Landhuishotel Herikerberg

Goorseweg 58, 7475 BE, Markelo, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Landhuishotel Herikerberg

Totale hotel score:

8.5
Gebaseerd op 491 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Landhuishotel Herikerberg.

Opbouw score Landhuishotel Herikerberg :

Algemene waardering

8.5
 

Ligging

8.6
 

Service

8.7
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.6
 

Eten

8.6
 

Kamers

8.5
 

Kindvriendelijkheid

7.4
 
Resultaten 1 - 50 van 491
7.0
Van Beers
1
Nederland
februari 19, 2019
10.0
Vaartjes
1
Nederland
februari 18, 2019
Sfeervol en vriendelijk.
We hebben erg genoten. Het eten was prima.
9.2
Bijl
5
Nederland
februari 18, 2019
We hebben het prima gehad
Wij vonden het mooi, maar ik kan me voorstellen dat jongeren dit gedateerd vinden.
9.0
Brugmans
1
Nederland
februari 18, 2019
heel gastvrij hotel met zeer vriendelijk personeel
9.0
Schuijlenburg
1
Nederland
februari 13, 2019
Fris en schoon hotel. Aardige mensen.
Verlichting op de kamer zou iets meer mogen zijn. Was nu moeilijk om bij te lezen.
10.0
Floor
1
Nederland
februari 11, 2019
Geweldig goed hotel !!
Prachtig gelegen.
9.2
Bruins Slot
1
Nederland
januari 20, 2019
Mooie ligging, ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede keuken.
8.1
Verburgh
1
Nederland
januari 15, 2019
Vriendelijk en attent
Geur vanuit badkamer. Werd wel getracht te verhelpen. Na paar dagen beter.
8.5
Koster
1
Nederland
januari 14, 2019
Prachtig hotel in een mooie omgeving
8.9
Smit
1
Nederland
december 25, 2018
Fantastisch! zeer goed!
8.6
De Ruiter
1
Nederland
december 22, 2018
Vriendelijk ontvangst, mooi gelegen hotel in bosrijke omgeving. Nette,frisse en schone kamer. Genoten van exclusief drie gangen diner en prima ontbijt. Prachtige ambiance vooral nu alles in kerstsfeer is. Bezoek ook Markelo,Goor. Lochem en Rijssen, leuk c
9.0
Been
1
Nederland
december 18, 2018
8.7
Booij
1
Nederland
december 17, 2018
Gezellig mooie ligging vriendelijk personeel en mooie kamer
10.0
Vos
1
Nederland
december 17, 2018
We hebben een paar fijne dagen gehad, het was prima!
Alles was prima in orde, het ontbijt was zeer goed waar onder het brood dat we zelf moesten snijden was heerlijk en de diners waren voortreffelijk! Kamer was ook prima. Kortom alleen maar lof!
8.4
Jansma
Nederland
december 17, 2018
gezellig en gastvrij bedrijf.Eten goed voor elkaar, lekker. Netjes en verzorgd en nu in kerstsfeer
kindvriendelijkheid geen idee, die waren er niet.
8.9
Woestenburg
1
Nederland
december 15, 2018
Prima gegeten. Goede kamers leuke omgeving.
Tv zenders zitten op een andere plaats dan in het boek staat. Maar we zijn eruit gekomen
8.2
Verbruggen - van Hattem
Nederland
december 11, 2018
Prima in alle opzichten
9.2
Sikkema
1
Nederland
december 05, 2018
Het was een heerlijk weekend met een zeer persoonlijke service. Een aanrader
Het eten was uitstekend. De concerten waren persoonlijk. Al met al een mooi weekend
9.0
Verheul
5
Nederland
december 04, 2018
Vriendelijk personeel, super schoon, prima eten en erg gezellig! We hebben hier genoten!
Voor herhaling vatbaar!
8.8
Prummel
1
Nederland
november 22, 2018
Keurig en rustig gelegen hotel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
8.6
Molenaar
1
Nederland
november 05, 2018
Het was een fijn verblijf in het landhuishotel, warme uitstraling en vriendelijke bediening!
Het enige wat wij niet prettig vonden was de muziekkeuze tijdens de maaltijden en andere momenten, wij houden meer van rustige klassieke achtergrondmuziek en vinden dat dit ook meer bij dit hotel zou passen.
8.9
Bronkhorst
1
Nederland
november 03, 2018
8.0
Van der Sar
1
Nederland
november 01, 2018
Fijn hotel om een paar dagen te verblijven.
8.6
Bos
1
Nederland
oktober 22, 2018
Sfeervol hotel; leuk restaurant; ondanks dat mijn vrouw een soort dieet moest volgen, hebben we lekker gegeten.
Alleen jammer dat we pas stipt om 15.00 uur naar onze kamer konden gaan. Dit tijdstip was wel aangegeven op de site, dus we moeten niet klagen. Alleen het tijdstip is tamelijk laat vergeleken met onze andere boekingen van andere hotels bij GoedVerblijf. Fam I. Bos
8.9
Van Gaalen
Nederland
oktober 18, 2018
prima hotel op een mooie locatie
9.1
Van Weperen
Nederland
oktober 03, 2018
Rustig, netjes en zeer vriendelijk.
10.0
Posthuma
5
Nederland
oktober 02, 2018
Mijn zus en ik zijn zeer tevreden over ons verblijf in jullie hotel.
9.0
Mulder
2
Nederland
oktober 01, 2018
8.1
Seerden
1
Nederland
september 28, 2018
8.2
Van de Munt
1
Nederland
september 27, 2018
Goed naar onze zin gehad, voor herhaling vatbaar!
wij zullen dit hotel zeker bij anderen aanbevelen.
8.5
Pullen
1
Nederland
september 27, 2018
3daags arrangement incl. ontbijt en diner
Bijna alles was uitstekend. Het enige minpunt vonden we dat ons in een kort tijdsbestek op het terras tot 3-maal toe gevraagd werden of we iets wilden drinken. We beseffen dat als er niets gevraagd wordt dat ook niet goed is maar drie keer vlak achter elkaar vonden we wel opdringerig. Het heeft ons plezier gelukkig niet bedorven want verder was het subliem.
8.0
V d Nieuwenhof
1
Nederland
september 24, 2018
Het eten was goed,maar er moest lang op gewacht worden.
8.5
Vos
2
Nederland
september 19, 2018
Het is een mooi Hotel .Alles was goed ,en goed omgeving fietsen .Komen zeker nog een keer terug
9.2
Bruggers
5
Nederland
september 17, 2018
Het eten was voortreffelijk. Fijne accomodatie en een mooie omgeving.
De fietsenstalling, daar was na 18.00 uur geen plaats meer.
8.4
De Vries
1
Nederland
september 12, 2018
Het was er heerlijk. en de mensen waren heel vriendelijk.
De kamers zijn mool alleen de vloerbedekking vind ik niet fijn en niet fris, waarom niet ze zelfde vloer als beneden Lijkt me veel frisser..
9.0
van Dijk
1
Nederland
september 08, 2018
Ons verblijf was echt goed en we hopen aldaar nog eens terug te komen !
Verder geen opmerkingen.
8.8
Grootenboer
1
Nederland
september 06, 2018
Hotel echt een aanrader. Personeel klantvriendelijk. Ruime kamer en badkamer. Mooie fiets omgeving!
Misschien extra plankje in badkamer om toiletspulletjes op te zetten?
8.8
Metselaar
1
Nederland
september 06, 2018
we zijn aangenaam verrast door de uitgestraalde rust van dit hotel.
Een prima hotel en fijne bediening. en natuurlijk een prachtige omgeving.
9.3
Momm
1
Nederland
september 05, 2018
Uitstekend hotel, wij komen er zeker nog een keer terug.
8.8
Dullemeijer
1
Nederland
september 04, 2018
Mooi hotel, vakbekwaam personeel, uitstekende keuken.
8.5
Berghouwer
Nederland
september 03, 2018
geen aanmerkingen. heel vriendelijk personeel.
8.5
Bouten
1
Nederland
augustus 31, 2018
Het was er zeer gezellig
8.8
Angerman
1
Nederland
augustus 29, 2018
Echt een aanrader.
Alles was perfect de knooppunt route kaarten waren handig om mee te nemen
9.7
Metsemakers
1
Nederland
augustus 24, 2018
mooie ligging, vriendelijk en behulpzaam personeel en super goed eten.
8.7
Burgers
5
Nederland
augustus 23, 2018
Fantastisch verblijf een echte aanrader.
9.0
Zegers
2
Nederland
augustus 23, 2018
Mooi en sfeervol hotel! Wij verbleven er 2 dagen en het personeel verraste ons enorm door hun gastvrijheid en vriendelijkheid. Steeds een lach op de gezichten van de restaurantmedewerksters en uiterst correcte bediening. We hebben er ook heerlijk gegeten,
9.0
Van nieuwenhuijsen
1
Nederland
augustus 22, 2018
Rustig, schoon, prettig
5.6
Van Dooren
1
Nederland
augustus 22, 2018
Kindvriendelijkheid niet voor ons van toepassing.
Mooi hotel, ruime kamer. Maar de keuken liet te wensen over. Lauwe soep, rauw vlees, elke dag dezelfde salade en patat.
9.0
Hermans
1
Nederland
augustus 20, 2018
prima kamer met goed ontbijt en heerlijk diner. prachtig gelegen temidden van bos en wandel- en fietsroutes.
9.7
Janssen
1
Nederland
augustus 20, 2018
Uitstekend
Gezellige ambiance, vriendelijk personeel, goed eten, prachtig grote comfortabele kamer.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur