Hotel 1900

Russenweg 3-5, 1861JN, Bergen, Noord-Holland, Nederland

Beoordeling van Hotel 1900

Totale hotel score:

7.3
Gebaseerd op 72 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel 1900.

Opbouw score Hotel 1900 :

Algemene waardering

7.1
 

Ligging

8.0
 

Service

7.7
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.4
 

Eten

7.7
 

Kamers

6.4
 

Kindvriendelijkheid

6.0
 
Resultaten 1 - 50 van 72
7.7
Berkhout
Nederland
september 10, 2018
byzonder vriendelijk en behulpzaam
geen idee van kindvriendelijk
7.6
Boerstra
1
Nederland
juni 06, 2018
Heel knus hotel met zeer vriendelijk personeel.
We komen hier graag nog een keer terug.
7.3
Aalders
2
Nederland
september 29, 2017
Gemoedelijk,gezellig en eenvoudig familiehotel.
8.8
Baas
Nederland
september 19, 2017
Leuk hotel.
Bovenverdieping moeilijk toegankelijk voor klanten die moeilijk ter been zijn, omdat er geen lift was. Smalle gevaarlijke trap i.v.m. de ondiepe treden.
6.2
Koster
Nederland
september 08, 2017
Kamers bijgebouw sterk gedateerd ,Moet Goedverblijf niet meer verhuren
7.0
Boes
Nederland
juli 06, 2017
Leuk Hotelletje best te doen voor een paar dagen.
Gaan hier volgende keer niet weer na toe omdat er geen lift aanwezig is. Je moet als je op de bovenste verdieping (zoals wij) je kamer hebt ongelooflijk slepen op een te smalle trap met te korte aantrede trapplanken. Het diner aan de overkant bij de buren (restaurant Zusters) is uitstekend en gezellig.
7.3
Van der Bie
2
Nederland
mei 30, 2017
De kamers waren wat klein maar voor een paar dagen is het oké
7.0
Vlot
1
Nederland
mei 09, 2017
gedateerd maar toch wel redelijk
7.1
Van Haandel
1
Nederland
mei 09, 2017
prettig hotel, goed ontbijt!
8.7
Van Bokhoven
Nederland
april 18, 2017
Prima hotel om een paar nachten door te brengen. Vriendelijke mensen, goed verzorgd ontbijt. Het eten bij de Twee Zusters was goed, zeker gezien de lage prijs. Maar wat we daar vooral fantastisch vonden was de hele fijne bediening. Top!
Het zou goed zijn als bij goedverblijf werd aangegeven dat parkeren lang niet altijd voor de deur kan, ook al is het inbegrepen bij de prijs. Je krijgt een parkeervergunning waarmee je zelf een plekje moet scoren. Aangezien mijn man slecht ter been is, viel ons dit tegen. Hotel 1900 zegt dat ze dit hebben aangegeven maar dat goedverblijf de info niet aanpast. Ik weet niet wat waar is, maar zou willen aanbevelen dit wel aan te passen in de informatie vooraf.
8.0
Sebel
1
Nederland
maart 09, 2017
zeer vriendelijk personeel, lekker gegeten, middenin het centrum. ..wat wil je nog meer!
Geen
7.1
Billekens
Nederland
maart 06, 2017
Sanitair verouderd en klein.
7.7
Gosselaar
Vrienden
Nederland
augustus 15, 2016
Prima dagen in een gezellig Hotel.
7.3
Cornelissen
Met partner
Nederland
juli 17, 2016
het verblijf lag op een prima lokatie
afhankelijk van het personeel waren ze vriendelijk douche en toilet samen waren erg klein smorgens werd er niet uitgelegd hoe het ontbijt werkte je moest het maar uitzoeken
7.8
Adema
Met partner
Nederland
juni 28, 2016
personeel erg vriendelijk en behulpzaam.
wel iets gedateerd anno 2000. smalle traptreden, geen thermostaatkraan, kleine toilet/douche,
7.5
Attema
Met partner
Nederland
mei 23, 2016
Een authentiek hotel met uitstraling zonder poeha; waar je echt gast bent.
9.3
Nijzing
Met partner
Nederland
mei 07, 2016
Is van oudere datum, maar goede update gehad die de sfeer in stand heeft gelaten. Ziet er ook buiten prachtig uit en goed gelegen.
7.3
Zeebregts
Met partner
Nederland
april 17, 2016
vriendelijke mensen, goede ontvangst, goede gastvrijheid.
De kamer is wat aan de kleine kant en jammer dat het douche scherm lekte waardoor de vloer blank kwam te staan. (eten = ontbijt, was prima!) Het was lekker op het terras in de zon met een drankje!
8.2
Baas
Met partner
Nederland
september 16, 2015
4.4
Van Andel
Nederland
september 15, 2015
Een goed en gezellig hotel. Prima verzorgd ontbiijtbuffet met een goed diner in eigen restaurant. Kamers klein, maar netjes.
8.3
Bemelen-Spruyt
Met partner
Nederland
augustus 30, 2015
mijn verblijf in hotel 1900 is me uitstekend bevallen; vriendelijk, rustig, gezellig en gastvrij!
8.2
Hoeboer
Met partner
Nederland
augustus 06, 2015
Je voelt je hier direkt thuis.
Een aanrader voor fietsers hotel licht zeer centraal gelegen. Fijn hotel met een goed ontbijt.
8.0
Sprado
Gezin met oudere kinderen
Nederland
juli 27, 2015
fijn hotel, prima ligging aan rand centrum. heerlijk op de veranda kunnen ontbijten.
8.0
Brevink
Met partner
Nederland
juni 29, 2015
Vriendelijk ontvangst Mooie kamer Goed eten
alleen parkeren wat aan de dure kant 7,50 per nacht
7.2
Sudmeijer
Met partner
Nederland
juni 16, 2015
Begin prima /eind slecht
Op zondagavond rond 23.00 uur kwam er een bus met Chinese toeristen ,deze zijn tot ca 01.00 uur bezig geweest met uitpakken en " kamers verbouwen". Dit ritueel herhaalde zich maandagmorgen rond 05.45. Dit geheel ging gepaard met veel ka-en verbaal geweld. Al met al geen prettig eind van een weekendje
6.2
Hendriksen
Nederland
juni 12, 2015
Ons verblijf was niet in het hotel zelf, maar in een soort buiten verblijf achter het hotel. Van buiten ziet het er aardig uit, maar van binnen ziet het er een beetje rommelig uit. Meubilair niet passend
9.0
Van der Zwaag
Nederland
april 16, 2015
Het was fantasisch vooral de nostalgiet
Prima Handdoeken waren te weinig 1 a 2 handoeken erbij was helemaal compleet We hebben het goed naar onze in gehad
5.6
Hogendoorn
Met partner
Nederland
februari 27, 2015
kamer totaal geen comfort. Lobby was huiselijk, personeel vriendelijk, ontbijt goed.
Jammer van de kamer. Het bed was erg slap, en je rolde er vanaf, door de gestapelde matrassen. Geen gordijn voor het raampje, met uitzicht op andere ramen, je kon vanaf de overloop zo op het bed kijken, tussen de 2 lammellen door, dit gaf een erg onprettig gevoel, s nachts. Geen kast. T.v. met sneeuw. Erg dunne wanden, en zeer krappe w.c en douche. Oppassen voor stoom, i.v.m brandalarm. Zeer zwakke lamp.Het was jammer want we gaan nooit naar een hotel, maar we hebben dit kadeau gekregen,25 jaar getrouwd.We hebben wel een leuk weekend gehad.Het was er wel schoon. Het personeel was vriendelijk, en het ontbijt was ook lekker.
7.5
Jonker
Met partner
Nederland
februari 25, 2015
heerlijk rustgevend
7.0
Elema
Met partner
Nederland
februari 10, 2015
gezellig, vriendelijk, sfeervol, goed ontbijt, mooie ligging in centrum dorp.
Het bed lag niet lekker, matras was veel te zacht.
5.0
Passchier
Nederland
januari 29, 2015
het was mooi gelegen
er was bij aankomst geen receptie aanwezig jammer vooral als je voor het eerst komt niet klant vriendelijk
6.8
Hetsen
Met partner
Nederland
januari 21, 2015
eenvoudig, niet ongezellig, aankleding erg druk en wat rommelig, aan modernisering toe
We hebben het goed gehad alhoewel de kamer en dan vooral de badkamer erg klein is, geen kast om je kleren op te hangen, afgelopen nacht een vremmd doordringend piep geluid gehoord wat vanmorgen rond 8.00u, ophield. Een volgende keer niet meer kamer nr. 2.
4.0
Harkema
Met partner
Nederland
januari 15, 2015
we hebben het samen gezellig gemaakt
Het hotel is erg verouderd, op zich niet zo erg maar het straalde totaal geen rust uit. De badkamer was sneu. Niet een bad om in te relaxen.De douchekop draaide steeds weg. Het matras was te groot voor het bed waardoor je scheef lag en het kussen was kei hard. Het ontbijt was zeer matig.
7.7
Smelt
Met partner
Nederland
december 12, 2014
correct personeel, vriendelijk
7.8
Griesheimer
Met partner
Nederland
december 04, 2014
6.7
Hoiting
Met partner
Nederland
september 05, 2014
Te simpel voor deze tijd
Kamer te simpel voor deze tijd, geen parkeermogelijkheid bij hotel, kamer gehorig, douche te klein,zal dit hotel niet aanbevelen ondanks de prijs.Afzuiginstallatie te veel lawaai. Muffige geur bij binnenkomst.Goed ontbijt en personeel.
7.3
Van Kessel
Met partner
Nederland
augustus 14, 2014
7.8
Van den Heuvel Kleeven
Met partner
Nederland
augustus 08, 2014
Goede prijs / kwaliteit verhouding
Prachtige omgeving, veel te doen en veel te zien.
8.0
Hermans
Met partner
Nederland
juli 21, 2014
Gezellig sfeervol strandhotel . Heerlijk
We hebben het fantastisch gehad maar je moest schuin op de toilet zitten omdat er geen beenruimte was en moest je langs de toilet naar de douche
8.7
De Jong
Met partner
Nederland
juli 21, 2014
prima locatie.leuke sfeer in het hotel.Alles kan niks moet.Diner bij de buren was prima.
9.5
Betzel
Met partner
Nederland
juni 28, 2014
Leuk hotel,vriendelijk personeel.
Nadeel: te weinig parkeerplaatsen. Je kunt wel verder weg parkeren,en dat is gratis.
8.7
Oosterwijk
Met partner
Nederland
juni 27, 2014
goed verblijf zoals u bureau zegt
7.8
Geurts
Met partner
Nederland
juni 24, 2014
Knus hotel, perfecte ligging en prima service
Erg kleine kamer, badkamerdeur ging niet eens helemaal open. Ook erg gehorig. Gelukkig was hiet niet erg druk, toch prima geslapen. Goed bed, schone badkamer. Fietsarrangement beviel prima, goede fietsen en zelfs een dag extra ter beschikking gekregen (fietsen voor 1 dag gehuurd, de volgende dag gratis gekregen).
7.2
Meijer
Vrienden
Nederland
juni 07, 2014
Sober verblijf in krappe kamer, zonder gordijn en geen uitzicht.
Glutenvrij eten was in orde, ontbijt met ruime keus, alleen misten we vers fruit. Het verrassingsdiner was heerlijk. Een overdekte fietsenstalling zou ook prettig geweest zijn.
3.5
Simons
Vrienden
Nederland
mei 22, 2014
Is de naam hotel niet waard! Parkeren op openbare ruimte en dan 15 euro vragen, schandalig
Ik zou dit hotel gauw van de lijst halen. Het is zelfs geen 2 sterren waard. Kamer veel te klein, veel te laag, w.c. ging niet kan alleen water wegspoelen,douche zeer onveilig (lamp direct boven de doucheknop), trap is erg onveilig, kinderen vallen zo door balustrade, afstand 3o cm?? Tenslotte parkeren is schande.
4.6
Krens
Met partner
Nederland
april 17, 2014
gedateerd hotel met veel achterstallig onderhoud.
De kamer was redelijk klein voor een z.g. "grote kamer", waarvoor we 20 euro extra betaalden, Er waren te weinig opbergmogelijkheden voor onze spulletjes. De raamsluiting werkte niet goed, De badkamerdeur had diverse bladders, Er liepen scheuren in het tegelwerk, De mengkranen waren sterk verouderd (2 knopsbediening,De douche had veel te weinig waterdruk!Kamer was op de 2e verdieping, geen lift aanwezig.
6.0
Koopman
Met partner
Nederland
april 11, 2014
goed en gezellig
het was incl gratis parkeren maar er is ons wel 15 euri in rekening gebracht.
5.2
Van Rossum
Met partner
Nederland
maart 01, 2014
Vakantie-strand-tent i.p.v. Hotel
Slechte bedden, onvoldoende ruimte in bad-kast, zeer lawaaierig (hoorden gasten verdieping hoger snurken).
8.5
Van zanten
Met partner
Nederland
februari 02, 2014
vriendelijke , behulpzame medewerkers
de kamer was prima , de douche wat klein .
3.3
Schroer
Nederland
januari 21, 2014
jammer van ons verblijf . komen hier echt nooit weer
de extra grote kamer waar we voor in rekening zijn gebracht was echt heel klein. vieze ranzige badkamer. wij hadden een bad maar die was te vies om er in te gaan dus geen gebruik van gemaakt. de kamers waren heel gehorig . dus algemene indruk; NOOIT WEER. Door familieomstandigheden konden we maar een nacht komen van de twee nachten die besproken waren. CONCLUSIE; We moesten alles betalen,er viel niets te overleggen. dus duur nachtje in een vies hotel.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur