Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Berencamperweg 4, 3861 MC, Nijkerk, Gelderland, Nederland
  • Ontdek al het moois van de Veluwe
  • Wellness met binnenzwembad, sauna en Turks stoombad
  • Heerlijke streek- en seizoensgerechten
  • Winkelen in schilderachtig Amersfoort

Golden Tulip Ampt van Nijkerk is gelegen aan de rand van Nijkerk. Vanuit dit sfeervolle 4-sterren hotel kunt u heel gemakkelijk al het moois van de Veluwe ontdekken. Deze stad heeft een sfeervol oud centrum. In de nabije omgeving vindt u een aantal goed onderhouden landgoederen, waaronder Oldenaller met een 17de eeuwse kasteel. In het kasteelpark rondom het kasteel huist een kolonie blauwe reigers van ongeveer honderd paar. Een tip is een wandeling over het Oldenallerpad (8 km), één van de...
klompenpaden in Nederland.

Geniet van een heerlijk ontspannen verblijf, midden in de prachtige Veluwse natuur. Het Bezoekerscentrum is het ideale startpunt van uw dagje Hoge Veluwe waar u meer leert over de historie en cultuur. Vanaf hier starten tevens diverse routes. Breng vooral een bezoek aan het beroemde Kröller-Müller Museum in het nabijgelegen Otterlo. Het museum staat bekend om zijn omvangrijke collectie van Vincent van Gogh. Voor golfers zijn er drie banen in de buurt van het hotel, waaronder de bekende golfbaan het Rijk van Nunspeet.

Ga een dagje shoppen in Amersfoort. Het schilderachtige centrum van Amersfoort met haar middeleeuwse straatjes en pleinen biedt naast een groot winkelaanbod ook diverse musea waaronder het Mondriaanhuis. De trots van Amersfoort is de Onze Lieve Vrouwentoren. De toren met haar 100 klokken vormt het middelpunt van Nederland. Het nabijgelegen Harderwijk is een stad vol historie, kunst en cultuur. Bewandel eeuwenoude straatjes, de historische pleinen of bezoek het dolfinarium. In het centrum van Harderwijk kunt u plaats nemen op één van de vele gezellige terrassen.

Het hotel is voorzien van een binnenzwembad, sauna, solarium en Turks stoombad waar u heerlijk kunt ontspannen. In het restaurant of de bar geniet je van een hapje en een drankje. In de warmere maanden kunnen gasten in de tuin en op het terras barbecueën. Het hotel beschikt over een parkeerterrein. Er zijn bij de receptie van het hotel fietsen te huur om de omgeving te verkennen. Op circa 750 meter afstand vindt u de dichtstbijzijnde bushalte.

De 110 hotelkamers van Golden Tulip Ampt van Nijkerk zijn opgedeeld in diverse kamertypes. De standaard kamers zijn ruim en klassiek ingericht, voorzien van: parketvloer, topkwaliteit bedden, gratis WiFi, minibar, flatscreen-TV met internationale kanalen, ventilator, bureau, koffie- en theefaciliteiten en ruime badkamer met toilet, bad en douche. De superior kamers zijn ruime kamers met moderne en stijlvolle inrichting met warme kleuren. Deze kamers zijn voorzien van: parketvloer, topkwaliteit bedden, gratis WiFi, minibar, flatscreen-TV met internationale kanalen, ventilator, bureau, minibar, wekdienst, telefoon en koffie- en theefaciliteiten. De ruime badkamer beschikt over een toilet en inloopdouche. Vele kamers zijn voorzien van balkon of terras.

* Vanwege de huidige Covid-19 maatregelen kunt u alleen op reservering gebruik maken van de sauna en het Turks stoombad. Beide zijn beperkt beschikbaar en het gebruik kan dus door Golden Tulip Ampt van Nijkerk niet gegarandeerd worden.
Het zwembad is echter wel zonder reservering toegankelijk. Onze excuses voor het ongemak en wij hopen op uw begrip. Mocht u alvast willen reserveren, doe dit dan s.v.p. via info@goldentulipamptvannijkerk.nl o.v.v. uw naam en aankomstdatum.

 

Lees meer

Beoordeling van Golden Tulip Ampt van Nijkerk

8,1

Algemene waardering

8,3

Ligging

7,8

Service

8,3

Verhouding prijs/kwaliteit

8,1

Eten

8,0

Kamers

8,0

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk.

Resultaten 1 - 50 van 98
9,0
Olde Wieverink
1
Nederland
augustus 04, 2021
Mooi hotel, nette kamers, vriendelijk personeel en prima restaurant!
Ideaal om de omgeving te verkennen per fiets of wandelend.
8,0
Paal
2
Nederland
juli 26, 2021
Prima hotel vriendelijk personeel
Geen opmerking
7,3
Renken
1
Nederland
juli 21, 2021
Kamer goed, diner viel tegen (2x)
Nieuwe kok? Menukaart bij arrangementen altijd dezElfde?
8,2
Vonk
1
Nederland
juli 18, 2021
Goed vertoeven in mooie omgeving van bos en water. Uitstekende keuken!
Fietsen konden helaas niet onderdak, te veel voor te kleine ruimte.
8,7
Roovers
1
Nederland
juli 04, 2021
8,2
Zaal
Nederland
juni 29, 2021
prima
erg hartelijk personeel
4,7
Olthof
5
Nederland
juni 25, 2021
Dat is makkelijk we gaan nooit meer naar golden tulip hotels
Er waren verschillende dingen die gewoon niet klopten zoals de hele week dezelfde groente weinig variatie in het menu zodat we gewoon twee dagen uit eten zijn geweest Onze badkamer heeft drie dagen naar stront geroken voordat ze de klacht serieus namen en ik kan je vertellen dat die stank niet prettig is Bij het afrekenen voor de toeristenbelasting moest ik 28.75 betalen en dat heb ik keurig gedaan.Achteraf heb ik het dubbel betaald en nadat ik daar over gemaild had kwam er nog 13.50 bij ?????? Al met al een heleboel gezeur en we zijn er nog niet uit Het enige wat een heleboel goed heeft gemaakt was het personeel in de bediening die zich werkelijk er alles aan gelegen lieten om jou een goed gevoel te geven en dat hebben we zeer gewaardeerd Daar kan het management nog veel van leren want er is niet een keer gezegd dat ze het vervelend vonden dat onze kamer zo stonk We moesten zelfs nog vragen om de cadeaubon voor een kopje koffie met gebak Verder wil ik hier niets meer aan toevoegen Vr groeten Henriette Olthog
9,0
De joode
1
Nederland
mei 21, 2021
8,5
Veurman
5
Nederland
mei 20, 2021
Prima hotel, Uitstekende keuken en een prachtige omgeving!
8,3
Regtop
1
Nederland
oktober 21, 2020
Fijn personeel. Schone kamers
7,5
Schotanus
1
Nederland
september 28, 2020
Goed hotel, prettige kamer
8,0
Grootoonk
1
Nederland
september 28, 2020
Goed verblijf en het eten was super
8,5
De Mos
2
Nederland
september 25, 2020
Zeer prettig verblijf, prima keuken , gemoedelijke sfeer
9,0
Meuleners
2
Nederland
september 19, 2020
fantastisch verblijf gehad
alles zeer goed geregeld met corona. heerlijk gegeten ontzettend vriendelijk personeel voor herhaling vatbaar.
8,5
Versluis
1
Nederland
september 10, 2020
Een prima basis voor een minivakantie.
Een prima hotel met mooie natuur op bereisbare afstand. De hei stond weer bijna helemaal in bloei; dan is Nederland toch ook schitterend. Het ontbijt was keurig maar niet super verrassend. Het driegangenmenu voor het diner, met vrije keuze van de kaart, was dat wel. Heerlijk eten en meer dan genoeg. Het bed vond ik wat hard en er kwam best veel geluid binnen van de weg. Daar kan ik nooit zo goed tegen. Zelfs mijn oordopjes hielpen niet echt.
6,2
Knijf
1
Nederland
september 09, 2020
rustige kamer, erg stinkende badkamer, ontbijt prima
zie beschrijving
9,5
Adelaar
Nederland
september 04, 2020
9,0
Kok
5
Nederland
september 04, 2020
Uitstekend hotel?
Fijn verblijf gehad met heerlijk eten en vriendelijk personeel. Komen zeker nog een keer terug.
9,0
Prins
1
Nederland
september 01, 2020
Fijn hotel
bedden niet goed,voor mensen met rugproblemen
7,3
Warmer - Bleij
Nederland
augustus 28, 2020
8,5
Slijkerman
1
Nederland
augustus 17, 2020
Prima hotel en kamer met airco!
we komen hier zeker nog een keer terug
7,7
Van Mil
1
Nederland
augustus 17, 2020
Kamers waren voortreffelijk. Doordat er in de eetzaal geen airco was (buitentemperatuur plm 30 graden) was het daar niet aangenaam vertoeven
8,3
Koolbergen
1
Nederland
augustus 06, 2020
prima locatie, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Voor herhaling vatbaar.
9,8
Hurkmans
1
Nederland
augustus 03, 2020
Vriendelijk personeel ,lekker gegeten
N.v.t
8,2
Stuiver
1
Nederland
juli 31, 2020
mooi hotel in een omgeving met mooie fietsroutes
7,8
Achterhuis
1
Nederland
juli 31, 2020
Echt een kort vakantiegevoel gehad. Zelfs binnen de corona regels.
Vriendelijk personeel, fijne kamer en heerlijk eten. Wel jammer dat de keuken geen gehoor gaf aan opmerkingen van de gasten en wij de tweede dag dezelfde opmerkingen hoorden als de eerste dag. In het hotel was veel aandacht voor de corona regels en deze werden goed nageleefd. Kortom een heerlijk verblijf.
8,2
Scheffer
1
Nederland
juli 31, 2020
Prima hotel, ontvangst zeer vriendelijk. Goede ligging stad>omgeving
8,0
Katerbarg Truin
1
Nederland
juli 30, 2020
we hadden een arrangement van twee nachten geboekt
arrangement inclusief diner: het enige min puntje was dat we bij moesten betalen als er een biefstuk besteld werd : mijn mening : zet het niet op de kaart als er bij betaald moet worden, er was keus genoeg de mening van mijn man : maak die biefstuk desnoods kleiner !!
7,7
Van Brenk
Nederland
juli 16, 2020
Prettig verblijf in een nette omgeving
9,0
Van Hugten
1
Nederland
juli 16, 2020
Zeer aangenaam verblijf in het algemeen en in het bijzonder omdat wij de mindervaliden kamer ter beschikking hadden.
Op de leestafel in de bar komen de kranten steevast een dag te laat.
8,3
Jacobus
1
België
juli 16, 2020
gezellig en leuk...
7,3
Liefaard
2
Nederland
juli 01, 2020
Heerlijk verblijf met mooie kamer
9,3
Doorn
2
Nederland
juni 27, 2020
Het was een prettig verblijf,
7,3
Draisma
1
Nederland
juni 27, 2020
Was goed verblijven. Menukaart erg klein
8,8
Meijer
1
Nederland
september 03, 2019
prima ligging en goede bedden en service. Diner was prima
Wij hadden regenjassen laten liggen en bij telefonisch contact was er niets gevonden maar later werden wij teruggebeld dat de regenjassen wel waren gevonden. Wij vonden het zeer correct dat men toch na het telefoon gesprek er aandacht heeft gegeven met gevolg dat men het toch heeft gevonden. BEDANKT VOOR DE SERVICE.
7,7
Verheij
1
Nederland
augustus 16, 2019
Prettig en gastvrij
Jammer vinden wij dat het gebruik van sauna en turksstoombad alleen naakt mag. Wij hebben dat dus niet gedaan! Het was voor het boeken bij uw hotel wel een van de redenen om in Nijkerk te boeken. Verder hebben met plezier gebruik gemaakt van het zwembad. Wij zullen voortaan beter opletten of dit een van de voorwaarden is.
8,3
Tuik
1
Nederland
juli 22, 2019
Netjes en vriendelijk personeel
We hebben hier echt genoten. Hotel ligt heel erg centraal om naar diverse uitjes te gaan. Hotel is super netjes en erg vriendelijk personeel. We komen zeker keer terug. Ontbijt is ook super lekker en veel keuze
9,0
Spegelaere
1
België
juni 10, 2019
Rustig en kalm aan de buitenrand van Nijkerk
8,5
Brands
Nederland
augustus 27, 2018
7,7
Engelen
1
Nederland
juli 26, 2018
een goed hotel met een goede ligging voor fietsroutes.
basis kamer zijn oké. Minpuntje is wel dat er geen koelkastje op de kamer aanwezig is. Zeker met temperaturen van 30 gr. Verder een prima service voor het plaatsen van je fietsen, wanneer het fietsenhok vol is, kun je een een ruimte in het hotel je fiets kwijt! Ook het personeel is heel vriendelijk met name het donkere meisje aan de receptie (sorry weet haar naam niet meer)
7,0
Van den Meiracker
1
Nederland
juli 12, 2018
Wij hadden een arrangement met huurfietsen op dag twee. Wij hebben gevraagt of dat op de eerste dag kon en dat was mogelijk. Wat prettig was
Een vriendin heeft naar de receptie gebeld om te vragen of wij daar een kamer hadden en dat werd bij de receptie tot twee keer toe ontkent, terwijl wij er echt wel een kamer hadden. Toen wij de tweede dag s’middags weer op onze kamer kwamen bleek de kamer niet schoongemaakt te zijn. Wat ik erg slordig vindt! Wij zijn naar de receptie gegaan om dit te melden en kregen schone handdoeken mee en een bon voor een drankje.
7,7
Geurts
1
Nederland
januari 10, 2018
Prima verblijf met een goed ontbijt.
8,0
Veenstra
1
Nederland
september 28, 2017
Uitstekend verblijf, goede service.
7,8
Heertum
1
Nederland
september 08, 2017
goed hotel ,vriendelijk personeel , schone kamer
8,7
Erkelens
1
Nederland
september 04, 2017
prfettig en rustig
8,2
Beelen
1
Nederland
december 13, 2016
goede ligging rustig kamers zijn goed
bij ingang buiten staan rokers dit kan echt niet meer in deze tijd als je binnen komt bij de entree dan moet je je adem in houden in het voor bij gaan maar verder was het verblijf er goed
8,7
Oest
1
Nederland
december 08, 2016
Prima hotel, prijs/kwaliteit super!
De matrassen zijn vreselijk hard, dit vind ik wel een punt van aandacht. Ik heb dit ook bij de receptie aangegeven.
8,8
Smeets
Met partner
Nederland
oktober 03, 2016
Uitstekende service en vriendelijkheid
We hebben hier 2 nachten overnacht en hebben alleen maar positieve ervaringen. Het hotel straalt vriendelijkheid en service uit en zo hebben we het ook ervaren. Ideaal voor ons was het gebruik van het zwembad en de mogelijkheid van fietshuur rechtstreeks bij het hotel. Het ontbijt is zeer uitgebreid en goed verzorgd en ook het diner in het hotel is van goede kwaliteit, maar wel iets aan de dure kant, maar je kunt natuurlijk ook kiezen om ergens anders te gaan eten. Kortom, als we weer een overnachting in deze omgeving hebben zullen we weer voor dit hotel kiezen.
7,3
Verburg
Met partner
Nederland
september 19, 2016
8,0
Pilon
Nederland
augustus 20, 2016
Het is in het geheel goed!
In onze kamer 136 waren nogal vlekken in de vloerbedekking en op de wanden! Verder was alles goed.
woensdag 4 augustus 2021 : Aantal nachten:1, Personen:2
Vanaf €169
€105,00
-38%

