fbpx

Het Wapen van Delden

Langestraat 242, 7491 AN, Delden, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Het Wapen van Delden

Totale hotel score:

8,3
Gebaseerd op 39 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Het Wapen van Delden.

Opbouw score Het Wapen van Delden :

Algemene waardering

8,3
 

Ligging

7,8
 

Service

8,7
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,5
 

Eten

8,6
 

Kamers

8,0
 
Resultaten 1 - 39 van 39
8,0
Schmidt
2
Nederland
augustus 27, 2020
Prima Hotel, alles klopt.
8,2
Regterschot
1
Nederland
augustus 27, 2020
Heerlijk verblijf
Zeer gastvrij personeel
8,5
't Hooft
Nederland
juni 30, 2020
prima hotel, vriendelijk personeel en heel belangrijk : schone kamer
Bij het afrekenen in het hotel bij vertrek stond een bedrag van 9.50 euro administratiekosten. Dit bedrag was door ons al betaald aan goed verblijf. Hierover tel con gehad met goed verblijf (Anne) Deze adviseerde ons een mail naar het hotel te sturen zodat voor terugbetaling gezorgd kon worden. Mail verstuurd naar het hotel (gericht aan Theo) op 16-06-2020, tot op heden nog reactie vernomen.
7,8
Willemse
Nederland
juni 28, 2020
prima ook in de coropna tijd
vriendelijkpersoneel
9,0
Van Kamp
1
Nederland
maart 05, 2020
Lekker rustig hotel met vriendelijk personeel en een prima keuken.
Kom graag nog een keer terug of in de andere hotels van dit familiebedrijf.
9,0
Van ballekom
1
Nederland
maart 02, 2020
Heel goed
Kamer 2 aan de straatzijde bij avond/ochtendspits gehorig. Mogelijk geldt dit ook voor de overige kamers aan de straatzijde. Duurt maar half uurtje.
8,5
Koehof
Nederland
december 27, 2019
uitstekend verblijf. Ligt wel tussen twee B-wegen in (druk verkeer)
Geen.
9,0
Heukels-Persijn
Nederland
december 05, 2019
Heerlijk ontspannende weekend gehad, eten was heerlijk en een goede vriendelijke bediening.
8,0
Verwaaij
1
Nederland
november 27, 2019
Het is een goed hotel. Gezellig! Voor herhaling vatbaar.
8,0
Van Noorden
Nederland
november 22, 2019
Prima verblijf, vriendelijke bediening, nette kamer, niet geheel luiddicht.
9,0
De Boer
1
Nederland
november 21, 2019
Een prachtige locatie, gemakkelijk bereikbaar met de auto. Heerlik zwembad. Overal dichtbij; Enschede, Gronau en Munster
Heel aardige medewerkers die nooit moeilijk doen. Een aanrader
7,8
Drenth
1
Nederland
oktober 29, 2019
Aanbieding O.K.
Geen
8,0
Schansema
Nederland
oktober 29, 2019
Fijn hotel, vriendelijk personeel, lekker eten!
8,7
Van der Linde
1
Nederland
oktober 28, 2019
Goede prijs kwaliteit
Geen
8,3
Rotteveel
1
Nederland
oktober 02, 2019
8,0
Van der Poel
1
Nederland
oktober 01, 2019
Aangenaam en btrokken personeel
Zeer gewaardeerd is het feit dat we de eerst nacht niet gebruik konden maken van het hotel (ongeluk) we toch 2 nachten konden verblijven.
8,7
Kleverlaan
Nederland
oktober 01, 2019
prima verblijf met prima eten
7,8
De Vries
Nederland
september 26, 2019
een prima hotel
alles zeer netjes prima eten gratis parkeren ligging iets minder
8,3
Ligthart - Schenk
5
Nederland
september 26, 2019
erg plezierige dagen in Uw hotel
het zwembad is (voor ons) een pré geweest om te boeken, alles was leuker/beter/prettiger dan verwacht , en de omgeving deed ook zo heerlijk rustig aan. De gasten, allemaal grijs-kopjes, waren duidelijk blij en ontspannen om hier hun vrije dagen door te brengen.
8,3
Van Pelt
Nederland
september 23, 2019
gezellig ontspannen
9,0
Stoop
1
Nederland
september 19, 2019
Zeer vriendelijke en zakenkundige bediening
9,7
Angevare
Nederland
september 07, 2019
goed hotel, kamer goed. uitstekende bediening
8,5
Renders
6
Nederland
september 03, 2019
Goede ontvangst ,goede rondleiding van onze groep ,vervanging van een kamer ,direct goede service en prima personeel
De opvang van onze groep 6 personen was heel goed en netjes te noemen ,gezien onze leeftijden was het jammer dat we geen gebruik konden maken van een lift ,verder werd na een inspectie van een van de kamers er direct een andere kamer aangewezen onze complimenten daarvoor .Verder is het personeel heel vriendelijk ,charmant en open naar de klanten Ga Zo Door voor ons een reden om het verblijf naar onze kennissen en vrienden onder aandacht te brengen bedankt
8,0
Westbroek
1
Nederland
augustus 27, 2019
Prima geweest. Goed verblijf gehad en fraaie omgeving om te fietsen
9,5
van 't Hoff
1
Nederland
augustus 16, 2019
We komen zeker nog een keer bij u logeren!
8,7
Koopmans
1
Nederland
augustus 09, 2019
Gezellig, gastvrij en goed verzorgd hotel met prima keuken en zeer vriendelijke bediening; vertrekpunt voor prachtige fietstochten.
7,0
Busker
Nederland
augustus 05, 2019
7,8
Turkenburg
1
Nederland
augustus 01, 2019
vriendelijk personeel. heerlijk eten.gemoedelijke sfeer. mooie omgeving om te wandelen en te fietsen.
9,0
Van der Wallen
2
Nederland
juli 31, 2019
Prijs /kwaliteit:en service zeer goed
zeer goede kwaliteit prijs verhouding, eten was zeer goed met voldoende mogelijkheden om aan te passen. Personeel was zeerr vriendelij
7,8
Bosman
2
Nederland
juli 01, 2019
Goed hotel, gastvrij en goede bediening, Het eten is verzorgd en van goedekwaliteit.
8,8
Broekman
1
Nederland
juni 25, 2019
Mooie grote kamer, genoeg parkeerruimte, goed eten prima hotel jammer dat het wat ver van het centrum lag
8,5
Poot
1
Nederland
juni 10, 2019
Vriendelijke behulpzame mensen.
Zwembad: kleedruimte zonder deur. Interne communicatie kan beter, tweemaal moeten vragen om eten zonder varken. Maar dat werd wel probleemloos opgelost. Fijn hotel, ik durf het vrienden aan te raden.
8,0
Van den Broek
2
Nederland
juni 08, 2019
Zeer goed hotel ,nette kamer goed eten
9,0
Ten Kate
1
Nederland
mei 24, 2019
prima verblijf, bijzonder gastvrij en een prima kok.
7,5
Mulder
Nederland
mei 20, 2019
Het was een goed hotel
Fietsen schuur wel wat klein tevens kaal om het hotel verder alles prima Wat Goed verblijf betreft vond ik het niet leuk dat de booking gelijk vaststaand was dus kon niet meer geannuleerd worden terwijl we een maand van tevoren hadden opgegeven. In vervolg vragen om een flexibele booking is prettiger voor de klant.
6,8
Van Extel-Manders
1
Nederland
mei 20, 2019
rustig gelegen,sobere kamer,chaotisch ontbijt, prima verzorgd diner,vriendelijk personeel.
Prima om vanuit hotel te gaan fietsen.
8,8
Van der Vlies
1
Nederland
mei 01, 2019
7,0
Wester
2
Nederland
augustus 18, 2018
mooi weekeind gehad
Als je om een heineken biertje vraagt , en je krijgt dan de sarcastische opmerking dat je hier niet in de supermartkt ben heb ik eigenlijk al gegeten en gedronken.
8,0
Den Hartog
2
Nederland
augustus 15, 2018
goed en het eten voortreffelijk

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.