Landhotel 't Elshuys

Gravendijk 6, 7665 SK, Albergen, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Landhotel 't Elshuys

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 1361 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Landhotel 't Elshuys.

Opbouw score Landhotel 't Elshuys :

Algemene waardering

7.9
 

Ligging

7.9
 

Service

7.9
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

8.1
 

Kamers

7.9
 
Resultaten 1 - 50 van 1361
8.3
Ritsema
1
Nederland
augustus 23, 2019
goed verzorgde dagen gehad
Erg plezierig is geweest, De vrije aanbod van koffie en thee op de gang. De bediening was een een beetje afstandelijk en weinig persoonlijk, stagiares ? Algemene indruk goed.
8.7
Pouwels
1
Nederland
augustus 22, 2019
Genieten, geweldig en heerlijk uitgerust
Mooi hotel, goed eten flyers voor uitstapjes. Fiets en wandelroutes aanwezig!!! Goede service!!!!
8.5
Keizer
1
Nederland
augustus 22, 2019
7.5
Van der Linde
1
Nederland
augustus 20, 2019
het was een goed verblijf .Iets meer vriendelijkheid van de bazin zal de zaak ten goede komen.
We konden niet per gebruik van drankjes enz.afrekenen.Toen ik later thuis de afrekening bekeek,stond er een karaf wijn op ,die we niet gebruikt hebben.
8.3
Hiemstra
1
Nederland
augustus 20, 2019
Prima verblijf gehad
De hotelkamer en badkamer waren prima, ruim genoeg, goed bed. Alleen kon ik s nachts niet goed slapen door een brommend geluid.
7.3
Gabriëls
1
België
augustus 19, 2019
8.2
De Boer
1
Nederland
augustus 19, 2019
Eenvoudig maar goed met heerlijk eten en vriendelijk personeel
Voor herhaling vatbaar
8.2
Oudshoorn
1
Nederland
augustus 19, 2019
prima hotel om een paar dagen te verblijven
alles zag er verzorgd uit.
7.5
Arendsz
5
Nederland
augustus 19, 2019
Mooi gelegen, ruime indeling kamers, prima parkeergelegenheid
4.5
Van der Laan
1
Nederland
augustus 18, 2019
Teleurstellend
Accommodatie is gedateerd en de bedden zijn niet meer van deze tijd, de veren staken er nou net niet door maar je voelde ze we goed zitten.
9.0
Van der Venne
Nederland
augustus 15, 2019
Fijn verblijf gehad en lekker gegeten
7.8
Evers
1
Nederland
augustus 14, 2019
Vriendelijk personeel. Kamer goed. Eten minder.
8.0
Van der Waal
Nederland
augustus 14, 2019
Eenvoudig, degelijk, sfeervol, prima eten
Alleen graag MEER klantvriendelijk zijn; vooral die dame van ongeveer 45 jaar. Volgens runt ze dit hotel samen met haar oude vader: die was wel klantvriendelijk.
6.7
De Ron
5
Nederland
augustus 13, 2019
Prettig verblijf
Kamers zijn aan renovatie toe.
7.8
Doornbosch
Nederland
augustus 12, 2019
Beslist een prima hotel, in vergelijking met prijs en kwaliteit
8.3
Woldendorp-Huisman
Nederland
augustus 12, 2019
Heel mooi klein hotel met goede bediening vriendelijke mensen jammer morgens om 7uur auto met voorraad vlak onder ons kamer was ook niet zo'n probleem maar de motor bleef draaien 20min misschien volgende keten motor uit zetten
7.8
Batenburg
1
Nederland
augustus 10, 2019
Heerlijk rustig. Lekker ontbijt Goed diner
4.3
Vandenheede-Vanmeirhaeghe
1
België
augustus 08, 2019
Eten was dik in orde.
Kamer was na het schoonmaken nog steeds vuil nog steeds dode vliegen en spinnenwebben onder de tafel en vensterbank. Dode vliegen lagen bij aankomst op de vensterbank. Ventilatie badkamer deed het niet.
8.2
Van Alphen
1
Nederland
augustus 07, 2019
prima
de fietsen stalling was zeer beperkt was te klein voor de aantal fietsen, en je kon ze er niet goed in parkeren . de laatste fietsen die er in gezet worden sluiten alles af zodat niemand meer bij zijn fiets kan
7.8
Louw
1
Nederland
augustus 05, 2019
Prima hotel. Vriendelijkle mensen
Jammer dat er geen airco op de kamer is
7.8
Bohmer
1
Nederland
augustus 05, 2019
prima hotel, vriendelijk personeel, inventaris wat gedateerd maar zag er verzorgd uit.
7.3
Engelsma
2
Nederland
augustus 05, 2019
goede accomodatie
service en diner prima, ontbijt normaal, kamers iets gedateerd
9.0
Te Mebel
1
Nederland
augustus 02, 2019
mooie uitvalbasis voor diverse fietstochten. Goed en vriendelijk personeel
8.0
Hullegie
Nederland
augustus 01, 2019
Vriendelijke bediening
Het ontbijt kon wat beter , koffie niet lekker Daarentegen was het diner super !
8.2
Hazenberg - De Groot
1
Nederland
juli 31, 2019
keurig hotel vriendelijk personeel goed gevarieerd eten.
bankje in de douche, veel oudere mensen
9.0
Prins
1
Nederland
juli 30, 2019
Prettig hotel. Goede voorzieningen en perfekte ligging voor het maken van fietstochten.
9.3
Bruinsma
2
Nederland
juli 29, 2019
in een paar woorden uitstekend mooie drie persoonskamer erg tevreden en we komen zeker nog wel eens langs !!!
8.3
Terpstra
1
Nederland
juli 29, 2019
Super
Vriendelijk personeel vooral de jongeren super
8.5
Van Zeele
1
Nederland
juli 27, 2019
Prijs kwalteit prima
Voor ons was alles in orde ,ga zo door.
8.2
Oosterhuis
1
Nederland
juli 25, 2019
ruime goed verzorgde kamer. Ontbijt ruim voldoende, diner (1x) goed.
7.5
Fit
1
Nederland
juli 25, 2019
Kamers zijn oubollig. Ontbijt en diner goed.
Personeel aardig en correct.
7.3
Yntema
2
Nederland
juli 25, 2019
Prima hotel
Klein minpuntje; we hebben fietsen van het hotel gehuurd. Het zadel en het stuur konden we niet verstellen, dus zaten we beide op een iets te lage fiets en dat fietst niet fijn. Bovendien hadden we de fiets voor een dadeel, maar we moesten wel het volle pond betalen.
7.7
De Groot
1
Nederland
juli 22, 2019
was prima
toch best wel een vies hotel! de vuilnis bakjes op de ontbijt tafels waren o.a erg smerig en vol vieze vingers. brrrrrrrrrr. de kamer en badkamer en het bed was wel schoon. de vitrage was ook heel lang niet gewassen. de entree en de keuken waren ook verre van schoon. als er gasten aan tafels hadden gezeten en andere gaan daar zitten worden de tafels niet eerst schoon gemaakt......
8.3
Schoot
Nederland
juli 22, 2019
Mooie omgeving om te fietsen
Geen
8.5
Lion
1
Nederland
juli 19, 2019
zeer goed,zijn in die twee dagen tot rust gekomen na een onrustige periode in ons leven
geen
7.5
Reinsma
5
Nederland
juli 18, 2019
9.8
Van Garderen
2
Nederland
juli 16, 2019
Ruime kamers, sympathieke en vriendelijke bediening, het eten was "morgens en "s avonds uitstekend. mooie rustige ligging
9.0
Meppelink-Odding
1
Nederland
juli 16, 2019
uitstekend
Ruime kamer en badkamer, vriendelijke personeel en goede keuken/kok
2.8
Van Adrichem
Nederland
juli 15, 2019
7.3
Terpstra
1
Nederland
juli 15, 2019
Goed eten jammer kamer 12 naast kachelhok hele nacht brommend geluid
Kamer 12 brommend geluid vroegen om andere kamer hadden ze niet jammer
7.5
Kleine
1
Nederland
juli 09, 2019
WIj hebben lekker genoten in het Landhotel 't Elshuys.
De ontvangst was niet al te vriendelijk. Zij gaf ons de sleutel en weg was zij weer. Zij zal het wel te druk gehad hebben.
9.0
Sprik
1
Nederland
juli 09, 2019
Prima verblijf. Hebben heerlijk kunnen fietsen in de omgeving.
7.0
Blok
1
Nederland
juli 08, 2019
Ontvangst gastvrouw was ronduit onvriendelijk/kortaf en bits. Hotel eenvoudig, eetzaal niet gezellig (geen leuke aankleding en geen comfortabele zitjes.Hotel ligt wel landelijk
Let op het volgende n.l. veel eikenbomen in directe omgeving hotel en daardoor oppassen voor eikenprocessie- rupsenplaag
7.8
Dijkhof v Rossum
1
Nederland
juli 08, 2019
Prima hotel voor een paar dagen. Eten prima. Kan er mooi fietsen.
7.7
Meijer
2
Nederland
juli 08, 2019
prima hotel, ruime kamers en netjes/schoon. Vlotte bediening, niet iedereen even vriendelijk
Een opmerking over iets wat wij als negatief ervaren hebben is het feit dat een medewerker tijdens het ontbijt buffet vliegen van het plafond dood probeerde te slaan. Dit is zeer onsmakelijk...helemaal wanneer de dode vlieg op je bord beland
8.3
Vermaak
1
Nederland
juli 08, 2019
Prima hotel voor deze prijs (aanbieding AD), zeer koele slaapkamer.
Vriendelijke en prettige bediening aan tafel, het diner tussen 18.00 en 19.00 uur is aan de vroege en korte kant, overigens kun je wel langer blijven zitten, de wijnkaart en de kennis over wijn bij het personeel is een aandachtspuntje, prima ontbijtbuffet.
7.0
De Boer
5
Nederland
juli 06, 2019
Rustig hotel. Koele kamer in zeer warm weekend.
Het rook niet fris in de badkamer. Was wel schoon. Wat een gedateerde kamer. Een rommelige en onverzorgde tuin. Vriendelijk personeel.
9.5
Willemse
Nederland
juli 05, 2019
Uitstekend
Wij hebben een relax weekend gehad
5.8
Wagemakers
1
Nederland
juli 04, 2019
Redelijke accommodatie voor de betaalde prijs, niet meer dan dat.
De voordeur van het hotel was te vies om aan te raken. De ontvangst niet echt gastvrij. Het was een sauna in het hotel, helaas maar bij 1 vd 3 ramen een hor. De kamer was ruim, bedden goed. De raamkozijnen erg vies en ook het douchegordijn was vies. Het ontbijt was niet uitgebreid, maar voldoende, het diner matig en helaas moest je tussen 18.00 en 19.00 verschijnen.
8.0
Nijk
Nederland
juli 04, 2019
Mooi hotel en zeker mooi gelegen. Goed starpunt voor tripje naar Oostmarssum (met veel kunst en leuke winkeltjes), Enschede, Almelo en Hengelo.
Kamers zijn schoon en ruim. Goede badkamer en op de gang koelkast, koffie en thee. Lunchkaart is beperkt tot broodje gezond en broodje zalm maar dat is dan ook erg lekker! De rust van Overijssel is ruimschoots te ervaren. Een aanrader dus!

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur