Boetiek hotel BonAparte

Lochemseweg 37, 7244 RR, Barchem, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Boetiek hotel BonAparte

Totale hotel score:

8.3
Gebaseerd op 536 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Boetiek hotel BonAparte.

Opbouw score Boetiek hotel BonAparte :

Algemene waardering

8.2
 

Ligging

8.3
 

Service

8.5
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

8.5
 

Kamers

7.7
 
Resultaten 1 - 50 van 536
7.8
Deen
Nederland
augustus 18, 2019
goed hotel, lekker gegeten.
geen
8.8
Michielsen
Nederland
augustus 12, 2019
Geweldig
Het was een super hotel mooie ligging en heel vriendelijk personeel waren fijne dagen.
6.3
Derks
1
Nederland
augustus 09, 2019
kamers oudbollig maar wel schoon. eten is prima
het hotel ligt aan de bosrand maar ook aan een zeer drukke weg. de kamers zijn ruim maar oudbollig en ZEER gehorig. bij ons arrangement incl. 2 x diner, lekker maar wel bij bijna alle gerechten extra bijbetalen!! en een pilsje van € 3.75 per glas is ook aan de hoge kant. de medewerkers worden wel geacht om te "verkopen" aan de gasten. extra consumpties en met bijbetaling voor het diner
8.8
Vleugel
1
Nederland
augustus 08, 2019
Fijn hotel in een prachtige omgeving
9.0
Weitgraven
2
Nederland
augustus 08, 2019
Vriendelijk personeel,prachtige grote kamer(loft)
De drankjes vind ik wel behoorlijk prijzig!!
7.7
Lubbers
1
Nederland
augustus 07, 2019
Leuk hotel, klantvriendelijke dames bij de receptie. Fietskaarten heel handig. Wel erg warm in hotel, ontbijtzaal (oudere dame mag wel wat vriendelijker kijken, beetje nors) en dinerzaal.
9.7
Overduin
Nederland
augustus 06, 2019
Gezellig hotel met aandachtig personeel goede bedden en verassend en prima eten
8.8
Ligtvoet
Nederland
augustus 03, 2019
Heel goed hotel. Vriendelijk personeel. Heerlijk eten. Prachtige kamer.
Prijs/ kwaliteit verhouding prima, maar €6 voor een glaasje Rose is wel erg veel.
9.8
Kamp
Nederland
juli 30, 2019
Heerlijk hotel, goed personeel, fantastische keuken
8.2
IJpma
Nederland
juli 30, 2019
wij komen elke keer weer terug omdat wij het een prettig hotelvinden mooie kamer voor 3pers
8.0
Oostwouder
1
Nederland
juli 29, 2019
Prima hotel, mooie omgeving!
9.0
Van Vliet
1
Nederland
juli 29, 2019
Fantastische locatie, vriendelijk personeel en lekker eten. O
8.2
Voortman
1
Nederland
juli 29, 2019
Het was een goed verblijf zeker op een kamer met airco.....Vooral het eten in jullie hotel vonden wij fantastisch.
Een enkele opmerking wat betreft de lift. Mensen die slecht ter been zijn of hun koffers moeilijk kunnen dragen, kunnen van het oude gedeelte niet naar het nieuwe gedeelte komen. Wellicht is daar verandering in te brengen.
7.5
Heuvelman
1
Nederland
juli 26, 2019
Volop wandelmogelijkheden Lochem leuke plaats dichtbij
Basic kamer, vooral badkamer erg gedateerd. Plus zijn de wandel- en fietsmogelijkheden vanuit het hotel. Nadeel is de ligging aan doorgaande weg waardoor slapen met raam open geen optie is en er isook geen airco, dus problematisch tijdens een warme zomer. Eten in restaurant heel goed vooral het driegangen keuzemenu. Het verrassingsmenu op de tweede avond vonden wij minder, maar smaken verschillen.
8.5
Baars
1
Nederland
juli 23, 2019
Prima.
Wij hadden een prima kamer met een uitstekende, vernieuwde badkamer. Onze vrienden, met wie wij hier waren, hadden helaas nog een oude, gedateerde badkamer.
7.8
De Vreugd
1
Nederland
juli 17, 2019
Buitengewoon!
Jammer dat er veel vliegen binnen waren
9.0
Reurings
1
Nederland
juli 15, 2019
Het was een prettig verblijf
8.8
Murk
1
Nederland
juli 07, 2019
Personeel in zowel hotel als restaurant zeer gastvrij.
7.8
Vingerhoets
2
België
juli 02, 2019
We verbleven in een gezellig hotel. Ontbijt en service waren prima.
De tapis plein in de kamer was wat oudmodisch. We hadden last van jeuk door de haartjes van de processierups en het personeel deed haar best om ons daarvan af te helpen. Het lawaai van de straat was nogal luid.
8.5
Wijers
1
Nederland
juni 30, 2019
Als zeer prettig ervaren.
Wij hebben niets aantemerken.
7.5
Breur
1
Nederland
juni 22, 2019
zeer netjes
de drankjes zijn extreem duur
9.7
Meijer
1
Nederland
juni 07, 2019
Fijn hotel, vriendelijk personeel, goede maaltijden.
9.0
Van Ekeren
1
Nederland
juni 04, 2019
In alle opzichten uitstekende kwaliteit. Extra pluim voor medewerkers
10.0
Bogers
Nederland
mei 28, 2019
Goed eten mooie kamer personeel zeer behulpzaam en vriendelijk
9.2
Dinther van
1
Nederland
mei 27, 2019
we hebben ons heel prettig gevoeld en hopen nog eens terug te komen
8.2
Schouten
1
Nederland
mei 22, 2019
vriendelijk , gedreven , schoon en verzorgd , prima eten , kortom ; aanbevelenswaardig !!
8.2
Alberts
1
Nederland
mei 20, 2019
Aangenaam verblijf in een mooi gedeelte vd Acherhoek
Gezien het niveau van de maaltijden, welke uitstekend waren, zou het geen overbodige luxe zijn om bij het ontbijt een tafellakentje of op zijn minst een placematje te leggen op de tafels. Er zitten richels in de tafels waarin op sommige momenten nog etensresten te vinden waren van het menu van de vorige avond. Dat vinden wij niet zo hygiënisch. Voor de rest was er meer dan genoeg te genieten en was de houding van alle personeel voortreffelijk. En de koks krijgen allemaal een pluim omdat de diners bijzonder goed smaakten en er heel mooi uitzagen. Met vriendelijke groeten Rob en Joke Alberts.
7.2
Grijseels
Nederland
mei 18, 2019
8.5
Bartels
1
Nederland
mei 17, 2019
Verrassend compleet hotel met uitermate vriendelijke en behulpzame medewerkers. Uitstekend eten. Goede geoutilleerde hotelbar en gunstige ligging in de omgeving
Wat wij leuk vonden was de diversiteit in gasten. Dit kwam ook al door het toelaten van honden, kindvriendelijke zaken in het hotel en de gezellige inrichting. Badkamer was prima uitgerust, wel iets gedateerd.
8.3
Moerman
1
Nederland
mei 15, 2019
Gast vrij en goede ontvangst
8.8
Dessing
1
Nederland
mei 13, 2019
goed eten
gedateerde kamers
8.2
Didden
België
mei 06, 2019
Was goed lekker eten en vriendelijke bediening.
Vond de kamer wat minder zeker het verschil van de 2kamers dat wij voor hetzelfde geld geboekt hadden zij hadden zeer mooie ruime kamer wij klein en zo een plastiek douche gordijn da vond ik heel spijtig!
9.0
Valk
1
Nederland
mei 06, 2019
mooi, gezellig hotel, vriendelijk personeel, heerlijk eten.
7.0
Van Raat
1
Nederland
mei 04, 2019
Gehorige kamers met krakende vloeren (hout en boven de keuken.
Wij boeken een compleet arrangement m.a.w. kamer met 2x ontbijt en 2 x diner. Echter bij het diner is er een keuze mogelijk uit voor- hoofd-en nagerecht. Op zich prima, maar.........de keuze van de diverse gangen is zo beperkt, dat je, indien je nog een beetje keuze wilt hebben, alleen een diner gang kan nemen met bijbetaling van een supplement. Over het driegangenmenu betekent dit een bijbetaling van minimaal 12 euro per diner per persoon. Dat is niet wat je verwacht als je de boeking doet. Kortom ,heb je het gevoel, dat de aanbieding die je hebt geboekt, toch weer een addertje onder het gras blijkt te zijn en dat is erg teleurstellend. Overigens is er op het ontbijt niets aan te merken.
7.7
Van Dijk
1
Nederland
april 30, 2019
Prima hotel met een gemoedelijke sfeer in een landschappelijk mooi gebied.
7.8
Bakx
1
Nederland
april 23, 2019
8.8
Leinders
1
Nederland
april 10, 2019
een goed hotel. Prima eten en een goede service en vriendelijk personeel
8.3
Tiel
1
Nederland
april 06, 2019
Prima, de slaapkamer was klein maar omdat je de hele dag op pad bent voldeed hij prima. De lounche was gezellig ingericht met lekkere stoelen. Het heerlijke uitgebreide ontbijten het voortreffelijke diner maakte het verblijf helemaal af. Zeker niet te ver
8.2
Van der Berg
1
Nederland
maart 27, 2019
Complimenten voor de kok en personeel .
Heel vervelend dat wij s’morgens ( de eerste ochtend ) niet konden douchen door een kapotte douchekraan, gelukkig wel in de loop van de dag gemaakt
8.2
Ter Voort
België
maart 25, 2019
Uitnodigend hotel.
De TV op de tuinkamer was wel erg klein. Daar wordt aan gewerkt is ons verteld. Het slot van de kamerdeur was moeilijk bereikbaar voor onze handen. De wastafelkraan had hetzelfde probleem . De bar-prijzen zijn aan de hoge kant. Buiten Nederland liggen deze aanmerkelijk lager.
6.8
Brobbel
1
Nederland
maart 21, 2019
Wij hadden niet echt de indruk dat wij in een 4-sterrenhotel verbleven
Op de 2e dag was het hoofdmenu niet echt warm. Na onze opmerking werd hierop geen actie ondernomen. Ook hing in de kamer een rioollucht.
8.3
Jacobs
1
Nederland
maart 11, 2019
Heel goed eten, prima kamer, mooie omgeving.
8.8
Vernooij
Nederland
februari 21, 2019
prima hotel, goed personeel
9.2
Duin
1
Nederland
februari 12, 2019
Heerlijk hotel
Jammer genoeg slecht weer, desondanks goed vertoeven daar
8.0
De Vos
1
Nederland
februari 10, 2019
9.0
Bembaron
1
Nederland
februari 06, 2019
prima hotel met leuke sauna en zwembad; vriendelijke medewerkers en heerlijk eten.
8.3
Van Barlingen
1
Nederland
januari 30, 2019
Keurig en correct zowel kamer als eten
8.3
Roetink
1
Nederland
januari 17, 2019
Sfeervol gezellig hotel
Wij hebben erg genoten van een weekend in dit gezellige sfeervolle hotel. We hadden een arrangement van 2 nachten met 3 gangendiner en ontbijt. Het eten was heerlijk alleen jammer dat je bij veel gerechten 3 of 4 euro moest bijbetalen, dat zou ik anders doen en de arrangementsprijs dan wat hoger maken zodat je alles van de kaart kunt kiezen! dat is dan ook het enige minpunt .
8.2
Klok
1
Nederland
januari 14, 2019
Het verblijf was prima.
Het is ons wel opgevallen dat de drankjes vrij duur zijn. Als je een lekker likeurtje wil na het eten moet je er rekening mee houden dat je meer dan € 6 moet betalen voor 1 slok. De kamers zijn schoon maar wel wat gedateerd.
6.8
Bal
5
Nederland
januari 08, 2019
Op zich prima. Netjes en schoon en vriendelijk personeel
Wat we heel vervelend vonden was dat het heel gehorig was. De mensen boven ons konden we bijna woordelijk verstaan. De halve nacht hebben we ze horen hoesten. Daarbij kwam dat we naast de trap lagen zodat je ook iedereen hoorde die naar boven en/of beneden ging. Wat we ook vreemd vonden was dat we (al kozen we van de kaart) we supplement bij moesten betalen.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur