Landhuishotel Herikerberg

Goorseweg 58, 7475 BE, Markelo, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Landhuishotel Herikerberg

Totale hotel score:

8.6
Gebaseerd op 548 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Landhuishotel Herikerberg.

Opbouw score Landhuishotel Herikerberg :

Algemene waardering

8.5
 

Ligging

8.6
 

Service

8.7
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.6
 

Eten

8.5
 

Kamers

8.4
 
Resultaten 1 - 50 van 548
7.8
De Geus
1
Nederland
augustus 20, 2019
alles heel goed verzorgd
8.8
Van Lien
2
Nederland
augustus 19, 2019
Hartelijk personeel, goed eten, prima kamers
8.5
Meerkerk
Nederland
augustus 19, 2019
Mooi hotel, ruime kamer en het eten was ook prima
8.5
Ter Beek
1
Nederland
augustus 19, 2019
een heerlijke plek van rust
De kok heeft enorm zijn best gedaan om met dieet rekening te houden Chapeau.
8.5
Hoeflaak
2
Nederland
augustus 14, 2019
Gastvrij hotel met prachtige inrichting. Genoten van deze paar dagen
7.0
Kleinjan
Nederland
augustus 13, 2019
warme maaltijden had wel wat meer gemogen
8.7
De Wilde
1
Nederland
augustus 10, 2019
vriendelijke ontvangst en bediening
graag bij het diner een menu kaart zodat je zelf een keuze kan maken verder was alles prima
8.8
Kaptein
1
Nederland
augustus 08, 2019
Prima
Het hotel is prima, erg aardige bediening. Het enige wat tegenviel was het ontbijt. Voor een 4-sterren hotel zou dat wel wat uitgebreider mogen, bijvoorbeeld gesneden fruit en kwark en niet van die voorgebakken yoghurtjes, houdbaar tot juni 2020! Verder erg genoten van het verblijf.
8.0
Van Wingerden
1
Nederland
juli 29, 2019
de maaltijden waren uitstekend
9.0
Vels
1
Nederland
juli 19, 2019
We hebben erg genoten
Mooi Hotel ziet er allemaal netjes uit.
8.8
Van de Berg
1
Nederland
juli 11, 2019
Prachtig hotel. Mooie en schone kamers. Goede service.
Wij hebben het hotel als heel goed ervaren. Een puntje voor verbetering is insectenwering. Dit kan eenvoudig met een uitwendig hor in het draai-kiepraam. Nu moesten we de eerste avond al op muggenjacht. Gelukkig had ik horrengaas bij me waarmee ik een hor kon maken.
10.0
Puttenaar
1
Nederland
juli 09, 2019
geen opmerkingen prima komen terug
9.7
Landman
1
Nederland
juli 08, 2019
Fijn hotel, zeer vriendelijke medewerkers. Erg schoon!. Kortom super
8.8
Appelman
Nederland
juli 07, 2019
geweldig, dik tevreden
7.8
Windt
1
Nederland
juli 03, 2019
9.5
Bakker
2
Nederland
juli 02, 2019
Zie de opmerkingen hieronder
Mooi hotel schone kamer en goede bedden. We hebben erg genoten vriendelijk personeel. Een minpuntje vonden we dat we bij het diner iedere avond dezelfde gebakken aardappels en sla kregen,weinig groenten. het ontbijt was prima. We hebben fijne dagen gehad.
8.7
Soer
2
Nederland
juli 02, 2019
Goed hotel met prima service.
Jammer dat er geen horren voor de ramen aanwezig waren. Het was zeer warm buiten en ook binnen.
8.2
Van Graas
1
Nederland
juni 28, 2019
Zeer klantvriendelijk personeel, een heerlijke plek om even tot rust te komen.
7.5
Van der Woude
1
Nederland
juni 26, 2019
Vriendelijke ontvangst, goede info; 2 x gegeten 1e keer redelijk 2e keer prima ! Schone en functionele kamer.
7.5
De Leeuw
2
Nederland
juni 26, 2019
Goed hotel op rustige lokaties met vriendelijk en behulpzaam personeel
Geluidsisolatie van kamerdeur is voor verbetering vatbaar tevens deurdramgervan deze deur afstellen.
9.2
Foget
1
Nederland
juni 25, 2019
In alle opzichten een voortreffelijk hotel!
6.5
Geerts
1
Nederland
juni 17, 2019
Goed hotel, prima service, ruime kamers
Kamers aan wegzijde erg gehorig
7.7
Kamen
1
Nederland
juni 17, 2019
Het verblijf was goed
Onze booking was een tuinkamer kamer 160 De ruimte was prima, alleen de badkamer was niet wat ik verwacht had. Het tegel werk in de douchecabine was niet goed afgekit en het vloerrooster lag verdiept in de vloer en dat zag er niet fraai uit, en ook de onderdorpel van de cabine moest zwart zijn maar zag er wit uit van de aanslag, dat geeft bij binnenkomt geen fijn beeld. Ook de afvoer onder de wastafel was niet zoals het behoort te zijn, niet schoon. Vr gr J.Kamen
8.3
Nienhuis
1
Nederland
juni 11, 2019
netjes en goed verzorgd op de kamer, eten prima, prachtige ligging, was de prijs zeker waard!
We waren om 13u aanwezig en meldden ons. Dat was niet de bedoeling schijnbaar, we konden "er om 15u "in, maar dat wisten we wel uit de papieren. Even welkom heten zou leuk zijn. Wel mochten we gebruik maken van het toilet. Achteraf betalen gaf weer wel een vertrouwd gevoel. Het personeel was erg vriendelijk en voorkomend. Dikke pluim en de fooi was welverdiend.
8.0
Kingma
Nederland
juni 11, 2019
9.2
Bouter
1
Nederland
juni 10, 2019
Mooie, schone en ruime kamer. Prima diner en heel uitgebreid ontbijt. Alles van betere kwaliteit. Groot terras met een vlotte bediening. Een hotel om terug te gaan.
8.3
Van Herk
2
Nederland
juni 05, 2019
Geweldig hotel. Vriendelijk personeel. Aanrader.
9.0
Van de Weijden
Nederland
juni 05, 2019
mooie locatie loopt zo het bos in
9.0
Hellinga
1
Nederland
juni 05, 2019
Zeer aangenaam verblijf. We geven nooit een 10 daarom een negen.
Goed personeel.
8.5
Huisman - Vegt
1
Nederland
juni 03, 2019
Goede service, mooie rustige kamer, van alles voorzien.
We hadden een waterkoker/ koffiezetapparaatje zeer gewaardeerd. Het enige dat we misten.
8.7
Plugge
1
Nederland
juni 03, 2019
Prettig
Stoelen op kamer niet prettig
8.3
Heidema
4
Nederland
juni 03, 2019
Heel knus en gezellig in een mooie omgeving
8.3
Kater
1
Nederland
mei 27, 2019
We hebben ervan genoten !!!
We hopen graag nog eens terug te komen. Als u een aanbieding heeft, en een nieuwsbrief willen we die krijgen van u ontvangen. Mvg T. Kater
8.0
Bakx
1
Nederland
mei 27, 2019
goed en droog weer
8.2
Langendonk
1
Nederland
mei 20, 2019
Heerlijk hotel. Heel prettige en behulpzame bediening.
Een prima hotel en zeker voor herhaling vatbaar.
8.5
Rolsma
1
Nederland
mei 16, 2019
uitstekend!
Mooi hotel, vriendelijk bediening, schone kamer en prima eten Klein puntje van 'kritiek': erg kleine tv met analoge ontvangst en slecht geluid. En stoelen op de kamer zitten beroerd .Maar verder grote klasse! We kunnen iedereen dit hotel aanbevelen.
9.3
Verlegh
1
Nederland
mei 15, 2019
Geweldig goed een aanrader
9.3
Van Genderen
Nederland
mei 13, 2019
Uitstekend verblijf! Wij hopen terug te komen
8.0
Krikke
Nederland
mei 13, 2019
Voor ons een prima hotel
9.0
Jongsma
Nederland
mei 10, 2019
Het hotel en het eten en omgeving fantastisch !!
9.2
Bruin
1
Nederland
mei 09, 2019
Fantastisch hotel, mooie ligging wat betreft fiets- en wandelgebied.
Heel mooi hotel, alles heerlijk schoon. Het eten was supergoed en erg vriendelijk personeel. Kortom, voor herhaling vatbaar. 1 minpuntje wat betreft de kamer aan de voorkant waarbij je erg het verkeer hoort op de weg ervoor.
8.3
Wes
1
Nederland
mei 08, 2019
Goed verblijf
Niet gevraagde extra friet en groente, einde diner. Aandacht voor vullen bier- en wijnglas.
8.2
Jacobse
1
Nederland
mei 08, 2019
we kijken terug op een par heerlijke, comfortabele dagen
Personeel is erg vriendelijk, behulpzaam. Jullie maken daarmee echt verschil !
9.0
Hoogland
5
Nederland
mei 08, 2019
Een verblijf geschikt voor herhaling!
9.0
Mulder
1
Nederland
mei 07, 2019
9.5
Zwijnenberg
1
Nederland
april 24, 2019
restaurand heel goed personeeel vriedelijk en behulpzaam
een juiste bewoording jammer geen asperges !!
7.0
Pao
1
België
april 22, 2019
ontspannend en rustig gelegen
Het fruit was precies niet altijd zo vers bij het ontbijt. Tijdens het avondeten bij de 3-gangenmenu, hadden we 2 dagen achter elkaar hetzelfde hoofdschotel, enkel het vlees was anders. De frieten en slaatje die we erbij kregen, was eerder voor 1 persoon, maar we moesten het delen onder ons 2.
8.7
Ter Veen
1
Nederland
april 17, 2019
sfeervol hotel in mooie omgeving
8.7
Grond-Boonstra
2
Nederland
april 12, 2019
Nette kamers, alles aanwezig. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed ontbijtbuffet. Bij ons arrangement was een 3-gangen menu inbegrepen. Dit was beide avonden voortreffelijk.
Op onze kamer lag laminaat. Daar zat tussen verschillende planken nogal wat ruimte waardoor het laminaat heen en weer schoof als je erop liep, dat was een minpuntje. Verder prima kamer, goed schoon.
9.2
Van den Heuvel
Nederland
april 02, 2019
relaxed
alles goed.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur