fbpx

Landhuishotel Herikerberg

Goorseweg 58, 7475 BE, Markelo, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Landhuishotel Herikerberg

Totale hotel score:

8,6
Gebaseerd op 609 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Landhuishotel Herikerberg.

Opbouw score Landhuishotel Herikerberg :

Algemene waardering

8,5
 

Ligging

8,6
 

Service

8,7
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,6
 

Eten

8,5
 

Kamers

8,4
 
Resultaten 1 - 50 van 609
9,3
Van den Heuvel
1
Nederland
oktober 19, 2020
Complimenten hoe ze in de corona tijd de verzorging op en top weten te hanteren. Overal is aan gedacht zelf de tafels breed uit elkaar de looproute het eten was een top verblijf.
7,8
Gosselaar
2
Nederland
oktober 07, 2020
Uitstekende dagen.
Bij betaling voor vertrek was er te weinig personeel aanwezig.
8,7
Van der Horst
1
Nederland
oktober 05, 2020
Een fijn verblijf en een opkikker in deze Coronatijd
9,8
Franken
1
Nederland
augustus 27, 2020
Een geweldig hotel. Hier komen we zeker terug.
9,0
Tanis
1
Nederland
juli 06, 2020
heel fijn en goed eten plus mooie omgeving
8,0
Dijkstra
5
Nederland
juli 03, 2020
Rustig/stil, schoon, corona- proof, zeer vriendelijk personeel
Prima uitgangspunt voor fietstochten. Correctie: Datum verblijf 24/05-28/05
8,0
Goedendorp
1
Nederland
juni 29, 2020
Prettig hotel in een mooie omgeving.
9,0
van Poppel-van Alphen
1
Nederland
februari 24, 2020
Wij hebben het erg naar onze zin gehad!
Vriendelijk en behulpzaam personeel. En we hebben heerlijk gegeten!
7,8
Ketting
1
Nederland
februari 19, 2020
8,2
Boerakker
1
Nederland
januari 18, 2020
Een fijn en gezellig hotel.
Zeer vriendelijk personeel. Mooie kamer.
9,0
Van der Kraan
Nederland
december 23, 2019
Gastvriendelijk en eten goed / omgeving mooi .
9,5
Swart
Nederland
december 19, 2019
Uitstekend.
We hebben genoten van ons verblijf. Komen graag nog een keer terug.
10,0
Mulder-Leijen
1
Nederland
december 14, 2019
Gastvrij en behulpzaam
8,3
Volkers
5
Nederland
december 12, 2019
Prima! Pluim voor het vriendelijke personeel!
9,0
Blok
Nederland
december 11, 2019
Mooie locatie en prima kamer. 3 gangendiner was top
8,0
Witte
2
Nederland
december 08, 2019
Teleurstellend qua service
Het toilet op onze kamer trok niet door. Toen wij dit meldden, was de reactie dat dat bekend was en dat er iemand voor gebeld was, maar dat die niet op zondag (onze aankomstdag) kwam. Ondanks dat het euvel bekend was, waren wij toch in deze kamer gezet omdat er geen andere kamer beschikbaar was. Dat vond ik vreemd. Net als dat er geen andere kamer beschikbaar zou zijn; , het hotel was bijna leeg. De andere kamer die wij kregen was veel kleiner en had minder voorzieningen. Teleurstellend voor ons. Het 3-gangen diner was daarentegen prima (geen keus) en het ontbijt ook.
8,3
Reijnen
1
Nederland
december 02, 2019
Uitstekend hotel.
De enigste opmerking die ik zou willen maken is: een senioren menu en iets simpels zoals een kipfile, of een stampotje met een balletje gehakt. In de periode dat wij er waren zag ik veel oudere die dikwijls iets simpels zeker op prijs zullen stellen.
9,5
Roos
1
Nederland
november 18, 2019
buitengewoon mooi en gastvrij hotel
7,2
Snijder
1
Nederland
november 12, 2019
Zie opmerkingen.
Losse opmerkingen. Eten was weliswaar bij hoofdgerecht (vlees/vis) culinair. Lekker e.d., maar om nu iedere avond dezelfde salade en frites er bij te krijgen, vind ik een minpunt. Dan de keuze 2 nachten / 1 hoofdmaaltijd is bij aanbiedingen wat vervelend als er bij een verblijf geen alternatief is. (hotel midden in bos, je gaat niet 's avonds weg) Je gaat dan automatisch dineren in hotel van boeking. Kamers in hotel op begane grond waren kennelijk bestemd voor de aanbiedingen" . "s nachts zet je de ramen dan niet open i.v.m.mogelijk insluipen van derden, dus ramen dicht.
8,5
Van Manen
1
Nederland
november 09, 2019
Super vriendelijk personeel maakt het verblijf in dit gezellige relaxte hotel extra leuk.
tip: horgaas voor de ramen zorgt voor minder muggen binnen !
8,3
Lamers
1
Nederland
november 09, 2019
prima, we hebben het uitstekend naar onze zin gehad
9,0
Stammes
1
Nederland
november 04, 2019
Heerlijk eten, prachtige omgeving
9,0
Sinkeldam
Nederland
oktober 31, 2019
UItstekend hotel, bijzonder vriendelijk en behulpzaam team, prachtige omgeving waar het fijn fietsen is.
7,8
Koningsberger
1
Nederland
oktober 31, 2019
Goed verblijf
Geen
8,7
Van de Waerdt-Blom
1
Nederland
oktober 30, 2019
Prima hotel met klantvriendelijk personeel. Mooi en rustig gelegen.
Economy-kamers worden als 'klein' aangeduid, maar dat valt reuze mee. Kamers waren ook schoon, bedden prima. Heerlijke lounge/bar, sfeervol ingericht met comfortabel meubilair. 3-gangendiner goed van kwaliteit. Als je aangaf iets liever niet te willen eten, werd er een alternatief aangeboden. Wel jammer: beide avonden als bijgerecht friet en salade. Daar kan wat meer variatie in. Bij het ontbijt veel gebruik van plastic (allerlei kleinverpakkingen boter en zoet beleg, plastic eierdopjes). Dit hebben we bij vertrek ook aangegeven. Mooie (en duidelijke) fiets- en wandelroutes beschikbaar
8,3
Armstrong
1
Nederland
oktober 30, 2019
alles was netjes geregeld, prima eten en vlotte bediening; smaakt naar meer.
8,3
Van Trigt
2
Nederland
oktober 30, 2019
gastvrij, rustig, gezellig
9,0
Makelaar
Nederland
oktober 29, 2019
9,2
Jonkers
1
Nederland
oktober 28, 2019
Erg genoten: prima sfeer, zeer vriendelijk personeel, uitstekend ontbijt en diner.
Zeker een plek om terug te komen!
8,8
Van de Ree
1
Nederland
oktober 28, 2019
Prachtig gelegen hotel, goede bedden, prima ontbijt en vriendelijk personeel. Het eten was goed, maar het zou helemaal perfect zijn als je bij het vastgestelde menu een keuzemogelijkheid zou hebben.
7,7
Van Breda
1
Nederland
oktober 25, 2019
8,2
Andela
1
Nederland
oktober 22, 2019
Mooi hotel in een prachtige omgeving met vriendelijk personeel en prima verzorging.
8,7
De Pijper
1
Nederland
oktober 21, 2019
Het was een prettig en goed verblijf.
Voor een comfortkamer hadden we een comfortabel zitje verwacht.op het bestaaande zitje konden we het niet lang uithouden en de TV hing te hoog om er goed te kunnen kijken zonder een stijve nek te krijgen.
8,7
Van der Wardt
5
Nederland
oktober 15, 2019
Een gezellig, gemoedelijk hotel in een prachtige omgeving.
8,2
Breed
Nederland
oktober 14, 2019
Gastvrij, gezellige sfeer en vriendelijk personeel.
Op de kamer miste wij een paar goedzittende fauteuiltjes
7,5
Vreugdenhil
Nederland
oktober 14, 2019
Het was een goed verblijf
9,0
Huisman
1
Nederland
oktober 12, 2019
8,3
Van Roekel
1
Nederland
oktober 02, 2019
Prima hotel en mooie ligging. Verblijf was super.
8,0
Dekker
1
Nederland
oktober 02, 2019
Verblijf was tekort om een meer gefundeerde mening te geven. Die korte tijd was het voor ons prima.
8,3
Van der Vegt
2
Nederland
oktober 01, 2019
Prima hotel met gastvrij personeel. uitstekende service.
8,8
Van Kampen
2
Nederland
september 30, 2019
Vriendelijke medewerkers, niets is teveel. Geen harde muziek. Gezellige eetzaal. Wij hebben met 11 personen genoten!
8,3
Den Bak
1
Nederland
september 30, 2019
Zeer tevreden.
Het schoonmaken van kamer en badkamer kan beter.
10,0
Meijer
Nederland
september 30, 2019
Wij mijn zoon en ik hebben het bijzonderr goed gehad op de Hrikeberg.
Het eten was lekker en leuk verzorgd.
9,3
Streefkerk
1
Nederland
september 27, 2019
Schitterend Hotel, mooie ligging, mooie kamer, vriendelijk personeel
Alles was helemaal naar ons zin, behalve het diner, dat hebben we elders wel eens beter gehad.
8,2
Schuil
Nederland
september 20, 2019
Thuiskomen in een prettige sfeer en goede bediening
8,8
Van Bers-Wiekens
Nederland
september 18, 2019
Prima hotel met fantastische keuken en heel vriendelijk personeel
8,2
Van der Graaf
Nederland
september 17, 2019
Prima voor herhaling vatbaar.
8,0
De Jong
Nederland
september 17, 2019
Prima verblijf in een mooie omgeving!
Een ruime kamer met een bed met goed matras en goed verduisterende gordijnen. Bediening was leuk en de maaltijden lekker. Een kanttekening: Wij zijn gewend biologisch te eten en verhoudingsgewijs veel meer groenten en minder vlees te eten. De opmaak was wel leuk. Het toetje de tweede dag zag er origineel uit maar de smaak was niet wat wij ervan verwachtten.
7,7
Van der Meulen
1
Nederland
september 10, 2019
Prima hotel met goed ontbijt en diners. Kamer was erg warm.
9,0
Blok
2
Nederland
september 10, 2019
Super verblijf gehad.
Complimenten voor de bdiening. Correct vriendelijk en snel!!!

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.