervoer is dan een extra toevoeging . Al met al een fijne 5 daagse trip op 400 km van huis .
7.8
Van de Rijdt
5
Nederland
juni 18, 2019
9.2
Van de Rijdt
5
Nederland
juni 17, 2019
Prettig hotel en vriendelijk personeel
5.7
Strenk
Nederland
mei 09, 2019
Verblijf was redelijk, maar is ook prijs / kwaliteit, was ook niet erg duur tenslotte.
Men gaf aan dat dit een desingn hotel is. Ik richt zelf hotels in maar er was hier geen enkel item design!! Inrichting eenvoudig, schrijftafel in onze slaapkamer was gebarsten, tv deed het niet, in badkamer wastafel vol met scheurtjes, was wel schoon. Personeel vriendelijk.
7.0
Dekkers
Nederland
mei 05, 2019
Mooie kamer, vriendelijke uitbater, eten ( buffet ) matig.
8.2
Stellaard
1
Nederland
april 26, 2019
Leuk simpel hotel waar het goed vertoeven is.
Jammer dat jullie een verkeerde foto laten zien, deze is van het Kurhhaus in Bad Fredenburg. O ja het hotel heet Hotel Sauerland en is gelegen in Bad Fredenburg en niet in Schmallenberg. Veel mensen rijden naar het verkeerde adres. Dus graag jullie misleidende info van de site halen en de goede plaatsen. Het hotel is in een zeer leuk stadje gelegen en heeft een goede uitgangsbasis voor alle omliggende bezienswaardigheden.
9.0
Thijssen-Palmen
1
Nederland
april 23, 2019
Heel gezellig, leuke mensen ontmoet. Leuke gastheer
Voor herhaling vatbaar?
7.7
Feijt
1
Nederland
maart 11, 2019
Prima hotel gezien prijs / kwaliteit verhouding
Ontbijt zou wat uitgebreider mogen zijn
7.8
Van den Berg
1
Nederland
maart 04, 2019
Goed
Kamers zijn niet erg groot; twee stoelen voor een 2-persoonskamer is wenselijk; ontbijt mag wel wat uitgebreider. Denk aan beschuit, crackers, ontbijtkoek, roggebrood etc. Ook assortiment kaas en vleeswaren is matig, gezien de omschrijving 'uitgebreid ontbijtbuffet'. Wat aangeboden wordt is van prima kwaliteit.
9.2
Den Ouden
Nederland
december 03, 2018
Is fijn geweest Heel gastvrij
Herhaling vatbaar
6.2
Agema
1
Nederland
december 03, 2018
Vriendelijke ontvangst, goede service.
De kamers zijn mooi. Ook de rest van het hotel is netje en schoon. Op internet staat overal dat elke kamer een tv heeft. Dat klopt maar er is geen beeld. Ook wordt WiFi als goed aangeschreven maar dat is zeer slecht. Het buffet is vervangen door een twee keuze menu. Het eten was goed maar niet spectaculair, karig.
7.8
Kaan
Nederland
november 28, 2018
Leuk plaatsje, mooie wandelingen. goed eten
Het hotel was net van eigenaar gewisseld , Bij aankomst was de kamer koud ,TV deed het niet. het 4 gangen menu { buffet} was veranderd in 3 gangen geen buffet . Eten was lekker We begrepen wel dat dit kwam door de wisseling van eigenaar, personeel was vriendelijk.
7.8
Lageman
1
Nederland
oktober 29, 2018
Prima hotel prijs/kwaliteitverhouding
Nette kamers. Eindelijk een hotel met op veel plaatsen stopcontacten. Vriendelijk personeel. Het ontbijt en het avondeten voldoende/goed.
7.2
Jonkers
1
Nederland
oktober 03, 2018
Goede verhouding prijs kwaliteit. Jammer dat er maar 1 stoel op de kamer aanwezig was en verder was de slechte kwaliteit van ontvangst op de tv. Verder was de douche instap erg eng.
De kamer vraagt wel op een opknapbeurt. Bed goed. Voor overige zie hierboven.
9.7
Van de Rijdt
1
Nederland
september 29, 2018
Zeer goed bevallen, zeker voor herhaling vatbaar
Fijn hotel, leuke mensen, vriendelijke bediening, prachtige kamer, goed ontbijt kortom zeker aan te bevelen.
8.2
Van Hulst
1
Nederland
september 21, 2018
Goed hotel. Fijne bedden. Goed eten.
Weinig te doen in de omgeving, dus 1 dag eerder terug gegaan.
9.0
Hakkaart
Nederland
september 08, 2018
Heel fijn hotel met fijne kamers en heerlijke bedden en prima eten
7.7
Niemeijer
1
Nederland
september 04, 2018
wij zijn teveden over het verblijf en eten .
Hier en daar een nieuwe lamp indraaien en een paar nieuwe tuinstoelen op het balkon (alle armleuningen kapot )
8.0
Fruitman
5
Nederland
augustus 30, 2018
4.7
Bosch
1
Nederland
augustus 25, 2018
Geen gezellig hotel.
Wij hebben ruim van tevoren een kamer geboekt samen met fam van Velzen uit Oss. Toen we arriveerden bleek er geen kamer in het hotel beschikbaar te zijn en werden we naar een dependance gestuurd. Aan gezien mijn vrouw en mevrouw van Velzen geen trappen kunnen lopen was dat een probleem. Ik vraag me af waar het woord Design op slaat. Ook vraag ik me af waar het hotel die 4 sterren aan te danken heeft. Het ontbijt was voldoende gevarieerd. Het diner was gevarieerd maar had zeker geen 4 sterren kwaliteit. Het hotel ligt in Bad Fredeburg en dat is een onderdeel van Schmallenberg, Ik ben eerst gereden naar Schmallenberg en daar werd ik verwezen naar Bad Fredeburg. De hotel adressering zou m.i. beter kunnen. De foto van het hotel is m.i. misleidend. Het gebouw op de foto bestaat uit het Kurhaus en het hotel. Overigens was het bier uit de tap heerlijk.
8.5
Schouten
1
Nederland
augustus 21, 2018
Fantastich hotel, prachtige kamer en goede service
9.2
Hetterscheid
1
Nederland
augustus 07, 2018
Zeer goed verzorgde kamer en vriendelijk personeel De kok was ook uitstekend
8.2
Nederbergh
2
Nederland
augustus 02, 2018
8.2
Kraaijeveld
1
Nederland
juli 23, 2018
gemoedelijjke sfeer, vriendelijk personeel, ideale ligging voor uitstapjes in Sauerland
Zeer goed onderkomen voor een lage prijs, prima kamer gehad op de eerste verdieping aan de straatkant, uitstekend bed!!
9.0
Kok
1
Nederland
juli 20, 2018
Een fijn verblijf in een mooie omgeving!!!
8.7
van Zellem
1
Nederland
juli 18, 2018
Leuk hotel
Het is natuurlijk geen 4 sterren hotel Maar zeker gezien de prijs is alles ok: kamers , schoonmaak , ontbijt en avondeten zeker goed . Heb echter 1 minpunt en dat is de zeer slechte WIFI in het hotel werkt gewoon niet dus en helaas ontvangst van mobiel internet ook slecht. Hotel is zeker aanbevelenswaardig .
6.2
Matla
1
Nederland
juli 09, 2018
Was ok.
Wat wij missen in dit hotel is de Deutsche freundlichkeit en warmte te onpersoonlijk. De goede man achter de balie heel vriendelijk maar ook niet meer. Waarschijnlijk wordt dit hotel door Ned. gerund. Bij het avondeten kreeg ik het gevoel in militaire dienst te zijn, op het eten is niets aan te merken maar toch .... ook hier mis je het extra. Je moet natuurlijk de prijs in aanmerking nemen, mijn idee maak het 2 of 3 tientjes duurder dan komen de mensen terug, A.M. Matla
7.7
Giesen
1
Nederland
juli 09, 2018
Prima schoon hotel, eten iets minder.
Hotel prima. Eten echter wat minder. Drie dagen dezelfde groente.
7.3
Gommers
1
Nederland
juli 05, 2018
wij vinden de keuze van ontbijt en avond eten erg minimaal vergeleken bij onze ervaring bij andere hotelargementen
De kamer prima al zou 2 stoelen en een goed werkende rolluik voor de raam& deur zou prettig zijn . De douche cabine was erg klein en tijdens het douche was de voer erg nat. De verlichting in douche ruimte was minimaal en werkte niet goed. TV zenders erg verspreid ingesteld. Jammer dat er geen Hollandse nieuws zender was en de WiFi was 3x nul op de kamer (traag kon de krant niet down laden
5.5
Van der Haar
1
Nederland
juli 02, 2018
omgeving is mooi.
Hotel stond in de steigers schilders liepen voor de ramen langs rolluiken konden niet dicht allemaal stuk zeer onplezierig. de kamer kan ook wel een schilder beurt gebruiken, lekkage geweest er ongezellig allemaal. Balkon was niet te gebruiken was vies en ook de stoelen. De eigenaar ging om 03.00 uur bellen en roken onder ons balkon waar wij daar door wakker werden. Nadat wij deze klacht melden kwam de opmerking van de hotel eigenaar dat het maar tijdelijk was. Het heeft onze vakantie wel een beetje verpest.
7.5
Moonen
1
Nederland
juli 02, 2018
Hotels ziet er netjes uit, goede bedden, alleen het ontbijt vonden we wat te eenvoudig
De eerste dag waren we te laat voor het avondeten( tot 20.00 U) wij waren er om ca. 20.45 uur ( file) Jammer dat er geen eten meer was, alleen een soepje.
5.7
Supper
1
Duitsland
juli 02, 2018
schon weitaus Besseres gebucht.
verglichen mit anderen Hotels, die Arrangements in dieser Preisklasse anbieten, ist hier noch viel Spielraum nach oben, ganz besonders, was Frühstück und Abendessen betrifft. Das war beides weit unter Durchschnitt. Auch über das verschimmelte Badezimmer kann man nicht hinwegsehen.
7.5
Groothuis
5
Nederland
juni 25, 2018
Prima hotel wanneer je het afzet tegen de prijs. Eten bestond uit een dagelijks buffet, geen culinaire hoogstandjes maar gewoon prima eten.
Opvallend was dat bij aankomt bleek dat er het nodige was overboekt. Voor ons was slechts 1 van de 2 geboekt kamers beschikbaar en naast ons waren nog twee echtparen waarvoor helemaal geen kamer beschikbaar was. Dit was voornamelijk te wijten aan het boekingssysteem. Het hotel heeft dit voor ons naar tevredenheid opgelost, waarvoor hulde. Het boekingssysteem daarentegen heeft wat steken laten vallen.
8.7
Van 't Schip
1
Nederland
juni 14, 2018
fijne dagen gehad, we kenden dit hotel al, dit was de 3e keer dat we hier waren. logeerden in het bijgebouw in een mooie kamer, grote badkamer , een hal, en grote kledingkast. het eten was weer voortreffelijk, zowel ontbijt als diner.
7.3
Van Tintelen
1
Nederland
juni 13, 2018
Het is ons goed bevallen. Mooie, schone kamer, aardig personeel en redelijk eten.
Het hotel werd aan de buitenkant geschilderd. Wat wel nodig was, want het zag er haveloos uit. Hierdoor kon je niet bij het hotel parkeren, maar een eind verderop, steil omhoog. Dit was niet zo leuk voor mijn man die slecht ter been is. Wij hadden een prachtige kamer in het aanbouwgedeelte met 2 balkons. Dit was een luxere kamer dan die wij geboekt en waarvoor wij betaald hadden. Hiervan hebben wij erg genoten. Hoewel het een hele goedkope aanbieding was hebben wij redelijk gegeten en ontbeten. en lekker ontbeten.
7.5
Hoekstra
Nederland
mei 22, 2018
Het hotel is rustig gelegen, kamers zijn ruim genoeg met eigen terrasje
8.5
Haye
1
Nederland
mei 14, 2018
Heerlijk hotel
Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend
7.5
Oude Roelink
Nederland
mei 09, 2018
Leuk hotel gastvrij personeel

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur