Hotel Hof van Gelre

Nieuweweg 38, 7241 EW, Lochem, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Hotel Hof van Gelre

Totale hotel score:

8,3
Gebaseerd op 343 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Hof van Gelre.

Opbouw score Hotel Hof van Gelre :

Algemene waardering

8,3
 

Ligging

8,3
 

Service

8,6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,2
 

Eten

8,3
 

Kamers

8,0
 
Resultaten 1 - 50 van 343
8,0
Lindenholz
1
Nederland
februari 25, 2020
Goed verblijf
Muziekvolume in restaurant was soms iets te hoog.
4,2
Dijkhuizen
1
Nederland
februari 12, 2020
Niet voor herhaling vatbaar
Weinig keus,keuken was buiten bereik vanwege renovatie ,maar dat hadden ze moeten melden. Niet voor herhaling vatbaar.jammer.
9,0
Degenhardt
1
België
december 08, 2019
Het was een rustig aangenaam verblijf met een zeer mooie fietstocht op zaterdag in de omgeving.
8,7
Voorwinde
Nederland
oktober 29, 2019
Prima hotel, zeer goed verzorgd, goede prijs/kwaliteit verhouding, leuke extra,s
Kortom goed!
8,7
Samuels Brusse
1
Nederland
oktober 29, 2019
Prima verblijf in gezellig hotel
Fijne lounge om te lezen, comfort kamer had heerlijke inloopdouche en goede bedden, 2 keer gedineerd in het restaurant, goede kaart met prima gerechten. De omgeving van Lochem is prachtig om met de fiets te ontdekken.
7,8
Den Boogert
1
Nederland
oktober 27, 2019
Keurig ontvangen. Het eten was prima. Vriendelijk en behulpzaam personeel
9,0
Van der Bijl
1
Nederland
oktober 21, 2019
heel prettige en warme sfeer
9,2
Jabaaij
2
Nederland
september 30, 2019
Buitengewoon aangenaam hotel mede dankzij het bijzonder aardige personeel.
8,0
Lamain
Nederland
september 24, 2019
wij hebben een paar mooie dagen gehad.
8,3
Tessel
Nederland
september 20, 2019
Een leuk hotel
Personeel zeer vriendelijk.
8,3
Zieleman
1
Nederland
september 09, 2019
gunstig wat betreft de fietsmogelijkheden en het bezoeken van museum kasteel in ruurlo
8,7
Van der Hoorn
1
Nederland
augustus 27, 2019
fijne ontvangst mochten al eerder op de kamer receptie erg klantvriendelijk
was fijn verblijf!!! badkamer zou met met alleen douche fijner zijn nu douche in bad een dinerbuffet lijkt me ook wel fijn
6,0
Dullemeijer
1
Nederland
augustus 27, 2019
Viel ons niet mee.
Kamer, erg basic en gehorig. Houten krakende vloeren..Dure a la carte kaart. Troosteloos kamer uitzicht. Niet voor herhaling vatbaar..
9,0
Jacquet
1
België
augustus 17, 2019
Een heel goed hotel
9,7
Otten
2
Nederland
augustus 15, 2019
Geweldig gast vrije mensen
Prima naar onze zin gehad een prettig verblijf in dit gastvrije hotel
8,8
Boks
1
Nederland
augustus 10, 2019
8,2
Visser
1
Nederland
juli 30, 2019
Het was heerlijk weer en een goed hotel met vriendelijke mensen.
Helaas op de laatste dag een voedselvergiftiging opgelopen waarschijnlijk na het eten van ijs of door de warmte.
9,8
Hijmans
5
Nederland
juli 02, 2019
We kunnen niets opnoemen dat ons tegenstond.
Wij, mijn man en ik voelden ons wel bij de jongeren horen, verder een fantastisch hotel met alles erop en eraan en ook heel voornaam schoon. Zeer net en vriendelijk personeel, wees er zuinig op! Wij komen beslist nog een keer terug. Bedankt voor het leuke verblijf. Met vriendelijke groeten, Jacqueline
8,0
De Jong
Nederland
juni 29, 2019
We voelden ons welkom en de verzorging was uitstekend
We hebben dit hotel reeds aanbevolen aan vrienden.
9,0
Van der Duin
1
Nederland
juni 29, 2019
Fantastisch hotel, goede ligging. Uiterst vriendelijk personeel.
7,3
Hartevelt
Nederland
juni 17, 2019
Het was gemiddeld
Het eten was de tweede dag slecht bv de BAVET was taai, het eten was snel afgekoeld,en we moesten lang op het ijs wachten.
8,0
Elferink
2
Nederland
juni 17, 2019
Prima naar ons zin gehad
9,0
Bakhuis
1
Nederland
juni 17, 2019
Het is een mooi hotel en heel schoon
8,8
Posthuma
5
Nederland
juni 16, 2019
Vriendelijk ontvangen, mooi hotel in prachtige omgeving. Gemoedelijk, vriendelijk en schoon.
We hebben ons zeer goed vermaakt.
8,3
Blaauw
2
Nederland
juni 15, 2019
was prima voor elkaar, netjes en schoon, personeel was vriendelijk en behulpzaam.
8,7
Spanjaard
1
Nederland
juni 13, 2019
Het was een prima verblijf
Wij vonden het ontbijt uitstekend alleen de koffie was erg sterk, smaken verschillen. Het avondeten was uitstekend. De prijs van de consumpties vonden wij wat aan de hoge kant.
7,8
Van de Kreeke
2
Nederland
juni 08, 2019
Prima verblijf. Personeel zeer vriendelijk en attent.
9,2
Ronner
1
Nederland
mei 21, 2019
Goed hotel, vriendelijk personeel
Een nette kamer et goed sanitair, heerlijk à la carte gegeten, ontbijtbuffet is goed. Personeel is vriendelijk.
8,8
Hofsink
1
Nederland
mei 16, 2019
Prettig verblijf gehad. Vriendelijk personeel. Lekker eten.
9,5
Van Stralen-Dekker
4
Nederland
mei 08, 2019
Prima hotel, ligging, kamer en restaurant. Je voelt je er snel thuis dankzij het vriendelijke personeel.
8,5
Meijer
5
Nederland
mei 06, 2019
Goed, sfeervol hotel met gastvrij personeel. Mooie, schone kamers.
Aanrader voor natuurliefhebbers met af en toe bezoek aan plaatsen in omgeving.
9,0
Van Looy
1
België
mei 03, 2019
aangenaam verblijf,wel vrij dicht tegen rijweg
8,3
Verweij-Schiffer
1
Nederland
april 30, 2019
Het eten was perfect, vriendelijk en welwillend personeel; zelfs toen wij gasten hadden, mochten we 's middags de lunch vanaf de 'grote' kaart uitzoeken. Klasse hoor van de keuken / kok !!!
de kamers wel gedateerd, evenals de gangen. De lift is ook wel aan een opknapbeurt toe......maar werkte goed.
8,7
Zwanenburg
1
Nederland
april 26, 2019
Beetje gedateerd, Totaal niet erg voor ons. Goed schoon en goede service.
8,7
Vink
Nederland
april 20, 2019
Wij zojn als gasten behandeld
8,0
Van Etten
1
Nederland
maart 23, 2019
Helaas een zeer nat verblijf met veel regen en wind waardoor een aantal geplande activiteiten letterlijk in het water vielen.
Ondanks het slechte weer hebben wij het prima naar ons zin gehad in het hotel. De sfeer is vriendelijk en ongedwongen. Een gezellige lounge en ook het bijbehorende eetgedeelte is mede door de raampartijen gezellig. Het arrangement bood een plateservice en een 2-gangenmenu, beiden hebben we van genoten en waren smaakvol klaargemaakt. De kamer vonden wij een beetje gedateerd, maar was zeker netjes en schoon. Ook de gang naar de kamer kwam in het beginstuk een beetje benauwd en donker over.
8,0
Bakker
1
Nederland
maart 14, 2019
Mooi en rustig gelegen
Wij hebben in die paar dagen erg genoten
9,2
Snijders
1
Nederland
februari 23, 2019
Prima kamer; goed eten en de medewerk(st)ers waren erg vriendelijk en behulpzaam.,
9,2
Pennings
1
Nederland
januari 30, 2019
Relax
Tijdens ons verblijf lag er buiten een laagje sneeuw en de temperatuur was winters. Wij hadden een upgrade gepakt en kregen een kamer met balkon met een prachtig uitzicht. Alleen was in deze kamer de verwarming niet aan. Nadat we de verwarming hoog hadden gezet gebeurde er niet veel met de temperatuur op de kamer en ook de verwarming gaf geen teken van leven. Nadat wij dat bij de receptie gemeld hadden kregen wij een andere kamer. Hier werd de verwarming wel warm.
8,8
Voskuilen
1
Nederland
januari 24, 2019
In alle opzichten een aangenaam verblijf!
7,8
Holtslag
1
Nederland
oktober 09, 2018
Verblijf was prima. Groepen gasten hadden in de nacht heel veel lawaai
8,2
Hoekman
1
Nederland
oktober 02, 2018
Goede behandeling, vriendelijk, uitstekende kamers heel goed
Geen opmerkingen, zeer tevreden.
8,2
Nelissen
2
België
september 19, 2018
een goed hotel, prijs ,kwaliteit klopt. zeer rustig gelegen in een zeer mooie buurt
6,8
Wouters
1
België
september 08, 2018
We hebben in een mooie natuur heel leuke plaatsjes ontdekt. Als Belg ben ik jaloers op de Nederlandse fietspaden.Ook 3dagen schitterend fietsweer.
Mooie nette kamer, zeer weing uitleg van de recptie ivm arrangement, vriendelijk personeel bij de bedieningen, slechte kwaliteit van keuken (uitgebakken frieten, tonijn niet gaar, cote a l'os zeer pezig).
9,3
Klomp
1
Nederland
augustus 10, 2018
Een aanrader. Wat een verwennerij en gastvrijheid.
7,8
Voncken
Nederland
augustus 10, 2018
Het is ons goed bevallen
7,3
Stoel
1
Nederland
augustus 07, 2018
Erg donkere kamer met balkon
Negatieve punten zijn: - onvoldoende of ontbrekende ventilatie - toeslag kosten bij diner zijn vooraf niet gemeld - weinig parkeerruimte bij hotel Kindvrienlijkheid kunnen wij niet beoordelen.
7,8
Westerveen
2
Nederland
juli 30, 2018
Ik heb 3 dagen kunnen genieten bij u in het hotel en van de mooie omgeving.
Misschien toch iets meer doen aan airco op de kamers. Met deze temperaturen helpt een ventilator niet echt. Door de hoge temp. op de kamer kan ik niet slapen en/of relaxen, dat was jammer.
9,7
Vissers
1
Nederland
juli 30, 2018
we hebben een heerlijk verwende paar dagen gehad
nvt
8,8
Van Zuijdam
1
Nederland
juli 29, 2018
Vriendelijk en behulpvaardig personeel . Schoon hotel. Goed eten. Aan te raden!

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.