fbpx

Grand Hotel Ter Duin

Hogeweg 55, 4328 PB, Burgh-Haamstede, Zeeland, Nederland

Beoordeling van Grand Hotel Ter Duin

Totale hotel score:

8,2
Gebaseerd op 548 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Grand Hotel Ter Duin.

Opbouw score Grand Hotel Ter Duin :

Algemene waardering

8,3
 

Ligging

8,2
 

Service

8,3
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,2
 

Eten

7,9
 

Kamers

8,3
 
Resultaten 1 - 50 van 548
6,2
Rademakers
1
Nederland
september 16, 2020
geen slechte plek om te zijn. niemand gaat opzij;loopt gewoon door,zonder kapje, ook met het buffet
besteld en bevestigd kamer zonder brom van (keuken)ventilatoren en/of airco. geleverd: kamer op 1e verdieping, recht boven de keuken en recht onder zware batterijen van ventilatoren en airco's. ook de aanwezigheid (NIET op foto's te zien) van trappen om altijd de ingang te bereiken! (over 180 graden) maakt het niet aangenaam. minimale (1 plek!) aanwezigheid van desinfecteer middelen. mondkapjes bij niemand gezien in de lounge, restaurant,bar of bij welke gelegenheid dan ook
9,2
Schouw
2
Nederland
september 16, 2020
8,0
Sebel
5
Nederland
september 15, 2020
Prima, we hadden een schakelkamer.
6,3
Kuijpers
1
Nederland
september 15, 2020
Goed verblijf maarniet een grand hotel
Fietsenstalling: hier is maar plaats voor ong. 10 fietsen!! Zeer slecht voor zo'n groot hotel. Parkeren: je mag blij zijn als je de auto kan parkeren en dan ook nog betalen.
9,2
Van Ree - van Delft
5
Nederland
september 08, 2020
Boven verwachting en super vriendelijk personeel.
8,0
Postma
Nederland
september 06, 2020
Prima hotel waar je lekker kunt relaxen,leuke zitjes en een leuk gebaar dat we hapjes kregen bij het drankje.
Toilet zat een aanslag in,deze beter reinigen!. Verder alles prima qua hygiëne.
6,8
Van Empel
1
Nederland
september 06, 2020
Geen 4 sterren waard
Geen 4 sterren waard.Het inchecken liet ruim 1,5later op zich wachten. Spiegel kapot,terrasdeur sloot niet, thee en koffie niet aangevuld op de kamer, gebruikte glazen werden niet vervangen, knop van kledingkast af. Vriendelijl personeel, jammer dat het hotel een half uur lopen van het strand ligt. Bij goed weer prima om te doen,bij slecht weer wat wij hadden een beetje vervelend. Belachtelijk dat je 6 euro per dag met maximaal 12 euro voor parkeren moet betalen. Lekker uitgebreid ontbijt.
8,0
Verweij
1
Nederland
augustus 29, 2020
Goed, mooi en gezellig hotel.
Wat minpuntjes wat betreft coronamaatregelen bij het ontbijt.
3,0
Schaminee
Nederland
augustus 17, 2020
7,0
Kunnen
1
Nederland
juli 16, 2020
Goede handhaving regels ivm corona,wij hebben zorgeloos kunnen genieten.
7,8
Dijkstra
1
Nederland
juli 05, 2020
Mooi vriendelijk, t.v. Slecht voor de ned.kijker. Duitsland goed!!!!!!
Rustig hotel met goede verzorging. Geen automatische handoeken wisseling. Geen kamerverzorging vanwege corona. Voor ons geen bezwaar.
7,7
Kersten
1
Nederland
juli 01, 2020
Wij hebben een erg fijn verblijf gehad in Grand Hotel ter Duin. Echter misten wij een klein koelkastje op de kamer (het is een 4-sterren hotel!), en vinden wij vaste vloerbedekking in een hotelkamer onaangenaam en niet meer van deze tijd.
8,5
Van Driel
1
Nederland
juli 01, 2020
Dit was onze tweede keer in dit hotel en we zijn er erg tevreden over. Vriendelijk personeel en mooie kamer.
8,0
Moret
1
Nederland
juli 01, 2020
9,0
Adelaar
1
Nederland
juli 01, 2020
7,8
Klomp-Ostermeijer
Nederland
juni 30, 2020
Was er prima vertoeven
Feel happy moment was er karig in vergelijking met vorige keer
9,2
Kagie-Hopmans
1
Nederland
juni 29, 2020
Heerlijk ontspannen in een prettig luxe hotel met uitgebreid ontbijtbuffet en uitstekend verzorgd diner door zeer vriendelijke en servicegerichte medewerkers
De aanpassingen vanwege de coronamaatregelen waren goed doordacht en in het geheel niet storend, complimenten! Tip: een overdekte oplossing voor onze meegebrachte fietsen zouden wij erg waarderen. Graag tot ons volgende bezoek in november, met vriendelijke groet!
8,3
Inghels
1
Nederland
juni 28, 2020
Prachtig hotel in een prachtige omgeving
Ondanks corona alles goed geregeld, werd niet als storend ervaren. Alle maatregelen waren doordacht.
6,0
Slagboom
1
Nederland
juni 27, 2020
Bij het diner kregen we varkenshaas en die was erg taai. Het ontbijt bestond uit een buffet maar hier was slecht rekening gehouden met corona, het was niet verplicht om de handen eerst te desinfecteren. Iedereen pakte hetzelfde broodmes, deed de warmhoudb
De tegels in de doucheruimte bij de toiletpot moeten nodig eens schoongemaakt worden. De service van Goedverblijf was uitstekend.
9,3
Lahr
5
Nederland
juni 27, 2020
Rustig hotel, zeer goede service ook bij de receptie. Staan meteen voor je klaar als er een vraag is.
8,0
Noij
1
Nederland
juni 27, 2020
Prettig verblijf!
Entree met overvol parkeerterrein was lastig te vinden. Jammer dat er geen koelkastje op kamer is.
7,3
Drenth
1
Nederland
juni 27, 2020
Het leuke Burgh-Haamstede
Mooi complex. Te kleine parkeerplaats blijkbaar, of teveel auto’s natuurlijk. Incheck waarbij je geen keuze meer had ivm Corona en de tijdslot voor ontbijt/ diner, en dat had makkelijk anders gekund, even een mailtje naar je gasten, en dan ben je niet afhankelijk als je laat aankomt van ‘wat er nog overblijft aan tijd’. Onbijtbuffet trouwens heel goed! Diner was zeer eenvoudig, maar okay. Hapjes bij welkomstdrankjes was echt een lachertje....doe het goed of doe het niet. Kamer was dik in orde. Best voor herhaling vatbaar.
8,3
Warnaar
1
Nederland
maart 09, 2020
Prima hotel om Zeeland te verkennen
Een nadeel is het betalen voor het parkeren en de vele trappen voordat je van de auto in het hotel bent en vice versa.
7,5
Kuijten
1
Nederland
maart 05, 2020
Rustig
Jammer van de kleding sauna.
7,8
Van Overdijk
1
Nederland
maart 02, 2020
Geweldig
Wij hadden n arrangement inclusief n 3 gangendiner. Spijtig dat er zó weinig te kiezen was. Beide gerechten niet bijzonder, jammer dus! Voor n paar frietjes moest er direct bijbetaald worden. Dat vond ik niet klantvriendelijk!!
8,8
Jansen
1
Nederland
maart 02, 2020
8,0
Groot Karsijn
1
Nederland
februari 27, 2020
geriefelijke kamer
ontbijt is uitstekend. diner viel ons tegen, voor 35 euro per persoon hadden we wel wat meer verwacht.. dun soepje, stukje vis, hapje groente, en een klein toetje, de patat moesten we nog apart bij bestellen .
6,7
Nagelkerke
1
Nederland
februari 24, 2020
Keurig, maar niet super.....
Erg veel grijze mensen die het gewend zijn om in een hotel te verblijven.
8,2
Schipper
Nederland
februari 24, 2020
9,2
Spek
Nederland
februari 24, 2020
Mooi hotel, vriendelijk personeel
Zeer prettig verblijf in dit hotel gehad, lekker zwembad. Heerlijke lounge om te zitten.
9,0
Van Roekel
1
Nederland
februari 20, 2020
Prachtig hotel, met mooie ligging, en een grote mooie kamer.
Een aanrader!
8,0
Ligtenberg
1
Nederland
februari 13, 2020
het hotel is prachtig. de entree wat minder met al die trappen. wat moeten rollators en rolstoelen?
het welkomstsiner is goed, maar biedt weinig keuze. het ontbijt is heel goed
8,3
Verhaar
1
Nederland
januari 28, 2020
Prima verblijf
Graag alle lampen controleren als er nieuwe gasten komen, 2 lampen defekt. Ook 1 stopkontakt defekt en snoer waterkoker veel te kort waardoor we hem op de grond moesten inschakelen. Ook het mechanisme van de rechterwasbak was defect waardoor je het niet kon afsluiten. Het douchewater was zelfs op het maximum niet warm genoeg. Bedden waren heel goed.
8,5
Moons
1
België
januari 27, 2020
lekker uitwaaien op het strand en in de duinen top !!
* veel promotie voor fietsroutes en knooppunten maar GEEN fietsenberging aanwezig in het hotel. meegebrachte fietsen open en bloot moeten achterlaten hier is zeker een werkpunt !!
7,8
Peters
1
Nederland
januari 23, 2020
interieur kamer enigszins gedateerd, weinig verlichting
TV viel regelmatig kort uit; bedlampje stuk. aanbeveling: antislip-mat in de badkamer (douchegedeelte)
8,0
Klomp
2
Nederland
januari 19, 2020
We komen zeker terug
We wandelen graag en daarna niet te laat naar bed We werden wakker gehouden door jongelui die toch niet echt herrie maakten, maar op een binnenterrein, waar de kamers op uitkomen, klonk dit erg luid
10,0
Kasbergen
1
Nederland
januari 03, 2020
Een fantastisch hotel waar we ons heerlijk ontspannen hebben. Prettig ook dat er een zwembad en sauna in zit.
We komen zeker nog een keer terug.
7,5
Rauscher
Nederland
december 28, 2019
waren blij met een grote rustige kamer
9,0
Kroon
5
Nederland
december 28, 2019
9,7
Van de Ven
1
Nederland
december 20, 2019
een geweldig verblijf alles was in verhouding!!
8,5
Den Hertog
1
Nederland
december 16, 2019
Het was top, lieve mensen!
8,3
Offenberg
1
Nederland
november 19, 2019
Alles wat ik verwacht in een hotel was aanwezig en werd waargemaakt.
7,7
Hoekstein
1
Nederland
november 13, 2019
Prima verblijf
Vreemd dat er bijna geen informatie over de omgeving beschikbaar is en dat in het hotel bijvoorbeeld niet staat aangegeven waar het zwembad is.
7,5
Bakker
1
Nederland
november 11, 2019
Vriendelijk personeel, lekker eten, ruime kamer, mooie omgeving
We misten een overdekte fietsenstalling.
7,3
Liek
1
Duitsland
november 10, 2019
Der Aufenthalt war angenehm bis auf den unter Opmerkingen genannten Umstand.!
Die Sicherheit ist schlecht. Volgendes ist geschehen. Nach Betreten des Zimmers ließ sich die Flurture nicht mehr öffnen. Die Reception war über die angegebene Rufnummer (9) nicht erreichbar. Erst nach 2 maligem Handyanruf über das öffentliche Netz wurde nach etlicher Zeit die Türe von außen geöffnet. Das Schloß war defekt, uns wurde ein anderes Zimmer angeboten. Auf Nachfrage erhielten wir den Hinweis das die Receptionsrufnummer geändert wurde. Die aktulle Nummer sei (100). Bis zu unserer Abreise wurde die Telefonnummer nicht aktualisiert. In einer Notsituation - Unfall, Krankheit oder etwa Feuer ist eine nicht zu öffnende Türe sowie fehlende Info Lebensgefährlich. PS. Wir sind am Samstag, den 26.10. abgereist
8,8
Kamp
1
Nederland
oktober 28, 2019
We hebben heerlijk een paar dagen ontspannen in hotel Grand Hotel ter Duin. Het verblijf was fantastisch, Een heerlijk ruime kamer!
8,2
Nieuwenhuyzen
1
Nederland
oktober 22, 2019
Héérlijk hotel, prachtige omgeving, lekker zwembad, goed ontbijt.
Diner viel tegen, eten niet lekker warm. Missen drinkwaterautomaat bij sauna.
7,5
Mooij
1
Nederland
oktober 21, 2019
was prima ,mooi hotel
9,0
Van Walsem
1
Nederland
oktober 21, 2019
We hebben super mooie dagen gehad.
9,8
Aerts
1
Nederland
oktober 15, 2019
Een zeer prettig verblijf in een hotel waar de “klant” nog echt “koning” is

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.