Grand Hotel Ter Duin

Hogeweg 55, 4328 PB, Burgh-Haamstede, Zeeland, Nederland

Beoordeling van Grand Hotel Ter Duin

Totale hotel score:

8,2
Gebaseerd op 526 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Grand Hotel Ter Duin.

Opbouw score Grand Hotel Ter Duin :

Algemene waardering

8,3
 

Ligging

8,2
 

Service

8,3
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,2
 

Eten

8,0
 

Kamers

8,3
 
Resultaten 1 - 50 van 526
8,3
Warnaar
1
Nederland
maart 09, 2020
Prima hotel om Zeeland te verkennen
Een nadeel is het betalen voor het parkeren en de vele trappen voordat je van de auto in het hotel bent en vice versa.
7,5
Kuijten
1
Nederland
maart 05, 2020
Rustig
Jammer van de kleding sauna.
7,8
Van Overdijk
1
Nederland
maart 02, 2020
Geweldig
Wij hadden n arrangement inclusief n 3 gangendiner. Spijtig dat er zó weinig te kiezen was. Beide gerechten niet bijzonder, jammer dus! Voor n paar frietjes moest er direct bijbetaald worden. Dat vond ik niet klantvriendelijk!!
8,8
Jansen
1
Nederland
maart 02, 2020
8,0
Groot Karsijn
1
Nederland
februari 27, 2020
geriefelijke kamer
ontbijt is uitstekend. diner viel ons tegen, voor 35 euro per persoon hadden we wel wat meer verwacht.. dun soepje, stukje vis, hapje groente, en een klein toetje, de patat moesten we nog apart bij bestellen .
6,7
Nagelkerke
1
Nederland
februari 24, 2020
Keurig, maar niet super.....
Erg veel grijze mensen die het gewend zijn om in een hotel te verblijven.
8,2
Schipper
Nederland
februari 24, 2020
9,2
Spek
Nederland
februari 24, 2020
Mooi hotel, vriendelijk personeel
Zeer prettig verblijf in dit hotel gehad, lekker zwembad. Heerlijke lounge om te zitten.
9,0
Van Roekel
1
Nederland
februari 20, 2020
Prachtig hotel, met mooie ligging, en een grote mooie kamer.
Een aanrader!
8,0
Ligtenberg
1
Nederland
februari 13, 2020
het hotel is prachtig. de entree wat minder met al die trappen. wat moeten rollators en rolstoelen?
het welkomstsiner is goed, maar biedt weinig keuze. het ontbijt is heel goed
8,3
Verhaar
1
Nederland
januari 28, 2020
Prima verblijf
Graag alle lampen controleren als er nieuwe gasten komen, 2 lampen defekt. Ook 1 stopkontakt defekt en snoer waterkoker veel te kort waardoor we hem op de grond moesten inschakelen. Ook het mechanisme van de rechterwasbak was defect waardoor je het niet kon afsluiten. Het douchewater was zelfs op het maximum niet warm genoeg. Bedden waren heel goed.
8,5
Moons
1
België
januari 27, 2020
lekker uitwaaien op het strand en in de duinen top !!
* veel promotie voor fietsroutes en knooppunten maar GEEN fietsenberging aanwezig in het hotel. meegebrachte fietsen open en bloot moeten achterlaten hier is zeker een werkpunt !!
7,8
Peters
1
Nederland
januari 23, 2020
interieur kamer enigszins gedateerd, weinig verlichting
TV viel regelmatig kort uit; bedlampje stuk. aanbeveling: antislip-mat in de badkamer (douchegedeelte)
8,0
Klomp
2
Nederland
januari 19, 2020
We komen zeker terug
We wandelen graag en daarna niet te laat naar bed We werden wakker gehouden door jongelui die toch niet echt herrie maakten, maar op een binnenterrein, waar de kamers op uitkomen, klonk dit erg luid
10,0
Kasbergen
1
Nederland
januari 03, 2020
Een fantastisch hotel waar we ons heerlijk ontspannen hebben. Prettig ook dat er een zwembad en sauna in zit.
We komen zeker nog een keer terug.
7,5
Rauscher
Nederland
december 28, 2019
waren blij met een grote rustige kamer
9,0
Kroon
5
Nederland
december 28, 2019
9,7
Van de Ven
1
Nederland
december 20, 2019
een geweldig verblijf alles was in verhouding!!
8,5
Den Hertog
1
Nederland
december 16, 2019
Het was top, lieve mensen!
8,3
Offenberg
1
Nederland
november 19, 2019
Alles wat ik verwacht in een hotel was aanwezig en werd waargemaakt.
7,7
Hoekstein
1
Nederland
november 13, 2019
Prima verblijf
Vreemd dat er bijna geen informatie over de omgeving beschikbaar is en dat in het hotel bijvoorbeeld niet staat aangegeven waar het zwembad is.
7,5
Bakker
1
Nederland
november 11, 2019
Vriendelijk personeel, lekker eten, ruime kamer, mooie omgeving
We misten een overdekte fietsenstalling.
7,3
Liek
1
Duitsland
november 10, 2019
Der Aufenthalt war angenehm bis auf den unter Opmerkingen genannten Umstand.!
Die Sicherheit ist schlecht. Volgendes ist geschehen. Nach Betreten des Zimmers ließ sich die Flurture nicht mehr öffnen. Die Reception war über die angegebene Rufnummer (9) nicht erreichbar. Erst nach 2 maligem Handyanruf über das öffentliche Netz wurde nach etlicher Zeit die Türe von außen geöffnet. Das Schloß war defekt, uns wurde ein anderes Zimmer angeboten. Auf Nachfrage erhielten wir den Hinweis das die Receptionsrufnummer geändert wurde. Die aktulle Nummer sei (100). Bis zu unserer Abreise wurde die Telefonnummer nicht aktualisiert. In einer Notsituation - Unfall, Krankheit oder etwa Feuer ist eine nicht zu öffnende Türe sowie fehlende Info Lebensgefährlich. PS. Wir sind am Samstag, den 26.10. abgereist
8,8
Kamp
1
Nederland
oktober 28, 2019
We hebben heerlijk een paar dagen ontspannen in hotel Grand Hotel ter Duin. Het verblijf was fantastisch, Een heerlijk ruime kamer!
8,2
Nieuwenhuyzen
1
Nederland
oktober 22, 2019
Héérlijk hotel, prachtige omgeving, lekker zwembad, goed ontbijt.
Diner viel tegen, eten niet lekker warm. Missen drinkwaterautomaat bij sauna.
7,5
Mooij
1
Nederland
oktober 21, 2019
was prima ,mooi hotel
9,0
Van Walsem
1
Nederland
oktober 21, 2019
We hebben super mooie dagen gehad.
9,8
Aerts
1
Nederland
oktober 15, 2019
Een zeer prettig verblijf in een hotel waar de “klant” nog echt “koning” is
7,8
De Graaf
Nederland
oktober 14, 2019
Goed hotel, lekker eten, goede bedden
Om binnen te komen erg veel trappen. Vergeten te vragen of er een andere mogelijkheid is om zonder gebruik te maken van de trappen toch binnen te komen. Als dit niet zo is dan is het misschien goed om dit te vermelden bij de informatie van het hotel dit in verband met mensen die slecht ter been zijn. Als dit wel in de informatie staat en heb ik dit gemist dan sorry voor deze opmerking. Verder erg naar ons zin gehad.
8,0
Zilverberg
1
Nederland
oktober 12, 2019
Mooie ruime kamer en prima ontbijt
8,5
Lens
6
België
oktober 10, 2019
voor Grand Hotel ter Duin : attente werknemers aan de receptie en vriendelijkheid bij het ontbijt. Fijne Wellness met goed zwembad, Kamers prima in orde !
Voor Goedverblijf.nl : dankjewel voor de extra service dat u voor ons 2 comfort kamers kon omruilen naar een appartement van dit hotel. Dit maakte dat wij met onze groep van 16 personen een plekje hadden om 's avonds privé samen te zitten. Wij waren zeer blij met deze service bij het arrangement dat we voor onze groep boekten.. We houden zeker jullie website in het oog voor ons volgende familie weekend!
9,0
de Jong
1
Nederland
oktober 02, 2019
Super mooi hotel, ruime kamer,luxe eten , sauna erbij en fietsverhuur, top!
6,5
Van Loon
Nederland
oktober 01, 2019
goed hotel . eten onder de maat
8,0
De Jong
1
Nederland
oktober 01, 2019
Mooi Hotel ruime kamers goed ontbijt kortom hebben het goed gehad tijdens ons verblijf
7,4
Heran
1
Nederland
september 30, 2019
Gevoel van vrijheid, dus blijheid!
Verhouding prijs/kwaliteit niet ingevuld omdat jullie aanbieding erg aantrekkelijk is; heb niet op de daar geldende tarieven opgelet; ANWB heeft dit hotel trouwens ook in de "aanbieding", voor een hogere prijs, en zonder diner! Gefeliciteerd! Een opmerking: meestal berekenen hotels buiten de centra geen parkeerkosten; ik denk dat 99% van de gasten met de auto komen; laat ze maar de prijs van de kamer met een tientje verhogen, en geen parkeerkosten berekenen.
8,2
Karens
1
Nederland
september 30, 2019
Prima behalve het weer ... :(
7,8
Dekkers
1
Nederland
september 30, 2019
vriendelijk personeel Lekker zwembad Diner was minder
8,2
Westerik
Nederland
september 30, 2019
Mooi hotel, prima kamer en uitstekend ontbijt
6,5
De Coninck
1
België
september 30, 2019
Mooie ruime kamer, heel goed ontbijt
Geen vriendelijk onthaal. Slechte bediening in het restaurant. Bij het vertrek altijd verwarring over de afrekening. Vinden betaling niet terug.
7,5
Voets
1
Nederland
september 26, 2019
Wij hebben een aardig goed verblijf gehad dankzij het mooie weer.
We hebben wel enige kanttekeningen. Wij hebben elektrische fietsen en daar is geen afgesloten of overdekte berging voor. De nachten zijn al vochtig en dan worden de polen van de elek.fietsen vochtig en reageert de fiets niet goed op. Bovendien moeten wij de batterijen meenemen om op te laden naar onze kamers, en dat weegt behoorlijk wat. Er is ook geen enkele controle op de fietsenvoorraad. Wat betreft de parkeerplaats van de auto's: daar is onvoldoende ruimte voor, bovendien moet er ook nog voor betaald worden. En is de parkeerplaats vol dan kan er in een weiland 200 meter verderop geparkeerd worden. Wij hebben een nieuwe auto en er is al eerder de navigatie, airbags, en zelfs het stuur uit gehaald, dus is dit een slechte uitbreiding van de parkeerplaats.Daar zijn we beslist niet tevreden over. De trappen naar de ingang zijn erg onhandig als je wat moeilijk ter been bent, er zit zelfs geen leuning aan. Wat betreft de kamers, die waren erg "BRUIN". Anders voorgesteld als op de foto's van het hotel. De gangen hadden lelijke vloerbedekking met veel vlekken. Hoeveel vlekken zitten er dan in de donkere vloerbedekking van de kamers?
8,8
Luisman
1
Nederland
september 26, 2019
Fantastisch hotel met toch wel enkele verbeterpunten .
De bediening op het binnenterras was erg slecht. Er werd geen bestelling op genomen , en werd die wel opgenomen werd deze niet aan tafel geserveerd , einde diensttijd !!!!
6,7
Buur
1
Nederland
september 24, 2019
Op zich een mooi hotel.
de kamer had 2 openslaande deuren maar geen raam die open kan dus gedurende de nacht geen frisse lucht . Zilver visjes op de kamer. Zilver visje bij het ontbijt een MISSELIJK makende ervaring.
7,8
Van Mierlo
1
Nederland
september 18, 2019
Grand Hotel Ter Duin is ruim van opzet en ligt in een mooie omgeving. Wij hadden een luxe kamer met balkon en fraai uitzicht. Het eten was perfect.
Toch enkele puntjes die voor verbetering vatbaar zijn: De parkeerplaats was te klein, het was steeds weer zoeken naar een vrije parkeerplaats. Ook het restaurant was 's morgens afgeladen vol, het was zoeken naar een vrij tafeltje. De tweede dag gaan zitten aan een niet afgeruimde tafel. Het onderhoud op de kamer kan beter, stoffig onder het bed, de kasten en achter de gordijnen. De balkondeur was niet afsluitbaar, een kapotte lamp in de kamer, de TV haperde regelmatig, de bureaustoel miste een wiel en de afvoer van de wastafel was kapot.
8,0
Heeren
2
Nederland
september 17, 2019
Prima kamer,vriendelijk personeel , lekker eten.
9,7
Bluemink
Nederland
september 17, 2019
Ruim van opzet en we hadden een mooie kamer met balkon. We konden heerlijk fietsen. Prachtige paden.
7,8
Rosendaal
Nederland
september 16, 2019
Goed
Geen haakjes op de badkamer Tapas stelde niks voor geen brood of toost bij de salades Sauna de hele tijd defekt
8,7
Van Vliet
1
Nederland
september 13, 2019
9,0
Wittenberg
2
Nederland
september 11, 2019
prima, gastvrij, schoon en smakelijk.
8,3
Scheper
1
Nederland
september 10, 2019
We hebben genoten van het hele gebeuren in een pracht hotel
Niet om te zeuren want alles was enorm naar de zin -zwembad sauna's die vroeg in de morgen al in bedrijf waren echt ongekend ,,,maar nu komt het ,, wij hadden kamer 316 schitterende kamer MAAR als je naar bed gaat en het rustig wordt in het hotel hoor je om de tien twaalf minuten een (naar mijn mening ) hydrofoor aan slaan met een erg hinderlijke toon ongetwijfeld hoor je dit op meerdere kamers maar dat is dan ook het enige. Eerko Scheper.
9,7
Moestermans
2
België
september 10, 2019
We he been een zeer aangenaam verblijf gehad.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.