De Druiventros

Bosscheweg 11, 5056 PP, Berkel-Enschot, Noord-Brabant, Nederland

Beoordeling van De Druiventros

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 181 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij De Druiventros.

Opbouw score De Druiventros :

Algemene waardering

8.1
 

Ligging

7.3
 

Service

8.3
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.0
 

Kamers

7.9
 
Resultaten 1 - 50 van 181
8.2
Jansen
2
Nederland
augustus 23, 2019
Het was goed, vriendelijke mensen,kamers zagen er goed uit.
Wij hadden de pech dat de i Bike zondags kapot ging en niet gemaakt kon worden, en we een i bike voor 22,50 euro per dag konden huren. Als ik toch iets moet benoemen dan mag het ontbijt en diner wat meer keuzen.
8.0
Haentjens
5
België
augustus 21, 2019
personeel zeer vriendelijk en behulpzaam,kamers kraaknet.doe zo verder.
alles was naar wens.
8.8
Anjema
1
Nederland
augustus 13, 2019
mooi hotel met goede service,zeker de moeite waard om terug te komen
8.5
Hellemans
1
België
augustus 03, 2019
alles was zeer goed,wel lang moeten wachten op ons dessert. We hebben er zelf moeten naar vragen. Dat was ook zo bij andere gasten.
7.3
Oeben
1
Nederland
juni 24, 2019
Het eten binnen het arrangement was matig en wij kregen het ide 2e rangs gasten te zijn. We moesten meerdere keren vragen om het toetje (ober wist niet dat dat in het arrangement zat). Andere gasten kregen een keurige placemat op tafel, wij niet. Kortom h
8.3
Salemans
1
Nederland
mei 23, 2019
Wij vonden het een fijn hotel.
Fijn dat de e bikes achter slot en grendel konden en opgeladen konden . Fijn dat er mooie fietsroutes waren. Het gratis menu met lekkerbekje :beter kiezen voor vers stukje kabeljauw of zalm! Biefstuk was prima Ontbijt prima Kamers prima
7.2
Hinderink
1
Nederland
mei 07, 2019
fantastisch
Complimenten. Ook het uitje naar de bierbrouwerij was zeer geslaagd!
9.0
Kantelberg
2
België
november 08, 2018
Heel gezellig en ontzettend vriendelijk personeel.
Gaan hier nog wel eens terug.
9.5
Vermeiren
1
België
oktober 25, 2018
mooie kamers ,vriendelijk personeel ,bedankt.
Het verkeer stoort bij het slapen, maar voor de rest was het dik O.K.
8.8
Mars-Martens
Nederland
oktober 19, 2018
goed hotel - mooie omgeving - prima eten - goed betaalbaar
wij hebben het erg naar onze zin gehad.Alleen de stoelen op de kamer zitten voor geen meter. krijg je rugpijn van.
8.3
Coenen
2
Nederland
september 27, 2018
Nette (gedateerde) kamers die mooi schoon zijn en spontane bediening
9.0
Den Boer-Poppelaars
Nederland
september 23, 2018
8.8
Van Daele
1
België
september 18, 2018
Prima hotel ,vriendelijk en behulpzaam.
wat me misten bij het avondeten was een beetje meer groenten. En het duurde ook zeer lang wanneer we een beetje frietjes of aardappeltjes bij vroegen 15 min, ondertussen was de rest koud.Het was wel zeer lekker en mooi gepresenteerd . Wij zijn een nacht langer gebleven.
7.8
Schijffelen
1
Nederland
september 18, 2018
Redelijk/goed hotel met oubollig inrichting kamers
Irritant dat het eigenaars echtpaar s'ochtends met hun luidruchtige kinderen in het restaurant bij de gasten eten. Dit was bij enkele gasten duidelijk te zien dat ze dit niet op prijs stelde. Ook dat op een morgen het zoontje door de eetzaal met de auto pet reed vond ik niet horen.
8.2
Paal
2
Nederland
september 15, 2018
een aanrader
Ik miste een koelkast en waterkoker voor koffie of thee.
9.0
Van der Venne
1
Nederland
september 08, 2018
Prima hotel niets op aan te merken lekker gegeten en fijn geslapen vriendelijke sfeer
Niets aan te merken
7.2
Spijkerman
1
Nederland
augustus 20, 2018
Prima voor elkaar.
Geen
8.3
Snyers
1
België
augustus 15, 2018
Aangenaam hotel. Vriendelijk personeel. Zowel in het restaurant maar voornamelijk aan de receptie. Zuivere kamer en badkamer. Ideaal dat toiletgerief anwezig is. Ruime parking.
Ik mis in de kamer wat meer kapstokken en koffie- / theefaciliteiten.
9.2
De Kort
2
Nederland
augustus 11, 2018
We waren over de hele linie uiterst tevreden, vriendelijk en behulpzaam personeel,we zullen dit hotel aan een ieder aanbevelen.
8.8
Kauw
5
Nederland
augustus 09, 2018
een heel prettig hotel zeer vriendelijke bediening
7.8
Huys
Nederland
augustus 06, 2018
8.0
Moorman
Nederland
augustus 06, 2018
Fijne dagen gehad.
5.7
Van den Brink
1
Nederland
juli 30, 2018
Airco wordt gemist. Wij waren daar tijdens hittegolf.
Service in de eetzaal kan veel beter!
7.7
Koster
Nederland
juli 23, 2018
Geweldige dagen gehad en zeker voor herhaling vatbaar.
Kamers waren erg stoffig, bedden prima verder waren de kamers en badkamer goed schoon. De plafonplaten waren op de derde verdieping de hele week eruit, vonden we niet fijn. Personeel eetzaal en receptie geweldig. We misten naast het heerlijke warme eten rauwkost. Deze helaas pas erbij besteld op de laatste dag. Wij zijn nu eenmaal rauwkost iedere dag bij de maaltijd gewendt. Dom van onszelf om dit er vanaf de eerste dag er niet bij te bestellen. Wij hadden twee arrangementen achter elkaar en zijn dan ook tot vrijdag gebleven. Met vriendelijke groet Harry en Betsie Koster
9.2
Emans
1
Nederland
juli 23, 2018
Prima, vriendelijk, behulpzaam.
8.0
Van Ark
1
Nederland
juli 23, 2018
heel goed lekker eten een fijn verblijf
Kamer aan de zon kant was wat warm , wel een beetje last van het verkeer
8.2
De Knegt
1
Nederland
juli 16, 2018
Perfect
Prima hotel. Een aanrader
8.5
Van Hout-Hagen
2
Nederland
juli 10, 2018
Prima hotel, goede keuken, prachtige omgeving
Het is ons prima bevallen . Leuke mensen ,gezellig , we waren echt te gast!!
8.5
Van Der Sluis
2
Nederland
juli 05, 2018
Wij hebben het prima naar ons zin gehad.
De televisie kan wat moderner. Verder was het goed
8.5
De Geus
1
Nederland
juli 03, 2018
Prima ontvangst en mooie kamer. Gezellig terras. Prima eten
voor herhaling vatbaar. Jammer dat er tijdens het eten gerookt mag worden op het terras.
7.0
Van Heel
1
Nederland
juli 02, 2018
Gedeelte personeel erg vriendelijk,gedeelte agstandelijk. Eten was prima. Bed kon beter.
9.5
Philips
1
Nederland
juli 02, 2018
Mooie omgeving en net hotel
7.8
Van Lin
5
Nederland
juli 02, 2018
Wij hebben het verblijf als prettig ervaren.
De medewerkers in het restaurant waren heel vriendelijk.
8.0
Hagen
1
Nederland
juni 26, 2018
Vriendelijk personeel, prima ontbijt goed en verzorgde dinner
Toilet in de badkamer is voor ouderen klein en laag. Kamers en bedden zijn keurig in orde.
8.3
Trouw
Nederland
juni 21, 2018
Prettige uitstraling
5.7
Gans
1
Nederland
juni 21, 2018
Basic, gedateerd, niet voor herhaling vatbaar
Er was weinig kennis over dieetwensen, mijn vrouw heeft een tarwevrij dieet, maar door onkunde en slechte communicatie ging dat meerdere keren mis. We kwamen daar terecht,puur uit nieuwschierigheid na aanleiding van het RTL-programma "Herrie in de Druiventros, ons zal je daar niet meer zien!!!
8.2
Kursten
1
Nederland
juni 19, 2018
Prima service, vriendelijke bediening en alles was helder en schoon.
8.3
Snyers
1
België
mei 31, 2018
Aangenaam hotel. Vriendelijk personeel. Zuivere kamer en badkamer. Ideaal dat toiletgerief anwezig is. Ruime parking.
Afgesloten fietsenstalling aanwezig maar niet waterdicht. Ruime fitnesszaal. Uitgebreid ontbijtbuffet. Maar driegangenmenu niet speciaal. Hotel gelegen aan afrit autostrade, daardoor eerder wat lawaaierig. Toch een aantal kilometers fietsen om eerste knooppunt te bereiken. Advies : aanvragen om fietsknooppunt bij hotel aan te brengen.
8.7
Van den Berge
1
Nederland
mei 28, 2018
Prima hotel, alleen jammer van het verkeerslawaai.
Zeer aan te bevelen.
6.8
Tang
1
Nederland
mei 23, 2018
Kamer schoon, gangen gevaarlijk donker, niet alle personeel even vlot.
De eerste dag hadden wij beiden stukken plastic in onze vissoep, na dit aangegeven te hebben werden de stukken plastic ingenomen en werd ons verteld dat het van de rekening afgetrokken zou worden. Dit is natuurlijk niet gebeurd. Wel is men netjes komen zeggen dat het van de bakjes kwam waar de soep in bewaard wordt. Kwalijker vind ik dat we bij de receptie aan hebben gegeven dat de vlucht trap, aan de buitenzijde van het gebouw, geblokkeerd was waardoor er bij een calamiteit paniek zou kunnen ontstaan en we deze niet konden gebruiken. We hebben gevraagd of het personeel hiervan op de hoogte was en of er een alternatief calamiteiten plan bekend en voorhanden was. De vriendelijke dame achter de receptie zou het direct navragen en dit aan ons terug koppelen, hierna hebben wij ons kamer nummer opgegeven en vervolgens .......helaas niets meer. Al met al vinden wij dit betreurenswaardig.
9.0
Anneveldt
1
Nederland
mei 22, 2018
prima verblijf gehad, met vriendelijk personeel.
8.0
Legierse
1
Nederland
mei 18, 2018
Veel minder van genoten dan vorige keer.
Bij binnenkomst moesten we ons wringen tussen rokende en drinkende gasten van het feest in de zaal om in het hotel te komen. Spelende kinderen in de gang. Dit is geen visitekaartje voor het hotel. Veel overlast van kinderen vooral tijdens de maaltijden.
8.7
Dijks
1
Nederland
maart 16, 2018
een mooi weekend op een mooie lokatie
Hadden een arrangement van 2 nachten, 2 x ontbijt, 2 x diners, drankje en versnapering, en een rondleiding bij de Koningshoeve ( La Trappe bier) welke op een afstand van ongeveer 6 km gelegen is. Tilburg ligt op 5 km. De bus stopt vlakbij hotel. Stopt ook een bus vlakbij de Koningshoeve. Maar zijn ook fietsen te huur bij hotel. Prima geslapen en gegeten.
7.5
Van der Heide
1
Nederland
maart 15, 2018
het was goed, eten een beetje aan de weinige kant, vooral aardappel en groente, soms rumoerig door autorijschoolhouders. Veel verkeer langs
heerlijk ligbad, lekker ruim. bedden lagen prima.
8.5
De Kort
1
Nederland
december 14, 2017
Prettig hotel met prima diners en ontbijten.
9.0
Vervoort
2
België
oktober 27, 2017
prima verblijfplaats, vriendelijk personeel, lekker eten
6.5
Van der Klip
1
Nederland
oktober 18, 2017
het hotel van leswagens.
Veel lawaai van verkeer en bevoorrading e.d.
7.5
Van der Velden
1
Nederland
oktober 09, 2017
Goed hotel en lekker gegeten.
7.8
Blaauboer
1
Nederland
oktober 01, 2017
Prima uitgangspunt voor fietstochtjes en een prettig hotel, wel wat druk gelegen ( veel verkeerslawaai)
Personeel erg vriendelijk, onze kamer had een behoorlijke rooklucht maar wij kregen zonder problemen een andere kamer.
8.3
Thissen
2
Nederland
september 25, 2017
Het was goed alleen een totale verbouwing beneden

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur