fbpx

Hotel De Bilderberg

Utrechtseweg 261, 6862 AK, Oosterbeek, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Hotel De Bilderberg

Totale hotel score:

8,5
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel De Bilderberg.

Opbouw score Hotel De Bilderberg :

Algemene waardering

8,4
 

Ligging

9,3
 

Service

8,8
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,4
 

Eten

8,1
 

Kamers

8,2
 
Resultaten 1 - 12 van 12
10,0
De Wit
1
Nederland
juli 20, 2020
fantastisch!!!!!
Een fantastisch hotel. We zijn er voor de tweede keer geweest ,en komen zeker nog 'n keertje terug! Ondanks de corona beperkingen was het heerlijk vertoeven. We hadden ook niet anders verwacht, het is een super schoon hotel met heel vriendelijk personeel... Wij hebben daarom ook heerlijk genoten van alles en eenieder om ons heen!!!!
8,0
Boer
1
Nederland
februari 28, 2020
Erg gastvrij en liggend op een prachtige locatie
8,8
Koster-Haverhoek
1
Nederland
september 05, 2019
Genieten in een mooie omgeving
9,0
De Wit
1
Nederland
augustus 28, 2019
Het was fantastisch.....
8,5
Holland
1
Nederland
augustus 26, 2019
Prima mooi hotel.
Bij de boeking stond high wine die hebben ze niet aangeboden.
9,0
Nieweg
1
Nederland
juli 26, 2019
Mooie rustige locatie,fijn terras
7,3
Vlaar
1
Nederland
juni 05, 2019
Matig tot goed verblijf
Op de kamer geen TV programma NPO 2 en SBS 6. Verder op de 2e dag niet flexibel met het diner pas om 20.30 uur.
8,0
Schulz
1
Duitsland
mei 06, 2019
Prima verblijf.
Jammer genoeg heeft het restaurant ons zeer teleurgesteld. De prijzen in de bar zijn aan de hoge kant.
7,7
Symoens
1
België
juni 14, 2018
fantastische ligging
geen airco op de kamer kamer zeer net fiets 2x technisch niet in orde- gewisseld en dan ok - supercomfortabele fietsen
8,8
Pilon
Nederland
juni 12, 2018
Wij voelden er ons t'huis
9,0
Geurts
1
Nederland
maart 22, 2018
Top! Super mooie kamer en heerlijk ontbijt.
8,0
Veerman
1
Nederland
maart 22, 2018
Net hotel, prima ligging, prima service maar wel wat gedateerd

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.