Lezersvoordeel | 3-daags diner arrangement

  • Ontvangst met kopje koffie/thee met gebak
  • 2x overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x heerlijk 3-gangen diner
  • Gratis gebruik wellnessfaciliteiten
  • Gratis koffie- en theefaciliteiten op de kamer
  • Gratis fiets- & wandelroutes
  • Gratis WiFi & parkeren
Read more

Minimaal aantal nachten: 2

Vanaf €169
€105,00
-38%
Prijs per persoon
Comfort kamer
Min. aantal nachten: 2
Kamer
aantal gasten:
Beschikbaar v.a.
  • Rookvrij
  • 22 m2
  • Airconditioning
  • Balkon
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Bureau
  • Douche en/of bad
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdiervrij
  • Kamers op begane grond
  • Kledingkast
  • Leeslampje
  • Rookmelder
  • Telefoon
  • Televisie
  • Terras
  • Toilet
  • Toiletartikelen
  • Twin bedden
  • Uitzicht op tuin
  • Verduisterende gordijnen
  • Waterkoker
  • Wekdienst
  • Zithoek
toon alle kamer faciliteiten
Superior kamer
Min. aantal nachten: 2
Kamer
aantal gasten:
Beschikbaar v.a.
  • Rookvrij
  • 22 m2
  • Airconditioning
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Boxspring bedden
  • Bureau
  • Douche en/of bad
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdieren toegestaan
  • Kamers op begane grond
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Leeslampje
  • Minibar
  • Rookmelder
  • Telefoon
  • Televisie
  • Terras
  • Toilet
  • Toiletartikelen
  • Twin bedden
  • Uitzicht op tuin
  • Verduisterende gordijnen
  • Waterkoker
  • Wekdienst
toon alle kamer faciliteiten
Vanaf €196
€126,00
-36%

3-daags halfpension arrangement

  • Ontvangst met kopje koffie/thee met gebak
  • 2x overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2x heerlijk 3-gangen diner
  • Vrij gebruik van wellnessfaciliteiten
  • Gratis koffie- en theefaciliteiten op de kamer
  • Gratis fiets- en wandelroutes
  • Gratis WiFi & parkeren
Read more

Minimaal aantal nachten: 2

Vanaf €196
€126,00
-36%
Prijs per persoon
Comfort kamer
Min. aantal nachten: 2
Kamer
aantal gasten:
Beschikbaar v.a.
  • Rookvrij
  • 22 m2
  • Airconditioning
  • Balkon
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Bureau
  • Douche en/of bad
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdiervrij
  • Kamers op begane grond
  • Kledingkast
  • Leeslampje
  • Rookmelder
  • Telefoon
  • Televisie
  • Terras
  • Toilet
  • Toiletartikelen
  • Twin bedden
  • Uitzicht op tuin
  • Verduisterende gordijnen
  • Waterkoker
  • Wekdienst
  • Zithoek
toon alle kamer faciliteiten
Superior kamer
Min. aantal nachten: 2
Kamer
aantal gasten:
Beschikbaar v.a.
  • Rookvrij
  • 22 m2
  • Airconditioning
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Boxspring bedden
  • Bureau
  • Douche en/of bad
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdieren toegestaan
  • Kamers op begane grond
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Leeslampje
  • Minibar
  • Rookmelder
  • Telefoon
  • Televisie
  • Terras
  • Toilet
  • Toiletartikelen
  • Twin bedden
  • Uitzicht op tuin
  • Verduisterende gordijnen
  • Waterkoker
  • Wekdienst
toon alle kamer faciliteiten
Vanaf €139
€129,00
-7%

3-daags Veluwe arrangement

  • Ontvangst met kopje koffie/thee met gebak
  • 2x overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis koffie- en theefaciliteiten op de kamer
  • Gratis gebruik wellnessfaciliteiten
  • Gratis fiets- & wandelroutes
  • Gratis WiFi & parkeren
Read more

Minimaal aantal nachten: 2

Vanaf €139
€129,00
-7%
Prijs per persoon
Comfort kamer
Min. aantal nachten: 2
Kamer
aantal gasten:
Beschikbaar v.a.
  • Rookvrij
  • 22 m2
  • Airconditioning
  • Balkon
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Bureau
  • Douche en/of bad
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdiervrij
  • Kamers op begane grond
  • Kledingkast
  • Leeslampje
  • Rookmelder
  • Telefoon
  • Televisie
  • Terras
  • Toilet
  • Toiletartikelen
  • Twin bedden
  • Uitzicht op tuin
  • Verduisterende gordijnen
  • Waterkoker
  • Wekdienst
  • Zithoek
toon alle kamer faciliteiten
Superior kamer
Min. aantal nachten: 2
Kamer
aantal gasten:
Beschikbaar v.a.
  • Rookvrij
  • 22 m2
  • Airconditioning
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Boxspring bedden
  • Bureau
  • Douche en/of bad
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdieren toegestaan
  • Kamers op begane grond
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Leeslampje
  • Minibar
  • Rookmelder
  • Telefoon
  • Televisie
  • Terras
  • Toilet
  • Toiletartikelen
  • Twin bedden
  • Uitzicht op tuin
  • Verduisterende gordijnen
  • Waterkoker
  • Wekdienst
toon alle kamer faciliteiten

Algemene informatie

 Inchecken

vanaf 14:00 uur

 Uitchecken

tot 10:00 uur

 Verblijfsbelasting

€ 2,05 p.p.p.n

 Aantal kamers

110

 Parkeren

Parkeergelegenheid beschikbaar (gratis)

 WiFi

WiFi beschikbaar (gratis)

 Huisdieren

Huisdieren welkom € 15,00 per dag

 Mindervaliden

Aangepaste kamers beschikbaar

 Openbaar vervoer

Bereikbaar per openbaar vervoer

Betalingsmogelijkheden in het hotel

Contant, Pin, Credit Card

 Annuleringsvoorwaarden

Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Gratis annuleren tot 1 dag(en) voor aankomst.

 Kinderen

Toeslag extra bed € 22,50 per persoon per nacht

Faciliteiten

  • Afgesloten fietsenstalling
  • Bar
  • Brasserie
  • Draadloos Internet
  • Fietsenstalling
  • Fietsverhuur
  • Fietsverhuur elektrische fiets
  • Gratis koffie- en thee faciliteiten op de kamer
  • Gratis parkeren
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Gratis WiFi
  • Lift
  • Mindervalide kamers
  • Oplaadpunt E-bike
  • Sauna
  • Terras
  • Turks stoombad
  • Zonnebank
  • Zwembad
  • Amenities

     Parkeren

    Parkeergelegenheid beschikbaar (gratis)

     WiFi

    WiFi beschikbaar (gratis)

     Huisdieren

    Huisdieren welkom € 15,00 per dag

     Mindervaliden

    Aangepaste kamers beschikbaar

     Openbaar vervoer

    Bereikbaar per openbaar vervoer

     Betalingsmogelijkheden in het hotel

    Contant, Pin, Credit Card

    Show all amenities

    Beoordeling van Golden Tulip Ampt van Nijkerk

    8,1

    Algemene waardering

    8,3

    Ligging

    7,8

    Service

    8,3

    Verhouding prijs/kwaliteit

    8,1

    Eten

    8,0

    Kamers

    8,0

    Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk.

    Resultaten 1 - 50 van 98
    9,0
    Olde Wieverink
    1
    Nederland
    augustus 04, 2021
    Mooi hotel, nette kamers, vriendelijk personeel en prima restaurant!
    Ideaal om de omgeving te verkennen per fiets of wandelend.
    8,0
    Paal
    2
    Nederland
    juli 26, 2021
    Prima hotel vriendelijk personeel
    Geen opmerking
    7,3
    Renken
    1
    Nederland
    juli 21, 2021
    Kamer goed, diner viel tegen (2x)
    Nieuwe kok? Menukaart bij arrangementen altijd dezElfde?
    8,2
    Vonk
    1
    Nederland
    juli 18, 2021
    Goed vertoeven in mooie omgeving van bos en water. Uitstekende keuken!
    Fietsen konden helaas niet onderdak, te veel voor te kleine ruimte.
    8,7
    Roovers
    1
    Nederland
    juli 04, 2021
    8,2
    Zaal
    Nederland
    juni 29, 2021
    prima
    erg hartelijk personeel
    4,7
    Olthof
    5
    Nederland
    juni 25, 2021
    Dat is makkelijk we gaan nooit meer naar golden tulip hotels
    Er waren verschillende dingen die gewoon niet klopten zoals de hele week dezelfde groente weinig variatie in het menu zodat we gewoon twee dagen uit eten zijn geweest Onze badkamer heeft drie dagen naar stront geroken voordat ze de klacht serieus namen en ik kan je vertellen dat die stank niet prettig is Bij het afrekenen voor de toeristenbelasting moest ik 28.75 betalen en dat heb ik keurig gedaan.Achteraf heb ik het dubbel betaald en nadat ik daar over gemaild had kwam er nog 13.50 bij ?????? Al met al een heleboel gezeur en we zijn er nog niet uit Het enige wat een heleboel goed heeft gemaakt was het personeel in de bediening die zich werkelijk er alles aan gelegen lieten om jou een goed gevoel te geven en dat hebben we zeer gewaardeerd Daar kan het management nog veel van leren want er is niet een keer gezegd dat ze het vervelend vonden dat onze kamer zo stonk We moesten zelfs nog vragen om de cadeaubon voor een kopje koffie met gebak Verder wil ik hier niets meer aan toevoegen Vr groeten Henriette Olthog
    9,0
    De joode
    1
    Nederland
    mei 21, 2021
    8,5
    Veurman
    5
    Nederland
    mei 20, 2021
    Prima hotel, Uitstekende keuken en een prachtige omgeving!
    8,3
    Regtop
    1
    Nederland
    oktober 21, 2020
    Fijn personeel. Schone kamers
    7,5
    Schotanus
    1
    Nederland
    september 28, 2020
    Goed hotel, prettige kamer
    8,0
    Grootoonk
    1
    Nederland
    september 28, 2020
    Goed verblijf en het eten was super
    8,5
    De Mos
    2
    Nederland
    september 25, 2020
    Zeer prettig verblijf, prima keuken , gemoedelijke sfeer
    9,0
    Meuleners
    2
    Nederland
    september 19, 2020
    fantastisch verblijf gehad
    alles zeer goed geregeld met corona. heerlijk gegeten ontzettend vriendelijk personeel voor herhaling vatbaar.
    8,5
    Versluis
    1
    Nederland
    september 10, 2020
    Een prima basis voor een minivakantie.
    Een prima hotel met mooie natuur op bereisbare afstand. De hei stond weer bijna helemaal in bloei; dan is Nederland toch ook schitterend. Het ontbijt was keurig maar niet super verrassend. Het driegangenmenu voor het diner, met vrije keuze van de kaart, was dat wel. Heerlijk eten en meer dan genoeg. Het bed vond ik wat hard en er kwam best veel geluid binnen van de weg. Daar kan ik nooit zo goed tegen. Zelfs mijn oordopjes hielpen niet echt.
    6,2
    Knijf
    1
    Nederland
    september 09, 2020
    rustige kamer, erg stinkende badkamer, ontbijt prima
    zie beschrijving
    9,5
    Adelaar
    Nederland
    september 04, 2020
    9,0
    Kok
    5
    Nederland
    september 04, 2020
    Uitstekend hotel?
    Fijn verblijf gehad met heerlijk eten en vriendelijk personeel. Komen zeker nog een keer terug.
    9,0
    Prins
    1
    Nederland
    september 01, 2020
    Fijn hotel
    bedden niet goed,voor mensen met rugproblemen
    7,3
    Warmer - Bleij
    Nederland
    augustus 28, 2020
    8,5
    Slijkerman
    1
    Nederland
    augustus 17, 2020
    Prima hotel en kamer met airco!
    we komen hier zeker nog een keer terug
    7,7
    Van Mil
    1
    Nederland
    augustus 17, 2020
    Kamers waren voortreffelijk. Doordat er in de eetzaal geen airco was (buitentemperatuur plm 30 graden) was het daar niet aangenaam vertoeven
    8,3
    Koolbergen
    1
    Nederland
    augustus 06, 2020
    prima locatie, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Voor herhaling vatbaar.
    9,8
    Hurkmans
    1
    Nederland
    augustus 03, 2020
    Vriendelijk personeel ,lekker gegeten
    N.v.t
    8,2
    Stuiver
    1
    Nederland
    juli 31, 2020
    mooi hotel in een omgeving met mooie fietsroutes
    7,8
    Achterhuis
    1
    Nederland
    juli 31, 2020
    Echt een kort vakantiegevoel gehad. Zelfs binnen de corona regels.
    Vriendelijk personeel, fijne kamer en heerlijk eten. Wel jammer dat de keuken geen gehoor gaf aan opmerkingen van de gasten en wij de tweede dag dezelfde opmerkingen hoorden als de eerste dag. In het hotel was veel aandacht voor de corona regels en deze werden goed nageleefd. Kortom een heerlijk verblijf.
    8,2
    Scheffer
    1
    Nederland
    juli 31, 2020
    Prima hotel, ontvangst zeer vriendelijk. Goede ligging stad>omgeving
    8,0
    Katerbarg Truin
    1
    Nederland
    juli 30, 2020
    we hadden een arrangement van twee nachten geboekt
    arrangement inclusief diner: het enige min puntje was dat we bij moesten betalen als er een biefstuk besteld werd : mijn mening : zet het niet op de kaart als er bij betaald moet worden, er was keus genoeg de mening van mijn man : maak die biefstuk desnoods kleiner !!
    7,7
    Van Brenk
    Nederland
    juli 16, 2020
    Prettig verblijf in een nette omgeving
    9,0
    Van Hugten
    1
    Nederland
    juli 16, 2020
    Zeer aangenaam verblijf in het algemeen en in het bijzonder omdat wij de mindervaliden kamer ter beschikking hadden.
    Op de leestafel in de bar komen de kranten steevast een dag te laat.
    8,3
    Jacobus
    1
    België
    juli 16, 2020
    gezellig en leuk...
    7,3
    Liefaard
    2
    Nederland
    juli 01, 2020
    Heerlijk verblijf met mooie kamer
    9,3
    Doorn
    2
    Nederland
    juni 27, 2020
    Het was een prettig verblijf,
    7,3
    Draisma
    1
    Nederland
    juni 27, 2020
    Was goed verblijven. Menukaart erg klein
    8,8
    Meijer
    1
    Nederland
    september 03, 2019
    prima ligging en goede bedden en service. Diner was prima
    Wij hadden regenjassen laten liggen en bij telefonisch contact was er niets gevonden maar later werden wij teruggebeld dat de regenjassen wel waren gevonden. Wij vonden het zeer correct dat men toch na het telefoon gesprek er aandacht heeft gegeven met gevolg dat men het toch heeft gevonden. BEDANKT VOOR DE SERVICE.
    7,7
    Verheij
    1
    Nederland
    augustus 16, 2019
    Prettig en gastvrij
    Jammer vinden wij dat het gebruik van sauna en turksstoombad alleen naakt mag. Wij hebben dat dus niet gedaan! Het was voor het boeken bij uw hotel wel een van de redenen om in Nijkerk te boeken. Verder hebben met plezier gebruik gemaakt van het zwembad. Wij zullen voortaan beter opletten of dit een van de voorwaarden is.
    8,3
    Tuik
    1
    Nederland
    juli 22, 2019
    Netjes en vriendelijk personeel
    We hebben hier echt genoten. Hotel ligt heel erg centraal om naar diverse uitjes te gaan. Hotel is super netjes en erg vriendelijk personeel. We komen zeker keer terug. Ontbijt is ook super lekker en veel keuze
    9,0
    Spegelaere
    1
    België
    juni 10, 2019
    Rustig en kalm aan de buitenrand van Nijkerk
    8,5
    Brands
    Nederland
    augustus 27, 2018
    7,7
    Engelen
    1
    Nederland
    juli 26, 2018
    een goed hotel met een goede ligging voor fietsroutes.
    basis kamer zijn oké. Minpuntje is wel dat er geen koelkastje op de kamer aanwezig is. Zeker met temperaturen van 30 gr. Verder een prima service voor het plaatsen van je fietsen, wanneer het fietsenhok vol is, kun je een een ruimte in het hotel je fiets kwijt! Ook het personeel is heel vriendelijk met name het donkere meisje aan de receptie (sorry weet haar naam niet meer)
    7,0
    Van den Meiracker
    1
    Nederland
    juli 12, 2018
    Wij hadden een arrangement met huurfietsen op dag twee. Wij hebben gevraagt of dat op de eerste dag kon en dat was mogelijk. Wat prettig was
    Een vriendin heeft naar de receptie gebeld om te vragen of wij daar een kamer hadden en dat werd bij de receptie tot twee keer toe ontkent, terwijl wij er echt wel een kamer hadden. Toen wij de tweede dag s’middags weer op onze kamer kwamen bleek de kamer niet schoongemaakt te zijn. Wat ik erg slordig vindt! Wij zijn naar de receptie gegaan om dit te melden en kregen schone handdoeken mee en een bon voor een drankje.
    7,7
    Geurts
    1
    Nederland
    januari 10, 2018
    Prima verblijf met een goed ontbijt.
    8,0
    Veenstra
    1
    Nederland
    september 28, 2017
    Uitstekend verblijf, goede service.
    7,8
    Heertum
    1
    Nederland
    september 08, 2017
    goed hotel ,vriendelijk personeel , schone kamer
    8,7
    Erkelens
    1
    Nederland
    september 04, 2017
    prfettig en rustig
    8,2
    Beelen
    1
    Nederland
    december 13, 2016
    goede ligging rustig kamers zijn goed
    bij ingang buiten staan rokers dit kan echt niet meer in deze tijd als je binnen komt bij de entree dan moet je je adem in houden in het voor bij gaan maar verder was het verblijf er goed
    8,7
    Oest
    1
    Nederland
    december 08, 2016
    Prima hotel, prijs/kwaliteit super!
    De matrassen zijn vreselijk hard, dit vind ik wel een punt van aandacht. Ik heb dit ook bij de receptie aangegeven.
    8,8
    Smeets
    Met partner
    Nederland
    oktober 03, 2016
    Uitstekende service en vriendelijkheid
    We hebben hier 2 nachten overnacht en hebben alleen maar positieve ervaringen. Het hotel straalt vriendelijkheid en service uit en zo hebben we het ook ervaren. Ideaal voor ons was het gebruik van het zwembad en de mogelijkheid van fietshuur rechtstreeks bij het hotel. Het ontbijt is zeer uitgebreid en goed verzorgd en ook het diner in het hotel is van goede kwaliteit, maar wel iets aan de dure kant, maar je kunt natuurlijk ook kiezen om ergens anders te gaan eten. Kortom, als we weer een overnachting in deze omgeving hebben zullen we weer voor dit hotel kiezen.
    7,3
    Verburg
    Met partner
    Nederland
    september 19, 2016
    8,0
    Pilon
    Nederland
    augustus 20, 2016
    Het is in het geheel goed!
    In onze kamer 136 waren nogal vlekken in de vloerbedekking en op de wanden! Verder was alles goed.

    Bezienswaardigheden & attracties

    Uw selectie

    woensdag 4 augustus 2021