fbpx

Hotel Restaurant de Boegschroef

Handelskade West 12, 9934 AA, Delfzijl, Groningen, Nederland

Beoordeling van Hotel Restaurant de Boegschroef

Totale hotel score:

8,5
Gebaseerd op 11 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Restaurant de Boegschroef.

Opbouw score Hotel Restaurant de Boegschroef :

Algemene waardering

8,5
 

Ligging

8,2
 

Service

8,7
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,7
 

Eten

8,8
 

Kamers

8,3
 
Resultaten 1 - 11 van 11
8,0
Nijland
1
Nederland
september 25, 2020
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Heerlijk ontbijt en diner. Door corona aangepast op 1 1/2 meter afstand. Vanuit de kamer een mooi uitzicht op de haven.
8,0
Hagens
Nederland
september 18, 2020
9,5
Versluijs
1
Nederland
september 16, 2020
Gastvrij adres, prima ligging, aan de havenkant prima uitzicht, vriendelijk personeel.
Geen, met uitzondering van de eindnota, Niet echt goed leesbaar. Werd er ook bij gezegd, is niet simpel maar hij klopt wel. Een lift zou het helemaal compleet maken.
8,3
Jellesma
1
Nederland
september 04, 2020
Gastvrij hotel.
Heerlijk weekend gehad in hotel de Boegschroef. Halfpension is meer dan goed, alhoewel de porties van het hoofdgerecht te groot waren. Gezien de term “verspil me niet” kunnen de hoeveelheden wel iets minder. Verder vonden we het meer dan goed, personeel, kamer, prima bedden. Het fietsenhok is daarentegen te klein, voor onze fietsen was er geen plek.
8,0
Petersen
1
Nederland
augustus 27, 2020
10,0
Van der Burgh
1
Nederland
augustus 21, 2020
Wat een heerlijk gevoel om daar te vertoeven. Ontvangst was geweldig.Prima kamer en sanitaire uitvoering van de badkamer Zeer goede keuken en geweldige bediening Komen graag terug
Na deze woorden is het overbodig om te klagen. Goede sfeer , op en top!!!!!
8,2
Haanen
1
Nederland
augustus 21, 2020
Prima kamer, eten en ontbijt heel lekker en het personeel erg vriendelijk.
Voor herhaling vatbaar
8,0
Grippeling
1
Nederland
augustus 17, 2020
we hebben ons heel goed vermaakt en zijn zeer tevreden over het verblijf.
i.v.m. de warmte hebben we wel een airco gemist. we zijn al eens eerder in Groningen geweest maar deze omgeving is de moeite waard om te bezoeken. je hebt er nog de ruimte en met de knooppuntenrouten zijn er mogelijkheden genoeg om in de omgeving dingen te zien en te bezoeken. veel succes
8,7
Welink
1
Nederland
augustus 06, 2020
Wij vonden het super!
Zeer goed hotel met super ontbijt en diner! Zelfs in deze corona tijd alles goed en strak geregeld! Top!
8,7
Wisse
Nederland
augustus 04, 2020
uizicht op haven heel mooi
vloerbedekking van de kamer kan beter GLAD zijn , is frisser en beter schoon te houden . fietsen stalling is VEEL te klein
8,7
De Bruijn
1
Nederland
juli 30, 2020
Genoten van de goede zorgen, het lekkere eten en de omgeving.
De kamer is niet groot maar alles is aanwezig, in de vloerbedekking zaten vlekken en het was heel erg warm in de kamer door het platte dak en ontbreken van zonwering, hoogzomer geen aanrader. Gaan graag nog een keer terug vanwege de omgeving, heerlijk kunnen fietsen( o.a.Groningen, Appingedam) en wandelen langs het water en in het centrum.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.