fbpx

De Stobbe Hotel & Suites

Westerstraat 84, 7963 BE, Ruinen, Drenthe, Nederland

Beoordeling van De Stobbe Hotel & Suites

Totale hotel score:

8,4
Gebaseerd op 353 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij De Stobbe Hotel & Suites.

Opbouw score De Stobbe Hotel & Suites :

Algemene waardering

8,5
 

Ligging

8,1
 

Service

8,6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,6
 

Eten

8,5
 

Kamers

8,1
 
Resultaten 1 - 50 van 353
7,7
Van der Lee
1
Nederland
augustus 03, 2020
vriendelijk personeel, goed hotel
door de corona kreeg je je ontbijt in een papieren tas, vleeswaren en kaas waren wat aan de matige kant! het is toch jammer dat je zelf niet kan uitzoeken wat je lekker vind
9,7
Van der Lugt
1
Nederland
juli 31, 2020
Uitstekend hotel, goeie ligging, prima geregeld wat betreft corona maatregels,voor herhaling vatbaar.
geen.
8,2
Nijland-te Loeke
5
Nederland
juli 19, 2020
8
Prima Hotel, prachtige omgeving. We hebben genoten in Drenthe.
7,0
Abrahams
6
Nederland
juli 18, 2020
Heel leuk om te fietsen
9,0
Nederbergh
2
Nederland
juli 17, 2020
9,0
Nederbergh
2
Nederland
juli 17, 2020
7,5
Hoksbergen
1
Nederland
juli 16, 2020
Mooi hotel in het rustige dorp Ruinen.
Geen
7,8
Schouten
Nederland
juli 16, 2020
Verblijf was goed, mooie grote kamer,Matras van het bed was aan de zachte kant. Er werd heel goed aan de corona regels gehouden.
Komen vast nog een keer terug,
10,0
Sterk
1
Nederland
juli 16, 2020
we hebben een schitterend lang weekend gehad , vriendelijke mensen en een goede kamer . Ook de omgeving is een aanrader
8,0
Van den Hoogen
1
Nederland
juli 16, 2020
8,3
Broumels-Jaspers
1
Nederland
juli 15, 2020
Prachtige omgeving, zeer fijn hotel. Vriendelijke mensen . helemaal tot rust gekomen.
Een behoorlijk nadeel, waren de bedden. heel slecht matras. moet echt iets aan veranderen!
8,5
Steijger
1
Nederland
juli 01, 2020
Uitstekende uitvalsbasis voor fietstochten door het schitterende Dwingelerveld.
8,2
Schouten
1
Nederland
juli 01, 2020
Het verblijf was goed
Voor de senioren zou het vriendelijk zijn een mat in de douchecabine ivm uitglijden.
9,0
Duin
Nederland
juni 27, 2020
We hebben genoten van alles
8,2
Kamps
1
Nederland
maart 03, 2020
7,8
Meinen
1
Nederland
februari 25, 2020
Gastvrij, goede service, fijne sfeer
Prachtig hotel echt een familie hotel. Goede bediening, heerlijk zwemmen, prachtig bruin café,
7,8
Van de Groep
1
Nederland
januari 15, 2020
Heel tevreden.
Mooi en fijn zwembad
8,7
Van Knijff
4
Nederland
november 28, 2019
Prima, aardige mensen
9,3
Theunis
1
België
oktober 09, 2019
Prima ontbijt, vlotte en vriendelijke service en uitstekende keuken. Dit hotel is een absolute aanrader.
8,8
Deurloo
1
Nederland
september 18, 2019
Gezellig familiehotel met goede service en met prachtige wandel- en fietsomgeving.
8,5
Van de Meerendonk
2
Nederland
september 16, 2019
Schoon onder houden .Vriendelijk personeel. Fijne sfeer.Kortom prima om op terug te zien!
8,3
Van Dieten
1
Nederland
september 16, 2019
Gezellig familie hotel, waar je je direckt thuisvoelt
Alles was prima, alleen de bedden ( matrassen) in onze kamer waren zeker aan vervanging toe, te zacht.
8,2
Visser
1
Nederland
september 12, 2019
Een gezellig hotel waar vriendelijkheid voorop gaat.
Helaas was de overdekte fietsenstalling niet te gebruiken i.v.m. reparatie van de oprit. Er was wel een noodvoorziening gecreeerd met oplaadmogelijkheid voor fietsbatterijen, doch de stalling zelf was buitendeurs.
7,3
Van Daal
Nederland
september 02, 2019
Op een paar kleine mankementjes na, prima
7,7
Balk
1
Nederland
augustus 26, 2019
Het enige punt is dat tijdens ons verblijf de kamersloten werden vervangen. Maar dat moet een keer gebeuren.
Geen
7,2
Teeuwen
Nederland
augustus 25, 2019
Voor deze prijs was het prima vertoeven .
9,3
Van Hugten
1
Nederland
augustus 21, 2019
Zeer aangenaam om te verblijven. Hadden de mindervalidenkamer waarmee we erg tevreden waren.
Uitstekende keuken; prima ontbijt en zeer gevarieerde menu's voor het diner. De kok verdient een loonsverhoging. Heel vriendelijk personeel!
9,5
Schuphof
1
Nederland
augustus 20, 2019
de ontvangst was allervriendelijkst, de verzorging voor zover wij daar behoefte aan hadden was prima. We hadden het prima naar onze zin.
Jammer dat het wat kort was. Dat het af en toe nog regende heeft ons plezier niet bedorven. Ik ben een geboren Drent en alhoewel ik er niet lang heb gewoond kom ik er regelmatig en graag terug. Heel wat anders dan in het drukke westen waar we nu al heel lang met genoegen wonen.
8,2
Hop
1
Nederland
augustus 19, 2019
Goed hotel; vriendelijke mensen.
7,7
Roche
Nederland
augustus 05, 2019
Het was er heel gezellig Ook leuk op loopafstand v h Dorp
Wat ik echt verschrikkelijk vond dat er geen airco op de slaapkamers was Dat kan echt niet meer Het leek wel een sauna Tijn we op de kamer kwamen Anders was de beoordeling ook hoger geweest Echt jammer Dan wil ik nog wel een keertje terug komen met de hele Family Maar ik informeer eerst naar airco
8,2
Louter
1
Nederland
augustus 01, 2019
Het is een gezellig familiehotel met zwembad
9,3
Roijackers
5
Nederland
juli 31, 2019
Fijn hotel, vriendelijk en net personeel
Heerlijk gegeten!
8,2
Besselink
Nederland
juli 29, 2019
goed verzorgd hotel prima eten en ontbijtbuffet de drankjes waren wel prijzig
geen wasgoed
8,3
Spiessens
1
België
juli 25, 2019
Leuk verblijf gehad.
Hotel is wat verouderd, maar wel goed onderhouden. Het diner was super lekker . Een pluim voor de goede kok.
7,5
Montignac
1
België
juli 09, 2019
2 nachten
Goed voor de prijs
9,0
Los
Nederland
juli 08, 2019
Een heel gemoedelijk hotel prima gehad
klein minpuntje : Ik wilde twee keer gaan zwemmen maar er was toen zwemles zonder dat dat bekend was!!!!!!!
9,0
Vastenburg-Van Montfrans
1
Nederland
juli 01, 2019
6,2
Van der Kooy-van Engeland
1
Nederland
juli 01, 2019
Benauwde kamer. Geen airco. Wel gastvrij
8,2
Fennema
Nederland
juni 29, 2019
Prima hotel op een goede locatie
De kamers zijn verder heel goed,alleen hadden wij de pech dat het deze dagen bloedheet was. En er was "nog" geen airco op de kamer,alleen een kleine waaier die de warmte niet kon verdrijven.
8,3
Rietveld
1
Nederland
juni 25, 2019
Goed hotel
We hadden een erg warme kamer ( 1). Met deze warmte is een plastic matrashoes die niet strak zit iet prettig. Het zwembad was heerlijk. Ook het ontbijt en de service was prima
9,2
Kampschreur
1
Nederland
juni 25, 2019
7,3
De Rooij
1
Nederland
juni 20, 2019
Opzich goed hotel en schoon
Het is een goed hotel maar in de zomer als het heet is dan is het geen aanrader omdat het verschrikkelijk warm wordt er is geen airco. En als je een arrangement hebt dan krijg je geen keuze diner. Wij gaan er niet meer heen met de reden dat het vlees zo zout was. We hadden buikspek gekregen.
9,0
Puttenaar
1
Nederland
juni 12, 2019
Dit was onze tweede keer dus prima
Wij vinden het er gezellig en prima verzorging, dus wat wil je nog meer en een mooie omgeving
5,0
Hup
Nederland
juni 10, 2019
Keurige ruime kamer. Ze zouden het winterdekbed eerder kunnen vervangen.
Ontbijt en diner zeer eenvoudig.
8,0
Kouwenberg
1
Nederland
juni 01, 2019
prima verblijf met zeer vriendelijk personeel
kamer enigzins gedateerd maar schoon (is ook belangrijk)
9,2
Bonouvrie
1
Nederland
mei 31, 2019
Fantastisch
Wij komen al 14 jaar in dithotel
6,7
Broersen
1
Nederland
mei 28, 2019
ondanks trabbeltjes in het hotel een leuke vierdaagse gehad
We hadden niet van 22 mei tot 24 mei betaald maar van 22 t/m 26 mei daardoor startte ons uitje al niet lekker oorzaak goed verblijf ? bij het afrekenen wederom problemen omdat we recht hadden op 2 keer een diner uiteindelijk goed gekomen maar echt lekker verlaat je dan het hotel niet
9,5
Meerkerk - Van Leeuwen
Nederland
mei 24, 2019
Zeer goed verblijf ,we waren enthousiast over het zwembad en over de lounge ruimte waar we s avonds een zelf meegenomen spel konden doen
Eigenlijk maar een opmerking; we gaan graag nog een keer en willen dan weer naar hotel de stobbe
8,2
Van Dijk
1
Nederland
mei 19, 2019
Wij hebben drie hele fijne dagen doorgebracht in dit hotel.
9,7
Oostwal
1
Nederland
mei 03, 2019
Een fijn hotel met bovenmatig lekker eten en bediening; een klasse apart!

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.