fbpx

De Pelikaan Texel

Pelikaanweg 18, 1796 NR , De Koog - Texel, Noord-Holland, Nederland

Beoordeling van De Pelikaan Texel

Totale hotel score:

8,1
Gebaseerd op 95 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij De Pelikaan Texel.

Opbouw score De Pelikaan Texel :

Algemene waardering

8,1
 

Ligging

8,0
 

Service

8,4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,2
 

Eten

8,4
 

Kamers

7,7
 
Resultaten 1 - 50 van 95
8,7
Van der Veen
1
Nederland
augustus 27, 2020
Heerlijk.
Het ontbijt was echt klasse maar daar en tegen was het diner een dikke onvoldoende. Geen gewone menu`s maar allemaal exclusieve gerechten,waar wij niet van houden. Als ze meer gewone menu`s hadden blijven de mensen meer in het hotel eten,wij zijn naar het dorp geweest te eten.
9,8
De Roos
1
Nederland
juli 03, 2020
aangenaam. heerlijk bed.
Een heerlijk hoofdkussen. Zou u mij kunnen vertellen wat het merk van het hoofdkussen is op de bedden.
9,3
Vos
1
Nederland
juni 29, 2020
Het was een prima verblijf, zijn zeer tevreden, ontbijt en diners waren voortreffelijk. medewerker(ster)s waren erg vriendelijk.
De (overdekte)fietsenstalling mag wel wat groter zijn, we hebben onze fietsen tegen de heg moeten zetten omdat het zo vo stond.
8,3
Van Heerden
1
Nederland
juni 28, 2020
Niets mis mee. Prima gegeten, prima geslapen.
7,8
Van Ballegooijen
Nederland
juni 27, 2020
goede prijs kwaliteitsverhouding
8,8
Rossewij
1
Nederland
juni 27, 2020
Heerlijke dagen gehad, mooie schone kamers en goede bedden
8,0
Zonneveld
1
Nederland
maart 03, 2020
Zeer klantvriendelijk!
6,8
Romers
1
Nederland
februari 25, 2020
Goede prijs kwaliteit verhouding
Aardige medewerkers is het restaurant en de pub.
9,5
Boogaard
1
Nederland
februari 24, 2020
Prachtige ligging, mooie kamers, vriendelijke medewerkers,,geweldig ontbijt.
We konden ook dineren in het restaurant. Het was geweldig eten, het waren aardige medewerkers. De tijd tussen de verschillende gangen was soms heel lang. Voor ons te lang.
8,3
Van Es
1
Nederland
februari 11, 2020
Goed. Dus geen gezeur over bedden en uitzicht voor deze prijs.
Net voor de storm naar huis.
9,7
Top
1
Nederland
januari 20, 2020
Het is een mooi en goed hotel. Vriendelijke medewerkers.
10,0
Westland
1
Nederland
december 23, 2019
Prettige benadering door personeel. Mooie locatie.
9,3
Harmes
1
Nederland
december 23, 2019
Uitstekend, schoon, uitstekend ontbijt, prima ruime kamer
8,8
IJkema
1
Nederland
december 22, 2019
Zeer prettig. Eten uitstekend??
7,0
Smit
1
Nederland
december 12, 2019
9,0
De Kuijer
1
Nederland
november 26, 2019
We hebben een paar fijne dagen gehad. Prima kamer/heerlijk ontbijt en goede, prettige service
Een zeer aangename aanbieding. Verhouding prijs/ kwaliteit was uitstekend. Ontbijt was lekker en goed verzorgd.
8,3
Van der Burg
1
Nederland
november 11, 2019
Vriendelijk en persoonlijk komen volgende keer weer terug.
Geen
7,8
Hoogeboom
5
Nederland
september 24, 2019
geen klachten
Het viergangen diner kan beter een drie gangen worden en iets meer.
9,0
Rook
Nederland
december 24, 2018
zeer netjes/verzorgd.
8,3
Vos
1
Nederland
november 13, 2018
erg vriendelijk personeel, goed hotel, leker eten we waren hier al vaker en komen zeker terug.
9,8
Gerritsen van der Hoop
2
Nederland
november 05, 2018
Mooi complex , geweldige tijd gehad, vriendelijk personeel. We hadden een standaard kamer, prima in orde, zeer schoon
7,5
Edema
1
Nederland
oktober 31, 2018
9,0
Visser
1
Nederland
oktober 30, 2018
Korte vakantie op Texel; is daar prima bevallen.
8,5
Rijken
1
Nederland
oktober 30, 2018
Hotel met zeer vriendelijk personeel en een prima restaurant.
7,7
Hoeksma
1
Nederland
oktober 29, 2018
Prima hotel bedienent personeel erg vriendelijk keurig geholpen
7,7
Janse
2
Nederland
oktober 09, 2018
Heel plezierg verblijf gehad in ruime kamer.
Het hotel is rustig gelegen ca. 3 km buiten De Koog.
8,8
Meerkerk-van Leeuwen
Nederland
oktober 03, 2018
We hebben genoten van de kennismaking met het eiland texel en zijn tevreden over hotel de pelikaan.
Het is heel fijn dat er in het hotel een ruimte is waar je met elkaar een spel kan doen. De bediening is goed alhoewel wij degene die de bediening van de bar doet in de avond niet als een plezierig persoon hebben ervaren [man van middelbare leeftijd] Ik vind het moeilijk om de kindvriendelijkheid te beoordelen omdat ik geen kinderen ben tegengekomen in het hotel dus geef ik een fictieve beoordeling omdat het gevraagd wordt.
8,0
Koetsier
Nederland
september 25, 2018
Goed. Alleen voor onze kamerdeur nr.312 zit een grote spuugplek. (iemand overgegeven denk ik.)
6,3
Tijssen
Nederland
augustus 07, 2018
8,8
Van Pijkeren
1
Nederland
augustus 06, 2018
We hebben het erg naar ons zin gehad
9,0
Van Zetten
1
Nederland
juli 18, 2018
Mooie en rustige ligging. Ruime kamers. Vriendelijk personeel. Maaltijden uitekend verzorgd. Fijn dat er mogelijkheid van fietshuur is.
8,3
Zuidweg
1
Nederland
juni 04, 2018
Wij hebben van onze vakantie genoten zeker ook door het fijne hotel
Het was geweldig we zullen anderen vast aanraden om naar de Pelicaan te gaan Laatste vraag op ons niet van toepassing maar ik zag wel speelgoed staan
8,3
Bottema
6
Nederland
mei 21, 2018
vriendelijk prsoneel. mooi weer geregeld;)
8,0
Vergeer
2
Nederland
mei 21, 2018
Voor herhaling vatbaar
9,0
Snelders
Nederland
mei 17, 2018
8,0
Barth
1
Nederland
mei 14, 2018
Prima hotel en uitvalsbasis voor de omgeving
9,2
Hoogendoorn
1
Nederland
april 30, 2018
Een paar heerlijke dagen gehad bij de Pelikaan.
Vriendelijke, behulpzame mensen, mooie ruime kamer.
7,7
Langerak
1
Nederland
april 17, 2018
Het is een prima hotel. Enkele verbeterpunten als opbouwend kritiek wil ik wel noemen.
Opbouwend kritiek: Bij aankomst moeten we zelf om de beloofde koffie vragen. In de kamer missen we echt een waterkoker met thee en/of koffie. Zo ook een makkelijk zitje zal erg prettig zijn
7,7
Fraanje
1
Nederland
februari 28, 2018
Als plezierig ervaren,het was alleen op de kamer een beetje koud. Dit tijdens ons verblijf gemeld.
8,0
Dunnink
1
Nederland
februari 12, 2018
Alles goed voor elkaar, vriendelijk personeel
7,8
Vos
2
Nederland
december 17, 2017
super goed
ontbijt en dinner was goed en lekker,kamers ruim en schoon. gewoon niets op aan te merken
7,8
Bontekoning
1
Nederland
november 15, 2017
Even er tussen uit met elkaar.
9,0
Folkers
2
Nederland
oktober 27, 2017
Het hotel ligt vrij centraal op het eiland. Wij hebben genoten.
De badkamer is een beetje gedateerd. Vooral ouderen zullen wat moeite hebben met het in- en uitstappen van het bad. De douche is in het bad. Gelukkig was er wel een handgreep gemonteerd. Een douchecabine zou prettiger zijn. Verder niets dan goeds.
7,7
Scheepbouwer
2
Nederland
september 11, 2017
Het verblijf was prima.
Maar als je zonder vervoer zit of niet meer fiets is het behoorlijk afgelegen.
9,0
Rentinck
1
Nederland
juni 28, 2017
Wij voelden ons bijzonder welkom.
Behoudens een kamer die door de ligging niet koel te krijgen was, ondanks de bijgeleverde ventilator, niets dan complimenten. Het was overal brand-schoon. Wat ons opviel waren de lange werktijden van het altijd vriendelijke personeel. Wij komen zeker terug.
8,8
Kroon
2
Nederland
juni 19, 2017
een uitstekende uitvalbasis voor een verblijf op texel.service en verblijf uitstekend
8,0
Van den Berg
1
Nederland
mei 02, 2017
Van alle gemakken voorzien, prima diner en lekker ontbeten
8,7
Vink
1
Nederland
mei 02, 2017
Uitstekend, voor herhaling vatbaar.
Als je lopend naar het centrum van de Koog wil, ligt het hotel te ver weg !
9,2
Blonk
1
Nederland
april 03, 2017
Prima onderkomen, aan te bevelen
8,7
Mello
6
Nederland
maart 29, 2017
we hebben een paar heerlijke dagen gehad in jullie hotel,mede dankzij het geweldige personeel top!!

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.