Hotel Atlanta

Neerhem 20, 6301 CH, Valkenburg, Limburg, Nederland

Beoordeling van Hotel Atlanta

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 114 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Atlanta.

Opbouw score Hotel Atlanta :

Algemene waardering

7.7
 

Ligging

8.4
 

Service

8.0
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.9
 

Eten

8.0
 

Kamers

6.8
 
Resultaten 1 - 50 van 114
7.5
Vinck-Van Beneden
1
België
januari 09, 2019
we hebben er van genoten, mooie locatie, voor elk van wils
service krijgt 5 , maar is alleen gegeven voor de persoon die ons ontving en bediende aan tafel, misschien eigenares of verantwoordelijke. Deze persoon was niet klantvriendelijk, kortaf, nog nooit meegemaakt, soms gemaakt of verplicht vriendelijk omdat het niet anders kom. Een vriendelijk woord kost geen geld. Ander personeel alles ok. Niettegenstaande we de prijs /kwaliteit goed vonden, is dit hotel geen 4 sterren waard, wel schoon, maar aftands, kamer met enkel glas aan de straatkant met gevolg veel lawaai van verkeer. Dit heeft ons niet verhinderd te genieten van ons verblijf
8.2
Falentijn
2
Nederland
december 24, 2018
Leuk hotel met een perfecte ligging.. kamers prima van afmeting..heerlijke bedden badkamer wat gedateerd maar alles keurig schoon
6.8
Van Zanten
2
Nederland
december 20, 2018
redelijk
Veeeel te kleine badkamers kamer 12 en 16!! Personeel dames zijn apart; neemt receptietelefoon op met : "met sexclub de gouden eikel" als grapje. Andere dame beetje autistisch, berispend, kan geen grapje aan, snapt het niet helemaal. Het eten was goed, de ligging perfect.
9.0
Vallons
2
België
november 27, 2018
Hotel heeft een ideale ligging, je kan er ook lekker eten en het personeel was heel vriendelijk.
9.0
Verdegaal
1
Nederland
oktober 29, 2018
Top, voor herhaling vatbaar.
6.3
Stelwagen
1
Nederland
oktober 22, 2018
Niet uitermate klantvriendelijk
8.0
Houdijk
5
Nederland
oktober 20, 2018
altijd vriendelijk
8.0
De Haas - de Boer
1
Nederland
oktober 19, 2018
Gezellig, gastvrij hotel met een fantastische ligging.
De bedden zouden iets breder mogen. Het enige nadeel is dat je in het ligbad moet staan om te douchen ( glad bij het uitstappen ). Verder erg vriendelijke mensen.
7.5
Folkerts-Woudstra
2
Nederland
oktober 11, 2018
Heel gezellig maar geen vier sterren
We zijn 2 nachten geweest, service was super vriendelijk, ligging hotel centraal en het eten was erg goed! Alleen de kamers waren sumier, simpel geen koffie thee op de kamer, aankleding simpel/saai, Bedden erg smal en kort. Geen vier sterren in onze ogen. Maar wel een heerlijk weekend gehad!
7.5
Arends
1
Nederland
oktober 08, 2018
Vriendelijk personeel, we hebben het erg naar ons zin gehad.
Onze badkamer was wel heel erg klein, voor een wastafel, douche en toilet.
9.3
Baas
2
Nederland
september 10, 2018
Fantastisch,lief personeel en heerlijk eten
7.2
Van den Heuvel
1
Nederland
september 05, 2018
city trip
kamer niet overeen met arrangement, zou comfortabele kamer zijn en kregen extra small. Douche en kamer erg klein voor 2 personen.Eten prima en gastvriendelijk personeel.
7.5
Doornbos
4
Nederland
september 04, 2018
Wij hebben heerlijke dagen gehad
Prima hotel, we waren met 3 personen, kregen de familiekamer, bedden heel goed. De badkamer was echter heel klein. Met douchen werd het allemaal erg nat. Dat was het enige minpuntje.
8.0
Hesselink
Nederland
augustus 29, 2018
prijs kwaliteit prima in verhouding
8.2
Slijkerman
1
Nederland
augustus 22, 2018
Heerlijk hotel gelegen in het centrum van Valkenburg en de gezellige terasjes.
het hotel is wel wat gedateerd geen airco op de kamers voor de parkeergarage moet je bijbetalen Ontbijt en Diner is prima Vanuit Valkenburg kun je prachtige fietsroutes maken
7.2
Sutorius
Nederland
juli 26, 2018
Prijs, kwaliteit prima
9.2
Dijkstra
2
Nederland
juli 24, 2018
Zeer leuk en goed.
7.7
Groffen
1
Nederland
juli 18, 2018
Kort ertussen uit in eigen land
Hotel met goede ligging. Zuid Limburg met Maastricht in combinatie met Valkenburg is perfect.
9.3
Botter
2
Nederland
juli 12, 2018
Zeer vriendelijke bediening, uitstekend eten en een luisterend oor voor speciale wensen.
Een klein team van medewerkers zorgt voor een uitstekend verblijf, ondanks persoonlijke problemen bleven ze vriendelijk en behulpzaam.
7.5
Vos
1
Nederland
juli 10, 2018
Gezellige en enthousiaste receptioniste
9.2
Van der Weide
Nederland
juli 05, 2018
prima hotel . zeker nog eens over te doen.
6.2
Steffens
1
Nederland
juli 02, 2018
Het verblijf was prettig
De kamer was aan de krappe kant, tv te klein en hing te hoog. (suggestie spiegel weg daar de tv) Douche was een kruiphok veel te klein en gedateerd. Krappe lift en deur te vies om aan te pakken. Er was een dame in de bediening met veel te harde stem hinderlijk !!!!! Honderd keer alstublieffffffffffft ergelijk.
9.0
Troost
Nederland
juni 28, 2018
Heel erg goed!
Geen!
7.7
Graaff
1
Nederland
juni 21, 2018
Heel goed en zeker voor herhaling vatbaar.
Het hotel ligt aan een drukke straat. En als je net zoals wij een kamer aan deze straat had, bleek het lawaai s'nachts wel erg storend.
8.3
Van den Berg
7
Nederland
juni 18, 2018
Ik heb het prima naar mijn zin gehad.
Het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk, niets was te veel. Het eten was heerlijk, ontbijt zeer uitgebreid. De kamer was wel gedateerd maar prima en schoon. Het bed uitstekend. Ik heb er verder niets aan toe te voegen en ga beslist nog een keer voor een langere tijd. Een echte aanrader. Met vriendelijke groet, Coby v.d. Berg.
8.7
De Jong
1
Nederland
juni 15, 2018
Kamer mooi schoon...goede prijs kwaliteit verhouding en midden in centrum
Aardig personeel en goede ligging ..kom vast eens terug...
7.8
Brand
1
Nederland
juni 05, 2018
Eenvoudig, maar wel netjes
De diners waren op zich wel goed, maar de variatie was wat eentonig. De kamer was wel erg warm, maar dat was misschien het gevolg van het mooie weer. De sanitaire ruimte was wat krap. Over het algemeen toch wel tevreden.
9.7
Versteeg
1
Nederland
mei 31, 2018
We hebben een heerlijke tijd gehad in U Hotel.
7.7
Vinkers
1
Nederland
mei 07, 2018
Gezellig en schoon Hotel
8.5
Faber
2
Nederland
mei 06, 2018
perfect!!
de kok Marcel, wauw, wat kan die man koken zeg! hij was van meerdere markten thuis de gastvrouw was ook super vriendelijk, en had humor. hier gaan we zeker nog eenx naar toe
9.2
Van Oene-de Jong
1
Nederland
april 27, 2018
Netjes en schoon hotel op een ideale locatie, met vriendelijk en hulpvaardig personeel. Met een goede keuken.
8.3
Siepman
1
Nederland
april 04, 2018
Wij hebben het geweldig gehad.
Als er nieuwe bedden komen, dan graag iets hoger. Wij zaten op de derde verdieping. Toen we aankwamen was het er erg koud. Dat is jammer. Verder erg gezellig.
9.8
Dejonghe
België
april 02, 2018
heel goed een aanrader
het was heel aangenaam zekers nog eens terugkomen grtjs
6.5
Woudstra
1
Nederland
maart 23, 2018
Oud maar wel schoon
De stoelen zit je je een breuk in. Kleine kamer. Goed eten. Wel goed schoon.
8.8
Veenstra
2
Nederland
februari 20, 2018
vriendeliojke ontvangst goede parkeergelegenheid. komen zeker terug.
7.7
Denekamp
Nederland
december 07, 2017
Gezellig hotel op toplactie nabij het centrum
Kamers zijn gedateerd en hebben wel een renovatie nodig. Vriendelijk personeel en heerlijk eten.
7.8
Jager
2
Nederland
december 04, 2017
Prima verblijf voor een korte of langere periode.
Prima ligging in het centrum van Valkenburg
8.7
Houdijk
1
Nederland
december 04, 2017
zoals altijd prima verzorgd en aardige mensen.
9.3
Lammertsma
1
Nederland
november 28, 2017
Het is een erg goed hotel, het personeel is erg vriendelijk en de kamers er schoon en netjes.
Wij hebben geen enkel minpuntje ervaren
7.5
Knijpstra
1
Nederland
november 14, 2017
Prima voldaan
Eerste indruk was kleine kamers. Echter orima schoon en onderhouden en vriendelijk personeel.
8.0
Coremans
Nederland
oktober 23, 2017
goed verblijf in de stad en zeer vriendelijk goed geslapen heerlijk gegeten
9.0
Houdijk
5
Nederland
oktober 20, 2017
nette kamers, netjes schoon en niet gehorig.Heel vriendelijk personeel/Wij komen er graag.
8.7
De Haas - de Boer
1
Nederland
oktober 20, 2017
goed hotel, vriendelijk personeel, fantastische ligging, heerlijk gegeten.
Ondanks dat wij een fantastisch weekend in een geweldig hotel hebben gehad , wel even een kleine opmerking en dat is dat ze wel de kamers/ badkamers moeten checken op reparaties. Wij hadden nl. een loszittende wc-bril en een afsluitdop van het bad lag op de rand.
8.3
Hiemstra
Nederland
oktober 11, 2017
we hopen volgenjaar weer van uw gastvijheid te kunnen genieten.
7.2
Kats
1
Nederland
oktober 05, 2017
Valkenburg is erg mooi
Ik vond de kamer erg klein, erg warm.
7.5
Vriend
2
Nederland
oktober 05, 2017
Weekend Valkenburg
Kamers zijn (soms)klein. Badkamers erg gedateerd. Douchen in bad is niet prettig. Hotel kan hier niet veel aan doen, maar als er buiten iemand rookte en het raam stond open kon je dat heel goed ruiken. Meteen in centrum is heel prettig. Wel aan drukke weg, dus als je slaapt aan de voorkant is het gehorig. Eten was goed, eerste dag hoofdgerecht was weinig.
8.3
Feijen
5
Nederland
oktober 02, 2017
Een dikke voldoende
9.0
Hop
Nederland
september 27, 2017
Gezellig en zeer vriendelijk en hulpvaardig.
Nogmaals dank voor dit gewonnen arrangement. Het was een heerlijk cadeautje. Het hotel is een echte aanrader. Het ligt op loopafstand van het centrum, de bushalte etc.
6.3
Seghers
1
Nederland
september 20, 2017
Eten prima , kamers erg gedateerd en douche/badgelegenheid waardeloos
Douchen was vanwege de schuinte van het dak niet mogelijk zonder een hernia op te lopen en de hele badkamer blank te laten staan. Het was ook niet mogelijk rechtop in bed te zitten tegen de wand .
7.8
Degen
3
Nederland
september 14, 2017
Personeel heel erg lief naar onze 2 kleinkinderen. Mochten zelfs in de keuken kijken.Heel goed naar de zin gehad.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur