Fletcher Hotel Restaurant Victoria-Hoenderloo

Woeste Hoefweg 80, 7351 TP, Hoenderloo, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Fletcher Hotel Restaurant Victoria-Hoenderloo

Totale hotel score:

7.9
Gebaseerd op 196 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Fletcher Hotel Restaurant Victoria-Hoenderloo.

Opbouw score Fletcher Hotel Restaurant Victoria-Hoenderloo :

Algemene waardering

7.8
 

Ligging

8.4
 

Service

8.1
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.8
 

Eten

8.1
 

Kamers

7.2
 
Resultaten 1 - 50 van 196
6.8
Vlaar
1
Nederland
september 12, 2019
Eten prima Kamer niet schoon, tapijt vies , blaffende hond als beur en open slaande deuren die niet goed sluiten
8.0
Koster
1
Nederland
september 09, 2019
Het is een gezellig complex. Horeca is ook in orde. Eten is mee cdan prima
Het personeel is vriendelijk en meedenkend
7.5
Posthumus
1
Nederland
september 05, 2019
Goed verblijf!!
Wij hadden kamer 148 De wastafel niet schoon!! De verwarmingsknop in de douche zit wel op een hele vervelende plaats. Het ontbijt is prima, maar waarom van die grote eierlepels en ook nog van plastic, het zelfde geldt voor de plastic eierdop. Verder hebben we een heerlijk weekend gehad Vriendelijke groet, Janny Posthumus
8.3
Van der Kraats
1
Nederland
augustus 29, 2019
Alles goed , alleen kamers wel schoon maar gedateerd
Prima verblijf gehad . Mooie omgeving . Ontbijt en diner waren goed.
6.2
Hoekstra
1
Nederland
augustus 27, 2019
was redelijk
Op onze opmerking bij de receptie, dat onze kamer niet was schoongemaakt en ook geen schone baddoeken waren gebracht, kwam en geen excuus, maar werd gezegd (het was 3uur middags) dat er contact kwam met de schoonmaaksters. om 20 uur 30 was er nog niks gebeurd. We hebben dit gemeld bij de receptie, geen excuus, we konden schone doeken meekrijgen en dat was het. Hoe vind u zo'n behandeling. H.Hoekstra
7.8
Van Wonderen
2
Nederland
augustus 08, 2019
Heerlijk weekend alleen de kamers niet echt schoon. Echt jammer
6.5
Kranendonk
1
Nederland
augustus 05, 2019
Goed hotel, mooie uitvalbasis voor wandel en fietstochten
Personeel niet betrokken bij het wel en wee van hun klanten. Ook bleek kennis van het eigen hotel onder de maat. Ik moest b.v. de receptie wijzen op de aanwezigheid van een passende overdekte ruimte voor het plaatsen van fietsen i.p.v. een plaatsing van fietsen tussen onderhoudsmateriaal van het hotel
6.2
Van den Heuvel
1
Nederland
juli 22, 2019
Redelijk verblijf
Het verblijf heeft tekenen van achterstallig onderhoud , ook de bedden .
5.8
De Loo
1
Nederland
juli 09, 2019
hygiene, onderhoud, etc. onder de maat.
ongedierte op de badkamer, extra onderhoud kamer / badkamer noodzakelijk, onderhoud park onvoldoende. 1 terrasstoel tijdens verblijf verdwenen... voor dit bedrag kan er veel beter! management: kijk ook eens naar andere hotels waar het wel oke is en neem dan ook maatregelen. veel succes.
8.3
Croonen
1
België
juni 24, 2019
Rustig gelegen in bosrijke omgeving
7.5
Oosterhuis
1
Nederland
juni 24, 2019
op zich goed, ruime kamer. (Sparrenburg, hoekkamer)
De kamer was in principe schoon, maar kan een opknapbeurt gebruiken. Bijv. vlekken in de vloerbedekking en op het behang zaten veel "handafdrukken".
7.7
Hoving
1
Nederland
juni 24, 2019
prima ontvangst, mooie schone kamer en een goede service.
6.5
De Vries
1
Nederland
juni 19, 2019
Personeel, avondeten en ontbijt prima, omgeving prachtig. Kamers zeer gedateerd, véél beschadigingen. Nódig aan opknapbeurt/renovatie toe.
Naar onze mening kun je deze kamers niet meer verhuren zonder dat ze zijn opgeknapt/gerenoveerd. Vloerbedekking was vies, overal beschadigingen op meubilair en deuren. Badkamer voegen ogen vies . Verdere opzet hotel prima, véél voorzieningen en gezellige bar.
7.5
Aardema
Nederland
oktober 29, 2018
Kamer ruim, bed prima, eten goed, goede startplek voor fietsers.
Toch wel ver van het dorp verwijderd. Het was van te voren niet duidelijk dat de kamers niet in het hoofdgebouw waren maar er rondom heen waren gebouwd, het was rustig maar voor ieder bezoek zoals naar het zwembad en eten moest men door buiten en dat is als het donker is en het regent niet leuk
7.8
Den Ouden
1
Nederland
augustus 27, 2018
goed verblijf
nadeel een lastige trap geen lift lopen eetzaal bij slecht weer
7.8
Van der Hoef
1
Nederland
augustus 08, 2018
leuke locatie voor een betaalbare prijs.
8.2
Wesseling
1
Nederland
augustus 02, 2018
Heerlijk weekend gehad, in een prachtige omgeving
Onze tv op de kamer had maar drie zenders die het goed deden.
8.3
Compagner
4
Nederland
juli 25, 2018
we hebben het goed gehad 2 dagen.
geen
8.3
Van Essen
1
Nederland
juni 28, 2018
Ruime kamer voorzien van wat nodig is.
1. Vanwege fysieke handicap is de ligging van de kamer veranderd van boven (stalen wenteltrap op) naar beneden. De toeslag hiervoor (€ 15,- p.p.) vind ik nogal fors. 2. Het dekbed is, voor de tijd van het jaar, erg zwaar en warm. We hebben slecht geslapen
7.8
Hakken
2
Nederland
juni 21, 2018
Het was prachtig.
Jammer dat er geen apart fietspad is langs die drukke weg.
8.5
Godeke
1
Nederland
mei 31, 2018
uitstekend kan niet beter
N.v.t.
7.7
Brink
1
Nederland
mei 10, 2018
Genoten van de heerlijke omgeving.
Wij hebben achteraf uitgerekend dat we 24 euro te weinig hebben betaald voor de genoten drankjes. Het personeel in het restaurant is zeer vriendelijk maar het systeem werkt dit voorgenoemde in de hand. Het zou goed zijn om zelf eens kritisch te kijken waar het fout gaat. Als voormalig horecaman is mijn ervaring dat dit niet alleen bij ons gebeurt. Dus doe er uw voordeel mee en verbeter uw eigen organisatie. W J Brink.
7.7
Levering
1
Nederland
april 20, 2018
Goed verblijf in een mooie omgeving .
De keuze tijdens het diner was prima . De bereiding liet te wensen over . De klacht over het bestelde vond men gegrond maar deed er vervolgens niets mee . Het extra bestelde moest ook extra betaald worden terwijl de klacht daar juist over ging . Dit bij vertrek ook gemeld .
8.7
Huisman
1
Nederland
april 19, 2018
6.8
Nieuwenhuize
1
Nederland
april 19, 2018
Het verblijf was heel goed.
De kamer was heel vuil en stoffig gewoon vies vooral de vloerbedekking. De schoonmaker kwam en wij waren nog niet klaar toen zijn ze niet meer geweest.
8.0
Harteveld
2
Nederland
april 12, 2018
Uitstekend
Ligt dicht bij de A 50 wel geluidshinder!
8.2
Stratmann
Nederland
december 22, 2017
Uitstekend hotel, goede ligging, prima eten.
De kamer gedateerd, en de verwarming in de badkamer was niet warm, even ontluchten, voor de rest prima verblijf.
8.0
Dijkstra
1
Nederland
november 09, 2017
Redelijk goed.
Wij verbleven in gebouw Sparrenburgh op kamer 324. Hier zat geen lichtbron in de staande schermerlamp en was het kluisje dicht en op slot, zodat deze niet gebruikt kon worden. Is overigens door ons gemeld bij de receptie. Verder voor enkele nachten een prima verblijf. vriendelijk personeel en het eten was prima, zowel het ontbijt als het dineren. Een plus is de centrale ligging op de Veluwe en de prachtige omgeving. Als je wilt is er in dit gebied veel te zien en te beleven. Al met al een aanrader dus.
9.2
Alblas
1
Nederland
oktober 30, 2017
Heel fijn geweest, prima bedden, ruime kamer, heerlijk eten, rustig uitzicht het bos in, we hopen tot ziens.
Het enige wat ons opviel was, dat er vlekken op de matras zitten, maar die vlekken zijn misschien oud, dat ze er niet meer uitgaan. Het heeft ons slapen niet belemmerd.
8.3
Chaigneau
1
Nederland
oktober 26, 2017
Uitgebreid ontbijtbuffet en heerlijk diner. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ligt erg afgelegen; daardoor wel heerlijk rustig! Jammer dat de hotelkamers in aparte gebouwen zijn gesitueerd.
9.0
Schaafsma
1
Nederland
oktober 21, 2017
Genoten van het prachtige weer in deze mooie omgeving en van het heerlijke diner. ook complimenten voor de service van het personeel en de goed verzorgde ontbijttafel.
verder geen opmerkingen.
4.5
Schnitzler
1
Nederland
oktober 05, 2017
Geen hotel maar een vakantiepark.
De ontvangst was hartelijk ,het ontbijt geweldig maar het eten was matig. Ons logement was erg teleurstellend, op de eerste verdieping via een stijle wenteltrap in een kleine gedateerde kamer met een vieze badkamer. En dan aangegeven hebben dat ik slecht ter been ben. Er was onvoldoende parkeergelegenheid bij het gebouw en er was niet eens een gehandicapte parkeerplaats ,
7.7
Wiggers
2
Nederland
oktober 04, 2017
prettig hotel, leuk opgezet
7.7
Markusse
1
Nederland
september 27, 2017
heerlijk genoten, lekker gefietst, gegeten en geslapen. Geen luxe, maar complex best wel gedateerd (ook al was het wel netjes)
8.7
Beterams
2
België
september 19, 2017
een heel mooi gelegen hotel, rustgevend kader in het groen, zeer aangenaam en gedienstig personeel. de kamer was wat oubollig en het onderhoud kon zeker beter: dode wespen op de vensterbanken, gescheurde overtrek van de matras en het vloertapijt was helem
zie hierboven
8.2
Gibbs
1
Nederland
september 09, 2017
Erg aangenaam verblijf in een mooi bosrijke omgeving
Vriendelijk personeel, hotelaccommodaties zijn verspreid over een mooi groen 'park'; is weer eens wat anders!
7.0
Holtkamp-Stel
1
Nederland
september 05, 2017
Kamer viel erg tegen. Wel mooie omgeving
Kleine kamer. Geen gelegenheid om buiten te zitten. Badkamer niet al te schoon.
8.0
Van Groezen
1
Nederland
september 04, 2017
Prachtige omgeving vriendelijke ontvangst goed eten en drinken maar prijzig.
Er waren verschilende prijzen op de kaart maar bij de afrekening moesten we de hoogste prijs betalen.
9.0
Schreuders
1
Nederland
september 04, 2017
Schoon gastvrij heerlijk eten
Perfect alles,in prachtige omgeving
7.7
Hoogendijk
Nederland
september 04, 2017
Het doet vreem aan de woningen verspreidt over het terrein ( bij slecht weer bereiken van receptie en restaurant,
Veel eigen terrein
7.8
Geurts
Nederland
augustus 30, 2017
Fijn hotel, vriendelijk personeel
7.0
Hoefnagel
2
Nederland
augustus 29, 2017
Heerlijk verblijf gehad.
9.5
Seuren
1
Nederland
augustus 29, 2017
fietsvakantie op de veluwe
leuk hotel in de bossen, zeer goed ontbijt en diner. Receptiemedewerkster uiterst vriendelijk. Genoten van het verblijf. Zal dit Hotel zeker aanbevelen bij vrienden.
6.3
Pereboom
1
Nederland
augustus 21, 2017
Het is meer een vakantiepark dan een hotel. De kamers liggen verspreid over het terrein in gebouwen.
De kamers zijn gedateerd en hebben een opfrisbeurt nodig. Ook mag de schoonmaak beter: schimmel op de douchewand, vieze stoel. Vieze buitenramen en houtwerk. Veel stof in de hoeken van de stoelen in restaurant. Vuil op vloeren en wanden van zwembad. Diner was tegenvaller, uitgedroogd vlees en uitgedroogde, verschrommelde aardappeltjes. Het ontbijt was een zeer positieve verrassing! Heerlijk en uitgebreid. Hotel ligt erg afgelegen aan een gevaarlijke weg zonder aparte fietspaden. Dit was voor ons als fietsgast niet fijn.
9.5
Sparling
1
Nederland
augustus 21, 2017
8.2
Van Wijlen
1
Nederland
augustus 18, 2017
Mooie kamer met terras, goed eten
4.7
Van Pelt
1
Nederland
augustus 11, 2017
Gedateerd
Een zeer gedateerd verblijf. Als je een arrangement boekt met diner zijn de porties kleiner ( te klein ) dan wanneer je in het hotel gaat eten zonder arrangement. Het personeel is zeer vriendelijk maar doordat er onderbezetting is en/of geen goede aansturing van het personeel werken ze zich kapot en moet je erg lang wachten op het eten. Geen één keer werd gevraagd of we nog iets wilden drinken. Daar hebben ze gewoon geen tijd voor. En daarmee snijdt Fletcher zich in eigen vingers. Verkeerde bezuiniging dus. Wij hadden het te doen met deze hardwerkende aardige mensen. Ze konden niet meer genieten van hun werk. Ze verdienen beter.
9.7
Rabouw
1
Nederland
augustus 10, 2017
Voor een paar dagen een prima verblijf
Kamer iets gedateerd en donker. Ontbijt Perfect, komplimenten.
7.2
Dijkhof
1
Nederland
juli 31, 2017
goed verblijf gehad, eten goed, kamers buiten hoofdgebouw, wel wat gedateerd, redelijk schoon, echt wel een verfje nodig!
Jammer dat de door de regen naar het restaurant moesten voor ontbijt en diner, Ontbijt en diner goed, kamers wat gedateerd, verder wel netjes, buiten ziet het er wat verveloos uit.
8.0
Faber
1
Nederland
juli 21, 2017
Prima naar de zin gehad
Prima huisje met open haard. Uitstekend bed Kortom bijna geheel goed alleen jammer dat de koelkast niet schoon was en er veel viezigheid in zat Ook wilde de deur niet op slot Verder prima in orde

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur