fbpx

Hotel & Kasteel Spelderholt

Spelderholt, 9, 7361 DA, Beekbergen, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Hotel & Kasteel Spelderholt

Totale hotel score:

8,6
Gebaseerd op 14 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel & Kasteel Spelderholt.

Opbouw score Hotel & Kasteel Spelderholt :

Algemene waardering

8,6
 

Ligging

9,1
 

Service

8,7
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,4
 

Eten

8,3
 

Kamers

8,7
 
Resultaten 1 - 14 van 14
8,5
Weijers
1
Nederland
juli 31, 2020
Prima
Hoofdgerecht niet lekker
8,5
Palm
1
Nederland
juli 30, 2020
een schoon hotel, met vriendelijk personeel en een prachtige ligging We komen zeker nog een keer terug !
op de kamer werd gemist een fohn ,zeeppompje bij de wastafel en waterkoker met koffie en thee
8,5
Keizer
1
Nederland
juli 16, 2020
Goede service, lekker eten, alles i.v.m. corona goed geregeld. Sanitair prima in orde.
10,0
Van der Velden
2
Nederland
juni 27, 2020
In 1 woord...FANTASTISCH
Geen enkele negatieve ervaring, waren er net nadat het hotel weer open gegaan is ná de Corona sluiting én mét de beperkingen die toen golden die heel duidelijk werden aangegeven. Niets anders dan lof, zeer ruime schone kamer en badkamer, prima bedden, uitgebreid ontbijt, heerlijk 3 gangen keuze menu, zeer vriendelijk en gastvrij personeel.
8,5
Van Dekken
4
Nederland
februari 13, 2020
10,0
V.d. Berg-Gelderblom
5
Nederland
januari 27, 2020
Keurig allemaal ! Een 10.
Geen opm.
9,8
Floor
5
Nederland
januari 27, 2020
We hebben een geweldig verblijf gehad !
Goede bedden. Prachtig gelegen : uitzicht op bos en kasteel ! Bedienong door vestandelijk gehandicapten ; wat een plus voor dit hotel is ! Was vroeger een zorghotel : vandaar de grote kamers en badkamers .
8,2
Van Kempen
Nederland
december 16, 2019
aangenaam, gastvrij, vriendelijk
De inzet van medewerkers met een beperking achten wij zeer waardevol; ze deden ook zeer hun best.
8,2
Van Belle
1
Nederland
november 14, 2019
Een nachtje in dit hotel was aangenaam!
Administratie was wat warrig
6,0
Hingst-de Jong
1
Nederland
augustus 06, 2019
bijzonder en waardevol
Het ontbijt was matig. De sapjes kunnen veel kouder geserveerd worden en er was veel op toen wij aan het ontbijt kwamen dus bijvullen is ook een punt van aandacht. Mooie ruime kamer met sanitair en balkon was prima.
9,0
Appeldoorn
1
Nederland
juli 25, 2019
We hebben enorm genoten van ons verblijf in Hotel & Kasteel Spelderholt.
Je fietst gelijk de bossen in waar we wilde zwijnen met jonkies en ook een edelhert met een jong hebben gezien. Geweldig! Het is een heel gastvrij hotel met mooie ruime kamers.
8,7
Minderhoud
Nederland
juli 13, 2019
Het was een bijzonder verblijf ,geweldig dat ook deze mensen worden gewaardeerd in de maatschappij
Het was een echt goed verblijf en alle lof voor het omgaan met deze mensen fijn dat u dit wil doen met veel geduld en toewijding. Mogelijk ziet u ons nog terug. gr Adrie en Ada.
9,0
Bleeker
Nederland
juli 09, 2019
Ons verblijf was heel erg goed
Ik kan geen opmerking bedenken, want het was prachtig. Ook de bediening was geweldig. Ik heb dit met veel bewondering meegemaakt. Bedankt hiervoor.
8,0
Zuidweg
1
Nederland
juni 10, 2019
We hebben van onze vakantie genoten.
Het is een hotel waar ze werken met studenten en mensen met een beperking Ik vind dat dat wel vermeld moet worden bij de boeking. Ik wist dit namelijk niet Maar ons verblijf was daardoor juist verreikend, heel mooi dat ze deze mensen op zo n manier in de maatschappij betrekken.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.