Hotel Vallonnee

De Poelsplein 33, 6369 AT, Simpelveld, Limburg, Nederland

Beoordeling van Hotel Vallonnee

Totale hotel score:

8.1
Gebaseerd op 79 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Vallonnee.

Opbouw score Hotel Vallonnee :

Algemene waardering

8.0
 

Ligging

8.2
 

Service

8.6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.0
 

Kamers

7.5
 
Resultaten 1 - 50 van 79
9.0
De Smit
1
Nederland
augustus 20, 2019
rustig gelegen hotel met zeer vriendelijke en behulpzame eigenaresse. zeer uitgebreid ontbijt. Het diner was in het op 200 meter gelegen restuarant te nuttigen.Dit was zo goed dat wij er ook de volgende dag zijn gaan dineren.
geen opmerkingen alles was naar wens.
7.3
Stout
1
Nederland
augustus 19, 2019
Kleinschalig. Goed verzorgd.
8.2
Backus
1
Nederland
augustus 15, 2019
Prettig verblijf. Hartelijke eigenarea
7.8
Spriensma
1
Nederland
augustus 08, 2019
Goed, degelijk hotel met een hartelijke, gezellige gastvrouw.
8.0
Van de Velde
1
Nederland
augustus 05, 2019
Fijn verblijf gehad, vriendelijke gastvrouw, we kwamen niets te kort en alles kon gevraagd worden. Kortom heerlijk verblijf!
8.7
Van Kimmenade
1
Nederland
juli 30, 2019
We zijn vanuit de kamer veel weg gegaan. Een mooie omgeving!
Heel aardige bediening, zorgzaam en vrolijk. Op de kamer was alles ok
8.8
Van Hasselt
1
Nederland
juli 26, 2019
Heel vriendelijke gastvrouw
8.5
Meeuwssen
1
Nederland
juli 18, 2019
Prima B&B
De kamer was klein, maar fijn en schoon. Het ontbijt was uitgebreid en heerlijk. Alleen jammer dat er binnen wordt gerookt, waardoor je tot in je kamer rooklucht hebt hangen. Gelukkig kon het raam open.
8.2
Van Hensbergen
2
Nederland
juli 11, 2019
Gastvrij en behulpzaam en leuke gastvrouw
7.8
Laanen
1
Nederland
juli 04, 2019
Voor 1 nacht is het prima
9.0
Van der Borg
1
Nederland
juni 26, 2019
Prima lokatie en erg aardige en behulpzame eigenares. Ook heel goed ontbijt.
8.7
Bakker
1
Nederland
juni 11, 2019
goed adres voor leuke wandelingen
schoon
9.2
Vergote
1
België
juni 07, 2019
Super verblijf gehad, hartelijke gastvrouw. Goed ontbijt niks tekort. Een aanrader.
7.8
Dehaes
1
België
april 25, 2019
behulpzame vriendelijke gastvrouw,goede fietsenstalling,ruime parking.
mooie omgeving om te fietsen,maar net dat weekend Amstel Goldrace.
6.8
Spaargaren
1
Nederland
april 04, 2019
Bescheiden, kleine, maar schone kamers.
Voor de prijs kan je geen top verwachten. Wij hebben een prima verblijf gehad. Volgens website is het ook een restaurant. Niet dus. Wel heel vervelend in deze tijd: GEEN WIFI. Het valt niet mee tegenwoordig een leven zonder internet. Verder een vriendelijke gastvrouw.
4.2
Kok
1
Nederland
februari 25, 2019
De kamer stonk naar riool via de toilet e; de douche. Het ontbijt was wel heel eenvoudig.
Bij aankomst werden we uiterst vriendelijk ontvangen door de gastvrouw. Ze stuurde ons naar kamer 3, waar de verwarming uit was en een weeë geur hing. Toen we de badkamer open deden kwam ons een walm van rioollucht tegemoet. Deze kwam uit het toilet en de douche bak. Toen ik ‘s ochtends gedoucht had, had ik het idee dat de lucht ook in de handdoeken waren getrokken en had de indruk dat ik de hele dag naar rioollucht rook. Het ontbijt was pover en stelde niet veel voor. De koffie was goed.
8.5
Kromkamp
1
Nederland
december 16, 2018
Prima bedden, goed ontbijt, gezellige gastvrouw
7.5
Van den Brink
Nederland
november 12, 2018
Eenvoudig maar goed hotel
9.0
Vermeer
1
Nederland
oktober 27, 2018
Wij hebben het zeer goed naar ons zin gehad. Alles was prima.
9.0
Van der Gracht
1
Nederland
oktober 11, 2018
Leuk hotel met enthousiaste eigenaresse. Super vriendelijk en behulpzaam.
Erg vriendelijk en voorzien van een gezellig praatje heeft ze nuttige tips voor bezoekjes in de buurt. Goed bevallen en zeker waar voor het geld. Zeker aan te raden voor 1 of een paar overnachtingen.
7.7
Breman
1
Nederland
augustus 03, 2018
Goed verblijf?
Kindvriendelijkheid n.v.t.
7.8
Hersbach
1
Nederland
juli 19, 2018
Uitstekend verblijf
Het was een vriendelijk onthaal, een grote koele kamer goed ontbijt vriendelijkke gastvrouw
8.5
Spruijt
1
Nederland
juli 18, 2018
Lief, gezellig, traditioneel, nostalgische sfeer. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
Echt een verblijf dat aan " Toen was het leuk" refereert.
8.0
Bartelink
1
Nederland
juli 12, 2018
wij hebben hier gelogeerd , vanaf 5-7 tot 11-7 -2018 voor herhaling vatbaar
Josien is een fantastische gastvrouw prima hotel mooie kamer goed ontbijt mooie omgeving gratis parkeerplaats leuk terras altijd gezellig
8.0
Janzen
1
Nederland
mei 25, 2018
Eenvoudig maar schoon hotel. Uitgebreid ontbijt. Behulpzame gastvrouw. Mooie omgeving om te wandelen en het maken van uitstapjes.
8.8
Van Cappellen
1
Nederland
mei 15, 2018
We voelden ons erg welkom. Prima sevice, fijne kamer. Kortom voor herhaling vatbaar.
De via de site gehuurde fietsen waren ronduit slecht!
6.8
Pouls
1
Nederland
maart 22, 2018
Leuk voor een nachtje weg.
8.8
Borgerink
1
Nederland
maart 08, 2018
Gastvrij ,gezellige dagen gehad
6.2
Steggink
1
Nederland
januari 03, 2018
Oudbollig interieur. Prijs/kwaliteit niet goed. Te hoge prijs pp.
Slechte en te korte matrassen. Koude kamer en weinig verwarming in de kamer. Wel schoon en goede handdoeken service
7.8
Heijnen-Vestjens
1
Nederland
januari 01, 2018
Mooi klein hotel met vriendelijke en behulpzame gastvrouw.
De kamer was wat klein waardoor de badkamerdeur niet helemaal open kon, maar wel netjes. Het bed was tamelijk smal voor 2 personen, maar wel een goed bed. Het toewijzen van de kleinere kamer werd door de gastvrouw uitgelegd omdat het maar voor 1 nacht was.
7.8
De Vegt
1
Nederland
december 30, 2017
Mooi klein en centraal gelegen
n.v.t.
9.3
Mouws
1
Nederland
december 11, 2017
Vriendelijke en zeer behulpzame gastvrouw
Indien we nog eens daar in de buurt moeten zijn boeken we hier weer, is ons goed bevallen
10.0
Thibaut
1
Nederland
oktober 30, 2017
Prima, ongecompliceerd en gastvrij.
Erg aardige gastvrouw, heel begripvol en klaar het raad en daad.
6.8
Oosthoek
1
Nederland
oktober 19, 2017
Hotel is meer een b&b. Gastvrouw is heel service gericht
7.8
Van Elk
1
Nederland
september 06, 2017
Gezellig en gastvrij hotelletje met vriendelijke eigenaresse. Ontbijt prima, goed verzorgd.
8.0
Van der Meer - van der Schaaf
1
Nederland
september 04, 2017
Eenvoudig, goed verzorgd ontbijt en leuke gastvrouw
9.0
Groenendaal
Nederland
juli 31, 2017
Letelijk goedverblijf
We misten wel de stoelen op de slaapkamer verder alleen maar positief.
7.5
Wenning
1
Nederland
juli 20, 2017
Prima uitvalsbasis om vanuit Simpelveld de omgeving te verkennen.
De eigenaresse doet er alles aan om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken.
9.3
Wondergem
2
Nederland
juli 18, 2017
Gewoon voor herhaling vatbaar!
8.7
Posthumus
1
Nederland
juni 09, 2017
Een prima hotel,goede prijs/kwaliteitverhouding en een hartelijke gastvrouw met leuke tips over uitstapjes in de regio.
8.2
Bakker
1
Nederland
juni 07, 2017
goed naar ons zin gehad
heel schoon
7.3
Van der Wind
1
Nederland
mei 29, 2017
simpel-prijs/kwaliteit klopt-ontbijt is goed.voor 140,00 euro voor 2 personen klopt dit.
voor minder-valide is dit niet geschikt. ook voor kinderen niet geschikt i.v.m. te weinig speelruimte
8.7
Breur
1
Nederland
april 14, 2017
heerlijk weekend gehad gezellige persoonlijke bediening.
9.7
Smits
1
Nederland
december 20, 2016
Fantastisch
Ik kan hier niet hoger geven dan een "10" als cijfer voor prijs-kwaliteit-verhouding. Maar eigenlijk is een hoger cijfer wel degelijk gepast. In mijn leven ben ik zeker wel een honderd keren in hotels geweest, maar zo goed als hier heb ik het nog nooit meegemaakt. Onvoorstelbaar goed dus.
9.0
Rijs-Gommans
Vrienden
Nederland
oktober 26, 2016
Komt meer overeen met Bed en breakfast, Zeer klantvriendelijk!!!!
7.3
Appeldoorn
Met partner
Nederland
oktober 24, 2016
Wij hebben het goed naar ons zin gehad vriendelijk ontvangen grote kamer goed ontbijt was er in overvloed alleen min puntje de douche was niet zo fris
7.8
Veelo
Met partner
Nederland
september 14, 2016
goed uitgangspunt voor mooie fiets- en wandeltochten.
8.3
Luijten
Met partner
België
augustus 25, 2016
vriendelijkle en behulpzame gastvrouw. Niets is haar te veel
8.2
Bakker
Nederland
augustus 22, 2016
Het was heerlijk. jammer genoeg 2 dagen regen
8.5
Wesselink
Met partner
Nederland
augustus 20, 2016
Leuke locatie, mooie grote kamer met prima bed, gezellige ontbijtzaal. Mooie wandelroutes.
We hebben genoten van de huiselijke sfeer. De gastvrouw is gastvrij en behulpzaam.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur