Hotel Het Witte Paard

Oude Bredaseweg 15, 4872 AB, Etten-Leur, Noord-Brabant, Nederland

Beoordeling van Hotel Het Witte Paard

Totale hotel score:

7.7
Gebaseerd op 94 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Het Witte Paard.

Opbouw score Hotel Het Witte Paard :

Algemene waardering

7.7
 

Ligging

7.9
 

Service

8.2
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.1
 

Kamers

6.5
 

Kindvriendelijkheid

6.0
 
Resultaten 1 - 50 van 94
7.9
Bachaus
1
Nederland
oktober 13, 2018
Rustig en mooi in het centrum
Wc erg krap
6.7
Goossens
België
augustus 22, 2018
We hebben een leuk verblijf gehad!
Kamers : je hoort alles wat er naast je gebeurt
6.5
Vrielink
2
Nederland
augustus 09, 2018
Veel verbeteringen nodig.
Hotel ligt mooi in het centrum. Het diner en ontbijt waren prima. We hadden onze reisgenoten een overnachting cadeau gedaan, de kamers vielen echter tegen. Vieze raambekleding, een lekkende zeep dispenser in de badkamer, een vies dekbedovertrek en vieze vloerbedekking in de kamer en op de trap. Veel troep op het terras en ook de vitrines en tafels in het restaurant zijn niet schoon. Kortom; een schoonmaakbeurt overal is beslist niet overbodig.
7.8
Ruijgrok
1
Nederland
juli 23, 2018
Vriendelijk personeel, goede service.
Kleine kamer. In de middag en avond veel -te harde- muziek
8.2
Schneiders
1
Nederland
juli 18, 2018
Voor gasten die minder goed ter been zijn is het een lastig verhaal. (zie opmerkingen)
Het hotel beschikt niet over eigen parkeerplaatsen voor auto's. Er is betaald parkeergelegenheid in de straat van het hotel (€ 2,- per uur!!) De parkeergarage is een goed alternatief (€ 5,- per 24 uur), maar is te ver verwijderd van het hotel. De stalling voor de fietsen is eveneens te ver verwijderd van het hotel, waarbij ook nog eens een drukke verkeersweg overgestoken dient te worden. Al met al is de dislocatie van parkeerplaats en fietsenstalling gaotisch en vermoeiend voor de gasten van het Hotel 't Witte Paard
8.0
Vandekerkhove
1
België
oktober 19, 2017
Prijs/kwaliteit (via goedverblijf.nl) is dit een uitstekend verblijf met vriendelijk personeel en goed ontbijt.
6.4
Molenaar
1
Nederland
september 26, 2017
Wij waren zonder kinderen
8.5
Aarnink
2
Nederland
augustus 24, 2017
Prima hotel voor weinig geld!
8.8
Schraven
Nederland
augustus 14, 2017
Heel gezellig, knus hotel, leuke bar en zeer vriend
8.5
De Jong
1
Nederland
augustus 14, 2017
Het eten was beter als het hotel. Kleine krappe kamer.
10.0
Both
7
Nederland
augustus 02, 2017
Echt een super hotel, restaurant en zeer vriendelijk personeel.
8.1
Pieters
1
Nederland
juli 27, 2017
Sfeervol hotel, goede ligging t.o.v. dorpskern met goede keuken.
7.5
Van Kol
1
Nederland
juni 12, 2017
heerlijk weekendje weg in een gezellige stad
de hotelkamers zijn erg klein maar voor die prijs mag je niet zeuren
7.8
Eggens
Nederland
januari 09, 2017
Knus hotel, fijne sfeer
Het toilet in de badkamer was ietwat ongunstig geplaatst. Je kon er amper op zitten.
3.7
Evink - Selhorst
Met partner
Nederland
oktober 24, 2016
Gezellig hotel. Kamers simpel, maar alles aanwezig. Prima ontbijt, lekker diner. Gezellige bar (+ apart roketsgedeelte ) Personeel klantvriendelijk.
7.3
Fraats
Met partner
Nederland
oktober 05, 2016
het personeel was zeer klantvriendelijk. we hebben genoten van de omgeving.
de kamer waarin wij met twee personen verbleven was te klein. er stond bij het bureautje van 60 cm een stoel. er was wel op de kamer een houten klapstoeltje aanwezig, maar als senior kun je daar niet een hele avond op zitten. op onze vraag is er een stoel bijgeplaatst. naast het tweepersoonsbed was aan beide zijden amper 50 cm over om te lopen. de douchebak was doorgeroest en het plafond op de badkamer vertoonde schimmelvlekken. in de brochure van jullie op internet staat dat er een minibar aanwezig zou zijn. bij navraag bleek dat deze op de goedkopere kamers niet aanwezig is.
9.0
Sieben
Met partner
Nederland
september 26, 2016
Goed hotel en voor ons prima bereikbaar. Heerlijk ontbijt. zeer vriendelijk personeel, al met al een prima hotel!!
9.0
Van Walsum
Met partner
Nederland
september 22, 2016
Zeer vriendelijke en persoonlijke benadering .Vlotte bediening en alles schoon .
Makkelijke uitvalsbasis voor velerlei uitjes . Ook in Etten-Leur leuke terrassen ,winkels en musea .
9.0
Van der eng
Met partner
Nederland
september 19, 2016
goed verblijf ,kamers zijn netjes ,wel even spinragggen zitten meestal hoog even weg halen
8.5
Daamen
Met partner
Nederland
september 16, 2016
koele kamer, wat erg fijn was bij die enorme hitte buiten.
Het hotel is wel heel erg gehorig. Het zou al een stuk schelen als de drangers van de deur beter afgesteld worden.
7.4
Spigt
Met partner
Nederland
september 05, 2016
Vriendelijk-behulpzaam en zeer gastvrij
7.7
Termeer
Met partner
Nederland
augustus 29, 2016
Is ons uitstekend.bevallen.
Geen. Opmerkingen
8.8
Caris
Met partner
Nederland
augustus 29, 2016
Prima hotel, zeker een aanrader.
Het was weer geweldig in dit hotel te verblijven en natuurlijk het vriendelijk en behulpzaam personeel. Het is een aanrader.
8.8
Hetterscheid
Met partner
Nederland
augustus 26, 2016
Gastvrijk ,vriendelijk goede service
Eenvoudige kamer met nogal wat dingen die best even vast gezet mogen worden zoals Lamp boven de wastafel Handdoekenrekje Houder van de douche stang
8.5
Postma
Met partner
Nederland
augustus 22, 2016
Leuke accommodatie op een mooie plek
Prima hotel nabij het bruisende centrum, uitstekende uitvalsbasis voor fietstochtjes, mooie omgeving. Parkeren is soms wat moeilijk, maar op redelijke afstand voldoende mogelijkheden
8.6
Mulder
Met partner
Nederland
augustus 21, 2016
Een goed hotel in het zeer gezellige Etten -;Leur
Het was wat stoffig op de kamer misschien zou daar wat meer aandacht aan besteed kunnen worden voor de rest prima hotel met goed en lekker eten.
6.8
Vosmeer
Vrienden
Nederland
augustus 10, 2016
het hotel was goed
de douche slang was lek en niet prettig in een bad staan om te douche voor bejaarde mensen . de rest was allemaal prima we hebben er heerlijk genoten .
8.1
Coppens
Met partner
Nederland
augustus 09, 2016
Wij hebben heerlijke dagen gehad. Gezellig om zo het centrum in te wandelen.
7.5
Van der meij
Met partner
Nederland
augustus 09, 2016
Prima hotel, betaalbaar en op loop afstand gelegen van het winlecentrum
kamer was erg klein, geen comfortabele stoelen. Wel schoon Tip: koelkast plaatsen voor de zomermaanden. Geen kamer boeken boven de keuken van het hotel ivm pruimacties in de afvalbakken met de nodige geluidsoverlast.
9.7
Caris
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
Prima hotel
Fijn hotel en vriendelijk en behulpzaam personeel.
8.0
Buseman
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
Leuk hotel in hrt centrum
te kleine kamer te weinig parkeerplekken (slechts 5) alleen ontbijt / geen diner
8.5
Slegers
Nederland
augustus 08, 2016
Zeer goed en vriendelijk personeel
7.0
Schreuder
Met partner
Nederland
juli 25, 2016
een goed verblijf,wel een kleine kamer,
Het is een leuke locatie met een goed ontbijt.Jammer dat we een wat kleine kamer kregen en volgens mij heeft de schoonmaak onze kamer een keer overgeslagen.Heb zelf schonen handdoeken gevraagd en ons prullenbakje zelf geleegd.
6.6
Wijngaarden
Met partner
Nederland
juli 21, 2016
hotel goed ingericht
kleine kamer, weinig knaapjes om kleding op te hangen, stop wastafel niet aanwezig na navraag niets meer gehoord.
6.4
Van kol
Met partner
Nederland
juni 27, 2016
goed hotel, goed eten.
Gezellig en gemoedelijk hotel. Gastvrij. Ligt midden in het centrum. Goed verzorgd ontbijt. Erg kleine kamers en erg rumoerig.
9.0
Postma
Met partner
Nederland
juni 24, 2016
Prima hotel en zeer vriendelijk personeel, prima ligging voor fietsroutes
7.7
Schouw
Vrienden
Nederland
juni 13, 2016
zeer goed en gezellig
kan de verplichte vakken niet zien i.v.b met reclame sticker van zoover algemene waardering 10 ligging ook een 10 sercive ook een 10 verhouding prijs/kwaliteit ,eten,kamers,kindvriendelijk ook allemaal een gewaarde 10 voor herhaling vatbaar komen zeker terug wij kunnen de cijferlijst boven niet volledig invullen maar voor alles een 10!!!!!!!!!!!!!!!
6.7
De Wit
Nederland
mei 23, 2016
beneden vrij lux. Ontbijt prima. Diner met drank,jes te duur. Groente te hard. Onze kamer is hard aan renovatie toe. douchedeur kapot!
geen opmerkimgen. Wij vonden het een groot verschil tussen restaurant en kamer!
8.3
Van den Berkmortel
Met partner
Nederland
mei 23, 2016
Erg vriendelijk, gezellig en goed eten.
Enig minpuntje is het parkeren; is tamelijk ver weg.
8.7
Ottenkamp
Met partner
Nederland
mei 23, 2016
aangenaam, keurig verzorgd
enige kleine minpuntje: geen gespecificeerde eindafrekening, waardoor extra betalingen bij diner en prijs drankjes niet goed te controleren was
8.7
Zeldenthuis
Met partner
Nederland
mei 23, 2016
fantastisch aardige mensen, heel goed ontbijt, kamer iets minder en douche lastig te doseren maar in kader van deze prijs mag ik daarover niet zeuren.
Uitstekend en voor herhaling vatbaar.
7.8
Van de Kleut
Met partner
Nederland
april 18, 2016
Goed verzorgde maar wel kleine kamer. goed verzorgd ontbijt.
We zaten niet in het witte paard maar in de dependance. Wel was jammer dat er geen lift was en ik naar de tweede verdieping moest lopen met twee versleten knieën, had gezien dat in het witte paard wel een lift was en hier eigenlijk voor gekozen had ivm het slechte lopen. Was ons van tevoren ook niet gezegd dat we in de dependance zouden verblijven.
8.0
Schreiner
Met partner
Nederland
april 13, 2016
heerlijk hotel, mooi terras, leuke bar en goed etemn
8.2
Desmyter
België
maart 04, 2016
Prima.
Hadden grotere kamer geboekt, maar waren tijdelijk buiten gebruik wegens onderhoudswerken. Kan gebeuren.
7.5
Uijttewaal
Met partner
Nederland
januari 28, 2016
Piepkleine, gehorige kamers. Toegangsdeuren tot kamers lawaaiig. Ontbijt uitstekend. Zeer vriendelijk, behulpzaam personeel
7.6
Van der valk
Met partner
Nederland
november 24, 2015
het is een gezellig familie hotel
7.8
Van der Burg
Met partner
Nederland
oktober 26, 2015
Het verblijf was goed
8.8
Caris
Met partner
Nederland
oktober 26, 2015
Prima hotel
We zijn nu voor de tweede keer naar dit hotel gegaan en hebben weer genoten van het hotel en de omgeving en nu met de fietsen was goed vertoeven. Zeker een aanrader. Gr. Vaan oet Mestreech!
7.3
Jansen-Abbing
Nederland
oktober 26, 2015
Goed, alleen gehorige kamer.
8.7
Sieben
Met partner
Nederland
september 28, 2015
Leuk hotel, vriendelijk personeel, geweldig ontbijt, (hebben niet gedineerd)

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur