fbpx

De Stobbe Hotel & Suites

Westerstraat 84, 7963 BE, Ruinen, Drenthe, Nederland

Beoordeling van De Stobbe Hotel & Suites

Totale hotel score:

8,4
Gebaseerd op 368 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij De Stobbe Hotel & Suites.

Opbouw score De Stobbe Hotel & Suites :

Algemene waardering

8,4
 

Ligging

8,1
 

Service

8,6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,5
 

Eten

8,5
 

Kamers

8,1
 
Resultaten 1 - 50 van 368
7,2
Koens
1
Nederland
oktober 01, 2020
vriendelijk personeel! .verouderde badkamer. Bedden zijn aan vernieuwing toe. Leuke en gezellige bar
barpersoneel had meer aandacht voor "lokale vrienden "dan voor de hotelgasten.
8,7
Koldenhof
1
Nederland
september 29, 2020
8,2
De Wit
1
Nederland
september 25, 2020
We hebben erg genoten. De bar vonden wij ook heel gezellig.
8,0
Kooiman
2
Nederland
september 21, 2020
Goed en vriendelijk
5,7
Teeuwen
1
Nederland
september 01, 2020
Al twee keer eerder hier geweest dat was top nu niet .
Avond eten was op twee tijden geen probleem wij hadden gekozen voor de tweede tijd .Ik heb het iedee het vlees en de aardappels heel droog dit is op gewarmd in de magnatron .Anderen jaren heerlijk gegeten nu beslist niet heel jammer .
9,0
Van Genderen
1
Nederland
augustus 29, 2020
Fijn hotel met vriendelijk personeel
Prima kamers, heerlijk gegeten. Goed geregeld w.b.t. de coronaregels. Voor herhaling vatbaar.
8,0
Van milligen
1
Nederland
augustus 21, 2020
fijne dagen gehad.
aanvulling; wij hadden een comfortkamer[mindervalide]dat ging prima in die kamer. het was bloedheet en op die kamer was weinig ventilatie-badkamer ook geen ventilatie-geen airco aanwezig en het zat net naast de lift..hoorde je heel goed op deze kamer.
7,0
Kraak
1
Nederland
augustus 21, 2020
Basic hotel, mag een update krijgen.
De hele dienstverlening kwam rommelig over.
7,5
Schut-Verbeek
1
Nederland
augustus 17, 2020
Prima verblijf; enkel te warm
Airco
9,0
Buma
1
Nederland
augustus 17, 2020
Fijn hotel, heerlijk gegeten en heel vriendelijk personeel
8,2
Planken
Nederland
augustus 13, 2020
Goed hotel en fijn zwembad
jammer dat er met het warme weer geen ventilatoren airco was op de kamers. Zelfs geen zonnewering terwijl de zon de hele dag in de kamer scheen. S'nachts heel erg warm op de kamer,dus heel slecht slapen.
9,3
Visser
1
Nederland
augustus 13, 2020
Prima hotel, goede prijs, uitstekende kamers, prettige bediening, het eten is fantastisch
8,2
Stark
Nederland
augustus 11, 2020
Ons verblijf was kort en goed. We hebben ook genoten van het zweembad.
Er was goed nagedacht over het coronabesmettingsgevaar. En de maatregelen waren daarvoor voldonede getrokken. Eten en drinken was goed verzorgd. Contacten en hulpvaardigheidsbewijzen in orde. Verblijf voor herhaling vatbaar.
7,0
Das
1
Nederland
augustus 10, 2020
Er wordt goed omgegaan met de corona regels
De bedden zijn aan vervanging toe ligt in een kuil Er werd gezegd dat we fietsen konden huren bij Arnzt deze fietsenwinkel verhuurt helemaal geen fietsen was vervelend
8,3
Van Limpt
1
Nederland
augustus 04, 2020
Heel fijn hotel met vriendelijk personeel.
Zwembad is heerlijk, badkamers vrij klein. Alles was perfect geregeld ivm corona.
7,7
Van der Lee
1
Nederland
augustus 03, 2020
vriendelijk personeel, goed hotel
door de corona kreeg je je ontbijt in een papieren tas, vleeswaren en kaas waren wat aan de matige kant! het is toch jammer dat je zelf niet kan uitzoeken wat je lekker vind
9,7
Van der Lugt
1
Nederland
juli 31, 2020
Uitstekend hotel, goeie ligging, prima geregeld wat betreft corona maatregels,voor herhaling vatbaar.
geen.
8,2
Nijland-te Loeke
5
Nederland
juli 19, 2020
8
Prima Hotel, prachtige omgeving. We hebben genoten in Drenthe.
7,0
Abrahams
6
Nederland
juli 18, 2020
Heel leuk om te fietsen
9,0
Nederbergh
2
Nederland
juli 17, 2020
9,0
Nederbergh
2
Nederland
juli 17, 2020
7,5
Hoksbergen
1
Nederland
juli 16, 2020
Mooi hotel in het rustige dorp Ruinen.
Geen
7,8
Schouten
Nederland
juli 16, 2020
Verblijf was goed, mooie grote kamer,Matras van het bed was aan de zachte kant. Er werd heel goed aan de corona regels gehouden.
Komen vast nog een keer terug,
10,0
Sterk
1
Nederland
juli 16, 2020
we hebben een schitterend lang weekend gehad , vriendelijke mensen en een goede kamer . Ook de omgeving is een aanrader
8,0
Van den Hoogen
1
Nederland
juli 16, 2020
8,3
Broumels-Jaspers
1
Nederland
juli 15, 2020
Prachtige omgeving, zeer fijn hotel. Vriendelijke mensen . helemaal tot rust gekomen.
Een behoorlijk nadeel, waren de bedden. heel slecht matras. moet echt iets aan veranderen!
8,5
Steijger
1
Nederland
juli 01, 2020
Uitstekende uitvalsbasis voor fietstochten door het schitterende Dwingelerveld.
8,2
Schouten
1
Nederland
juli 01, 2020
Het verblijf was goed
Voor de senioren zou het vriendelijk zijn een mat in de douchecabine ivm uitglijden.
9,0
Duin
Nederland
juni 27, 2020
We hebben genoten van alles
8,2
Kamps
1
Nederland
maart 03, 2020
7,8
Meinen
1
Nederland
februari 25, 2020
Gastvrij, goede service, fijne sfeer
Prachtig hotel echt een familie hotel. Goede bediening, heerlijk zwemmen, prachtig bruin café,
7,8
Van de Groep
1
Nederland
januari 15, 2020
Heel tevreden.
Mooi en fijn zwembad
8,7
Van Knijff
4
Nederland
november 28, 2019
Prima, aardige mensen
9,3
Theunis
1
België
oktober 09, 2019
Prima ontbijt, vlotte en vriendelijke service en uitstekende keuken. Dit hotel is een absolute aanrader.
8,8
Deurloo
1
Nederland
september 18, 2019
Gezellig familiehotel met goede service en met prachtige wandel- en fietsomgeving.
8,5
Van de Meerendonk
2
Nederland
september 16, 2019
Schoon onder houden .Vriendelijk personeel. Fijne sfeer.Kortom prima om op terug te zien!
8,3
Van Dieten
1
Nederland
september 16, 2019
Gezellig familie hotel, waar je je direckt thuisvoelt
Alles was prima, alleen de bedden ( matrassen) in onze kamer waren zeker aan vervanging toe, te zacht.
8,2
Visser
1
Nederland
september 12, 2019
Een gezellig hotel waar vriendelijkheid voorop gaat.
Helaas was de overdekte fietsenstalling niet te gebruiken i.v.m. reparatie van de oprit. Er was wel een noodvoorziening gecreeerd met oplaadmogelijkheid voor fietsbatterijen, doch de stalling zelf was buitendeurs.
7,3
Van Daal
Nederland
september 02, 2019
Op een paar kleine mankementjes na, prima
7,7
Balk
1
Nederland
augustus 26, 2019
Het enige punt is dat tijdens ons verblijf de kamersloten werden vervangen. Maar dat moet een keer gebeuren.
Geen
7,2
Teeuwen
Nederland
augustus 25, 2019
Voor deze prijs was het prima vertoeven .
9,3
Van Hugten
1
Nederland
augustus 21, 2019
Zeer aangenaam om te verblijven. Hadden de mindervalidenkamer waarmee we erg tevreden waren.
Uitstekende keuken; prima ontbijt en zeer gevarieerde menu's voor het diner. De kok verdient een loonsverhoging. Heel vriendelijk personeel!
9,5
Schuphof
1
Nederland
augustus 20, 2019
de ontvangst was allervriendelijkst, de verzorging voor zover wij daar behoefte aan hadden was prima. We hadden het prima naar onze zin.
Jammer dat het wat kort was. Dat het af en toe nog regende heeft ons plezier niet bedorven. Ik ben een geboren Drent en alhoewel ik er niet lang heb gewoond kom ik er regelmatig en graag terug. Heel wat anders dan in het drukke westen waar we nu al heel lang met genoegen wonen.
8,2
Hop
1
Nederland
augustus 19, 2019
Goed hotel; vriendelijke mensen.
7,7
Roche
Nederland
augustus 05, 2019
Het was er heel gezellig Ook leuk op loopafstand v h Dorp
Wat ik echt verschrikkelijk vond dat er geen airco op de slaapkamers was Dat kan echt niet meer Het leek wel een sauna Tijn we op de kamer kwamen Anders was de beoordeling ook hoger geweest Echt jammer Dan wil ik nog wel een keertje terug komen met de hele Family Maar ik informeer eerst naar airco
8,2
Louter
1
Nederland
augustus 01, 2019
Het is een gezellig familiehotel met zwembad
9,3
Roijackers
5
Nederland
juli 31, 2019
Fijn hotel, vriendelijk en net personeel
Heerlijk gegeten!
8,2
Besselink
Nederland
juli 29, 2019
goed verzorgd hotel prima eten en ontbijtbuffet de drankjes waren wel prijzig
geen wasgoed
8,3
Spiessens
1
België
juli 25, 2019
Leuk verblijf gehad.
Hotel is wat verouderd, maar wel goed onderhouden. Het diner was super lekker . Een pluim voor de goede kok.
7,5
Montignac
1
België
juli 09, 2019
2 nachten
Goed voor de prijs

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.