fbpx

Hotel Wiedfriede

Arnsau 1, 53547, Dattenberg, Rheinland-Pfalz, Duitsland

Beoordeling van Hotel Wiedfriede

Totale hotel score:

7,8
Gebaseerd op 18 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Wiedfriede.

Opbouw score Hotel Wiedfriede :

Algemene waardering

7,6
 

Ligging

8,2
 

Service

7,9
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7,9
 

Eten

8,2
 

Kamers

7,1
 
Resultaten 1 - 18 van 18
8,2
Gielisse
1
Nederland
augustus 15, 2020
Prima hotel in mooie omgeving ook het eten is ok
8,8
De Smedt
2
België
juli 16, 2020
We hebben er van GENOTEN. Zeker voor herhaling vatbaar.
Misschien om er in de de toekomst te proberen er All-in te kunnen verblijven. Wij denken dat dit zeker zou aanslaan. Wij willen nog eens zeggen 1. Prachtige ligging 2. Zeer vriendelijk personeel 3. Zeer uitgebreid ontbijt en lekkere diner Gewoon TOP Freddy en Ingrid De Smedt
8,5
Bax
1
Nederland
juli 16, 2020
Fijn verblijf, prachtige omgeving.
Prima verblijf gehad. Alleen hoofdkussen was erg slap. Prachtige omgeving. Hartelijk en gastvrij hardwerkend personeel. Hond was mee, prachtig wandelpad achter het hotel. Zaklantaarn mee in de avond.
8,0
Blok
1
Nederland
maart 04, 2020
mooie kamer, goede maaltijden, rustige ligging
6,8
De Voogd
1
Nederland
februari 26, 2020
Rustig verblijf in een bijna leeg hotel.
Gevolg van onderbezet hotel, gemis aan gezelligheid. Wanneer we in het hotel waren, konden we alleen op onze kamer verblijven. Hotel was overdag gesloten. Personeel deed zoveel mogelijk hun best om goede maaltijden te serveren. Maar toch was het allemaal wat eenvoudig wanneer je daar alleen als hotelgasten bent. Gelukkig was het goed weer om buiten te zijn en iets te ondernemen.
8,3
Elema
1
Nederland
december 02, 2019
Gastvrije ontvangst en zeer vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar.
7,3
Brouwer-Mertens
1
Nederland
september 28, 2019
goed en gezellig
de douche was te klein
8,7
Ammerdorffer
1
Nederland
september 26, 2019
Prima verblijf voor natuurliefhebbers en qua leeftijd boven de 50 zijn.
Kamer was prima, wat verouderd meubilair. De bedden waren ronduit slecht, lattenbodem maakt dusdanig herrie dat je er soms van wakker werd. Matrassen waren best wel smerig. Dit ook verteld aan de balie, konden niets voor ons doen.
8,3
Royen
1
Nederland
september 23, 2019
Over het algemeen hadden we een zeer aangenaam verblijf in dit hotel. Het eten was uitstekend verzorgd. Het bed kon beter [doorgezakt] en de douchegelegenheid was erg klein.
7,2
Oomen
1
België
september 04, 2019
De kamer was wat gedateerd en klein ,maar alles was er en zuiver het eten was zeer goed voor ons was het geslaagd
7,8
Vos
2
België
augustus 21, 2019
Prijs kwaliteit prima hotel
7,0
Van Leeuwen
1
Nederland
juli 22, 2019
ligging goed, mooie omgeving en genoeg te zien.
Kamer die wij ( stel 64 jaar ) hadden was gedateerd en erg klein, met twee aparte slechte bedden die piepten en kraakten als je je omdraaide dus niet goed geslapen. slecht 1 nachtlampje en tv op onmogelijke plaats. Zag er op de foto"s beter uit.
7,8
Kakebeke
1
Nederland
juni 02, 2019
We hebben een goed verblijf gehad.
8,5
Klootwijk
1
Nederland
februari 14, 2019
7,8
Van den Dungen
Met partner
Nederland
september 12, 2016
Leuk hotel
Nette kamer maar badkamer wat klein en gedateerd. Wel goed ontbijt en avondeten.
7,7
Oude Engberink
Met partner
Nederland
juli 02, 2016
mooie omgeving , mooi hotel , personeel niet allemaal even vriendelijk
Hotel is wel iets gedateerd doch wel netjes en veel ruimte. De buitenruimte van het hotel had wel iets mooier onderhouden kunnen worden ( wij moesten buitenom door het onkruid naar de kamer ! ) Het verdere terras was daarentegen wél erg netjes. Wij hebben door ziekte van mijn echtgenoot wel één dag eerder het hotel moeten verlaten wat niet in de totale prijs werd verrekend. Verder wel een hotel om iemand anders aan te bevelen.
7,3
Bertholet
Met partner
Nederland
mei 03, 2016
Rustig gelegen hotel langs een "vreedzaam kabbelende Wied".
Het Hotel is typisch Eifel Duits, enigszins gedateerd. Kamers zijn netjes en goed verzorgd. Ontbijt en diner zijn prima.
7,0
Waijop
Een groep
Nederland
april 28, 2015
kamers al gemeld
Eten was gestoomd met veel saus over het vlees heen, daardoor niet veel smaak aan. De tweede dag waren er geen dessert meer

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.