fbpx

Landgoed Ekenstein

Alberdaweg, 70, 9901 TA, Appingedam, Groningen, Nederland

Beoordeling van Landgoed Ekenstein

Totale hotel score:

8,6
Gebaseerd op 9 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Landgoed Ekenstein.

Opbouw score Landgoed Ekenstein :

Algemene waardering

8,6
 

Ligging

9,1
 

Service

8,6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,7
 

Eten

8,9
 

Kamers

7,9
 
Resultaten 1 - 9 van 9
8,7
Heemels
1
Nederland
september 16, 2020
Zeer goed. Huis met een prima sfeer.
schitterende landgoed in prachtig park. Prima keuken en gastvrij en vriendelijk personeel. Het gebouw en tuin is aan onderhoud toe. Interieur is enigszins gedateerd en kamer was klein.
7,8
Swennenhuis
Nederland
september 07, 2020
Fraai gelegen. Onderhoud rond het hotel ietwat verwaarloosd.
8,0
Koopmans
1
Nederland
augustus 01, 2020
Hebben paar fijne dagen gehad en lekker gefietst.
Entree van hotel was niet zo schoon. Als we met de trap rechts naar boven gingen hing daar een zeer onaangename geur. We zullen het hotel zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
8,2
Ruseler
1
Nederland
juni 28, 2020
Prima hotel,goede service en mooie, authentieke inrichting.
7,8
Schober
1
Nederland
juni 28, 2020
een aangenaam verblijf in een mooie omgeving, mede dankzij het prachtige weer
voor een langer verblijf is o.i. een grotere klerenkast geen overbodige luxe. een minibar is aan te bevelen.
9,7
Sonneveld
1
Nederland
februari 28, 2020
Weldadige rust. Veel wandel- en fietsmogelijkheden. Uitstekende keuken.
8,8
Koeweiden
1
Nederland
september 16, 2019
Gastvrije ontvangst en bediening, sfeervol hotel in mooie omgeving
8,5
Hart-Beekman
5
Nederland
augustus 14, 2019
Prima verblijf met zeer vriendelijke medewerkers. Je voelt je er direct thuis! Het huis ligt prachtig aan een park waar je kunt wandelen.
10,0
Schaeffer
2
Nederland
juli 25, 2019
Het hotel is prachtig! De woonkamers en het dinerverblijf zijn uit de kunst. zoals het was in de tijd. Prachtig behang, een mooie buffetkast, schitterende schilderijen. Onze slaapkamer de mooiste, met een hemelbed en kasten van vroeger. De badkamer was u
Bedankt voor het geweldige verblijf. Jullie zijn hartelijke mensen die hart hebben voor hun werk. Wat een gastvrijheid.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.