fbpx

Hotel Gaasterland

Marderleane 21, 8572 WG, Rijs, Friesland, Nederland

Beoordeling van Hotel Gaasterland

Totale hotel score:

8,3
Gebaseerd op 668 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Gaasterland.

Opbouw score Hotel Gaasterland :

Algemene waardering

8,3
 

Ligging

8,4
 

Service

8,4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,4
 

Eten

8,3
 

Kamers

8,0
 
Resultaten 1 - 50 van 668
9,0
Goutier
1
Nederland
augustus 11, 2020
Zeer goed verblijf
Personeel zeer vriendelijk
8,7
Bijl
1
Nederland
augustus 10, 2020
Heel fijn gehad,mooie omgeving om te fietsen,Vriendelijke bediening en prima eten!!
8,2
Teeuwen
Nederland
augustus 10, 2020
Het verblijf was prettig. Aardige personeel. Omgeving prachtig. Hotel gedateerd. Kamer schoon en eten was goed.
7,7
Dekkers
1
Nederland
augustus 09, 2020
prima rustige en koele kamer waar ook de deur open gezet kan worden. Aardig en voorkomend personeel ontbijt en overige faciliteiten goed Avond eten eenvoudig
prima rustige en koele kamer waar ook de deur open gezet kan worden. Aardig en voorkomend personeel ontbijt en overige faciliteiten goed Avond eten eenvoudig
8,2
Liefting
1
Nederland
augustus 06, 2020
Gemoedelijk, rustgevend hotel. Ongestoord op het terras zitten praten/lezen en zelf drinken op je eigen tijd.
8,8
Munt
1
Nederland
augustus 03, 2020
mooi en schoon hotel, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
8,2
Van de Pol
2
Nederland
augustus 03, 2020
Super leuk gehad.eenvoudig hotel. Eten prima. Super schoon. Gaan er zeker nog een keer heen
7,8
Alberts
1
Nederland
augustus 03, 2020
Prettig.Er was rekening mee gehouden dat we een hond hehhen
Mogelijkheid om de kamers Niet schoon te laten maken ontbrak Gewoon kaartje op/aan de deur!
8,7
Grootenhuis
5
Nederland
augustus 01, 2020
Als een zeer prettig verblijf.
Hebben wij niet.
9,0
De Graaf
5
Nederland
augustus 01, 2020
Het was een heel mooi en gemoedelijk hotel echt een familie hotel en vriendelijk personeel super
9,0
Huisman
1
Nederland
juli 31, 2020
met inachtneming van de coronaregels redelijk goed verlopen
de buffetten blijven binnen de coronaregels toch wat moeizaam te hanteren
8,2
Van Riessen
1
Nederland
juli 31, 2020
Het is goed vertoeven in Gaasterland,alleen de kamers zijn wat verouderd. Het eten is prima.
8,0
Klein
1
Nederland
juli 30, 2020
Goed hotel, met fijne bedden en heerlijk eten.
9,2
Smit
1
Nederland
juli 30, 2020
Prima hotel, vriendelijk en gastvrij personeel, kamers goed schoon, kleurstelling ietwat gedateerd.
Mooie omgeving, uitstekend geschikt voor fietstochten. Bij het hotel een ruime overdekte fietsstalling.
6,0
Van Gestel
1
Nederland
juli 30, 2020
De omgeving is zeker de moeite waard
Het hotel is verouderd, de ramen waren vuil, de hor kapot, de bedden oke. De anderhalve meter ivm corona ging niet overal op omdat eten in buffetvorm was. Het verbaasde ons ten zeerste dat er in het weekend geen schoonmaak is, ons bed was niet opgemaakt, dit hebben we ons hele leven nog niet meegemaakt.
9,7
Koekoek
1
Nederland
juli 30, 2020
Prima verzorgt vooral in deze coronatijd. waren we erg blij mee.
Geen
8,0
Van der Kooij
7
Nederland
juli 30, 2020
goed toeven in een prachtige afwisselende omgeving
afstand houden bij het lopend buffet viel niet altijd mee, klein puntje, eieren van een mindere kwaliteit
7,7
Werven
1
Nederland
juli 30, 2020
prijs kwaliteit was prima
8,2
Muit
1
Nederland
juli 30, 2020
Fijn verblijf en goed eten.
Voor herhaling vatbaar.
8,3
Van Helvoort
1
Nederland
juli 30, 2020
We hebben een paar fijne dagen gehad. Rustig, er werd goed rekening gehouden met het coronavirus.
8,7
Nootenboom
1
Nederland
juli 30, 2020
Goede prijzen kwaliteit verhouding
8,0
Dorst
Nederland
juli 30, 2020
klantvriendelijk bedrijf met zeer gemotiveerd personeel
We komen hier zeker nog eens terug
8,5
Witter
1
Nederland
juli 30, 2020
Ontspannen hotel. Prima koffie arrangement. Fijne huiskamer. Geen personeel dat constant komt vragen of je nog iets wilt gebruiken. Aanbevolen.
8,5
Schouten
1
Nederland
juli 30, 2020
Prachtige lokatie en zeer vriendelijk personeel met perfecte Corona regelg3ving.
N.v.t.
9,0
De Vries
Nederland
juli 30, 2020
Naar verwachting, erg prettig. Drankjes goed geregeld en mooie mogelijkheid om buiten te zitten
8,3
De Vries
Nederland
juli 20, 2020
Hotel was prima, vriendelijk personeel en het eten was ook goed.
Je kunt heerlijk fietsen en wandelen vanuit het hotel. Vanwege de corona waren er goede maatregelen.
8,7
Van der Plaat
Nederland
juli 17, 2020
Wij zijn zeer tevreden over dit hotel. Vriendelijke mensen goede bediening en heerlijk gegeten. Wij komen graag nog terug.
8,0
Meester
1
Nederland
juli 16, 2020
Prima hotel, goed geregeld met de fietsen
Als mensen wat eerder zijn als drie uur en ze nemen dan één kop koffie, die ze dan extra moeten betalen vind ik geen goede services
10,0
Laagland Winder
1
Nederland
juli 16, 2020
Wat ons opviel was dat het personeel erg vriendelijk en behulpzaam was
We komen zeker weten nog eens terug
8,3
Lamers
1
Nederland
juli 16, 2020
Prima voor een paar dagen of arrangement
Likkt duidelijk gericht op de oudere generatie. Tijdens ons verblijf was het na half tien s avonds erg stil. De bierkeuze had van mij wat uitgebreider gemogen met wat meer speciaal biertjes met een wat hoger alcohol percentage b.v. Leffe of Duvel. Eten daarentegen prima en genoeg variatie.
8,2
Wolf-boorsma
1
Nederland
juli 16, 2020
Prima hotel, veel ruimte.
8,3
Houtman
1
Nederland
juli 16, 2020
Prima verblijf met hele praktische (Corona) oplossingen
8,0
Volders
1
Nederland
juli 16, 2020
Ruime kamers en voortreffelijk eten
8,5
Huls
1
Nederland
juli 05, 2020
Heerlijk een paar daagjes echt weg
8,8
Taam
1
Nederland
juli 02, 2020
Een fijn hotel. Een goede ligging qua fietstochten.
8,5
Schievink
Nederland
juli 01, 2020
7,8
Dijsselhof
1
Nederland
juli 01, 2020
Basic kamer. Wel netjes/schoon. Gastvrij, gemoedelijk!
8,7
Van der Burg
1
Nederland
juli 01, 2020
7,8
Hiemstra
Nederland
juli 01, 2020
Prachtige fietsomgeving
7,7
Huizinga
5
Nederland
juni 30, 2020
verblijf 2 nachten, 19 tot 21 juni, coronaperiode, plezierige herinnering overgehouden aan hotel en omgeving.
vermelde gratis bowlinguur is niet gegeven, stond wel op de aanbieding van goedverblijf.Telefonische navraag hierover bij Goedverblijf was niet mogelijk omdat de telefoon niet werd opgenomen.
8,5
Harbrecht
1
Nederland
juni 29, 2020
Mooie plek met veel mogelijkheden
Fijne plek met mogelijkheid om fiets te huren en direct te wandelen in een bos. Heerlijk eten met een buffet. Alles goed geregeld in Corona-tijd.
6,0
Buijs
Nederland
juni 28, 2020
Het hotel staat in een mooie omgeving. Je kan er ook heerlijk fietsen en wandelen.
Het hotel heeft een opfrisbeurt nodig, Beetje ouwbollig. De douche is prima, en al gemoderniseerd, met inloopdouche. Bedden zijn ook goed. Maar de kamer heeft nog vloerbedekking, Wat niet zo fris Is. Zeker niet met hondje. De kamer rook ook niet echt fris. Wat zeker niet zo hoeft te zijn. De verdere meubelen (stoelen) waren ook wel aan vervanging toe, de nachtkastjes of wat er voor door ging, waren meer een paar schapjes aan de muur. En erg smal. En dat je de consumptie zelf moet aanstrepen op een kaartje, is ook niet meer van deze tijd. Het warm eten zou wat meer aandacht mogen hebben. Zeker het vlees in de sausjes, daar zit eigenlijk geen smaak meer aan. En verder vreemde combinaties. Prijs kwaliteit te hoog.
8,0
Van Staveren
1
Nederland
juni 27, 2020
Gastvrij ontvangen en heel creatief in Coronatijd met de buffetten.
8,2
Van den Bosch
1
Nederland
juni 27, 2020
Sober hotel,schoon en vriendelijk personeel!
Prijs/kwaliteit vergoeding, prima!
9,0
De Jong
Nederland
juni 27, 2020
Goed verblijf leuke bediening goed verzorgd
9,0
De Vries
2
Nederland
september 19, 2019
9,0
Schlamann
1
Nederland
september 19, 2019
Ontzettend gastvrij
7,0
Van Bentum
Nederland
september 17, 2019
9,0
Van der Waal
Nederland
september 17, 2019
Eenvoudig, degelijk, sfeervol, prima eten
zeer tevreden over alles !
8,0
Ruijter
Nederland
september 10, 2019
Goed, lekker gegeten!
goed voor 3 sterren hotel, eten verdiend 4 sterren!

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.