Boetiek hotel BonAparte

Lochemseweg 37, 7244 RR, Barchem, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Boetiek hotel BonAparte

Totale hotel score:

8.3
Gebaseerd op 511 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Boetiek hotel BonAparte.

Opbouw score Boetiek hotel BonAparte :

Algemene waardering

8.2
 

Ligging

8.3
 

Service

8.5
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

8.5
 

Kamers

7.7
 
Resultaten 1 - 50 van 511
8.2
Schouten
1
Nederland
mei 22, 2019
vriendelijk , gedreven , schoon en verzorgd , prima eten , kortom ; aanbevelenswaardig !!
8.2
Alberts
1
Nederland
mei 20, 2019
Aangenaam verblijf in een mooi gedeelte vd Acherhoek
Gezien het niveau van de maaltijden, welke uitstekend waren, zou het geen overbodige luxe zijn om bij het ontbijt een tafellakentje of op zijn minst een placematje te leggen op de tafels. Er zitten richels in de tafels waarin op sommige momenten nog etensresten te vinden waren van het menu van de vorige avond. Dat vinden wij niet zo hygiënisch. Voor de rest was er meer dan genoeg te genieten en was de houding van alle personeel voortreffelijk. En de koks krijgen allemaal een pluim omdat de diners bijzonder goed smaakten en er heel mooi uitzagen. Met vriendelijke groeten Rob en Joke Alberts.
7.2
Grijseels
Nederland
mei 18, 2019
8.5
Bartels
1
Nederland
mei 17, 2019
Verrassend compleet hotel met uitermate vriendelijke en behulpzame medewerkers. Uitstekend eten. Goede geoutilleerde hotelbar en gunstige ligging in de omgeving
Wat wij leuk vonden was de diversiteit in gasten. Dit kwam ook al door het toelaten van honden, kindvriendelijke zaken in het hotel en de gezellige inrichting. Badkamer was prima uitgerust, wel iets gedateerd.
8.3
Moerman
1
Nederland
mei 15, 2019
Gast vrij en goede ontvangst
8.8
Dessing
1
Nederland
mei 13, 2019
goed eten
gedateerde kamers
8.2
Didden
België
mei 06, 2019
Was goed lekker eten en vriendelijke bediening.
Vond de kamer wat minder zeker het verschil van de 2kamers dat wij voor hetzelfde geld geboekt hadden zij hadden zeer mooie ruime kamer wij klein en zo een plastiek douche gordijn da vond ik heel spijtig!
9.0
Valk
1
Nederland
mei 06, 2019
mooi, gezellig hotel, vriendelijk personeel, heerlijk eten.
7.0
Van Raat
1
Nederland
mei 04, 2019
Gehorige kamers met krakende vloeren (hout en boven de keuken.
Wij boeken een compleet arrangement m.a.w. kamer met 2x ontbijt en 2 x diner. Echter bij het diner is er een keuze mogelijk uit voor- hoofd-en nagerecht. Op zich prima, maar.........de keuze van de diverse gangen is zo beperkt, dat je, indien je nog een beetje keuze wilt hebben, alleen een diner gang kan nemen met bijbetaling van een supplement. Over het driegangenmenu betekent dit een bijbetaling van minimaal 12 euro per diner per persoon. Dat is niet wat je verwacht als je de boeking doet. Kortom ,heb je het gevoel, dat de aanbieding die je hebt geboekt, toch weer een addertje onder het gras blijkt te zijn en dat is erg teleurstellend. Overigens is er op het ontbijt niets aan te merken.
7.7
Van Dijk
1
Nederland
april 30, 2019
Prima hotel met een gemoedelijke sfeer in een landschappelijk mooi gebied.
7.8
Bakx
1
Nederland
april 23, 2019
8.8
Leinders
1
Nederland
april 10, 2019
een goed hotel. Prima eten en een goede service en vriendelijk personeel
8.3
Tiel
1
Nederland
april 06, 2019
Prima, de slaapkamer was klein maar omdat je de hele dag op pad bent voldeed hij prima. De lounche was gezellig ingericht met lekkere stoelen. Het heerlijke uitgebreide ontbijten het voortreffelijke diner maakte het verblijf helemaal af. Zeker niet te ver
8.2
Van der Berg
1
Nederland
maart 27, 2019
Complimenten voor de kok en personeel .
Heel vervelend dat wij s’morgens ( de eerste ochtend ) niet konden douchen door een kapotte douchekraan, gelukkig wel in de loop van de dag gemaakt
8.2
Ter Voort
België
maart 25, 2019
Uitnodigend hotel.
De TV op de tuinkamer was wel erg klein. Daar wordt aan gewerkt is ons verteld. Het slot van de kamerdeur was moeilijk bereikbaar voor onze handen. De wastafelkraan had hetzelfde probleem . De bar-prijzen zijn aan de hoge kant. Buiten Nederland liggen deze aanmerkelijk lager.
6.8
Brobbel
1
Nederland
maart 21, 2019
Wij hadden niet echt de indruk dat wij in een 4-sterrenhotel verbleven
Op de 2e dag was het hoofdmenu niet echt warm. Na onze opmerking werd hierop geen actie ondernomen. Ook hing in de kamer een rioollucht.
8.3
Jacobs
1
Nederland
maart 11, 2019
Heel goed eten, prima kamer, mooie omgeving.
8.8
Vernooij
Nederland
februari 21, 2019
prima hotel, goed personeel
9.2
Duin
1
Nederland
februari 12, 2019
Heerlijk hotel
Jammer genoeg slecht weer, desondanks goed vertoeven daar
8.0
De Vos
1
Nederland
februari 10, 2019
9.0
Bembaron
1
Nederland
februari 06, 2019
prima hotel met leuke sauna en zwembad; vriendelijke medewerkers en heerlijk eten.
8.3
Van Barlingen
1
Nederland
januari 30, 2019
Keurig en correct zowel kamer als eten
8.3
Roetink
1
Nederland
januari 17, 2019
Sfeervol gezellig hotel
Wij hebben erg genoten van een weekend in dit gezellige sfeervolle hotel. We hadden een arrangement van 2 nachten met 3 gangendiner en ontbijt. Het eten was heerlijk alleen jammer dat je bij veel gerechten 3 of 4 euro moest bijbetalen, dat zou ik anders doen en de arrangementsprijs dan wat hoger maken zodat je alles van de kaart kunt kiezen! dat is dan ook het enige minpunt .
8.2
Klok
1
Nederland
januari 14, 2019
Het verblijf was prima.
Het is ons wel opgevallen dat de drankjes vrij duur zijn. Als je een lekker likeurtje wil na het eten moet je er rekening mee houden dat je meer dan € 6 moet betalen voor 1 slok. De kamers zijn schoon maar wel wat gedateerd.
6.8
Bal
5
Nederland
januari 08, 2019
Op zich prima. Netjes en schoon en vriendelijk personeel
Wat we heel vervelend vonden was dat het heel gehorig was. De mensen boven ons konden we bijna woordelijk verstaan. De halve nacht hebben we ze horen hoesten. Daarbij kwam dat we naast de trap lagen zodat je ook iedereen hoorde die naar boven en/of beneden ging. Wat we ook vreemd vonden was dat we (al kozen we van de kaart) we supplement bij moesten betalen.
8.8
Prins
1
Nederland
januari 02, 2019
Attent en vriendelijk personeel, royale kamer, prima eten
7.3
Castelijns
1
Nederland
december 27, 2018
huiselijke sfeer, rustige omgeving, heerlijke maaltijden
9.5
Van Slooten
1
Nederland
december 25, 2018
Een prettige hotel met alle comfort, vriendelijke bediening, waar we ons prima thuis voelden
8.7
Smulders
1
Nederland
december 24, 2018
Geweldig!!!
Tip: Koffie is, zonder te vragen, telkens met lekkers. Even communiceren wat klant wil. € 4.50 voor een bakkie is wel erg veel.
8.2
Remeijn
1
Nederland
december 24, 2018
Leuk hotel, goed eten, we komen graag eens terug
8.3
Nijmeijer
1
Nederland
december 17, 2018
Sfeervol voor de kerst. Gezellig. Rustig.
Prima verblijf. Genoeg te doen in de omgeving. Drankjes wel wat aan de dure kant Kindvriendelijkheid niet opgelet, voor ons niet van toepassing.
8.3
De Jonge
1
Nederland
december 12, 2018
knus, gezellig hotel zeker in deze tijd van het jaar
kamer 114 zou lampje kunnen gebruiken bij de kledingkast ! zeer goede matrassen :) in het restaurant werden we perfect bediend, personeel wist exact welk menu bij ons hoorde. het eten was erg verrassend en lekker.
8.7
Van den Ham
1
Nederland
december 10, 2018
Heerlijk hotel, prettige sfeer en mooie aankleding in kerstsfeer.
De temperatuur in de hotelkamer was hoog - ook in de nacht - en niet te temperen.
8.0
Dofferhoff
1
Nederland
december 10, 2018
Fantastische dagen gehad in n sfeervol hotel al helemaal in kerstster super gezellig
Wel wat gehorig en jammer dat er wel extra bijbetaald moest worden bij n 3 gangen menu want anders was er erg weinig keus ook patat en mayo was bijbetaling en dat vond ik te veel voor wat je kreeg . Ontbijt was top !
9.7
Moorman
1
Nederland
december 07, 2018
top
zeer vriendelijk personeel en uitstekend eten
8.5
Miltenburg
1
Nederland
december 06, 2018
fantastisch voor een korte break. Heerlijk eten in een relaxte omgeving.
9.3
Prins
1
Nederland
december 01, 2018
Precies wat we zochten
Geen opmerkingen
7.5
Dijkman
1
Nederland
november 29, 2018
Kleinschalig, gezellig en gemoedelijk. Enthousiast personeel.
I.v.m. verjaardag partner was de tuinzichtkamer leuk versierd en er stond een schitterend boeket bloemen, weliswaar tegen betaling, maar toch zeer attent.
8.8
Erkenhof
1
Nederland
november 20, 2018
Zeer aangenaam
We hebben zeer genoten van ons verblijf in uw hotel. Prima kamer en heerlijk eten. Een aanrader !
7.3
Klare
Nederland
november 20, 2018
heerlijk hotel hele mooie omgeving komen vast nog eems terug
Men moet wel even oppassen voor de verhoging van de badkamer verder een opmerkingen we waren zonder kinderen dus daarom niet ingevuld
9.7
De Groot
1
Nederland
november 20, 2018
uitstekend
gezellig hotel in mooie omgeving. wij hadden een prachtige kamer met heerlijke bedden, het eten was voortreffelijk, vooral het verrassingsmenu beviel ons zeer, evenals de bediening. Kortom: een aanrader!!
8.0
Noatschk
1
Nederland
november 20, 2018
Prettig verblijf
Aanbod wandeelroutes te klein en matig van kwaliteit.
9.5
Breugem
Nederland
november 20, 2018
Hadden een paar heerlijke dagen in een warme omgeving
Wij waren aangenaam verrast over de persoonlijke bejegening van de medewerkers
8.8
Postma
1
Nederland
november 19, 2018
8.8
Akkerman
Nederland
november 17, 2018
Was goed
Jammer dat je bij een arrangement van 2x een 3 gangendiner je dezelfde menukaart krijgt ,waardoor je de keuze beperkt is ( vis, vegetarisch met geitenkaas )of je moet bij betalen, jammer verder wel smakelijk gegeten.
9.0
Nijs-Baartmans
1
Nederland
november 15, 2018
mooi hotel, schoon, goed eten, vriendelijk personeel
houden zo, dan komen we zeker opnieuw!
9.5
Venhuizen
1
Nederland
november 15, 2018
mooi hotel op een perfecte plaats binnen heerlijk warm met vriendelijke bediening
ga zo door gr
9.5
Loman
1
Nederland
november 13, 2018
uitstekend, verzorging, prima keuken, originele schotels, zeer vriendelijke bediening en verzorging
8.2
Yedema
1
Nederland
november 12, 2018
Goed schoon hotel op mooie lokatie en met lekkere keuken.
Wij waren een half uur voor de aangegeven check in tijd. Moesten wachten tot exact die tijd voor we de sleutel konden krijgen. Er werd niet aangeboden de bagage in een bagageberging te plaatsen, zidat we alvast op pad konden. Geen vast personeel in de hotelbar. Bij de receptie om een drankje vragen, dan kwam er wel vlot iemand, die na het inschenken weer vertrok. De muziek playlist wordt eindeloos herhaald. Beetje variatie zou prettig zijn. Overigens is het personeel allemaal wel heel vriendelijk en het eten was heerlijk.
8.8
Van Oort
1
Nederland
november 12, 2018
Het was goed vertoeven in een goed hotel met vriendelijk personeel en in een goede omgeving

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur